- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.841
Kız ben rakip istedim kimse ses etmediKızlar size mesaj attıktan sonra yorgunluktan uyuyakaldım kızım uyurken. Hurma ve yaban mersini trajedisinden sonra diyet açısından günüm iyi geçti diyebilirim. Baya yazışmışsınız bakıyorum, yeni haftanın rakipleri filan heyecanlı bir hafta bizi bekliyor desenizeÖnce menümü yazayım, sonra geçmiş yaparım
Avucunu yalarsın gülüm. Bakalım kim kimi yicek
Sigara böreğine bayıldım. Keşke yağda kızartıp birkaç tane yeseydin. Birde küçük biber dolması olmamıs. Büyüğünden yiyeydin sekerim
Gelelim benim monume
10.00
Zencefil limon sıcak su
11.30
Bir köfteye iki yumurta kirdim. Bir çimdik tereyağıyla
Salatalık domates
4 zeytin
Peynir
18.00
Bir tabak et sote
Bir kase yoğurt
Salatalık domates
Su 2 litre olması için uğraşıyorum
60 dakika yürüyüş @nanekekik
Sabah 10.00
Yarım kase sütlü yulaf (içine chia tohumu ve orman meyveleri koydum)
2 tb ekmek 2 dilim beyaz peynir bir küçük domatesten tost
Ara 15.00
1 avuç yaban mersini
3 hurma
Öğle 16.00
Tavuklu salata
1 kase cacık
Akşam 20.00
1 balık (fırında)
Bol salata
Su 1.5 malesef
Spor 40 dk yüzme, 15 dk yürüyüş
Böreği kaçamak olarak bile görmedimCuma günleri heyecandan hep menüyü yazmayı unutuyorum ama bu cuma baya yoğundum görseniz hangi arada yazdığımı tebrik edersiniz :))) neyse menümü yazayım ben annemle sinemaya gideceğim
Sabah : 1 tane sigara böreği ( fırında kızartma değil içinde yağ eser miktarda var :) ve lor peyniri süt karışımından yaptı annem içini dün çok güzel kokuyordu yiyeyim dedim
Domates salatalık biber
Siyah zeytin
Beyaz peynir
Öğlen ve ara Yok (aslında bugün yiyerek bu hafta final yapacaktım öğle yemeğine ama saat 14:00 toplantı koydular ve yemeğe gideyim diye düşündüğümde saat 13:30 du gitmedim)
Akşam : tavuk + çoban salata + 1 tane küçük biber dolması
Böreği kaçamak olarak bile görmedim
Akşamda harika afiyet olsun canısı
Ceyda ya yakışır bir menü olmuş gene
Bende spor yapsam ne güzel olurduBende menümü yazıp birazdan spora başlıcam
Şimdi çay içiyorum
Tartıdan dolayı sabah geç oldu
11.45
1 yumurta
Peynir
10 badem
Dereotu
Maydonoz
6 y.zeytin
15.45
Isbanaklı yoğurt (çiğden, üzerine çörekotu pul biber)
20.00
1 tb y.fasülye
Marul, domates salatası
Yoğurt
Su 2.5 ltyi geçer
Sporu sonra yazıcam
Sen bu hafta çok iddialısın gözüm korktuKız ben rakip istedim kimse ses etmedi
Tekrar beni yenmek istermisin
Kendi listeye girmek istemiyor cnm o yüzdenFreelist ne oluyor ekim neden free takılıyor :)
Bende spor yapsam ne güzel olurdu
Ablam doyurucu hafif on numara 5 yıldız bir menü
Ama çiğ ıspanak bana göre değil sanki
Anacım mehlika yokki ortalardaSen bu hafta çok iddialısın gözüm korktuŞaka bir yana ben bu rakiplik işini beceremiyorum, sataşmak falan çok yapıma uygun gelmedi, bir şey söyleyip sonra üzülüyorum. Ekstra stres yaşamak istemiyorum. Bak geçen hafta yalnız kovboy olmak iyi geldi bana, ben öyle takılayım yine. Ama yarışanları okumak hoşuma gidiyor, sen rakip bul ben desteklerim seni Mehlikatun bu hafta atak yapar gibime geliyor, hem şair rakip iyi olur onunla anlaş bence
Sinamaya hangi filme gideceksiniz bizde eşimle Internetten flim izler olduk bu ara dağ ikiyi izledik dün nasıl etkilendiysem ruyalarima girdiCicim tamda onu yazıyordum :)) yağ Yok yufka az sonuçta bir yufkanın azıcık alanı kullanılıyor ve fırında ekmek yerine geçer dedim :)
Ah inansam seni yenebilecegime ben oluyum diycemde Gr Gr gider oldu ablamAnacım mehlika yokki ortalarda
Ben bol paylaşımlı sataşan rakip istiyorum :))
Şu çiğ ıspanağı deneyeyim çok ilginç geldi, merak ettim. Harika bir menü Cuma böyle başladıysan ve devamı da böyle gelirse haftaya cuma senden de göz kamaştırıcı bir sonuç görürüz Mefkuşum.Bende menümü yazıp birazdan spora başlıcam
Şimdi çay içiyorum
Tartıdan dolayı sabah geç oldu
11.45
1 yumurta
Peynir
10 badem
Dereotu
Maydonoz
6 y.zeytin
15.45
Isbanaklı yoğurt (çiğden, üzerine çörekotu pul biber)
20.00
1 tb y.fasülye
Marul, domates salatası
Yoğurt
Su 2.5 ltyi geçer
Sporu sonra yazıcam
Fasulye den sutten demek :))Freelist ne oluyor ekim neden free takılıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?