- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.141
100 gr 200gr falan ver işte :)) ay benim sana yetişmem zor kız. anca durup beklemen lazim.
sen ne yaptın kızz sabaha kadar :))anacım boş vaktiniz oldumu damlayın illa birilerinin olmasına gerek yok :)
aslında en doğrusu vücudu aynı sisteme alıştırmamak
Bazen 2 Bazen 3 öğün
kız sende kimi durduracağını şaşırdın
baktım kimseyi yetişemiyorum. bari onları caydirayim dedim
Bahceyi temizlerken onlar da bana yardım edicekAnam kendi işiniz yetmedimi bide arkadaşın fındığı çıktı :)
Kız güya iki öğün beslenecektin teke düşürdünMenümü yazayım,
14:00/15:00 arası kahvaltı
2 yumurta
2 tam buğday dün ki usul pişirdim :)
Domates
Biber
Ufak kaşar peyniri
Yeşil Zeytin
7-8 taze fındık
Sanırım daha bi şey yemem belki tarçınlı yoğurt yerim
Kız güya iki öğün beslenecektin teke düşürdün
gitme gitmee yettim garii:))heyyyy orda hayat var miki. Bu nasıl sessizliktir. dönüp dönüp bakıyorum sayfaya tik yok. şimdi küsüp gitcem
illa kapris mi yapam ya hu.gitme gitmee yettim garii:))
anlaşıldı sem işi yemeği her şeyi halletmişsin rahat oturuyorsun canın sıkılmış gülüm :)illa kapris mi yapam ya hu.
Ben okuldayken çay manyağı oluyorum. evdeyken çok aramıyorum.evle uğraştım, üstüne eşim alışverişe beni de götürdü 3 market dolandık kollarım çok ağrıyordu şimdi hiç kalkmıyor neyi nereye sokuşturucam şaşırdım, daha börek yapılacak ütü bir dolu duruyor, akşam yemeği makarna diyorlar, buzlukta içli köfte vardı onu pişiririm diyordum istemiyorlar
yemesi içmesi işi de dengesiz oldu bu günün yarına düzene girerim inşallah ,
ben bu gün hiç çay içmedim yaaavv olacak iş mi daha ne zaman acıkıp yiyecekler belli değil ki çay içeyim ben çay istiyoruuuummmm
Ben yemek yiyeli neredeyse iki saat oldu. evdekiler bir saat önce yedi. şimdi de miskin miskin uzanmisimanlaşıldı sem işi yemeği her şeyi halletmişsin rahat oturuyorsun canın sıkılmış gülüm :)
kolay gelsin sekerimkusura bakma ervam ama geri gidiyorum gülüm kıymayı buzluğa atmadan birazını köfte yapmam lazım dolaba tıktık her şeyi el atacak yer kalmadı az boşalsın dolap:)
ben gün de 2 kere 2 demliği tek başıma haklarım içmeyince başım ağrıyorBen okuldayken çay manyağı oluyorum. evdeyken çok aramıyorum.
Ben yemek yiyeli neredeyse iki saat oldu. evdekiler bir saat önce yedi. şimdi de miskin miskin uzanmisim
teşekkür ederim canımcımkolay gelsin sekerim
Ben de sahile yürüyüşe kaciyorumteşekkür ederim canımcımya allah bismillah diyip kalkıyorum
Çok yorulmuş Sun kaç gündür demekki
Prensesler iyce hareketlenmiştir parmaklarında oynatiuorlardir seni normaldir yorulmak:)
Menümü yazayım,
14:00/15:00 arası kahvaltı
2 yumurta
2 tam buğday dün ki usul pişirdim :)
Domates
Biber
Ufak kaşar peyniri
Yeşil Zeytin
7-8 taze fındık
Sanırım daha bi şey yemem belki tarçınlı yoğurt yerim
bugünkü mönüm
10.00
Salatalık domates
Peynir
7 zeytin
10-15 çiğ fındık
16.00
10 fındık
18.00
5 kasık zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt
Su 2.5 olması için çalışıyorum
spor 30 dakika yürüyüş. insallah devamı gelir
Selamlar herkese
Bugün hüzünlü bir mesajla geldim size aklıma koyunca sonunda başarabilen biriydim ama bu aralar kacamakları kontrol altına alamıyorum resmen dün öyle bı an geçirdim
Sizle çok güzel anlar paylaştım çokta güzel bilgiler edindim hepinizden ayrı ayrı teşekkür ederim
Ben cuma zayıflama yarışmasından ayrılma kararı aldım
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum
Sizi bu yolda yarıda bıraktığım için özür dilerim ama kendimi yeterince diyete veremiyorum hep birşeyler çıkıyor ve sonuçta burası yarışma yarışmayı olumsuz etkilemek istemiyorum
Yine arada gelip sizle konuşmak isterim siz de isterseniz
Kendinize coook iyi bakın unutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?