- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.121
vücut istediyse hakkıdır sekerimTam olarak öyle canım. İhtiyaçtan. Terlediğimin yanında az bile. İçim yanıyorrr
Ay geçmiş olsun. tartı da bir kilo fazla gelirsin yarın. onca şişten :))Kızlar ben gazi oldum
Dün bağda beni sivri sinekler yedi. Tam olarak 60 dan fazla fındık ve ceviz büyüklüğünde ısırık saydım. Her yerim şişti. Kuduz gibi kaşınıyorum. Halimi bir görseniz gülersinzi
vücut istediyse hakkıdır sekerim
Ay geçmiş olsun. tartı da bir kilo fazla gelirsin yarın. onca şişten :))
Sağol geçecek inşallah
Şaka yapıyorsun gelmem dimi
Dur bebeğim birden ne olduSelamlar herkese
Bugün hüzünlü bir mesajla geldim size aklıma koyunca sonunda başarabilen biriydim ama bu aralar kacamakları kontrol altına alamıyorum resmen dün öyle bı an geçirdim
Sizle çok güzel anlar paylaştım çokta güzel bilgiler edindim hepinizden ayrı ayrı teşekkür ederim
Ben cuma zayıflama yarışmasından ayrılma kararı aldım
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum
Sizi bu yolda yarıda bıraktığım için özür dilerim ama kendimi yeterince diyete veremiyorum hep birşeyler çıkıyor ve sonuçta burası yarışma yarışmayı olumsuz etkilemek istemiyorum
Yine arada gelip sizle konuşmak isterim siz de isterseniz
Kendinize coook iyi bakın unutmayın beni
1 saat burası önde cnm yani 2.30 duHay maşallah arap atı gibi tam açılsın:)
Bizim saatler aynimi şu an 3,30 saat ve sende bu enerji helal olsun ayakta alkışlıyorum
bende hep büyük fincanda duble içerimkupa derken iki fincan ölçüsü işte. Ben ilkkez tarçınlı duydum grupta. kokusuna bayılıyorum ama tadı hala tam benlik değil
farkedilmezmi bebeğimikisi birdennn:)
hem gezme hem mutfak işi vardı fasulyeyi kavurup paketledim 1 saat yattım ,akşam dışarı çıktım geç geldim mutfak çok batmış dolap duvar tezgah giriştim gece 3 te bitti
gelmedim mi fark ediliyor demek yokluğum, sohbetiniz bensiz tatsız mı oldu yoksaaa :)( bu öz güven mi yoksa totoşu kalkmış ego mu )
Hani sabanan yapcaktın kızzzBen dünden o kadar yorgundum ki 11'e kadar uyudum. Kahvaltı yaptım. 1 saat kizkardeşimle telefonda konuştum. Birikmiş dedikodular vardıAlışverişe gidip geldim. Yemek yapıp spor dünyasına giriş yapmayı düşünüyorum. Sonra geçmişi okuyup alıntılarımı yaparım.
ayyy kusura bebemÜzüm yeri köy değil rakibem ondan dolayı yazabilmiştim arada molada:)
Dün eve geldiğim gibi uyumuşum seni ihmal ettim rakibem üzgünüm.
Dünkü menüm geliyor.
valla börek dahil herşey vardı güzelimAfiyet olsun dikkat et. Görümcen sana börekler açmıştır belki
menü çook güzel cnmDünkü menüm
Sabah 9.00 civarı
Domates
salatalık
Biber
2 dilim b.peynir
1.5 dilim köy ekmeği
15.00 gibi 2 tane domatesi meyve gibi hüplettim
Akşam 19.30
5 tane köfte
Salata
2 bardak ayran
1.5 dilim ekmek
21.00
1 türk kahvesi
Su. 5 litre
Spor: yok
Ama bütün gün bağ bahçe iş yaptım. Bayağı hareketli ve yorucu. Bütün kaslarım ağrıyor:))
ahhh yavrummm çok geçmiş olsun. Kaşıntı için krem bişeyler yokmuyduKızlar ben gazi oldum
Dün bağda beni sivri sinekler yedi. Tam olarak 60 dan fazla fındık ve ceviz büyüklüğünde ısırık saydım. Her yerim şişti. Kuduz gibi kaşınıyorum. Halimi bir görseniz gülersinzi
Haahhh şimdi kayıplardan biri gelmiş :))Bu sabah 101,3 çıktım hadi 100 lere veda allahım inşallah amin :) bu cuma inşallah veda ederim
Iyi geceler uyuyan güzellerrr
Sporcu geldi hanımmmm
Güya 60 dk yapayım dediydim ama filmin sonunu görmeden bırakmak istemedim :))biraz uzattım
Dün yarısına baktıydım bugünde kalanına baktım
Aşk tesadüfleri sever
Sonu çok kötüydü yaaa
Tşörtüm sırılsıklam oldu direk duşa girdim
Dışarda 2 saat yürüsem bukadar terlemiyorum
Şimdide bitki çayı eşliğinde burda kendi kendime sohbet edeyim dedim :))
Yalnız yeni spor ayakkabı almam lazım
Aslında fazla olmadı alalı daha yeni
Ama süreyi uzatınca sağ ayağımın yan tarafı ağrıdı
Menümüde şuraya kondureyim
Sabah geç kalktım cnm bişey istemedi
Sabah
Sütlü filtre kahve 2 kupa
Öğlen
1 yumurta
1 elma
Akşam 20.00
Yarım tavuk budu derisiz
Alinazik 5-6kş
Salata
Su 2.5 lt
Spor 75 dk bantta yürüyüş arada koşmalı
Ayy takımda ziyaretci bile yokiki laflardık
Şimdiden ilk günaydın gelsin sizlere efenim
Pazar kahvaltılarına tikkatttttt
Dünkü menü
Sabah
Beyaz peynir
Tel peyniri
Menemen 5 kaşık
1 dilim ekmek
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
6 köfte ekmeksiz kıyma ve bol baharatla
Ayran
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş
günaydınnnn şekerler. sabah hâlâ siskinligim devam ediyor. kendime tarçınlı bol köpüklü nefis kokulu bir kupa kahve yaptım. siskinligim inince kahvaltı yaparım artik
Yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum
Marketimiz var iki sene ayağa kalkana kadar çalıştım kız bire başlayınca Elaman aldık bıraktım, kadın olmak zor çalışan kadın olmak daha zor helede saati belli değilse işin sabahı aksami yoksa.bekarken güzeldi çalışmak gece 11 de gelirdim anacığım yatağımı yapmış yemeğimi tepsiyle yatqgima getirirdi ah ah:)
Ben dünden o kadar yorgundum ki 11'e kadar uyudum. Kahvaltı yaptım. 1 saat kizkardeşimle telefonda konuştum. Birikmiş dedikodular vardıAlışverişe gidip geldim. Yemek yapıp spor dünyasına giriş yapmayı düşünüyorum. Sonra geçmişi okuyup alıntılarımı yaparım.
Haahhh şimdi kayıplardan biri gelmiş :))
Hadi bebeğim bu hafta 99 partisi yapalım
Bende 99 a düştüğümü hatırlıyorum
Gerçekten 2 rakamlı bi sayıya düşmek çok anlamlı oluyor
bekle beni 90 lardan birlikte kurtulalım. hain arkadaş :)Bu hafta 2 öğün besleneceğim bakalım neler olacak 3 öğünde 1.1-1.2 veriyorum 2 öğünde kaç vereceğim bakalım
bekle beni 90 lardan birlikte kurtulalım. hain arkadaş :)
100 gr 200gr falan ver işte :)) ay benim sana yetişmem zor kız. anca durup beklemen lazim.Sen bana yetişirsin :) o zaman sen daha fazla kardio yap buluşalım :)) ayrıca seni beklerken kg veremezsem iki hafta üst üste takımdan çıkarım kız :))
sen ne yaptın kızz sabaha kadar :))anacım boş vaktiniz oldumu damlayın illa birilerinin olmasına gerek yok :)Anam bileydim bende sabah 6 da yattım gelirdim Şen'le sohbete bi kaç kere girecek oldum dedim kimse yoktur boşver
aslında en doğrusu vücudu aynı sisteme alıştırmamakBu hafta 2 öğün besleneceğim bakalım neler olacak 3 öğünde 1.1-1.2 veriyorum 2 öğünde kaç vereceğim bakalım
kız sende kimi durduracağını şaşırdınbekle beni 90 lardan birlikte kurtulalım. hain arkadaş :)
baktım kimseyi yetişemiyorum. bari onları caydirayim dedimkız sende kimi durduracağını şaşırdın
yetişemiyorum da ne kızzbaktım kimseyi yetişemiyorum. bari onları caydirayim dedim
Anam kendi işiniz yetmedimi bide arkadaşın fındığı çıktı :)
ah keşke ah keskeeee keskeeeeyetişemiyorum da ne kızz
Maşallah tatlım sen bu hızla beni bile geçersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?