- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.101
günaydın sekerim.
Ay çok komik olmuş bu cevap :)))Sorma sorma insanoğlu olmeyince neler görüyormuş :))
Marketimiz var iki sene ayağa kalkana kadar çalıştım kız bire başlayınca Elaman aldık bıraktım, kadın olmak zor çalışan kadın olmak daha zor helede saati belli değilse işin sabahı aksami yoksa.bekarken güzeldi çalışmak gece 11 de gelirdim anacığım yatağımı yapmış yemeğimi tepsiyle yatqgima getirirdi ah ah:)Olmaz benim yanımda olacaksın :))
Ay sesli güldüm :) kız telefonumun oyununa geldim :) gelsin gittiyse :)
Tamam Can'ım bakarım
Aynen öyle canım bi ayın başını bi sonunu görüyoruz sen çalışmıyorsun sanırım
Tamamdır o iş bende:)herkesin tartısina bir el atsan
gülüm yaa asıl sen tatlısınbende de fazlasıyla var bı zararını görmedim Allah'ın izniyle her işin altından kalkabilirim felsefeni aşıladı bana yetmemi:)
anacigim yaptı bana onu yumurtalısini zeytinyaglisini pek severim
takım bu haftaki gururlari eferin size
ama sen çok tatlısın
Çoğu kişi abla diyor sans yaşını ogrenebilirmiyim
Yazı dilin fikir fikir bir genç kız diyor bu Ekimama merak ettim gerçek yaşını
oy kuzuma kıyamam Rabbim şifa versin
bende hep derim haksızlık yapicagima haksızlığa ugrayim yeterki Rabbimin mahzun kulu olarak ettiğim duam kabul olur belki
taytlı bir foton var ya abla çubuk kraker gibi olan bu sene beyaz pantolonla aynı fotoyu istiyoruz senden ona gore
bendede var ama yaşlanıyorum galiba sıkıya gelemiyorum tiril tiril olacak kiyafetim benim
İnşallah vucud kardio yerine saymıştır onu:)
spor listesine kendimiz ekleriz olmami
aynen öyle ne gençler var çevremde kanı çekilmişler elde tel kafayı bı gomuyolar ne bir coşku ne bir adrenalin:)Tam bogmalik
Ablam dört gözle okullar açılsın diye bakıyorum ,saat 2,5 yatiyim dediğimde benim cadı uyurmu deli etti beni 3 rahat geçmiştir sonra uyudum kalkamadım sabah 11 kadar bı telaş kahvaltı hazırla yedim toparladım ev bakmaya çıktım gelemedim
Misafirlerim gitti ablam
korkulur sizden altın kızlar:)
gittinmi mefkurem ne renke boyatican
Altına imzami atıyorum
Dünya güzelidir benim ablam
bende istiyorum ama işte orda bekleme derdine gitmiyorum ama hedefe ulaşınca boyaticam ödül niyetine
ceydacigim sende iyki varsın kan oldun can oldun bizi
kahve sevilmez mi verdiği enerji bile yeter
spor yapma hirsimi sana devrettim galiba bende tık yok :)
ben buralardan sonra anladimki cevremdeki kimseyle aynı dili konuşmuyormuşum kilo konusunda ya aman iyisin böyle derlerdi
Yada Zayifla bence derlerdi ama bunun için desteğe motive ye ihtiyacim vardı bu sözleri sadece gıcık ediyordu beni
Ama burası bir başka bana inanan, ben kilo verdim mi benim kadar sevinen kilo yüzünden çektiğim sıkıntıyı empati yapabilen aynı yoldan geçmiş diyet kardeşlerim varRabbim hepimize hayırlı ettiğimiz bedenleri nasip etsin
ervacigim abartirsan ceydanin ekmeğine yağ sürmüş olursun ona göre yani:)
evet kuzum kvle yaşıyorum
İnşallah canim
gayet iyi bence yarım yemişsindir kiyamamissindir sporuna
:))
sen genede ye birşeyler akşam bence
canım öyle valla yalan Dünya da oyalanip duruyoruz ömür biter iş bitmez demisler
afiyet şifa olsun bol yağ yaksın gülüm
ikisi birdennn:)Cumartesi menü yazmayanlar
befitlady geçmişe gidiyorum deyip halâ gelememiş :))
Hangi geçmişe gittin kuzum takımın ilk açıldığı zamanlardamısın
Edibe12
Edibe yataktan bildirmiş ama menüsünü yazmamış
@seydan94 kaptan yardımcımız sabah bi görünmüş sonra kayıplara karışmış :))
@CeruleanSins sevgili rakibecim bu akşammı dönecektin yarın akşammı hatırlayamadım
Ama sabah köydende mesaj yazabilmiş :))
Yani....???
ekim2009 ekimcim gece gelmemiş
Mutfakta iş yapmıyor heralde, gezmelerdemiydi acep :)
Başka unuttuğum varmı
Unuttuysamda bu saatte normal :))
Ay tartı gunuuuu.Gittim ben kızlar yarın tartı günü olduğu hatırlayarak bir gün gecirelim,
afiyet olsun ablacimBüyük görümcem kahvaltıya çağırdı biz oraya gidiyoruz
@CeruleanSins sevgili rakibecim bu akşammı dönecektin yarın akşammı hatırlayamadım
Ama sabah köydende mesaj yazabilmiş :))
Yani....???
Günaydınnnnnn
Akşam yatan sabah kalkmayan güzeller
Bundan sonra kalkınca herkes bi selam versin bi yere gidecekse haber verip öyle gitsin
Ne yapacaksanız bi anlatın öyle işinize devam edin
Burda adamı delirtmeyin leeeeeeennnn
Büyük görümcem kahvaltıya çağırdı biz oraya gidiyoruz
dedikodu yapmak zayıflatsaydi tüm hatunlar fit olurduk ne güzel :))Ben dünden o kadar yorgundum ki 11'e kadar uyudum. Kahvaltı yaptım. 1 saat kizkardeşimle telefonda konuştum. Birikmiş dedikodular vardıAlışverişe gidip geldim. Yemek yapıp spor dünyasına giriş yapmayı düşünüyorum. Sonra geçmişi okuyup alıntılarımı yaparım.
Canım veda ettiğin biz değil senin zayıflamam olacak. herkes zaman zaman diyetten uzaklaşır kaçamak yapar. Ama diyet adına buradan uzaklasirsan ipin ucunu daha da kaçırabilirsin. bence bu konuda tekrar düşünSelamlar herkese
Bugün hüzünlü bir mesajla geldim size aklıma koyunca sonunda başarabilen biriydim ama bu aralar kacamakları kontrol altına alamıyorum resmen dün öyle bı an geçirdim
Sizle çok güzel anlar paylaştım çokta güzel bilgiler edindim hepinizden ayrı ayrı teşekkür ederim
Ben cuma zayıflama yarışmasından ayrılma kararı aldım
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum
Sizi bu yolda yarıda bıraktığım için özür dilerim ama kendimi yeterince diyete veremiyorum hep birşeyler çıkıyor ve sonuçta burası yarışma yarışmayı olumsuz etkilemek istemiyorum
Yine arada gelip sizle konuşmak isterim siz de isterseniz
Kendinize coook iyi bakın unutmayın beni
Kararından eminsen bence sorun değil. Lakin yinede arada gel yaz. Free takıl. Pes etme. Kimi zaman bizlerde öyle zamanlar geçirdik belki geçireceğiz.Selamlar herkese
Bugün hüzünlü bir mesajla geldim size aklıma koyunca sonunda başarabilen biriydim ama bu aralar kacamakları kontrol altına alamıyorum resmen dün öyle bı an geçirdim
Sizle çok güzel anlar paylaştım çokta güzel bilgiler edindim hepinizden ayrı ayrı teşekkür ederim
Ben cuma zayıflama yarışmasından ayrılma kararı aldım
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum
Sizi bu yolda yarıda bıraktığım için özür dilerim ama kendimi yeterince diyete veremiyorum hep birşeyler çıkıyor ve sonuçta burası yarışma yarışmayı olumsuz etkilemek istemiyorum
Yine arada gelip sizle konuşmak isterim siz de isterseniz
Kendinize coook iyi bakın unutmayın beni
Su 5 litre miıii. tamam benimki az da bu da çok değil mi canım. bağda çalıştığın için o kadar icmissindir belki deDünkü menüm
Sabah 9.00 civarı
Domates
salatalık
Biber
2 dilim b.peynir
1.5 dilim köy ekmeği
15.00 gibi 2 tane domatesi meyve gibi hüplettim
Akşam 19.30
5 tane köfte
Salata
2 bardak ayran
1.5 dilim ekmek
21.00
1 türk kahvesi
Su. 5 litre
Spor: yok
Ama bütün gün bağ bahçe iş yaptım. Bayağı hareketli ve yorucu. Bütün kaslarım ağrıyor:))
Tam olarak öyle canım. İhtiyaçtan. Terlediğimin yanında az bile. İçim yanıyorrrSu 5 litre miıii. tamam benimki az da bu da çok değil mi canım. bağda çalıştığın için o kadar icmissindir belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?