- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.181
spor listesini geçmiş sayfalarda mi bulcam. koyduğumuz bir çekmece birşey yok mu yavvv
Bulmuşun bile :))bugün beni geçmişin ben okadar yapamamSpor Listesi
Mefkurem =65 +75
@CeruleanSins =0 +?
@plasticwoman=0+?
E ervam44 =60 + 50+70
@ekim2009=15 +?
@ayulduzz =0 +0
befitlady =0 +0
Mehlikatun =0 +55
Edibe12 =55 +0
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Habinar @nanekekik askrhpozitif tatildeler
ay hanımlar akşam akşam sinir oldum. instagram hesabımda paylaştığım el emeklerimin fotograflarini alıp kendininmis gibi sayfasında paylaşmış müşteri topluyor hanım. deli oldum yaaa. Bu nasıl emek hirsizligidir
Bulmuşun bile :))bugün beni geçmişin ben okadar yapamam
Ama önümüzdeki 3 gün inş.fazla fazla telafi edecem :))
Bakalım bol sporlu haftada nasıl olacak
Yalnız liste 0 larla dolmuş yavvv
geçmişte spor listesini aramak zor geldi de azcik. tembelliği bırakıp aradım sonra :))Valla anlamadım
Aaa bu nasıl iş cnmay hanımlar akşam akşam sinir oldum. instagram hesabımda paylaştığım el emeklerimin fotograflarini alıp kendininmis gibi sayfasında paylaşmış müşteri topluyor hanım. deli oldum yaaa. Bu nasıl emek hirsizligidir
geçmişte spor listesini aramak zor geldi de azcik. tembelliği bırakıp aradım sonra :))
Insan karşısındakine ne dilerse dönüp dolaşıp kendi başına gelirmişsen 1 ver ben 3 her hafta. sana yetişeyim :))
haftasonu rehaveti sarmış sanirim. hatunlar nasıl birinci olmaz acabaaaaaBulmuşun bile :))bugün beni geçmişin ben okadar yapamam
Ama önümüzdeki 3 gün inş.fazla fazla telafi edecem :))
Bakalım bol sporlu haftada nasıl olacak
Yalnız liste 0 larla dolmuş yavvv
önce hanıma tâkip isteği gönderdim. bakalım ne edecek. arkadaşlarım farkettiAaaaaa ciddimisin şikayet et canım
el emeklerimi tanırım. aynı tarif bile olsa yorumlama farkım vardı. hatta yanlışlıkla bebeğin tokasini farklı tonda yapmıştım. o aynı. yeşil soluk kanepem aynı. üstüne bor çok kişiden aynı şekilde fotoğraf eklemiş sayfasinaAaa bu nasıl iş cnm
Eminmisin seninkilerin olduğundan aynısından yapmış olamazmı
Şikayet edilmiyormu acaba
Ay sekerim hepimiz çok verelim ama en çok ben vereyim:)))Insan karşısındakine ne dilerse dönüp dolaşıp kendi başına gelirmiş
Anam sende çok bencilsin :))Ay sekerim hepimiz çok verelim ama en çok ben vereyim:)))
bencillik mi hayır. azcik fazla hırslı diyelim :)) güzel terlemelerAnam sende çok bencilsin :))
Hadi ben spora gittim
Yoksa işe geç kalıcam
Benim menüm
Sabah
5 kaşık mantarlı kaşarlı omlet
Beyaz peynir
Tel peyniri
1 dilim tb ekmeği
2 çay kaşığı bal
Öğlen
Ispanak sote bir kase
Bir kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but haşlama
Salata
Su 3.5 lt falan oldu
Spor yok
hem seni yenmek hemde 1.lik hedefi var bebeğim :))
Artık bu hafta 1.olalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?