- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.941
Sanada bebeğimTam geçmiş yapamadım bildirimlere baktım sadece yarından sonra her bakımdan daha disiplinli olucam hedefe ulaşana kadar inşallah
Sabah kalkıp spor yapicam
Mefkurem ablam iyi geceler
Yenisini alırsın güzel kilo verirsen ödül niyetineAyy inş.tatlım şu 2 hafta güzel verirsem çok mutlu olucam
Daha ne giyeceğimi bilmiyorum
Muhtemelen elbiseler olmaz Daha
O liste nerden geliyor hep merak etmiştim dur:)Ayyy ben sporumu yazmayı unuttum :)
65 dk. Bantta tepinildiduş alındı
Şimdide melisalı papatyalı bi uyku çayı içiliyor
Ama kimsede listeyi getirmemiş
arada ki ince çizgi çok önemli :))
listeler zorunluluk bana ters tepiyor strese giriyorum ben özgür takılmaya devam :)Girsin ya neden girmiyormuşekim2009 Şen'de gelsene çok güzel :)
Belalı tanık güzel canım ben beğendim bizde onu yapıyoruz evde ama bu ara eşim 12/12 çalışıyor izleyemedik pek eşimde gelecekti Yorgun'um dedi annemle geldim
Olsun ekim hepimiz isteyelim :))
Mantıklı canım kaçamak yerine daha masum
Bencede kır canım
Baya doydum canım akşama kadar acıkmadım bugün hiç evet pişince değerleri düşüyor
Belalı katil canım
Dişim ağrıyor kız yoksa seni kırar mıyım :)))
4 gün kalmış , ameliyata girip çıkınca annenin durumunu fırsat bulursan haber edersin gülüm, iyi haberlerini bekliyor olacağız sorunsuz iyi geçer inşallah23unde abla
Tmm tatlım buldum ben uğraşmaO liste nerden geliyor hep merak etmiştim dur:)
Ne güzel işler becermişin tatlımuyumadın mı sen hala mefkurem
ben mutfaktan çıkamadım bu akşam barbunya ayıkla dondurucuya at
fasulye ayıkla derken zaman geçip gitmiş
toplam 15 dk var
mecbur becermezsem yarına yığılacak, bari önceden ayıklayayım dedim fasulye 4 kg küçük doğrayıp z. yağıyla kavurup biber az salça bol domatesle,tuzunu şekerini atıp iyice pişirip 1 tabaklık porsiyonlarla dondurucuya atıyorum kahvaltıda yada yemek yanına z. yağlı hazır da oluyorNe güzel işler becermişin tatlım
Benim spor geç vakte kaldı onu yapayım dedim sonrada duş şimdi bitki çayı içiyorum
Olsun cnm ne yapılırsa kârtoplam 15 dk var
duvar şınavı plank bacak kas çalıştırma, kol çalıştırma yaptım ve derin nefes tekniği sadece 5 kere yapabildim :)
eklerim 15 dk yı
takım olarak 2. lik bireyselde 1. bizim takımdan maşallah maşallah kızlar harikasınız
Valla her ne olursa olsun hazır yemek iyi oluyormecbur becermezsem yarına yığılacak, bari önceden ayıklayayım dedim fasulye 4 kg küçük doğrayıp z. yağıyla kavurup biber az salça bol domatesle,tuzunu şekerini atıp iyice pişirip 1 tabaklık porsiyonlarla dondurucuya atıyorum kahvaltıda yada yemek yanına z. yağlı hazır da oluyor
mefkurem bu bizim hatunlar çok hırslı, bize yaşlı muamelesi yapıyorlar ezip geçeriz havalarına girmiş hepsi ayrı ayrı farkındasın değil mi biri diyor 3 kg veririm pehh diğeri diyor 5 kg veririm metobolizmamla döverim sizi bunlara papuç bırakmasak iyi olur bizde eski toprak olmadık daha genciz amerikada yapılan istataistik sonuçlarına göre 18-76 yaş arası genç sayılıyor zaten biz daha yaşamın baharındayız yaafOlsun cnm ne yapılırsa kâr
yok koymuyorum tadı değişiyor o zaman ,normal günlük yemeye olsa koyuyorum bolbolHadi benden de iyi geceler
ekim2009 sende yat kuzum yorulmuşundur baya
Fasülyeye soğan koymuyonmu kavururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?