Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy yatmadan menünü görmüşken bir yorum yapayım Mehlikacigim
Öğlen patatessiz kısmında 4 kasik olsa daha iyi olurmuş bence. Yine de güzel afiyet olsun. Spor da var baya. Cuma cidden bombayı patlatacak gibisin

Menü güzel. Gayet başarılı. Bana göre miktar olarak az.
Yerinde olsam akşam salataya 2 dilim peynir koyardım proteinde olmuş olurdu.
Spor tek kelimeyle harika.

menüm
13 :00
1 kayık dilim kavun

16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm

20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir

su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)
Ben kaç gündür hiç ekmek yemeyince 3 dilim nasıl yenir diye düşündüm şuan :))
çok güzel mönü özellikle de spor harika
Kilo bildirimim
Cuma: 106.5
Bugün: 106.1
Fark: -0.4
süper bir açılış yaptın. herkesler eksilerle gelsin insallahh

Çok uykum var geç kalkarsam bildirimim eksik olmasın diye koştur koştur bildirim yaptım:) darısı hepinizin başına.
teşekkürler. Ben az önce tartıldım. Ama bildirim için bekleyeceğim. 9-10 gibi bildirim yapıyorum genelde. güzel bir ekşi gelsin insallah

Geç uyandığım için sabah öğlen akşam yemeği bir arada oldu 15:00 den sonra da acıkmadım su konusunda bi kaç kere yazmıştım ben normalde de su çok içen birisiyim hiç şaşmaz 3,5 lt bile geçer o nedenle de benim rutinim olduğu için yazmak aklıma gelmiyor o yüzden herkesin bilmesi için bi kaç defa belirttim bu durumu ayrıca sporu da menü yazdıktan baya sonra yaptım ve daha yeni gidiyorum gruba o nedenle henüz görmemen normal

@nanekekik Mefkurem 30 dk canım spor hafta içi çok yoğun olacağım için yorgun olmak istemedim çok yormadım kendimi bayram öncesi iş alındı ve bir sürü iş var ayrıca hesaplamaları çok önemli olan uykusuz ve yorgun olursam hafta zor geçer diye çok yormadım kendimi

kolay gelsin sekerim

ohh süpersin canım. Bu hafta bomba gibi bir eksiyle listeye giriş yapacaksin
İnşallah canım, sayenizde olmuyor diyecekken yeniden yüreklendiriyosunuz,
az gibi gibi geliyor ama başlangıca baktım 2 kilo vermişim bile 3 haftada. Yavaş yavaş hazmede hazmede sizlerle eğlenerek hemde

Mefkurem ayar çeke çeke düzelticek beslenme şeklimi

gayet güzel gidiyorsun canım. daha tam olarak da kendi düzenine geçemedin. geçince daha da güzel olacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…