Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

listeler zorunluluk bana ters tepiyor strese giriyorum ben özgür takılmaya devam :)

uyumadın mı sen hala mefkurem
ben mutfaktan çıkamadım bu akşam barbunya ayıkla dondurucuya at
fasulye ayıkla derken zaman geçip gitmiş
Ne güzel işler becermişin tatlım

Benim spor geç vakte kaldı onu yapayım dedim sonrada duş şimdi bitki çayı içiyorum

Ne güzel işler becermişin tatlım

Benim spor geç vakte kaldı onu yapayım dedim sonrada duş şimdi bitki çayı içiyorum
mecbur becermezsem yarına yığılacak, bari önceden ayıklayayım dedim fasulye 4 kg küçük doğrayıp z. yağıyla kavurup biber az salça bol domatesle,tuzunu şekerini atıp iyice pişirip 1 tabaklık porsiyonlarla dondurucuya atıyorum kahvaltıda yada yemek yanına z. yağlı hazır da oluyor

Valla her ne olursa olsun hazır yemek iyi oluyor
Burda bakkaldakiler pek güzel olmuyoda
Bahçesi olanlar satıyo bazen
Bende biraz almam lazım

Olsun cnm ne yapılırsa kâr
mefkurem bu bizim hatunlar çok hırslı, bize yaşlı muamelesi yapıyorlar ezip geçeriz havalarına girmiş hepsi ayrı ayrı farkındasın değil mi biri diyor 3 kg veririm pehh diğeri diyor 5 kg veririm metobolizmamla döverim sizi bunlara papuç bırakmasak iyi olur bizde eski toprak olmadık daha genciz amerikada yapılan istataistik sonuçlarına göre 18-76 yaş arası genç sayılıyor zaten biz daha yaşamın baharındayız yaaf

Hadi benden de iyi geceler

ekim2009 sende yat kuzum yorulmuşundur baya

Fasülyeye soğan koymuyonmu kavururken
yok koymuyorum tadı değişiyor o zaman ,normal günlük yemeye olsa koyuyorum bolbol
etli patlıcana da koymam sadece sarımsak biber domatesle pişiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…