- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.601
Takımımı tebrık edıyorum her ne kadar katkım olmasadasu yenı kılo bıldırımı kabul oldumu bılmıyorum ama veremeyenlerın takıma etkısı ortadan kalktıgı ıcın sanırsam bole oldu kabul olup olmadıgını bılmıyorum ama :))
kızlar bişe sorcam kimin 1. oldugu belli oldumu yoksa olmadı gibimi görünüyor daha nedense 2 haftadır bişe anlamadım ben benim gruptan çıkmam isteniyor anlaşılan
bende burda bir kasıt oldugunu düşündügüm için üsteliyorum nedense ben kilomu yazdıktan sonra aslında tartılıp fotosunu koysak ne demekse benimkide o işte ama gitmicem kilolarımı verene kadar burdayım hiç kendimi sıkmadan vericem ALLAHIN İZNİYLEevet canım kabul edildi.Zaten sadece yüzde ortalamasını yazdım.Artık bu durumda kilo veremeyen ve sabit olanlar takımı çok etkileyecek ona göre dikkat edelim canım :))
Sende taktın şu listeye.. ya sürekli yapmadıgım bir liste için bişiler söyleyip duruyorsun.aç bak 219. etap sonuçlarına 1. kim görürsün.Nedense kilo veremediğin hiç bir hafta bu listeyi istemedin, 2 haftadır iyi gidiyorsun ve sürekli liste istiyorsun.Biraz bencillik değil mi bu? Takımdan cıkman diye bir konu söz konusu değil, takıntı yaptın sen bence. O zaman bundan sonra bu listeyi sen yap. Benim sürekli vaktim olmuyor.Buraya bile yazıyorum hemen cıkıyorum,sürekli kalamıyorum.Umarım anlatabilmişimdir.
evet canım kabul edildi.Zaten sadece yüzde ortalamasını yazdım.Artık bu durumda kilo veremeyen ve sabit olanlar takımı çok etkileyecek ona göre dikkat edelim canım :))
Sende taktın şu listeye.. ya sürekli yapmadıgım bir liste için bişiler söyleyip duruyorsun.aç bak 219. etap sonuçlarına 1. kim görürsün.Nedense kilo veremediğin hiç bir hafta bu listeyi istemedin, 2 haftadır iyi gidiyorsun ve sürekli liste istiyorsun.Biraz bencillik değil mi bu? Takımdan cıkman diye bir konu söz konusu değil, takıntı yaptın sen bence. O zaman bundan sonra bu listeyi sen yap. Benim sürekli vaktim olmuyor.Buraya bile yazıyorum hemen cıkıyorum,sürekli kalamıyorum.Umarım anlatabilmişimdir.
*** 9. Takım İçi Bireysel Dereceler ***
1. Gulseker: % 1.67
2. Beyaz16: % 1.65
3. Fadime02: % 1.55
4. Mutedeyyin: % 1.53:13:
5. triptofan: % 0.40
6. Zayıflıyorum: % 0.21 :13:
7. Asya27: % 0.19
8. Hepbera: % 0.13
9. Nurkelebek: % 0.00 :18:
10. Ene2004: % - 0.31
11. Mursh: % - 0.63
12: Edda1985: % - 0.80
tartılıp foto koyamam bu nedemek oluyo siz yalan atıyosunuz demek oluyo zaten yalan atan kendini kandırmış olur başkasını degil verdigim kiloları başkası için degil kendi saglıgım için veriyorum bunuda hiç unutmayın
bende burda bir kasıt oldugunu düşündügüm için üsteliyorum nedense ben kilomu yazdıktan sonra aslında tartılıp fotosunu koysak ne demekse benimkide o işte ama gitmicem kilolarımı verene kadar burdayım hiç kendimi sıkmadan vericem ALLAHIN İZNİYLE
Mute ben senın yardımcın olarak bu lısteytı yapmayı ustlenıyorum zaten ozel bı yetenek gerektırmıyo sanırım cuma gunu lıste hazır oldugunda %lere gore 1.2.3. yü ben lıste olarak hazırlarım.Eger kabul edersenızz...Bunu sorun yapacak bısey yok arkadaslar gormek ıstıyorlar.Kişiler basarılarının taclandırdıgını gormekten memnun olurlar ve motıve olurlar ıyı bı taktık dıe dusunuyorum
Eki Görüntüle 239963 Gülçin'im o dakikayı özellikle beklemiştir,adrenalinin kilo verme üzerindeki etkisini bildiği içinBu hafta 2. olduk.Tebrik ederim çıtır arkadaşlarım benim...
Azimli yoldaşlarım
Triptofan senin son andaki mesajın gelemseydi ilk 3 e giremeycektikTam zamanında mesaj atmışsın :))
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 239963 Gülçin'im o dakikayı özellikle beklemiştir,adrenalinin kilo verme üzerindeki etkisini bildiği içinCanlarım 2. olmuşsunuz,yürekten tebrik ederim.Biz de 4. olduk bu hafta 7. takım olarak,mutluyuz.Harikasınız 9. takımmmmmmmmmmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 239963
Eki Görüntüle 239963 Gülçin'im o dakikayı özellikle beklemiştir,adrenalinin kilo verme üzerindeki etkisini bildiği içinCanlarım 2. olmuşsunuz,yürekten tebrik ederim.Biz de 4. olduk bu hafta 7. takım olarak,mutluyuz.Harikasınız 9. takımmmmmmmmmmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 239963
Ohhhh,nazarlğımı da taktımmmmheheeeeadrenalin diyosun.. kız ikimzde 300 vermişiz. hadi ben neyse hep böle ağır ilerlerdim de sana nazar mı değdi geçen hafta 1. likten sonra.al o zaman
*** 9. Takım İçi Bireysel Dereceler ***
1. Gulseker: % 1.67
2. Beyaz16: % 1.65
3. Fadime02: % 1.55
4. Mutedeyyin: % 1.53:13:
5. triptofan: % 0.40
6. Zayıflıyorum: % 0.21 :13:
7. Asya27: % 0.19
8. Hepbera: % 0.13
9. Nurkelebek: % 0.00 :18:
10. Ene2004: % - 0.31
11. Mursh: % - 0.63
12: Edda1985: % - 0.80
Dukan'a başlamak için 5 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum.Senin hatan menülerinde değil ciğerim,acaba veremezsem paniğinde diye düşünüyorum,bizi hedefe dukan götürecek biliyorumbu haftanın 1. si dukan yapmışşş. tam dukana olan güvenimi kaybediyordum yeniden motive oldum.ben tam uygulayamıyorum sanırım.biyerde yanluş mı yapıyorum acaba?
Dukan'a başlamak için 5 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum.Senin hatan menülerinde değil ciğerim,acaba veremezsem paniğinde diye düşünüyorum,bizi hedefe dukan götürecek biliyorum
Bitanem bu kadar sabrettin,bence bırakma.Zaten 20 günden az kaldı dönmemize neredeyse,ben 2 eylülde yola çıkıyorum.Bırakınca da insan bi garip oluyor yine de.Sıkıntı yapma bak istikrarlı bir şekilde eriyorsun çok şükürinşallah canım. bende okul açılınca mı yapsam dedim bugün. eşim kızmaya başladı.ona ayrı yemek bana ayrı yemek yapıyorum bazen yemiyorum sadece süt içiyorum bizimki isyan etmeye başladı.bu arada ciğer demişkne bende akşam yulaf kepeğine bulayıp ciğer kavurdum.yanına da ayran.ohhh..hadi bu hafta stres yapmayım bakim nolacak.
Bitanem bu kadar sabrettin,bence bırakma.Zaten 20 günden az kaldı dönmemize neredeyse,ben 2 eylülde yola çıkıyorum.Bırakınca da insan bi garip oluyor yine de.Sıkıntı yapma bak istikrarlı bir şekilde eriyorsun çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?