- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.241
Eksi diyodur inşallah
, yoksa hıncını benden alıyor
Bugünkü menüm
13.30
Ton balıklı salata
16.30
1 kase pulbiberli keten tohunlu yoğurt
19.00
Kıymalı menemen (1 yumurtadan)
1/2 dilim b.peynir
1/2 dilim kaşar peynir
Salatalık
1 dilim tb ekmek
Su: 1,5 oldu 2 yi geçeceğim.
Spor: 45 dk leslie
* geç kalktığım için kahvaltı yok
Cuma günü 101,8
Güncel : 101.7
Dün 101,3 görmüştüm yine nedenini biliyorum yarın görürüm :)
O farkı biran önce verirsin eminimCuma günü 101,8
kolay gelsin sekerim
plasticwoman tartı ne ďiyor bugün sekerimmm
O farkı biran önce verirsin eminim
@seydan94 şeydacım sporu düzenli yapacaksan istersen senide ekliyelim listeye
Hepinizee ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Galiba birkaç gündür cook yoruldum geceleride uykusuz kalıyorum o yüzden diyet spor hiç birşey yapasim gelmiyo
Bu taşınma stresi abimgilin ama en çok beni etkiliyo sanırım annemin olmamasıda ayrı zorluyor
Gelip geçici bu biliyorum ama şuan gerçekten hiç birşey yapasim yok( kendime bişey yapamıyorum o yüzden sizlere de bu yolda engel olamam
Takımdan ayrılırsam 6 ay gelemicem biliyorum ama bir gün mutlaka döncem eğer izin hakkm olmuş olsaydı 1-2 hafta bile Süper olurdu ama 2 ayı henüz doldurmadim galiba
menüm
13 :00
1 kayık dilim kavun
16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm
20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)
Afiyet olsun canım harika bir menü. Valla ekmek bile gözüme batmadı benim. Bulmuşken öyle güzel ekmek kaçırma.
Eşinle ne güzel sırayla sporunuzu yapmışsınız çok iyi olmuş
Yaşadın desene senin kilolar 3'er 3'er gidecek
Dünkü menüm
Sabah: 9:00
Yeşil biberli 1 yumurta
yarım salatalik
1 küçük domates
1 dilim ekmek
öğle 14:00
patates,biber, domates kizartma değil de buğulama iki kaşık
bir kase yoğurt
Aksam 19:00
Bit tabak salata
madensuyu
spor 120 dk
su 3,50 lt
@nanekekik
Mefkurem
Kilo bildirimim
Cuma: 106.5
Bugün: 106.1
Fark: -0.4
Başlangıç 89.3
Cuma 88.0
Güncel 87.0
fark -1,0
@nanekekik
Küsüratsız veriyorum,özellikle istesem olmaz
oh bee dünden de ödemim olabilir buna rağmen eksiyi gördüm şükür Eki Görüntüle 2036010
Cuma günü 101,8
Sabah : (07:45) 2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 domates
1 salatalık
Taze peynir
Maydanoz
Siyah taze acı biber
Öğlen ara Yok
Akşam : (18:30) ton balıklı salata
Sporumu yapacağım
7 otlu çayımı ve 5 bi yerde çayımı içiyorum
Su Zaten şaşmaz her zaman ki gibi ofiste 2,5-3 lt ve evde devam
Evet uyanır uyanmaz biraz fazla cikiyorSağol canım
:*
Geç uyandım canım uyanır uyanmaz tartılınca iyi çıkmıyor sonuç biraz beklemek lazım ben hemen tartıldım kahvaltımı yaptım hızlıca ve çıktım evden
yorgunluktandir o. cuma güzel bildirim olacak eminimGünaydınnnn sabah şekerleri
Biraz önce geldim eve bende uykusuzum zor kalktım
Kahvemi içip geri yatabilirim
Dünden de uykusuzdum hiç enerjim olmuyor böyle
Sabah hain tartı beni sevindirmedi
Dünde sabittim, 16.30 dan sonra lokma koymadım ağzıma bugün de sabitim
Neyse moral bozmak yok
Cuma yinede güzel bi eksi geleceğine eminim
Cuma 92.2
Bugün 92.2
Fark sıfırrrrrr
akşamı öyle kapatman güzel olmuş cnmmenüm
13 :00
1 kayık dilim kavun
16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm
20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)
Sen niye sorumlusu olasın bebeğimAyy arkadaşlar resmen foruma girmek için can atıyorum ama ne mümkün. Malesef foruma giremeyince diyet motivasyonum da gitgide azaldı. Hatta bugün bir ara psikolojik olarak sanki diyette değilmişim gibi hissettim. Menülerim pek yazılacak gibi olmadı malesef. Yarın tartiyla yüzleşip yola devam etmek düşüncesindeyim.
Gelelim ne oldu da bir türlü yazamadım. Size yazdığım gibi günüm başladı. Sonra bir yıl önce benim tanıştırdığım karı koca çok yakın tanıdığım ve sevdiğim iki insan çıkageldi. Bayan 8 aylık hamile, evleneli daha bir yıl oldu. Malesef tartışmışlar
Ben ve eşim uzun uzun onları dinledik dilimiz döndüğünce birşeyler anlatmaya çalıştık. Onlar gittiklerinde saat gece 3 olmak üzereydi. Yatarsam sabah namazını kaçırırım korkusu ile namazı bekledim. Hala daha sinirlerim bozuk uyuyamadım. Daha önce de tartışan iki çocuklu üstelik üçüncüyü bekleyen yine aile dostu bir çiftten bahsetmiştim. Bunlar da seni buluyor diyeceksiniz ama malesef bu tesadüf değil. Bu ciftlerdeki iki koca ikiz erkek kardeşler. Ikisi de doktor eğitimli insanlar ama öfke kontrolü problemleri var ve eşlerine şiddet uyguluyorlar. Ikisi de aynı problemi yaşadığı için genetik ya da ailesel diye düşünüyorum. Malesef bu evliliklerden birinin sorumlusu da benim. O kadar konuştuk ama adamın anladığını sanmıyorum ve arkadaşıma senin için endişe ediyorum gitme bizde kal dedim ama ikna edemedim. Eşim bunu mantıklı bulmuyor tartışma büyürdü iyi ki evine gitti diyor ama içim rahat değil benim
valla eşine selamlarımızı saygılarımızı söyle :))bütün adamlar kk düşmanı seninki anlayışlıymış en azındanSağol canım her zaman ki gibi hatırlayıp soruyorsun. Gerçekten elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim. Eşim bile yeter artık misafir cağırmayalim forumu ihmal ettim diyorinan bazen misafir geldiğini yazmıyorum bu kadar da olmaz uyduruyor dersiniz diye. Sanırım çalışmayıp evde olunca kendimi hiçbir şey yapmıyor gibi hissediyorum. Misafir çağırınca daha üretken bir nevi işe yaramış gibi düşünüyorum. Yanlış bir düşünce ama altta yatan psikolojik düşünce bu olabilir gibi geliyor bana.
tatlım kimseyi etiket yapmana gerek yok :))nane zaten izinde bende geçmişi hep okurumDünkü menüm
Sabah: 9:00
Yeşil biberli 1 yumurta
yarım salatalik
1 küçük domates
1 dilim ekmek
öğle 14:00
patates,biber, domates kizartma değil de buğulama iki kaşık
bir kase yoğurt
Aksam 19:00
Bit tabak salata
madensuyu
spor 120 dk
su 3,50 lt
@nanekekik
Mefkurem
Oooo rakibim ilk şutu atttın bakalım cuma gol olacakmıKilo bildirimim
Cuma: 106.5
Bugün: 106.1
Fark: -0.4
haftaya çok güzel başlangıç tatlım cuma baya güzel olacakBaşlangıç 89.3
Cuma 88.0
Güncel 87.0
fark -1,0
@nanekekik
Küsüratsız veriyorum,özellikle istesem olmaz
oh bee dünden de ödemim olabilir buna rağmen eksiyi gördüm şükür Eki Görüntüle 2036010
crydacım nane izinde herkes kendi eklicek sporunuGeç uyandığım için sabah öğlen akşam yemeği bir arada oldu 15:00 den sonra da acıkmadım su konusunda bi kaç kere yazmıştım ben normalde de su çok içen birisiyim hiç şaşmaz 3,5 lt bile geçer o nedenle de benim rutinim olduğu için yazmak aklıma gelmiyor o yüzden herkesin bilmesi için bi kaç defa belirttim bu durumu ayrıca sporu da menü yazdıktan baya sonra yaptım ve daha yeni gidiyorum gruba o nedenle henüz görmemen normal
@nanekekikMefkurem 30 dk canım spor hafta içi çok yoğun olacağım için yorgun olmak istemedim çok yormadım kendimi bayram öncesi iş alındı ve bir sürü iş var ayrıca hesaplamaları çok önemli olan uykusuz ve yorgun olursam hafta zor geçer diye çok yormadım kendimi
eminim cuma yine 1 i geçecektirCuma günü 101,8
sabah erken olduğu için akşama kadar aç durabilcenmi tatlımSabah : (07:45) 2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 domates
1 salatalık
Taze peynir
Maydanoz
Siyah taze acı biber
Öğlen ara Yok
Akşam : (18:30) ton balıklı salata
Sporumu yapacağım
7 otlu çayımı ve 5 bi yerde çayımı içiyorum
Su Zaten şaşmaz her zaman ki gibi ofiste 2,5-3 lt ve evde devam
vayyyy süper cnm cuma yine güzel bi rakam seni bekliyor inş.cuma günü 106.7
bugun 106.0
FARK -700gr
cuma ya kadar 104.9 olsam ne süper olur de mi :))
hâlâ elim ayağım şiş ve tuvalete çıkma ihtiyacım var gibi. cumaya kadar ödem işini halledebilirsem insallah güzel sonuçlar olacak.vayyyy süper cnm cuma yine güzel bi rakam seni bekliyor inş.
Kız okadar çalışıyon su içmeden durulmazki zatenBirkaç gündür suyu zorlanmadan içmeye başladım, sonradan farkettim ki şişeyle ne kadar içtiğini anlamıyor insan, yanımdan şişemi ayırmıyorum
Çok güzel başladın cnm süper gitmiş inş.böyle devam etsinhâlâ elim ayağım şiş ve tuvalete çıkma ihtiyacım var gibi. cumaya kadar ödem işini halledebilirsem insallah güzel sonuçlar olacak.
Bu arada ben 24 temmuzda diyete başladım burda. 24 ağustos olmadı henüz ama 10.5 kg gitti. 24 üne kadar 11kg olur belki de verdiklerim. ilk ay çok güzel geçiyor darısı diğer diyetli aylaraaa
Hayat şartları hiç yapamam dediğimiz şeyleri yaptırıyor işte.Kız okadar çalışıyon su içmeden durulmazki zaten
Maşallah 3 çocukla iyi başa çıkıyon herşeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?