Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hangi 24 temmuz

Teşekkürler 101,3 gördüm muhtemelen o du yine kg

Günaydın canım olsun cumaya kadar daha zaman var

Evet uyanır uyanmaz biraz fazla cikiyor

Evet canım şiş oluyor

cuma günü 106.7
bugun 106.0
FARK -700gr

cuma ya kadar 104.9 olsam ne süper olur de mi :))

Olursun bence canım süper :*

Biliyorum canım listeyi görmedim diye Şen'inde ekliyeyim ben unutsam sen hatırlarsın dedim :)) naneyi eklemekte alışkanlık oldu :))

Geçer 101,3 büyük ihtitimalle hemen tartılınca eksi pek az oluyor

Neden yaramadığını düşündün canım? Acıkmıyorum bu ara hiç hafta sonu öyle olması gerekiyordu dışardaydım ve kendimi biliyorum yersem hep yerim durduramazdım kendimi

spor sabah 90 dk yokuş iniş yürüyüş
akşam 30 dk tempolu yürüyüş
vayyy süpermiş cnm hem okadar bağda bahçede çalış bide yürüyüş yap

Neden yaramadığını düşündün canım? Acıkmıyorum bu ara hiç hafta sonu öyle olması gerekiyordu dışardaydım ve kendimi biliyorum yersem hep yerim durduramazdım kendimi
Buraya gelmeden önce sanki daha az yiyodun diye hatırlıyorum o zamanlar az veriyodun
Haftasonuda baya az olduya eksi fazla çıkmayınca öyle düşündüm

36 beden bikiniler bakıyorum kendime :)) gelecek yaz için :))
süper motivasyon olur :)

befitlady bahar dün sana yazmıştım ama görmemişin tekrar kopyala yaptım

Dur bebeğim birden ne oldu
Bende geçen gün biraz fazla kaçırınca aynı şeyi düşündüm hatta takımdan çıkayım dedim
Ama hayallerimize kavuşmak istiyosak bu çözüm değil sadece kaçmak oluyor
Sen istedinmi pekala çokda güzel iradeli azimli oluyosun
Senin tek problemin buraya yeterince gelmemek
Insan burdan uzak olunca ister istemez diyetten kilo verme heyecanından uzaklaşıyor
Bi daha düşün derim cnm

Buna Ilave evet başkalarına yardım vs.güzel ama bunları yaparken kendinden ödün verir kendini unutursan olmaz sen zararlı çıkarsın
Herkes kapısını kapatıp kendi işine bakar
Sen kendi sorunlarınla baş başa kalırsın

Aynen ablam elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ama onlar pek beni umursamiyor yani abim değil ama yengem bunu hissettiriyor
Abim genelde bişey oldumu direk beni çağırır gittiğim zaman böyle yengem niye Geldin ki tarzı konuşuyor bakışları falan o yüzden yaptığım yardım beni aslında daha çok yoruyor yani ben gelmiş yardım ediyorum öyle davrandığı zaman iyice deli oluyorum

2 ayı doldurdum mu ablam bakabilirmiyiz askrhpozitif Merve ablmmda galiba vardı geliş tarihim

çok üzücü malesef ki o iki kocada düzelmez boşanmak o kadınların hayatını kurtarmanın tek yolu boşanmak hem de çocuklarla cesur bir karar gibi görünse de 1 yıla kalmaz iyi ki boşanmışım derler şiddetin eksik olmadığı bir ev de çocuk yetiştirmektense babanın olmadığı bir evde yetiştirmek daha iyidir

Güzelim eğer kendinden bişeyler veriyosan
Karşılığında en azından takdir teşekkür görmek ister insan
Sende biraz bencil ol
Işim var dersim var vs.de
Bide alıştılarsa bunu çok olağan, sanki yapmak zorundaymışın gibi görürler

Bence bu fırsatı kaçırma derim hazır okul başlamamışken ver kurtul kilonu zaten fazla kalmadı
Kafanı izinle falan karıştırma

dün berbat geçti marketten geldiğim de çok acıkmıştım yemekte vardı kıymalı fasulye bamya canım onları hiç istemedi ısıtmak bile gözüm de büyüdü çok yorulmuştum, deli tarafıma geldi yedim gitti

Ama izin hakkım varsa 1 hafta bile yeterli olcak benim için su taşınma olayı bitsin annemde gelcek rahat rahat devam ederim
İnşallah vardır ablam

Cuma günü 101,8
Güncel : 101.7

Dün 101,3 görmüştüm yine nedenini biliyorum yarın görürüm :)

İnsanın günü gününü tutmayabiliyor. Tuzlu vs yediysen ödem olmuştur. Uykusuzluk vs de etkiler. Takılma çok buna:)

Öğlen yemeği ile akşam yemeği yer değiştmiş gibi :)) afiyet olsun canım

Kasıtlı değil ama öyle oldu. İyi de oldu:)

Afiyet olsun çok güzel:)

Güzel bi eksi Cuma'ya en az 1 olur sakınnnn bozmak yok

Bozmak tabii ki yok.:) umarım böyle gider.

Yorgunlukya yapar ablam. Çok üzerinde durup stres yapma o da etkiler:)

cuma günü 106.7
bugun 106.0
FARK -700gr

cuma ya kadar 104.9 olsam ne süper olur de mi :))

Kıskanmıyorum ama pozitif anlamda imreniyorum. :)

Oooo rakibim ilk şutu atttın bakalım cuma gol olacakmı
Sanki bu hafta hızlı geliyon kızzz :))

Bence bemim vücudum ayarsız:)
Tartı çok az iniyor. İnşallah bu hafta fazla iner:) hedef 1.5 kilo az değil yanii beni yenmek için şansın çok.

Birkaç gündür suyu zorlanmadan içmeye başladım, sonradan farkettim ki şişeyle ne kadar içtiğini anlamıyor insan, yanımdan şişemi ayırmıyorum

Hehehe bende şişemle geziyorum:) şarapçılar gibi sık sık bir yudum alıyorum. Komik oluyorum:)

spor sabah 90 dk yokuş iniş yürüyüş
akşam 30 dk tempolu yürüyüş
Wow harikasınn
36 beden bikiniler bakıyorum kendime :)) gelecek yaz için :))

Güzel motivasyon şekli.:)
Benim dolapta şuanki bedenimden 1 beden düşük kıyafetlerim dolu. Sıra gelecek inşallah.

Stresi üzerinden atınca gidiyor. Gel etme eyleme sen devam et. Ailevi problemlerin sıkıntısı büyük anlarım seni. Lakin sen moral olarak seni üzdükleri için hedeflerine engel olduklarını düşünsende onlara sorsan onlar bunu umursamaz ve kendinle alakalı olduğunu söyler. Kendine değer ver canım benim:) her şey daha kolay olacak.

Ama izin hakkım varsa 1 hafta bile yeterli olcak benim için su taşınma olayı bitsin annemde gelcek rahat rahat devam ederim
İnşallah vardır ablam
Sen bilirsin cnm
Listeye giriş tarihine bakmak lazım
Bide izin en az 2 hafta oluyor ancak 3.cuma Listeye gşrilebilir
Tabi izine çıktığın kilondan fazla değilsen

ahh gençlik ahh şimdiden mi böyle sorunlarla karşılaşıyorsun sen kuzumm
istediğin kadar kendini yor parala karşıdaki seni ne olarak görüyorsa ondan bir adım ileri gitmez , o yüzden ne bedensel ne de duygusal olarak kendini boş boşuna hırpalama HİÇ BİR ANA SENİ BİR DAHA DOĞURMAYACAK , onun evi onun düzeni bırak kendi işini yapsın bön bön bakacağına, sen karışma hiç bir şeye, abinle de daha uzun süre iyi olabilirsin böylece
çünkü abin farkın da değil ama seni eziyor gülüm, bir şey olduğun da kendi halletsin karısı halletsin, farkın da değil mi karısının soğuk nevale tavırlarının sen sadece sorarsa fikir ver başka şeye karışma bence

Yorgunlukya yapar ablam. Çok üzerinde durup stres yapma o da etkiler
valla doğrusunu istersen ben güzel bi eksi bekliyordum ama yinede umudumu kaybetmedim
Benim tartı cumaya dopru hareketleniyor :))

Bence bemim vücudum ayarsız:)
Tartı çok az iniyor. İnşallah bu hafta fazla iner:) hedef 1.5 kilo az değil yanii beni yenmek için şansın çok.
tatlım bide çok erken tartılmışın eminim daha fazladır eksin
Bence rahat 1.5 olur senin

Yalnız beni yenmek için benden fazla verme lazım

Yüzde hesabı biliyorum:)
Kısmet abla ben hedefime ulaşayım seni yenmiş gibi hissederim sen yensen bile. Bükemediğim eli öperim:))

2 gündür uykusuzsun yorgunsun da mefkurem o yüzden sabit çıktın bence bir güzel dinlenip bir de kiraz sapı çayı içsen hemen gelir eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…