- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.201
dedikodu yapmak zayıflatsaydi tüm hatunlar fit olurduk ne güzel :))
Canım veda ettiğin biz değil senin zayıflamam olacak. herkes zaman zaman diyetten uzaklaşır kaçamak yapar. Ama diyet adına buradan uzaklasirsan ipin ucunu daha da kaçırabilirsin. bence bu konuda tekrar düşün
Kararından eminsen bence sorun değil. Lakin yinede arada gel yaz. Free takıl. Pes etme. Kimi zaman bizlerde öyle zamanlar geçirdik belki geçireceğiz.
Hakkında hayırlısı...
Güzelim 1. Si kapımız her zaman açık ama bana sorarsan buraya daha çok katılıp bu kilo verme işine daha çok asılmayı denesen bence yapabilirsin o kadar zor değil ve sen de isteyince yapabiliceğini biliyorsun yine de kararına saygımız sonsuz ama kilolardan kurtulmak istemiyormuyuz yanılıyormuyum erteleme derim bunu
@seydan94 şeydacım sporu düzenli yapacaksan istersen senide ekliyelim listeye
Kuzum Allah yardımcın olsun yoğunluğun bitmiyor farkındayız ama inan böyle gidicek hayat taşınma işi biter başka bir iş çıkar bu kosturmanin arasında hayalindeki bedene kavusman için burdan kopmamalisin benceHepinizee ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Galiba birkaç gündür cook yoruldum geceleride uykusuz kalıyorum o yüzden diyet spor hiç birşey yapasim gelmiyo
Bu taşınma stresi abimgilin ama en çok beni etkiliyo sanırım annemin olmamasıda ayrı zorluyor
Gelip geçici bu biliyorum ama şuan gerçekten hiç birşey yapasim yok( kendime bişey yapamıyorum o yüzden sizlere de bu yolda engel olamam
Takımdan ayrılırsam 6 ay gelemicem biliyorum ama bir gün mutlaka döncem eğer izin hakkm olmuş olsaydı 1-2 hafta bile Süper olurdu ama 2 ayı henüz doldurmadim galiba
Menüyü beğenmedim Ekim olmamış bence. Daha doğru dürüst yemek yesen iyi olurdu. Bu sefer yağlı krem peynir ve 3 dilim ekmek yemişsin. Diyete uymadığı gibi sağlıksız olmuş canım. Biraz daha dikkat et.menüm
13 :00
1 kayık dilim kavun
16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm
20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)
Gece gece yormasaydın kendini.ben yine geçmiş yapamadım özürrr
tüm işi bitirdim ben de bittimütüleri bitirip kapı kollarına, arkalarına astım yarın yerleştiririm artık kimseyi uyandırmayayım bu saatte
Kesinlike katılıyorum Dilek, telâşlar bitmiyor ki. Bak ben 35 yaşıma bu kilolarla diyeti erteleye erteleye geldim. Şimdi de eskisi gibi bahane bulsam bulurum ama zararı gören ben olurum.Kuzum Allah yardımcın olsun yoğunluğun bitmiyor farkındayız ama inan böyle gidicek hayat taşınma işi biter başka bir iş çıkar bu kosturmanin arasında hayalindeki bedene kavusman için burdan kopmamalisin bence
Verdiğin kiloları bırakırsan hemen alırsın yazık degilmi emeğine bu ugurda uyudugun aç gecelerine
Keşke dememek için gitme be güzellik vericegin büyük kilolar yok biraz sık dişini mezun ol telinle duaginla gönderelim seni:)
Baharcığım Benim hatırladığım izin hakkı iki ay sonra oluyordu. Bugün itibari ile benim bile izin halkım var. Kaldı ki sen benden önce gelmiştin. Elbette zorlanıyorsundur anlıyorum ama hepimiz zorlanıyoruz. Bence kal ve bu zorluğu aş. Buradan kaçmak çözüm mü sanki, kilolarından nasıl kaçacaksın? Geçen hafta ne güzel kilo verdin. Sabret ve güzel bir sonuç elde et derim.Hepinizee ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Galiba birkaç gündür cook yoruldum geceleride uykusuz kalıyorum o yüzden diyet spor hiç birşey yapasim gelmiyo
Bu taşınma stresi abimgilin ama en çok beni etkiliyo sanırım annemin olmamasıda ayrı zorluyor
Gelip geçici bu biliyorum ama şuan gerçekten hiç birşey yapasim yok( kendime bişey yapamıyorum o yüzden sizlere de bu yolda engel olamam
Takımdan ayrılırsam 6 ay gelemicem biliyorum ama bir gün mutlaka döncem eğer izin hakkm olmuş olsaydı 1-2 hafta bile Süper olurdu ama 2 ayı henüz doldurmadim galiba
Sağol canım her zaman ki gibi hatırlayıp soruyorsun. Gerçekten elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim. Eşim bile yeter artık misafir cağırmayalim forumu ihmal ettim diyorKızlar sporu devam yapmaktan vazgeçtim yarın tartı var gece gece şişlik olmasın
Edibe12 edibe bugün bi göründün kayboldun cnm
Hadi dün misafir vardı bugünde gelmedin
Menülerde yok
Mehlikatun mehlika menü nerde cnm
befitlady bahar eğer takımdan çıkmak istersende listede olduğun için bu cumada bildirim yaparsan iyi olur liste kötü etkilenmesin
Tabi eksi bildirim :))
Yinede tekrar ediyorum bidaha düşün
Üzüldüm Ervacığım bu çok kötü birşey. Bu işlerden çok anlamam ama eminim engel olmak için yapılacak birşeyler vardır. Insta ya bildirsen, telif hakkı iddia etsen diyeceğim ama nasıl yapılıyor bir bilene sormak lazım.ay hanımlar akşam akşam sinir oldum. instagram hesabımda paylaştığım el emeklerimin fotograflarini alıp kendininmis gibi sayfasında paylaşmış müşteri topluyor hanım. deli oldum yaaa. Bu nasıl emek hirsizligidir
Afiyet olsun canım harika bir menü. Valla ekmek bile gözüme batmadı benim. Bulmuşken öyle güzel ekmek kaçırma.Benim menüm
Sabah
5 kaşık mantarlı kaşarlı omlet
Beyaz peynir
Tel peyniri
1 dilim tb ekmeği
2 çay kaşığı bal
Öğlen
Ispanak sote bir kase
Bir kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but haşlama
Salata
Su 3.5 lt falan oldu
Spor yok
Eşinle ne güzel sırayla sporunuzu yapmışsınız çok iyi olmuşçay yapmadım. aldım kocisimi doğru sahile. Ben yürüdüm o kıza vakti. yürüyüşüm bitince ben kızın yanında kaldım o koştu geldik.
spor candır şeker yap tabi
akşam erken kapanmış gece acikmazsin insallah
sen 1 ver ben 3 her hafta. sana yetişeyim :))
geldi geldi. kızım uyudu azcik da bölgesel çalışirim birazdan
güzel mönü. leslie de süper olmus
Çok güzel mönü. spor açığını da yarin kapatırsın yuzerken
Yaşadın desene senin kilolar 3'er 3'er gidecekInsan karşısındakine ne dilerse dönüp dolaşıp kendi başına gelirmiş
menüm
13 :00
1 kayık dilim kavun
16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm
20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)
İyi uykular. :)Ben yatayım artık. Öğlene doğru gelirim inşallah. Çocuklar da geç yattıkları için geç kalkarlar diye düşünüyorum. Öyle olmazsa da yandım
Bugün dersi: eşlerimizin kıymetini bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?