Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya bu arad çook sinir olduğum bişeyi anlatayım. bugün eşim geldi işten bi tartıldı 73.9.ya oruca başladığımızda aynı saatlerde 76 civarı çıkıyordu. deli gibide yiyor.kilo almka istiyor oda. ben yemiyorum o veriyor tamam iyi günde kötü günde dedik evlenirken ama diyette de demedikkiii.. onun yüzünden ebnde zorlanıyorum ona abur cubur şeyler hazırlarken baya bi sınav oluyo bana bari emkelrimin karşılığını alsak yok efendim hemen zayıflamış...sinir oluyorum yaa masa başı işi evde de kımıldamaz. nasıl oluyo aklım almıyor. kafa yorgunluğu mesela d ders çalışma gibi şeyler de enerji harcatıyor diyolar acaba ondan mı?ne biçimiz yaa aradaki farkı açalım hep ben ondan kiloluydum tam açtık ben zayıf oldum derken oda zayıfladı. çıldıriciiim. benim gibi eşinden kilolu olan var mı yaa??

aaa nevde burdaymis :) ben ara sira ugramaya calisirim sevdim ikinizi :)
Biz de seni çok sevdik canım benimmmmm Ama ben de burada misafirim,7. takımdanım Yani mekan 9. takım,ama vatan 7. takım

Erkeklerde yağ oranı düşük kas oranı fazla,bu yüzden kilolarından kadınlara oranla çok daha hızlı sıyrılabiliyorlar.Ayrıca metabolizmaları bizden %30 fazla çalışıyor.Kısacası şanslı olsaydık,anamızdan erkek doğardık

Günaydın mursh sabah ev işine girişmeden bi ugradım bakıim napıyorsunuz diye bizim 90 artı grubunda ayın kilo verenlerinden 3 olmuşum ama çok kalabalıgız bizim kaptan akşam iftardan sonra yapıyor gece hazırlamış üşenmemiş aylık 1.2.3.leride koymuş

bu sadece fadıme abla ıcın deıl butun takım ıcın gereklı olan bısey ıstıyosan oylama yap lıste önemlimi deilmi diye sonuca gore hareket edelım .Ama mesela ben dun sonuncu oldugumu gorunce uzuldum ve dank ettı bu 1. olan ıcınde gecerlı.Bencede yapılmalı bole bı lıste espırılı oluyo hem :) Ve lutfen aranızdakı su ıgneleyıcı gergın havayı atın bu benı ve sanırım dıger butun uyelerı rahatsız edıyor.Biz bi takımız unutmayalım lutfen ....

Bayıldım araklıyorum face kyapıştırıcam :)))

Bu hafta evde yokum zaten arkadaşımın yazlıgına gidiyoruz oyüzden biraz kilo alıp dinlenip geri gelirim agustos 26 ya kadar yokum izinli yazın beni

süpermiş git dınlen kafanı dagıt gel şu gergınlık gecmıs olur hem bıraz :)
bencede ama kesin kilo alarak dönerim ama napim ya gitmicem yada kilo alcam çocuklar çok istiyo havuzda yüzmek için kedimide götürcem tatile uyanmış miyavlıyo .ben çıkayım anca valiz hazırlarım öglen çıkarız kendine iyi bak topik sana emanet

SELAM kızlar..dün internetle ilgili bir sorun yaşadm..eşim evdki interneti dükkana taşımak için kestirip ev için vın almış..ve bir süre netim yoktu..kahroldum bildirim saatlerinde..ama başka yerden de ulaşabiicek durumum yoktu sizlere...takımdan atılmadım değil mi bildirim yapamadıgım için..halbuki kilo da vermiştim bu hafta(

Bende öyleyim.. Eşim ramazanın başında 65 küsür çıkıyordu.O kadar yiyor içiyor, abur cubur falan su an 62 kilo aynı senin gbi bende sinir oldum tabiki :)

Tekrarlarsa bu durum diskailifye edilirsin.Bir haftadan bişey olmaz...

Liste olayına gelince; ben meramımı anlatamadım sanırım.Ayrıca ben bişi demeyeyim diyorum, gerginlik çıkaran başkası oluyor.Yok takımdan cıkarılmak istiyorum anlaşılan falan... Neyse, mursh bundan sonra listeyi sen hazırla olsun bitsin...

hehehe cok sekersin ya :))
erkekler daha kolay kilo veriyor canim, onlarin kaslari daha cok. yaptiklari ayni seyde bizden daha fazla kalori yakiyorlar. ve evet beyin iside cok kalori yakiyor, kücümsememek lazim.
baslarda bende esimden kiloluydum, sonra esimden coook daha kilolu oldum. simdi ayni yerdeyiz. ama ben zayifliyorum o ise kilo almaya devam ediyor

MUTE cim taam canım..be dbiraz temzilik yapıcam bugün ve sonraçarşıya çıkıcaz yemeği dışarıda yiycez..kızımın ve benim ihtiyaçlarım var onları alıcam..ve değişicek bişşiyler var onları değiştircem..kağıda liste yapayım da yapacaklarımı unutmayayım)))

Ya kızlar çooooook mutluyum.. iki gündür yemek manasında cozutmuştum resmen perşembe günü iftarda bir sürü kızartma ve neredeyse yarım ekmek yemiştim , tatlı , kola Cuma günüde yine kahvaltıda kızartma iftara baklava şimdi tartıldım sadece 100 gram geri gelmiş ay inanmıyorum ya... Tabi bugün başlıcam yine dengeli beslenmeye tabiki :)) reglim zaten, sporumu falan yaparım veririm o 100 gramı ay cok sevinçliyim , gaza geldim resmen

Tamam...

Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr

Günaydın fıstık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…