Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Marketimiz var iki sene ayağa kalkana kadar çalıştım kız bire başlayınca Elaman aldık bıraktım, kadın olmak zor çalışan kadın olmak daha zor helede saati belli değilse işin sabahı aksami yoksa.bekarken güzeldi çalışmak gece 11 de gelirdim anacığım yatağımı yapmış yemeğimi tepsiyle yatqgima getirirdi ah ah:)

gülüm yaa asıl sen tatlısın
37 yaşındayım hatta 2 ay sonra 38 olucam
ben de senin gibi diyorum zalim olacağıma mazlum olmak daha iyidir :)

ikisi birdennn:)
hem gezme hem mutfak işi vardı fasulyeyi kavurup paketledim 1 saat yattım ,akşam dışarı çıktım geç geldim mutfak çok batmış dolap duvar tezgah giriştim gece 3 te bitti
gelmedim mi fark ediliyor demek yokluğum, sohbetiniz bensiz tatsız mı oldu yoksaaa :)( bu öz güven mi yoksa totoşu kalkmış ego mu )

1 kaşık kimyon tozunu 3-4 kaşık lora ilave edin
Bu peyniri 1 günde 2 defa tüketin (Yemekten önce veya sonra tüketin)
Lor peyniri yüksek oranda protein içermesinin yanı sıra; içerdiği mineraller ve vitaminler bakımından oldukça zengin bir besin kaynağıdır. Özellikle vitaminlerden A vitamini, B2 vitamini, B12 vitamini;elzem yağ asitlerinden olan omega 3 ve omega 6 yağ asitlerini; fosfor, çinko, kalsiyum ve selenyum minerallerini yüksek oranda içermektedir. Yağ oranı ise oldukça düşüktür. Bu yüzden hem zayıflatır hem sağlığa faydalıdır.

Kimyon Araştırma sırasında kimyonun yağ yakıcı özelliği dışında vücuda başka faydaları da ortaya çıktı. Kimyon tüketen grup kandaki zararlı yağlarını da attılar.

Kimyon kürünün diğer faydaları
Astım : Balgam söktürücü olarak kullanılır, ki kimyon solunum yollarındaki biriken balgam ve mukusları gevşetir.

Uykusuzluk : Bir gevşetici gibi davranır uykusuzluğunuzun giderilmesine yardımcı olur.

Soğuk algınlığı : Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra diğer enfeksiyonlara ve toksinlere karşı savunma için bir c vitamini kaynağı sağlayan yardımcılardandır.

Sindirim: Gaz rahatsızlıklarını ve mide ağrılarını gidererek sindirmede yardımcıdır.

Diyabet : Hipoglisemi şansını (kan dolaşımında yüksek konsantrasyonda glikoz) azaltır.

Ben dünden o kadar yorgundum ki 11'e kadar uyudum. Kahvaltı yaptım. 1 saat kizkardeşimle telefonda konuştum. Birikmiş dedikodular vardı Alışverişe gidip geldim. Yemek yapıp spor dünyasına giriş yapmayı düşünüyorum. Sonra geçmişi okuyup alıntılarımı yaparım.

@CeruleanSins sevgili rakibecim bu akşammı dönecektin yarın akşammı hatırlayamadım
Ama sabah köydende mesaj yazabilmiş :))
Yani....???

Üzüm yeri köy değil rakibem ondan dolayı yazabilmiştim arada molada:)
Dün eve geldiğim gibi uyumuşum seni ihmal ettim rakibem üzgünüm.

Dünkü menüm geliyor.

Günaydınnnn
Akşam yatan sabah kalkan tekrar yatan rakibenden sevgiler:)

Büyük görümcem kahvaltıya çağırdı biz oraya gidiyoruz

Afiyet olsun dikkat et. Görümcen sana börekler açmıştır belki:)

Selamlar herkese
Bugün hüzünlü bir mesajla geldim size aklıma koyunca sonunda başarabilen biriydim ama bu aralar kacamakları kontrol altına alamıyorum resmen dün öyle bı an geçirdim

Sizle çok güzel anlar paylaştım çokta güzel bilgiler edindim hepinizden ayrı ayrı teşekkür ederim

Ben cuma zayıflama yarışmasından ayrılma kararı aldım
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum
Sizi bu yolda yarıda bıraktığım için özür dilerim ama kendimi yeterince diyete veremiyorum hep birşeyler çıkıyor ve sonuçta burası yarışma yarışmayı olumsuz etkilemek istemiyorum

Yine arada gelip sizle konuşmak isterim siz de isterseniz

Kendinize coook iyi bakın unutmayın beni

Dünkü menüm

Sabah 9.00 civarı

Domates
salatalık
Biber
2 dilim b.peynir
1.5 dilim köy ekmeği

15.00 gibi 2 tane domatesi meyve gibi hüplettim

Akşam 19.30
5 tane köfte
Salata
2 bardak ayran
1.5 dilim ekmek

21.00
1 türk kahvesi

Su. 5 litre
Spor: yok
Ama bütün gün bağ bahçe iş yaptım. Bayağı hareketli ve yorucu. Bütün kaslarım ağrıyor:))

dedikodu yapmak zayıflatsaydi tüm hatunlar fit olurduk ne güzel :))
Canım veda ettiğin biz değil senin zayıflamam olacak. herkes zaman zaman diyetten uzaklaşır kaçamak yapar. Ama diyet adına buradan uzaklasirsan ipin ucunu daha da kaçırabilirsin. bence bu konuda tekrar düşün

Kararından eminsen bence sorun değil. Lakin yinede arada gel yaz. Free takıl. Pes etme. Kimi zaman bizlerde öyle zamanlar geçirdik belki geçireceğiz.
Hakkında hayırlısı...

Su 5 litre miıii. tamam benimki az da bu da çok değil mi canım. bağda çalıştığın için o kadar icmissindir belki de

Kızlar ben gazi oldum
Dün bağda beni sivri sinekler yedi. Tam olarak 60 dan fazla fındık ve ceviz büyüklüğünde ısırık saydım. Her yerim şişti. Kuduz gibi kaşınıyorum. Halimi bir görseniz gülersinzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…