- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.261
hâlâ elim ayağım şiş ve tuvalete çıkma ihtiyacım var gibi. cumaya kadar ödem işini halledebilirsem insallah güzel sonuçlar olacak.
Bu arada ben 24 temmuzda diyete başladım burda. 24 ağustos olmadı henüz ama 10.5 kg gitti. 24 üne kadar 11kg olur belki de verdiklerim. ilk ay çok güzel geçiyor darısı diğer diyetli aylaraaa
Güzel beğendim afiyet olsun
Güzel bi eksi Cuma'ya en az 1 olur sakınnnn bozmak yok
Süper tebrikler canım
Cuma'yı merak ettim bak
İnşallah yarın tekrar görürsün merak ettim şimdi çok erken olduğu için de olabilir
Güzel ben beğendim
Günaydınnnn sabah şekerleri
Biraz önce geldim eve bende uykusuzum zor kalktım
Kahvemi içip geri yatabilirim
Dünden de uykusuzdum hiç enerjim olmuyor böyle
Sabah hain tartı beni sevindirmedi
Dünde sabittim, 16.30 dan sonra lokma koymadım ağzıma bugün de sabitim
Neyse moral bozmak yok
Cuma yinede güzel bi eksi geleceğine eminim
Cuma 92.2
Bugün 92.2
Fark sıfırrrrrr
Evet uyanır uyanmaz biraz fazla cikiyor
cuma günü 106.7
bugun 106.0
FARK -700gr
cuma ya kadar 104.9 olsam ne süper olur de mi :))
crydacım nane izinde herkes kendi eklicek sporunu
Onu etiket yapmana gerek yok
Dünü boş geçmemen iyi olmuş
eminim cuma yine 1 i geçecektir
sabah erken olduğu için akşama kadar aç durabilcenmi tatlım
Ceyda sanki sana az yemek yaramıyor tatlım
Haftasonunu tek öğünle geçirdin
inşallah ablacım insallah. hepimiz güzel kilolar verelim. çok aminÇok güzel başladın cnm süper gitmiş inş.böyle devam etsin
geçen ay sekerim. tam tarih vereyim 24.07.2017 :))hangi 24 temmuz
vayyy süpermiş cnm hem okadar bağda bahçede çalış bide yürüyüş yapspor sabah 90 dk yokuş iniş yürüyüş
akşam 30 dk tempolu yürüyüş
Buraya gelmeden önce sanki daha az yiyodun diye hatırlıyorum o zamanlar az veriyodunNeden yaramadığını düşündün canım? Acıkmıyorum bu ara hiç hafta sonu öyle olması gerekiyordu dışardaydım ve kendimi biliyorum yersem hep yerim durduramazdım kendimi
süper motivasyon olur :)36 beden bikiniler bakıyorum kendime :)) gelecek yaz için :))
Aynen ablam elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ama onlar pek beni umursamiyor yani abim değil ama yengem bunu hissettiriyorbefitlady bahar dün sana yazmıştım ama görmemişin tekrar kopyala yaptım
Dur bebeğim birden ne oldu
Bende geçen gün biraz fazla kaçırınca aynı şeyi düşündüm hatta takımdan çıkayım dedim
Ama hayallerimize kavuşmak istiyosak bu çözüm değil sadece kaçmak oluyor
Sen istedinmi pekala çokda güzel iradeli azimli oluyosun
Senin tek problemin buraya yeterince gelmemek
Insan burdan uzak olunca ister istemez diyetten kilo verme heyecanından uzaklaşıyor
Bi daha düşün derim cnm
Buna Ilave evet başkalarına yardım vs.güzel ama bunları yaparken kendinden ödün verir kendini unutursan olmaz sen zararlı çıkarsın
Herkes kapısını kapatıp kendi işine bakar
Sen kendi sorunlarınla baş başa kalırsın
Ayy arkadaşlar resmen foruma girmek için can atıyorum ama ne mümkün. Malesef foruma giremeyince diyet motivasyonum da gitgide azaldı. Hatta bugün bir ara psikolojik olarak sanki diyette değilmişim gibi hissettim. Menülerim pek yazılacak gibi olmadı malesef. Yarın tartiyla yüzleşip yola devam etmek düşüncesindeyim.
Gelelim ne oldu da bir türlü yazamadım. Size yazdığım gibi günüm başladı. Sonra bir yıl önce benim tanıştırdığım karı koca çok yakın tanıdığım ve sevdiğim iki insan çıkageldi. Bayan 8 aylık hamile, evleneli daha bir yıl oldu. Malesef tartışmışlar
Ben ve eşim uzun uzun onları dinledik dilimiz döndüğünce birşeyler anlatmaya çalıştık. Onlar gittiklerinde saat gece 3 olmak üzereydi. Yatarsam sabah namazını kaçırırım korkusu ile namazı bekledim. Hala daha sinirlerim bozuk uyuyamadım. Daha önce de tartışan iki çocuklu üstelik üçüncüyü bekleyen yine aile dostu bir çiftten bahsetmiştim. Bunlar da seni buluyor diyeceksiniz ama malesef bu tesadüf değil. Bu ciftlerdeki iki koca ikiz erkek kardeşler. Ikisi de doktor eğitimli insanlar ama öfke kontrolü problemleri var ve eşlerine şiddet uyguluyorlar. Ikisi de aynı problemi yaşadığı için genetik ya da ailesel diye düşünüyorum. Malesef bu evliliklerden birinin sorumlusu da benim. O kadar konuştuk ama adamın anladığını sanmıyorum ve arkadaşıma senin için endişe ediyorum gitme bizde kal dedim ama ikna edemedim. Eşim bunu mantıklı bulmuyor tartışma büyürdü iyi ki evine gitti diyor ama içim rahat değil benim
Güzelim eğer kendinden bişeyler veriyosanAynen ablam elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ama onlar pek beni umursamiyor yani abim değil ama yengem bunu hissettiriyor
Abim genelde bişey oldumu direk beni çağırır gittiğim zaman böyle yengem niye Geldin ki tarzı konuşuyor bakışları falan o yüzden yaptığım yardım beni aslında daha çok yoruyor yani ben gelmiş yardım ediyorum öyle davrandığı zaman iyice deli oluyorum
2 ayı doldurdum mu ablam bakabilirmiyizaskrhpozitif Merve ablmmda galiba vardı geliş tarihim
Bence bu fırsatı kaçırma derim hazır okul başlamamışken ver kurtul kilonu zaten fazla kalmadıBu haftanın sonuna kadar tabiki yapmam gerekenleri yapacağım listeyi olumsuz etkilemek yok
Ama bugün tartı beni şok etti
Cuma 66.6
Bugün 66.1
Aradaki fark -500
Kacamaklara uykusuzluğa düzensiz beslenme rağmen gerçekten şok oldum
dün berbat geçti marketten geldiğim de çok acıkmıştım yemekte vardı kıymalı fasulye bamya canım onları hiç istemedi ısıtmak bile gözüm de büyüdü çok yorulmuştum, deli tarafıma geldi yedim gittiMenüyü beğenmedim Ekim olmamış bence. Daha doğru dürüst yemek yesen iyi olurdu. Bu sefer yağlı krem peynir ve 3 dilim ekmek yemişsin. Diyete uymadığı gibi sağlıksız olmuş canım. Biraz daha dikkat et.
Gece gece yormasaydın kendini.
Ama izin hakkım varsa 1 hafta bile yeterli olcak benim için su taşınma olayı bitsin annemde gelcek rahat rahat devam ederimGüzelim eğer kendinden bişeyler veriyosan
Karşılığında en azından takdir teşekkür görmek ister insan
Sende biraz bencil ol
Işim var dersim var vs.de
Bide alıştılarsa bunu çok olağan, sanki yapmak zorundaymışın gibi görürler
Bence bu fırsatı kaçırma derim hazır okul başlamamışken ver kurtul kilonu zaten fazla kalmadı
Kafanı izinle falan karıştırma
Cuma günü 101,8
Güncel : 101.7
Dün 101,3 görmüştüm yine nedenini biliyorum yarın görürüm :)
Öğlen yemeği ile akşam yemeği yer değiştmiş gibi :)) afiyet olsun canım
Sabah : (07:45) 2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 domates
1 salatalık
Taze peynir
Maydanoz
Siyah taze acı biber
Öğlen ara Yok
Akşam : (18:30) ton balıklı salata
Sporumu yapacağım
7 otlu çayımı ve 5 bi yerde çayımı içiyorum
Su Zaten şaşmaz her zaman ki gibi ofiste 2,5-3 lt ve evde devam
Güzel bi eksi Cuma'ya en az 1 olur sakınnnn bozmak yok
Günaydınnnn sabah şekerleri
Biraz önce geldim eve bende uykusuzum zor kalktım
Kahvemi içip geri yatabilirim
Dünden de uykusuzdum hiç enerjim olmuyor böyle
Sabah hain tartı beni sevindirmedi
Dünde sabittim, 16.30 dan sonra lokma koymadım ağzıma bugün de sabitim
Neyse moral bozmak yok
Cuma yinede güzel bi eksi geleceğine eminim
Cuma 92.2
Bugün 92.2
Fark sıfırrrrrr
cuma günü 106.7
bugun 106.0
FARK -700gr
cuma ya kadar 104.9 olsam ne süper olur de mi :))
Oooo rakibim ilk şutu atttın bakalım cuma gol olacakmı
Sanki bu hafta hızlı geliyon kızzz :))
Birkaç gündür suyu zorlanmadan içmeye başladım, sonradan farkettim ki şişeyle ne kadar içtiğini anlamıyor insan, yanımdan şişemi ayırmıyorum
Wow harikasınnspor sabah 90 dk yokuş iniş yürüyüş
akşam 30 dk tempolu yürüyüş
36 beden bikiniler bakıyorum kendime :)) gelecek yaz için :))
Bu haftanın sonuna kadar tabiki yapmam gerekenleri yapacağım listeyi olumsuz etkilemek yok
Ama bugün tartı beni şok etti
Cuma 66.6
Bugün 66.1
Aradaki fark -500
Kacamaklara uykusuzluğa düzensiz beslenme rağmen gerçekten şok oldum
Sen bilirsin cnmAma izin hakkım varsa 1 hafta bile yeterli olcak benim için su taşınma olayı bitsin annemde gelcek rahat rahat devam ederim
İnşallah vardır ablam
ahh gençlik ahh şimdiden mi böyle sorunlarla karşılaşıyorsun sen kuzummAynen ablam elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ama onlar pek beni umursamiyor yani abim değil ama yengem bunu hissettiriyor
Abim genelde bişey oldumu direk beni çağırır gittiğim zaman böyle yengem niye Geldin ki tarzı konuşuyor bakışları falan o yüzden yaptığım yardım beni aslında daha çok yoruyor yani ben gelmiş yardım ediyorum öyle davrandığı zaman iyice deli oluyorum
2 ayı doldurdum mu ablam bakabilirmiyizaskrhpozitif Merve ablmmda galiba vardı geliş tarihim
valla doğrusunu istersen ben güzel bi eksi bekliyordum ama yinede umudumu kaybetmedimYorgunlukya yapar ablam. Çok üzerinde durup stres yapma o da etkiler
tatlım bide çok erken tartılmışın eminim daha fazladır eksinBence bemim vücudum ayarsız:)
Tartı çok az iniyor. İnşallah bu hafta fazla iner:) hedef 1.5 kilo az değil yanii beni yenmek için şansın çok.
Yüzde hesabı biliyorum:)valla doğrusunu istersen ben güzel bi eksi bekliyordum ama yinede umudumu kaybetmedim
Benim tartı cumaya dopru hareketleniyor :))
tatlım bide çok erken tartılmışın eminim daha fazladır eksin
Bence rahat 1.5 olur senin
Yalnız beni yenmek için benden fazla verme lazım
2 gündür uykusuzsun yorgunsun da mefkurem o yüzden sabit çıktın bence bir güzel dinlenip bir de kiraz sapı çayı içsen hemen gelir eksilervalla doğrusunu istersen ben güzel bi eksi bekliyordum ama yinede umudumu kaybetmedim
Benim tartı cumaya dopru hareketleniyor :))
tatlım bide çok erken tartılmışın eminim daha fazladır eksin
Bence rahat 1.5 olur senin
Yalnız beni yenmek için benden fazla verme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?