Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar aslında akşam haricinde tv izlemek gibi bi alışkanlığım yok ama 1-2 saat önce ne olduysa açtım tv yi ,TV 8 de günlük hayat diye bi program var oraya bi adam çıktı adı Çağan Çokcan diye ürün tanıttı selüliti ve çatlakları geçiriyormuş ayrıca da sıkılaştırıyormuş sadece 9 günde:44:.Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı???

kızlar aslında akşam haricinde tv izlemek gibi bi alışkanlığım yok ama 1-2 saat önce ne olduysa açtım tv yi ,TV 8 de günlük hayat diye bi program var oraya bi adam çıktı adı Çağan Çokcan diye ürün tanıttı selüliti ve çatlakları geçiriyormuş ayrıca da sıkılaştırıyormuş sadece 9 günde:44:.Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı???

selammm dr.dan daha yeni geldim,işim uzun sürdü,pazartesi de diyetisyene gidiyorum sonuçlarımı alıp.
hafta sonu girmeye çalşırım,eşim evde oluyor bakalım
hayırlı iftarlaarr:79:

Müslinin etkisi benim ki :)) çok rahatım valla :))

olurrrr :))) kaçamak yapamıycaz ama düşünelim biii :44:

o zaman bundan sonra resimle bildrim yapalım tamam mı kızlar?

Bu hafta 2. olduk.Tebrik ederim çıtır arkadaşlarım benim...
Azimli yoldaşlarım

Triptofan senin son andaki mesajın gelemseydi ilk 3 e giremeycektik Tam zamanında mesaj atmışsın :))

Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum

dünki iftar ve sahuurm

iftar
yarım kase yayla çorbası
2-3 kaşık taze fasulye
1 adet minicik biber dolma

1 kase light puding

sahur
lorlu 1 yumurta sahanda
domates
hindi salam 3 adet
2 bardak süt
yeşilçay limonlu

2. olmuşuuuzzzz..hemde şu ramazan ayında iftarlar ikramlar lezzetler arasındaa.. 9. takımm kocaman tebrikleri herkeseeee..:92::92::92::92::92::92::92::92: haftayaaa şunu kaldıralım inşallah

benim için küçük takım için büyük bi 300 grammış demi.ee o zaman az verdim diye üzülmeyeyim boşa.

yok canım yaa ben tüm güvenmi kaybettim bu tarz ürünlere. bissürü param gitti güzellik uğruna artık akışına bıraktımm.bilmiyorumki netteki yorumlarada güven olmuyor kk dışında. burda sayfa varmı o konuyla ilgili bakım topiklerinde.

bu arada bi karar aldım cumaya kadar tartılmayacam. tartılınca vermedim bugünde vermedim diye stres yapıyorum daha kötü oluyo.diyetime uyacam zaten bu hafta protein+ sebze yapacam o yüzden koruyayım yeter.

Takımımı tebrık edıyorum her ne kadar katkım olmasada su yenı kılo bıldırımı kabul oldumu bılmıyorum ama veremeyenlerın takıma etkısı ortadan kalktıgı ıcın sanırsam bole oldu kabul olup olmadıgını bılmıyorum ama :))

kızlar bişe sorcam kimin 1. oldugu belli oldumu yoksa olmadı gibimi görünüyor daha nedense 2 haftadır bişe anlamadım ben benim gruptan çıkmam isteniyor anlaşılan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…