Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

100 gr 200gr falan ver işte :)) ay benim sana yetişmem zor kız. anca durup beklemen lazim.

Yetişirsin sen duraklamalar olacak illa ki o zaman arayı kapatırsın :)

Arkadaştaydık canım sohbet muhabbet fallar falan :)

Evet şaşırtarak ilerleyince duraklamada olmuyor

Nasıl 1. Olacağız durursak :))

baktım kimseyi yetişemiyorum. bari onları caydirayim dedim

Yetişirsin canım sen

Kız güya iki öğün beslenecektin teke düşürdün

bugünkü mönüm
10.00
Salatalık domates
Peynir
7 zeytin
10-15 çiğ fındık

16.00
10 fındık

18.00
5 kasık zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt

Su 2.5 olması için çalışıyorum
spor 30 dakika yürüyüş. insallah devamı gelir

evle uğraştım, üstüne eşim alışverişe beni de götürdü 3 market dolandık kollarım çok ağrıyordu şimdi hiç kalkmıyor neyi nereye sokuşturucam şaşırdım, daha börek yapılacak ütü bir dolu duruyor, akşam yemeği makarna diyorlar, buzlukta içli köfte vardı onu pişiririm diyordum istemiyorlar
yemesi içmesi işi de dengesiz oldu bu günün yarına düzene girerim inşallah ,
ben bu gün hiç çay içmedim yaaavv olacak iş mi daha ne zaman acıkıp yiyecekler belli değil ki çay içeyim ben çay istiyoruuuummmm

Ben okuldayken çay manyağı oluyorum. evdeyken çok aramıyorum.
anlaşıldı sem işi yemeği her şeyi halletmişsin rahat oturuyorsun canın sıkılmış gülüm :)
Ben yemek yiyeli neredeyse iki saat oldu. evdekiler bir saat önce yedi. şimdi de miskin miskin uzanmisim

kusura bakma ervam ama geri gidiyorum gülüm kıymayı buzluğa atmadan birazını köfte yapmam lazım dolaba tıktık her şeyi el atacak yer kalmadı az boşalsın dolap:)

Ben okuldayken çay manyağı oluyorum. evdeyken çok aramıyorum.

Ben yemek yiyeli neredeyse iki saat oldu. evdekiler bir saat önce yedi. şimdi de miskin miskin uzanmisim
ben gün de 2 kere 2 demliği tek başıma haklarım içmeyince başım ağrıyor
ben aç sefil ortalarda gezdim eve gelip 3 ,5 ta domates salatalık ekmek v.s. yedim bu gün bizim evde herkes ayrı saatte yedi valla tuhaf olduk :)sen şimdi mis gibi çayını da yapar ayağını da uzatırsın tabi maşallah keyfine bak gülüm

Çok yorulmuş Sun kaç gündür demekki
Prensesler iyce hareketlenmiştir parmaklarında oynatiuorlardir seni normaldir yorulmak:)

Kız sorma onlar uyudu dedim bi duş alayım bende duş aldım iki dk kafamı yastığa koydum kalkcam güya 5 dk ya saçımı bile taramamıştım hatta onu geç düşün pjimalarımı bile giyemeden öyle uyumuşum eşimde kıyamadım kaldırmaya diyor öyle uyumama kıymış ama sağolsun

Bu ne canım anlamadım sabah nerde hadi öğlen geç oldu akşam olmadı desem bişey mi kaçırdım ben su ve spor nerde bi de ?

Bence güzel afiyet olsun

Görümcemden yeni geldik
Dışardan gelince evde yemiştim biraz hiç acıkmadım ordada bişey yemedim çay içtim sadece

Az da olsa işe gitmeden spor yapabilirsem iyi olur
Bugün yorgunluk var üzerimde

Güzelim 1. Si kapımız her zaman açık ama bana sorarsan buraya daha çok katılıp bu kilo verme işine daha çok asılmayı denesen bence yapabilirsin o kadar zor değil ve sen de isteyince yapabiliceğini biliyorsun yine de kararına saygımız sonsuz ama kilolardan kurtulmak istemiyormuyuz yanılıyormuyum erteleme derim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…