- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.221
Teşekkür ederim Edacığımİyi uykular. :)
Vay dostum haftaya hızlı başlamışsın bravoKilo bildirimim
Cuma: 106.5
Bugün: 106.1
Fark: -0.4
Öğlen patatessiz kısmında 4 kasik olsa daha iyi olurmuş bence. Yine de güzel afiyet olsun. Spor da var baya. Cuma cidden bombayı patlatacak gibisinDünkü menüm
Sabah: 9:00
Yeşil biberli 1 yumurta
yarım salatalik
1 küçük domates
1 dilim ekmek
öğle 14:00
patates,biber, domates kizartma değil de buğulama iki kaşık
bir kase yoğurt
Aksam 19:00
Bit tabak salata
madensuyu
spor 120 dk
su 3,50 lt
@nanekekik
Mefkurem
Menü güzel. Gayet başarılı. Bana göre miktar olarak az.Dünkü menüm
Yeşil biberli 1 yumurta
yarım salatalik
1 küçük domates
1 dilim ekmek
bir kase yoğurt
Bit tabak salata
madensuyu
spor 120 dk
su 3,50 lt
@nanekekik
Mefkurem
Sağol dostum:) darısı başına. rakibim güçlü bu hafta güzel kilo vermeliyim. Bugün regl başlıyor cumaya kadar ödemde gider diye umuyorum:)Vay dostum haftaya hızlı başlamışsın bravo
Ben kaç gündür hiç ekmek yemeyince 3 dilim nasıl yenir diye düşündüm şuan :))menüm
13 :00
1 kayık dilim kavun
16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm
20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)
çok güzel mönü özellikle de spor harikaDünkü menüm
Yeşil biberli 1 yumurta
yarım salatalik
1 küçük domates
1 dilim ekmek
bir kase yoğurt
Bit tabak salata
madensuyu
spor 120 dk
su 3,50 lt
@nanekekik
Mefkurem
süper bir açılış yaptın. herkesler eksilerle gelsin insallahhKilo bildirimim
Cuma: 106.5
Bugün: 106.1
Fark: -0.4
Çok uykum var geç kalkarsam bildirimim eksik olmasın diye koştur koştur bildirim yaptım:) darısı hepinizin başına.süper bir açılış yaptın. herkesler eksilerle gelsin insallahh
teşekkürler. Ben az önce tartıldım. Ama bildirim için bekleyeceğim. 9-10 gibi bildirim yapıyorum genelde. güzel bir ekşi gelsin insallahÇok uykum var geç kalkarsam bildirimim eksik olmasın diye koştur koştur bildirim yaptım:) darısı hepinizin başına.
Sende benim gibisin sabah erken saatte değil günün ilerleyen saatlerinde daha zayıf çıkıyorsun:)teşekkürler. Ben az önce tartıldım. Ama bildirim için bekleyeceğim. 9-10 gibi bildirim yapıyorum genelde. güzel bir ekşi gelsin insallah
Evet ya çok fark ediyor. şişkinlik oluyor herhaldeSende benim gibisin sabah erken saatte değil günün ilerleyen saatlerinde daha zayıf çıkıyorsun:)
Kız sorma onlar uyudu dedim bi duş alayım bende duş aldım iki dk kafamı yastığa koydum kalkcam güya 5 dk ya saçımı bile taramamıştım hatta onu geç düşün pjimalarımı bile giyemeden öyle uyumuşum eşimde kıyamadım kaldırmaya diyor öyle uyumama kıymış ama sağolsun
Bu ne canım anlamadım sabah nerde hadi öğlen geç oldu akşam olmadı desem bişey mi kaçırdım ben su ve spor nerde bi de ?
Bence güzel afiyet olsun
ohh süpersin canım. Bu hafta bomba gibi bir eksiyle listeye giriş yapacaksinBaşlangıç 89.3
Cuma 88.0
Güncel 87.0
fark -1,0
@nanekekik
Küsüratsız veriyorum,özellikle istesem olmaz
oh bee dünden de ödemim olabilir buna rağmen eksiyi gördüm şükür Eki Görüntüle 2036010
kolay gelsin sekerimGeç uyandığım için sabah öğlen akşam yemeği bir arada oldu 15:00 den sonra da acıkmadım su konusunda bi kaç kere yazmıştım ben normalde de su çok içen birisiyim hiç şaşmaz 3,5 lt bile geçer o nedenle de benim rutinim olduğu için yazmak aklıma gelmiyor o yüzden herkesin bilmesi için bi kaç defa belirttim bu durumu ayrıca sporu da menü yazdıktan baya sonra yaptım ve daha yeni gidiyorum gruba o nedenle henüz görmemen normal
@nanekekikMefkurem 30 dk canım spor hafta içi çok yoğun olacağım için yorgun olmak istemedim çok yormadım kendimi bayram öncesi iş alındı ve bir sürü iş var ayrıca hesaplamaları çok önemli olan uykusuz ve yorgun olursam hafta zor geçer diye çok yormadım kendimi
İnşallah canım, sayenizde olmuyor diyecekken yeniden yüreklendiriyosunuz,ohh süpersin canım. Bu hafta bomba gibi bir eksiyle listeye giriş yapacaksin
gayet güzel gidiyorsun canım. daha tam olarak da kendi düzenine geçemedin. geçince daha da güzel olacak eminimİnşallah canım, sayenizde olmuyor diyecekken yeniden yüreklendiriyosunuz,
az gibi gibi geliyor ama başlangıca baktım 2 kilo vermişim bile 3 haftada. Yavaş yavaş hazmede hazmede sizlerle eğlenerek hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?