- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.821
yok bebeğim sizin yarışınız ayrı :)Kız niye rakibemi çalıyorsun :) Ervamla ben yarışıyorum :)
aynennn bu hafta hedef 1.likSağol hayatım hadi koşalım o zaman :) geçen hafta 3. Olduk bu hafta sanırım 2. Oluyoruz haftaysalar 1. Oluyoruz basamakları birer birer çıkalım kalıcı olsun :))
kız vermeyin demiyomkiKız mefkurem. Ben kilo vermesem o kilo vermese bu kilo vermese kim alacak birincilig
hiç korkma şekerim
Kız sende az değilsin haaaklıma nasrettin hocanın köylüleri geldi heheheh
ver kız 5 kg yu bak ervam nasıl diyor hepinize yeterim yani demek istiyor ki vııış siz kimsiniz dış kapının zibilleri sizi süpürüp atarım, hem de küçük parmağımla diyor yaaaa ervamı verdiğin kiloyla döv
(fitnat ekim mikserini çalıştırır ortalığı karıştırırrr)
ez oniii ez oniiiiiHahah süpersin neydi bi dizi vardı vasviye hanımıydı o geldi aklıma :))) 15 bile veririm hahayt :)))
Ayy adı gelmedi aklıma dizinin biri diversinHahah süpersin neydi bi dizi vardı vasviye hanımıydı o geldi aklıma :))) 15 bile veririm hahayt :)))
dur daha ervam gelsin adil olmak lazım ona da destek olmak lazım demi amayok bebeğim sizin yarışınız ayrı :)
aynennn bu hafta hedef 1.lik
kız vermeyin demiyomki
Sen 2 kilo ver @CeruleanSins edada 2.5 versin
hiç korkma şekerim
Kk tabiriyle bu hafta bomba gibi geliyorum
Kız sende az değilsin haa
heee tamam ben de duymuştum yaşlı herkese lafı sokuşturan fena bir kadın tiplemesi :) aynııı benHahhh buldummm Avrupa yakası
Ohh rahatladım :))
Pilav derkennnmenüm
12:20
1 haşlama yumurta
1 servis kaşığı yeşil soğanla lor peyniri az kavurmuştum
domates salatalık
1 çatal beyaz peynir
1 d. ekmek
16:30
sade türk kahvesi(komşuda)
18 :30
1 incir
bir küçük salkım üzüm (galiba 6-7 taneydi)
3 kaşık yoğurt
19:30
bir kase sebzeli etli pilav (5 dolu yemek kaşığı )
3 çatal z.y. bamya (sevmiyorum mübareği faydalı diye yiyorum)
bol salata
su 3. litredeyim
@nanekekik
sağonından etinden bol aldım pilavı toplasan 1 yemek kaşığıydıPilav derkennnheralde sebzeleri çoktur :))
Güzel olmuş canısı
Eklemelerle beraber
Ona köstek olunca daha da kuduruyordur daha ervam gelsin adil olmak lazım ona da destek olmak lazım demi ama
ooo süpermiş haftaya 1. lik garanti o zamanOna köstek olunca daha da kuduruyorbakmışın bu hafta 3 kilo vermiş
Ayyy seni öyle hiç hayal edemem :))heee tamam ben de duymuştum yaşlı herkese lafı sokuşturan fena bir kadın tiplemesi :) aynııı ben
Aman Aman git kuzum tehlikeli bölgeden uzaklaş :)))ben kalkayım mutfakta durdukça tüm meyveleri yemek istiyorum akşam üstü taze taze pazardan alındılar, benim canım dellendi bu gün :)
yok bebeğim sizin yarışınız ayrı :)
aynennn bu hafta hedef 1.lik
kız vermeyin demiyomki
hiç korkma şekerim
Kk tabiriyle bu hafta bomba gibi geliyorum
Kız sende az değilsin haa
ez oniii ez oniiiii
hiç tv de dizi izlemediğim için bilemedim fitne bir hatundan bahsettiğini var sayıyorum
Ayy adı gelmedi aklıma dizinin biri diversin
Hahhh buldummm Avrupa yakası
Ohh rahatladım :))
Bebegin istersen sonra da senin boyunun ölçüsünü alayım:))oyy oyyy oyyyy hepimize yet valla
5 kilo muuuu hahahaayHer zaman kalalım :)
Olmaz olamaz bu kadar güven :)) sen dur ben bu hafta 5 kg vereyimde:))
Ben önünde olup sana yıl göstercek sekerim
Pilâv hariç sevdim. Okudum pilav da bir kaşık kadar ancaymis guzelmenüm
12:20
1 haşlama yumurta
1 servis kaşığı yeşil soğanla lor peyniri az kavurmuştum
domates salatalık
1 çatal beyaz peynir
1 d. ekmek
16:30
sade türk kahvesi(komşuda)
18 :30
1 incir
bir küçük salkım üzüm (galiba 6-7 taneydi)
3 kaşık yoğurt
19:30
bir kase sebzeli etli pilav (5 dolu yemek kaşığı )
3 çatal z.y. bamya (sevmiyorum mübareği faydalı diye yiyorum)
bol salata
su 3. litredeyim
@nanekekik
Oh oh ben yuruyusteyken arkamdan güzel sallamışsınız. Bebem ben hepinize yeterim hem çenede hem kilo vermedeeeeaklıma nasrettin hocanın köylüleri geldi heheheh
ver kız 5 kg yu bak ervam nasıl diyor hepinize yeterim yani demek istiyor ki vııış siz kimsiniz dış kapının zibilleri sizi süpürüp atarım, hem de küçük parmağımla diyor yaaaa ervamı verdiğin kiloyla döv
(fitnat ekim mikserini çalıştırır ortalığı karıştırırrr)
2 mi hih. Ben bu hafta 4 vereyim en iyisikız vermeyin demiyomki
Hahez oniii ez oniiiii
hiç tv de dizi izlemediğim için bilemedim fitne bir hatundan bahsettiğini var sayıyorum
Doğru tespit bebem. Bu hafta 3 kilo vermek için gobegimi kesmem gerekirse onu da kescem:))Ona köstek olunca daha da kuduruyorbakmışın bu hafta 3 kilo vermiş
Avucunu yalarsın gülüm. Bakalım kim kimi yicekTamam o zaman rakibemi kimseye yem etmem ben yiyeceğim onu :))
Haftaya 1. Olalım o halde çok çalışalım
Gel şekerim freni patlamış kamyon gibi gel :)
Sigara böreğine bayıldım. Keşke yağda kızartıp birkaç tane yeseydin. Birde küçük biber dolması olmamıs. Büyüğünden yiyeydin sekerimCuma günleri heyecandan hep menüyü yazmayı unutuyorum ama bu cuma baya yoğundum görseniz hangi arada yazdığımı tebrik edersiniz :))) neyse menümü yazayım ben annemle sinemaya gideceğim
Sabah : 1 tane sigara böreği ( fırında kızartma değil içinde yağ eser miktarda var :) ve lor peyniri süt karışımından yaptı annem içini dün çok güzel kokuyordu yiyeyim dedim
Domates salatalık biber
Siyah zeytin
Beyaz peynir
Öğlen ve ara Yok (aslında bugün yiyerek bu hafta final yapacaktım öğle yemeğine ama saat 14:00 toplantı koydular ve yemeğe gideyim diye düşündüğümde saat 13:30 du gitmedim)
Akşam : tavuk + çoban salata + 1 tane küçük biber dolması
Hadi önce tebrik edeyim :))Cuma günleri heyecandan hep menüyü yazmayı unutuyorum ama bu cuma baya yoğundum görseniz hangi arada yazdığımı tebrik edersiniz :))) neyse menümü yazayım ben annemle sinemaya gideceğim
Sabah : 1 tane sigara böreği ( fırında kızartma değil içinde yağ eser miktarda var :) ve lor peyniri süt karışımından yaptı annem içini dün çok güzel kokuyordu yiyeyim dedim
Domates salatalık biber
Siyah zeytin
Beyaz peynir
Öğlen ve ara Yok (aslında bugün yiyerek bu hafta final yapacaktım öğle yemeğine ama saat 14:00 toplantı koydular ve yemeğe gideyim diye düşündüğümde saat 13:30 du gitmedim)
Akşam : tavuk + çoban salata + 1 tane küçük biber dolması
haaa haaa nasıl tanımışım seniDoğru tespit bebem. Bu hafta 3 kilo vermek için gobegimi kesmem gerekirse onu da kescem:)
Su birazdaha artarsa 4 numero 5 yıldız bebekGelelim benim monume
10.00
Zencefil limon sıcak su
11.30
Bir köfteye iki yumurta kirdim. Bir çimdik tereyağıyla
Salatalık domates
4 zeytin
Peynir
18.00
Bir tabak et sote
Bir kase yoğurt
Salatalık domates
Su 2 litre olması için uğraşıyorum
60 dakika yürüyüş @nanekekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?