- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.921
O 1.2 ye takıldı kız. Şimdi haftasonu bi güzel verir hafta ici de gram gram geri alir olur biter. Onu geçmekte ne var :)))plasticwoman
23unde abla
Evettt derecemiz tescillendi
Liste içi dışı herkesin emeklerine sağlık
Biz birlikte bi takımız
askrhpozitif sana ayrıca tebrikler kuzucuk
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 531. ETAP
(11-18 Ağustos)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,564........ 7. TAKIM
2..............1,357........ 9. TAKIM
3................1,130...... 12. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,57......askrhpozitif (9. Takım)
2..........3,35.....servey (5. Takım)
3..........3,28.....Himuyom (12. Takım)
Tebrik ederim hepimizi harika bir takımız en durgun haftamizda bile dereceye girebiliyoruz daha ne olsunEvettt derecemiz tescillendi
Liste içi dışı herkesin emeklerine sağlık
Biz birlikte bi takımız
askrhpozitif sana ayrıca tebrikler kuzucuk
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 531. ETAP
(11-18 Ağustos)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,564........ 7. TAKIM
2..............1,357........ 9. TAKIM
3................1,130...... 12. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,57......askrhpozitif (9. Takım)
2..........3,35.....servey (5. Takım)
3..........3,28.....Himuyom (12. Takım)
iki gün yapmadım nasilda soğudum hemen akşam yapamadım bir türlüAnaaa saat 11 olmuş ben daha burda pinekliyom :))
Gidem biraz bantımla aşk yaşıyam
amanın ne kötü olmuştur durduk yere can sıkıntisi..Normalde olması gerekiyor. Tatil dönüşü ev temizliği yaptım. . Döndüğümüz günün akşamı binanın mutfak tarafında gideri taşmış. Evlerden geri çıktı pis sular. Rezillik yani... Dermanım kalmadı.
İkisinden birini yediriyor. Normalde yoğurdu tercih ediyorum ama yoğurdum bitti. Yapmaya fırsatım kalmadı.
Elimden geldiğince tam uyubilsem ooo neler olacak. Eksik yemekte sorum oluyor diyetisyenin dediğine göre.
vavv sıkı rakip seçmişsin işin zor bu hafta çok calisman lazım cooook:)İyi geceler kızlar. Ben yarın akşam gelirim ancak. Bağda üzüm keseceğiz. Merak etmeyin. Rakibem ablam @mefkurem spor sayılmasada hareket edeceğim için gözünü dört açmalısın dikkat et kaçamak yapma:)
Zeytin gözlüm haftaya benimsin kimseye söz verme sakın ..bayrama eski tartiya göre 63 yeni tartiya göre 65 olucamFitt_anne dilekcim teklifimi geri alıyorum ben başkasıyla sözlendim
@CeruleanSins rakipcim sende sık sık gel ki beni boş bırakma bakarsın sapıtıveririm Allah muhafaza
Ervacigim tüm gün karbonhidrat yemem dengelerim diye düşünmüştümBak gorrr 3 kilo veriyorum :))
Inşallah artar su zamanla. Normalde kuruyemiş yiyordum ama bugün sabah çok doyunca akşam yerim dedim. Akşam.da çok doyunca kaldi
Pide yemissin ama akşam ıyi dengelemissin
Baklava börek rüyanda goruŕsun sekerim. Ya da olmazsa yarın kendi monundd gör bebem
Aslında ara öğündeki yediklerinin yanında yoğurt yeseydin 3 hurma fazlasıyla yeterdi sana
Çok güzel olmuş mönün
Senin üzerinde göz var kesin metonu bağlamışlar ablam bı nazar duası okumak lazım sana :)O bacaklar cartttt diye yırtılacak :)))
Bı tarafım atak yapiyim özledim 1 üstü kilo vermeleri diyor bı tarafım içindeki canavar hazır sakinleşmisken hiç costurma böyle devam et diyor ablam:)Kalp kalbe karşıymış bebeğim
Niye kızzz 50 kilo kızlar 1.5 -2 kilo veriyor
Sende de o meto var
Yeterki boğazını tut biraz
Edibem bı siksam ne kilolar veririmde sıkacak yerlerim ağrıyor:)Teşekkür ederim Erva.
Sağol Merve
400 gr az mı bence iyi Dilek, haftaya menülerine biraz daha dikkat edersen daha fazla da olur, hedefe yaklaşsan da vücudun vermek de zorlanmıyor bence iyi maşallah.
Çok şekersin Dilek yaa...
Teşekkür ederim canım
Sen onu havada karada halledersin
Amin Ekim, inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Sana da hayırlı cumalar...
oyyy çok kötü olmuş kuzum sen sporun alasını yapmışınormalde olması gerekiyor. Tatil dönüşü ev temizliği yaptım. . Döndüğümüz günün akşamı binanın mutfak tarafında gideri taşmış. Evlerden geri çıktı pis sular. Rezillik yani... Dermanım kalmadı.
İkisinden birini yediriyor. Normalde yoğurdu tercih ediyorum ama yoğurdum bitti. Yapmaya fırsatım kalmadı.
tabi çok çalış bol kalori yak rakibecimİyi geceler kızlar. Ben yarın akşam gelirim ancak. Bağda üzüm keseceğiz. Merak etmeyin. Rakibem ablam @mefkurem spor sayılmasada hareket edeceğim için gözünü dört açmalısın dikkat et kaçamak yapma:)
sen işine bak canısı burda asayiş berkamal :)Canlar çok yorgunum geçmiş yapamadım inşallah en yakın zamanda yapicam. İnsalah
dileğim artık yüzde 1 ler kurtarmıyor bizi en az 1.5 yapmamız lazımebrik ederim hepimizi harika bir takımız en durgun haftamizda bile dereceye girebiliyoruz daha ne olsun
Haftaya 1.lige yerleşme vaktimiz geldi madem 3,2,1 diye sıraya koyduk :)
Kaptanım tebrik ederim bireysel de birinciliği kapmişsn hellllaall
Sen halbuki geceleride çok güzel yapardın fıstık hani azimli dilekiki gün yapmadım nasilda soğudum hemen akşam yapamadım bir türlü
anaaa bu hafta bütün enerjimi harcamasam ma acepZeytin gözlüm haftaya benimsin kimseye söz verme sakın ..bayrama eski tartiya göre 63 yeni tartiya göre 65 olucam
Bunuda anca seni yenmek için yapabilirim:)
valla dileğim yaa şöyle bi okuyun beniSenin üzerinde göz var kesin metonu bağlamışlar ablam bı nazar duası okumak lazım sana :)
Teşekkür ederim ablam menukerimi evde olunca dahada sikicam karbonhidrat siz olmasına çalisicamSizin alıntılar kaybolmuş
@ervam44 bi kandırıkçıda sensin kızzz
Size inanmıcam artık
Ne güzel bi eksi bu maşallahhhhh
plasticwoman ceydam süpersin cnm geldiğinden beri aynı istikrarla devam ediyosun sende otomatiğe bağladın maşallahhhh
@befitlady baharcım dün seni tebrik edemedim. Hep böyle devam et cnm
Yeğenine geçmiş olsun
Desteğin içinde tşk.ederim
Fitt_anne dileğim yinede o menülere eksi olmayı başardınya helal olsun
Detoks değil cnmBı tarafım atak yapiyim özledim 1 üstü kilo vermeleri diyor bı tarafım içindeki canavar hazır sakinleşmisken hiç costurma böyle devam et diyor ablam:)
Detoks az yemelwrin sonu sanki iştah patlaması oluyor bende
Ama haftaya zorliycam bunyeyi bakalım
Bayram öncesi iki hafta senin enerjin yeter bize mefkuş iki haftada ne güzel kilolar verilir salına salına da gezilinir valla:)oyyy çok kötü olmuş kuzum sen sporun alasını yapmışın
tabi çok çalış bol kalori yak rakibecim
Çünkü bende armut toplamıyom
sen işine bak canısı burda asayiş berkamal :)
dileğim artık yüzde 1 ler kurtarmıyor bizi en az 1.5 yapmamız lazım
Bunun içinde çok çalışmak lazım :)
Sen halbuki geceleride çok güzel yapardın fıstık hani azimli dilek
anaaa bu hafta bütün enerjimi harcamasam ma acep
valla dileğim yaa şöyle bi okuyun beni
Büyük görümcemin okuması iyidir ona okutuyum bari kendimi
Edibe12 edibe senden özel olarak istiyom canısı
Karbon gerçekten acıktırıyor cnmTeşekkür ederim ablam menukerimi evde olunca dahada sikicam karbonhidrat siz olmasına çalisicam
Saf protein ve kabak benim olayım bunları yapiyim bu hafta bakalım 1kilo veriyim temizinden bu hafta en güzeliDetoks değil cnm
Sanki çok verdiğin hafta detokmu yaptın
Sadece menülerin biraz fazla oluyor çoğunluklada akşamları geç
En azından çarşamba biraz erkene perşembe daha erkene alsan bile farkeder
Bide sana spor iyi geliyor
Ve sürekli ağza bir şey atma ihtiyacı doğuruyor aç olmasada iştahı artırıyor sankiKarbon gerçekten acıktırıyor cnm
Hem insan hantal hissediyor
Ayy inş.tatlım şu 2 hafta güzel verirsem çok mutlu olucamBayram öncesi iki hafta senin enerjin yeter bize mefkuş iki haftada ne güzel kilolar verilir salına salına da gezilinir valla:)
Sen 1 kilo ver zaten yüzden 1 i geçer cnmSaf protein ve kabak benim olayım bunları yapiyim bu hafta bakalım 1kilo veriyim temizinden bu hafta en güzeli
Ozaman hadi bismillah diyip kolları siviyip:)Sen 1 kilo ver zaten yüzden 1 i geçer cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?