Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kararından eminsen bence sorun değil. Lakin yinede arada gel yaz. Free takıl. Pes etme. Kimi zaman bizlerde öyle zamanlar geçirdik belki geçireceğiz.
Hakkında hayırlısı...

@seydan94 şeydacım sporu düzenli yapacaksan istersen senide ekliyelim listeye

Hepinizee ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Galiba birkaç gündür cook yoruldum geceleride uykusuz kalıyorum o yüzden diyet spor hiç birşey yapasim gelmiyo
Bu taşınma stresi abimgilin ama en çok beni etkiliyo sanırım annemin olmamasıda ayrı zorluyor

Gelip geçici bu biliyorum ama şuan gerçekten hiç birşey yapasim yok ( kendime bişey yapamıyorum o yüzden sizlere de bu yolda engel olamam

Takımdan ayrılırsam 6 ay gelemicem biliyorum ama bir gün mutlaka döncem eğer izin hakkm olmuş olsaydı 1-2 hafta bile Süper olurdu ama 2 ayı henüz doldurmadim galiba

Merhabalar diyetdaşlarim akşam eve girdim niyetim spor yapıp takıma gitmekti ama elektrikler gitti yeni geldi daha internet paketi bittiği içinde giremedim Allah'tan sporumun bı kısmını yapmıştım
30dk kol çalışması
15 dk kardio

Yarın erken kalkicam bankaya gitmemiz lazım öperim sizi görüşürüz yarın

Kuzum Allah yardımcın olsun yoğunluğun bitmiyor farkındayız ama inan böyle gidicek hayat taşınma işi biter başka bir iş çıkar bu kosturmanin arasında hayalindeki bedene kavusman için burdan kopmamalisin bence
Verdiğin kiloları bırakırsan hemen alırsın yazık degilmi emeğine bu ugurda uyudugun aç gecelerine
Keşke dememek için gitme be güzellik vericegin büyük kilolar yok biraz sık dişini mezun ol telinle duaginla gönderelim seni:)

menüm
13 :00
1 kayık dilim kavun

16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm

20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir

su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)

Ayy arkadaşlar resmen foruma girmek için can atıyorum ama ne mümkün. Malesef foruma giremeyince diyet motivasyonum da gitgide azaldı. Hatta bugün bir ara psikolojik olarak sanki diyette değilmişim gibi hissettim. Menülerim pek yazılacak gibi olmadı malesef. Yarın tartiyla yüzleşip yola devam etmek düşüncesindeyim.
Gelelim ne oldu da bir türlü yazamadım. Size yazdığım gibi günüm başladı. Sonra bir yıl önce benim tanıştırdığım karı koca çok yakın tanıdığım ve sevdiğim iki insan çıkageldi. Bayan 8 aylık hamile, evleneli daha bir yıl oldu. Malesef tartışmışlar
Ben ve eşim uzun uzun onları dinledik dilimiz döndüğünce birşeyler anlatmaya çalıştık. Onlar gittiklerinde saat gece 3 olmak üzereydi. Yatarsam sabah namazını kaçırırım korkusu ile namazı bekledim. Hala daha sinirlerim bozuk uyuyamadım. Daha önce de tartışan iki çocuklu üstelik üçüncüyü bekleyen yine aile dostu bir çiftten bahsetmiştim. Bunlar da seni buluyor diyeceksiniz ama malesef bu tesadüf değil. Bu ciftlerdeki iki koca ikiz erkek kardeşler. Ikisi de doktor eğitimli insanlar ama öfke kontrolü problemleri var ve eşlerine şiddet uyguluyorlar. Ikisi de aynı problemi yaşadığı için genetik ya da ailesel diye düşünüyorum. Malesef bu evliliklerden birinin sorumlusu da benim. O kadar konuştuk ama adamın anladığını sanmıyorum ve arkadaşıma senin için endişe ediyorum gitme bizde kal dedim ama ikna edemedim. Eşim bunu mantıklı bulmuyor tartışma büyürdü iyi ki evine gitti diyor ama içim rahat değil benim

menüm
1 kayık dilim kavun

3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm

su 2.5 lt
Menüyü beğenmedim Ekim olmamış bence. Daha doğru dürüst yemek yesen iyi olurdu. Bu sefer yağlı krem peynir ve 3 dilim ekmek yemişsin. Diyete uymadığı gibi sağlıksız olmuş canım. Biraz daha dikkat et.
ben yine geçmiş yapamadım özürrr
tüm işi bitirdim ben de bittim ütüleri bitirip kapı kollarına, arkalarına astım yarın yerleştiririm artık kimseyi uyandırmayayım bu saatte
Gece gece yormasaydın kendini.

Kesinlike katılıyorum Dilek, telâşlar bitmiyor ki. Bak ben 35 yaşıma bu kilolarla diyeti erteleye erteleye geldim. Şimdi de eskisi gibi bahane bulsam bulurum ama zararı gören ben olurum.

Baharcığım Benim hatırladığım izin hakkı iki ay sonra oluyordu. Bugün itibari ile benim bile izin halkım var. Kaldı ki sen benden önce gelmiştin. Elbette zorlanıyorsundur anlıyorum ama hepimiz zorlanıyoruz. Bence kal ve bu zorluğu aş. Buradan kaçmak çözüm mü sanki, kilolarından nasıl kaçacaksın? Geçen hafta ne güzel kilo verdin. Sabret ve güzel bir sonuç elde et derim.

Sağol canım her zaman ki gibi hatırlayıp soruyorsun. Gerçekten elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim. Eşim bile yeter artık misafir cağırmayalim forumu ihmal ettim diyor inan bazen misafir geldiğini yazmıyorum bu kadar da olmaz uyduruyor dersiniz diye. Sanırım çalışmayıp evde olunca kendimi hiçbir şey yapmıyor gibi hissediyorum. Misafir çağırınca daha üretken bir nevi işe yaramış gibi düşünüyorum. Yanlış bir düşünce ama altta yatan psikolojik düşünce bu olabilir gibi geliyor bana.

Üzüldüm Ervacığım bu çok kötü birşey. Bu işlerden çok anlamam ama eminim engel olmak için yapılacak birşeyler vardır. Insta ya bildirsen, telif hakkı iddia etsen diyeceğim ama nasıl yapılıyor bir bilene sormak lazım.

Afiyet olsun canım harika bir menü. Valla ekmek bile gözüme batmadı benim. Bulmuşken öyle güzel ekmek kaçırma.
Eşinle ne güzel sırayla sporunuzu yapmışsınız çok iyi olmuş
Insan karşısındakine ne dilerse dönüp dolaşıp kendi başına gelirmiş
Yaşadın desene senin kilolar 3'er 3'er gidecek

Ben yatayım artık. Öğlene doğru gelirim inşallah. Çocuklar da geç yattıkları için geç kalkarlar diye düşünüyorum. Öyle olmazsa da yandım
Bugün dersi: eşlerimizin kıymetini bilelim

menüm
1 kayık dilim kavun

3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm

su 2.5 lt

Bugün menüne ne oldu böyle:)
Kilo aldırmaz ama yerinde saydıran cinsten olmuş sen anladın onu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…