Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canım kabul edildi.Zaten sadece yüzde ortalamasını yazdım.Artık bu durumda kilo veremeyen ve sabit olanlar takımı çok etkileyecek ona göre dikkat edelim canım :))

kızlar bişe sorcam kimin 1. oldugu belli oldumu yoksa olmadı gibimi görünüyor daha nedense 2 haftadır bişe anlamadım ben benim gruptan çıkmam isteniyor anlaşılan

Sende taktın şu listeye.. ya sürekli yapmadıgım bir liste için bişiler söyleyip duruyorsun.aç bak 219. etap sonuçlarına 1. kim görürsün.Nedense kilo veremediğin hiç bir hafta bu listeyi istemedin, 2 haftadır iyi gidiyorsun ve sürekli liste istiyorsun.Biraz bencillik değil mi bu? Takımdan cıkman diye bir konu söz konusu değil, takıntı yaptın sen bence. O zaman bundan sonra bu listeyi sen yap. Benim sürekli vaktim olmuyor.Buraya bile yazıyorum hemen cıkıyorum,sürekli kalamıyorum.Umarım anlatabilmişimdir.

tartılıp foto koyamam bu nedemek oluyo siz yalan atıyosunuz demek oluyo zaten yalan atan kendini kandırmış olur başkasını degil verdigim kiloları başkası için degil kendi saglıgım için veriyorum bunuda hiç unutmayın

bende burda bir kasıt oldugunu düşündügüm için üsteliyorum nedense ben kilomu yazdıktan sonra aslında tartılıp fotosunu koysak ne demekse benimkide o işte ama gitmicem kilolarımı verene kadar burdayım hiç kendimi sıkmadan vericem ALLAHIN İZNİYLE

ya bu rejimden midir nedir ama iyice agresif olduk ,sinirlerimiz zayıfladı ,lütfen birbirimizi kırmayalım.Hepiniz benden büyüksünüz akıl vermek bana düşmez ama lütfen biraz sakin olun.

Mute ben senın yardımcın olarak bu lısteytı yapmayı ustlenıyorum zaten ozel bı yetenek gerektırmıyo sanırım cuma gunu lıste hazır oldugunda %lere gore 1.2.3. yü ben lıste olarak hazırlarım.Eger kabul edersenızz...Bunu sorun yapacak bısey yok arkadaslar gormek ıstıyorlar.Kişiler basarılarının taclandırdıgını gormekten memnun olurlar ve motıve olurlar ıyı bı taktık dıe dusunuyorum

*** 9. Takım İçi Bireysel Dereceler ***

1. Gulseker: % 1.67
2. Beyaz16: % 1.65
3. Fadime02: % 1.55
4. Mutedeyyin: % 1.53 :13:
5. triptofan: % 0.40
6. Zayıflıyorum: % 0.21 :13:
7. Asya27: % 0.19
8. Hepbera: % 0.13
9. Nurkelebek: % 0.00 :18:
10. Ene2004: % - 0.31
11. Mursh: % - 0.63
12: Edda1985: % - 0.80

Eline saglık mutecım emegıne saglık

Eddacım cnm kankım benım kader ortagımmm

1. sana kimse git demedi.
2. foto olayına gelince ne zamandır aklımdaydı zaten.Hoppidicik yaptıgı zaman hosuma gitmişti yapalım mı dedim? sen neden üstüne alınıyorsun ki? başka kimse bişi dedi mi senden başka?
seni kilo alıp yada vermen umrumda mı sanıyorsun? senin sorunun o. ama benim bu listeyi 2 3 hafta yapmadıgım zamanlarda oldu. Ortada kasıt falan yok.Ben sadece yemek yapıp pc basına gecen bir insan değilim.bir sürü işim gücüm oluyor.
Listeyide hazırladım buyur..

ya arkadasım zaten vaktim olunca yapıyorum ben bunu... kilo veremeyince sormuyorlarda verince mi soruyorlar bu listeyi? o zamna sen yap bundan sonra mursh... eşim zaten buraya girince sorun yapıyor sürekli olamıyorum.artık yani bıkkınlık gelid bu sorunlardan.Bir kere kilo ver dedik diye günah geçisi olduk.Fena mı oldu fadime abla? 2 haftadır bu gazla kilo veriyorsun işte...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 239963 Gülçin'im o dakikayı özellikle beklemiştir,adrenalinin kilo verme üzerindeki etkisini bildiği için Canlarım 2. olmuşsunuz,yürekten tebrik ederim.Biz de 4. olduk bu hafta 7. takım olarak,mutluyuz.Harikasınız 9. takımmmmmmmmmmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 239963

BİR KADININ BUNALIM EVRESİ:

Bunalım...Bunualım...Bunu alııım...Bunu alayım...Bun...u da alayııım...Bunu da al bunu...bunu da...bunu da........:)))

BU DA BİR ERKEĞİN BUNALIM EVRESİ:

Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunlada çıkayım, onlada çıkayım, hepsiyle çıkayım..:)))

heheeee adrenalin diyosun.. kız ikimzde 300 vermişiz. hadi ben neyse hep böle ağır ilerlerdim de sana nazar mı değdi geçen hafta 1. likten sonra.al o zaman

bu haftanın 1. si dukan yapmışşş. tam dukana olan güvenimi kaybediyordum yeniden motive oldum.ben tam uygulayamıyorum sanırım.biyerde yanluş mı yapıyorum acaba?

heheeee adrenalin diyosun.. kız ikimzde 300 vermişiz. hadi ben neyse hep böle ağır ilerlerdim de sana nazar mı değdi geçen hafta 1. likten sonra.al o zaman
Ohhhh,nazarlğımı da taktımmmm Bitanem geçen hafta 2.7 den sonra normal.Hatta giden suysa geri bir kısmı gelir diye korkuyordum,çok şükür gelmedi.2 haftada 3 kilo işte,iyi be canım daha ne olsun.Ramazanda korumak bile iyi bir gelişmeyken çok şükür veriyoruz beraberce.300 gr iyi bir rakam canım,tebrik ederim

ne güzel bi uygulamaymışş. gerçekten motive ediciii.

bu haftanın 1. si dukan yapmışşş. tam dukana olan güvenimi kaybediyordum yeniden motive oldum.ben tam uygulayamıyorum sanırım.biyerde yanluş mı yapıyorum acaba?
Dukan'a başlamak için 5 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum.Senin hatan menülerinde değil ciğerim,acaba veremezsem paniğinde diye düşünüyorum,bizi hedefe dukan götürecek biliyorum

Dukan'a başlamak için 5 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum.Senin hatan menülerinde değil ciğerim,acaba veremezsem paniğinde diye düşünüyorum,bizi hedefe dukan götürecek biliyorum

inşallah canım. bende okul açılınca mı yapsam dedim bugün. eşim kızmaya başladı.ona ayrı yemek bana ayrı yemek yapıyorum bazen yemiyorum sadece süt içiyorum bizimki isyan etmeye başladı.bu arada ciğer demişkne bende akşam yulaf kepeğine bulayıp ciğer kavurdum.yanına da ayran.ohhh..hadi bu hafta stres yapmayım bakim nolacak.

Bitanem bu kadar sabrettin,bence bırakma.Zaten 20 günden az kaldı dönmemize neredeyse,ben 2 eylülde yola çıkıyorum.Bırakınca da insan bi garip oluyor yine de.Sıkıntı yapma bak istikrarlı bir şekilde eriyorsun çok şükür

senin şu gazlarında olmasaaa ben napardımaz kaldı canım şurda 15 kilocuk. sen beni geçeceksin yakında bekle dicem ama bekleme..solla geç bacımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…