- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.621
aaa nevde burdaymis :) ben ara sira ugramaya calisirim sevdim ikinizi :)
Gülçinnnnnnnnnnnnn,face e gellllllllllllllllllllllllll Eki Görüntüle 240085
Biz de seni çok sevdik canım benimmmmmaaa nevde burdaymis :) ben ara sira ugramaya calisirim sevdim ikinizi :)
Erkeklerde yağ oranı düşük kas oranı fazla,bu yüzden kilolarından kadınlara oranla çok daha hızlı sıyrılabiliyorlar.Ayrıca metabolizmaları bizden %30 fazla çalışıyor.Kısacası şanslı olsaydık,anamızdan erkek doğardıkya bu arad çook sinir olduğum bişeyi anlatayım. bugün eşim geldi işten bi tartıldı 73.9.ya oruca başladığımızda aynı saatlerde 76 civarı çıkıyordu. deli gibide yiyor.kilo almka istiyor oda. ben yemiyorum o veriyor tamam iyi günde kötü günde dedik evlenirken ama diyette de demedikkiii.. onun yüzünden ebnde zorlanıyorum ona abur cubur şeyler hazırlarken baya bi sınav oluyo bana bari emkelrimin karşılığını alsak yok efendim hemen zayıflamış...sinir oluyorum yaa masa başı işi evde de kımıldamaz. nasıl oluyo aklım almıyor. kafa yorgunluğu mesela d ders çalışma gibi şeyler de enerji harcatıyor diyolar acaba ondan mı?ne biçimiz yaa aradaki farkı açalım hep ben ondan kiloluydum tam açtık ben zayıf oldum derken oda zayıfladı. çıldıriciiim. benim gibi eşinden kilolu olan var mı yaa??
1. sana kimse git demedi.
2. foto olayına gelince ne zamandır aklımdaydı zaten.Hoppidicik yaptıgı zaman hosuma gitmişti yapalım mı dedim? sen neden üstüne alınıyorsun ki? başka kimse bişi dedi mi senden başka?
seni kilo alıp yada vermen umrumda mı sanıyorsun? senin sorunun o. ama benim bu listeyi 2 3 hafta yapmadıgım zamanlarda oldu. Ortada kasıt falan yok.Ben sadece yemek yapıp pc basına gecen bir insan değilim.bir sürü işim gücüm oluyor.
Listeyide hazırladım buyur..
ya arkadasım zaten vaktim olunca yapıyorum ben bunu... kilo veremeyince sormuyorlarda verince mi soruyorlar bu listeyi? o zamna sen yap bundan sonra mursh... eşim zaten buraya girince sorun yapıyor sürekli olamıyorum.artık yani bıkkınlık gelid bu sorunlardan.Bir kere kilo ver dedik diye günah geçisi olduk.Fena mı oldu fadime abla? 2 haftadır bu gazla kilo veriyorsun işte...
BİR KADININ BUNALIM EVRESİ:
Bunalım...Bunualım...Bunu alııım...Bunu alayım...Bun...u da alayııım...Bunu da al bunu...bunu da...bunu da........:)))
BU DA BİR ERKEĞİN BUNALIM EVRESİ:
Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunlada çıkayım, onlada çıkayım, hepsiyle çıkayım..:)))
Bu hafta evde yokum zaten arkadaşımın yazlıgına gidiyoruz oyüzden biraz kilo alıp dinlenip geri gelirim agustos 26 ya kadar yokum izinli yazın beni
bencede ama kesin kilo alarak dönerim ama napim ya gitmicem yada kilo alcam çocuklar çok istiyo havuzda yüzmek için kedimide götürcem tatile uyanmış miyavlıyo .ben çıkayım anca valiz hazırlarım öglen çıkarız kendine iyi bak topik sana emanetsüpermiş git dınlen kafanı dagıt gel şu gergınlık gecmıs olur hem bıraz :)
ya bu arad çook sinir olduğum bişeyi anlatayım. bugün eşim geldi işten bi tartıldı 73.9.ya oruca başladığımızda aynı saatlerde 76 civarı çıkıyordu. deli gibide yiyor.kilo almka istiyor oda. ben yemiyorum o veriyor tamam iyi günde kötü günde dedik evlenirken ama diyette de demedikkiii.. onun yüzünden ebnde zorlanıyorum ona abur cubur şeyler hazırlarken baya bi sınav oluyo bana bari emkelrimin karşılığını alsak yok efendim hemen zayıflamış...sinir oluyorum yaa masa başı işi evde de kımıldamaz. nasıl oluyo aklım almıyor. kafa yorgunluğu mesela d ders çalışma gibi şeyler de enerji harcatıyor diyolar acaba ondan mı?ne biçimiz yaa aradaki farkı açalım hep ben ondan kiloluydum tam açtık ben zayıf oldum derken oda zayıfladı. çıldıriciiim. benim gibi eşinden kilolu olan var mı yaa??
SELAM kızlar..dün internetle ilgili bir sorun yaşadm..eşim evdki interneti dükkana taşımak için kestirip ev için vın almış..ve bir süre netim yoktu..kahroldum bildirim saatlerinde..ama başka yerden de ulaşabiicek durumum yoktu sizlere...takımdan atılmadım değil mi bildirim yapamadıgım için..halbuki kilo da vermiştim bu hafta(
ya bu arad çook sinir olduğum bişeyi anlatayım. bugün eşim geldi işten bi tartıldı 73.9.ya oruca başladığımızda aynı saatlerde 76 civarı çıkıyordu. deli gibide yiyor.kilo almka istiyor oda. ben yemiyorum o veriyor tamam iyi günde kötü günde dedik evlenirken ama diyette de demedikkiii.. onun yüzünden ebnde zorlanıyorum ona abur cubur şeyler hazırlarken baya bi sınav oluyo bana bari emkelrimin karşılığını alsak yok efendim hemen zayıflamış...sinir oluyorum yaa masa başı işi evde de kımıldamaz. nasıl oluyo aklım almıyor. kafa yorgunluğu mesela d ders çalışma gibi şeyler de enerji harcatıyor diyolar acaba ondan mı?ne biçimiz yaa aradaki farkı açalım hep ben ondan kiloluydum tam açtık ben zayıf oldum derken oda zayıfladı. çıldıriciiim. benim gibi eşinden kilolu olan var mı yaa??
MUTE cim taam canım..be dbiraz temzilik yapıcam bugün ve sonraçarşıya çıkıcaz yemeği dışarıda yiycez..kızımın ve benim ihtiyaçlarım var onları alıcam..ve değişicek bişşiyler var onları değiştircem..kağıda liste yapayım da yapacaklarımı unutmayayım)))
Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?