Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buraya gelmeden önce sanki daha az yiyodun diye hatırlıyorum o zamanlar az veriyodun
Haftasonuda baya az olduya eksi fazla çıkmayınca öyle düşündüm

süper motivasyon olur :)

Canım mutsuzluktan mı veremiyormuşum onu denemek istiyorum :)) Zaten bu haftadan sonra Kuşhana başlıycam

Valla alıcam da 1 tane asıcam odama :))

Canım cuma günleri erken uyanıp bekleyip öyle tartılıyorum o zaman gerçek sonuca ulaşıyorum :) o yüzden ben biliyorum tartı ne derse desin :)

Afiyet olsun canım menemen bende sabah akşam yerim :)

Alıp odama asıcam :) yazın inşallah giyeceğim :)) benim 46 beden eteğim olmuyordu tabi ama şimdi oluyor :))

Benimde sabit ama Cuma'ya eksi olcak inanıyorum

Tatlım listeye girişin 524. Etap o yüzden henüz 2 ayı doldurmadın 23 30 Haziran haftasına denk geliyor bayramdan sonraki bildirim de mi doldurulmuş oluyor Mefkurem

Bence gayet iyi güzelim vücudun istiyor kilo vermek
Sana ufak bir tavsiyem kendinden ödün verme o kadar sonra çok ama çok pişman olursun senin kötü zamanında abinin eşi yanında olcak mı acaba

befitlady canım bence konuş neden böyle davranıyorsun diye sor ben size yardım etmek için kendi düzenimi erteliyorum ama senin böyle davranman beni üzüyor eğer farklı bi durum varsa bunu bilmek isterim de, bence söyle yani ben olsam bu şekilde çoktan söylemişimdir içinde tutup stres olacağına söyle ayrıca bence burayada ara verme canım yaşadığın stresli döneminde üstesinden gelebiliriz hepimizin sıkıntılı zamanları olacak ama bu yolda her adımda birbirimize desteğimizle herşeyi aşabiliriz güçlü olabiliriz Zaten sanırım bayramda yarışma tatile girmiş olacak o ara da sana tatil olmuş olur Mefkurem bayram haftası yarışma da tatile giriyor di mi yanlış bilgi vermiyorum? Eğer öyleyse Zaten 1 hafta izin olmuş olacak izne ayrılmasına gerek kalmaz

Selam kızlar cee diyip kacicam çok aciktik kahvaltı yapmam lazım
Yeni girdim eve
Krediye başvurduyduk ev için onun işleri için josturduk haloldu şükür

Bı aferin aliyim hanımlar eşim abim yengem kahvaltı için börekçi ye gittik hemide karakoy böreği hepsi yedi ben çay içtim yemedim nekadar kararlı oldugumu görünce baskı görmüyorum kimseden artık tek engel nefsim kaldı onuda yenicem inşallah sizin desteklerinizle

Sabah tartilmadim erken çıktık evden yarın tartılır duruma bakarım

hadi hayırlı olsun istediğin gibi evini de alır sağlıkla huzurla oturursun inşallah
vallaha sana kocaman tebriklerrrrrrrr hem de aileyle dışarı da açken böreğe yok demişsin maşallah sana bu hafta bunu hep hatırlayıp ben açken böreğe hayır demiş kadınım irademi hiç bir şey bozamaz diyerek motivasyonunu her daim canlı tutarsın artık

Teşekkür ederim canım benim
İnşallah katkım olursa çok sevinirim motivasyonundq

Bu hafta hiç karbonhidrat alma dünü telafi etmek adına canim

Daha önce konusmaya calıstım ama benı dınlemeyı pek tercıh etmedı
Mesela ılk zamanlar ben cok derdını dınlerdım onun halada öyle bişey olsa hemen gelır anlatır
abımle alakalı herseyını onda gördüğü ıstemedıgı seyler olsun hep anlatırdı bende o zmaanlar onu desteklerdım sonucta farklı bır aıleye gelın geldı alısma sürecı yasıyo onun yanında olmalıyım dedım hep kendıme

ama baktım onda hıc böyle bir dusunce yok ve her olayda abime benden örnek veriyo ıste bahar böyle yapsaydı böylemı yapardın falan
Atlatcam bugunlerı ınsallah dedıgınız gibi burayı bırakmak çözüm değil sanırım yanı kacmak degılde yüzlesmem gerek

Haklısınn canım bugün tartı resmen vazgecme dedı
kacamak fazla yapmadım yanı 2 dondurma 2 bardak ice tea haftasonu kacamagım bu ama yınede artı cıkar diye düsünmüştüm

Yüzde hesabı biliyorum:)
Kısmet abla ben hedefime ulaşayım seni yenmiş gibi hissederim sen yensen bile. Bükemediğim eli öperim:))
bence rahat ulaşırsın tatlım hedefine hatta fazlasıda olsa hayır demeyiz
aman benim ne olacağım belli değil kuzum böyle atıp tuttuğuma bakma :)
Elimden geleni yapıyom işte gittiği kadar gitsin
ben ne kaçırdım kimin motivasyonu düşmüş
2 gündür uykusuzsun yorgunsun da mefkurem o yüzden sabit çıktın bence bir güzel dinlenip bir de kiraz sapı çayı içsen hemen gelir eksiler
ödem suyumu, çayımı yaptım zaten tatlım
Bide normal zamandan erken tartıldım belki 200-300 eksi olabilir

anım mutsuzluktan mı veremiyormuşum onu denemek istiyorum :)) Zaten bu haftadan sonra Kuşhana başlıycam

Valla alıcam da 1 tane asıcam odama :)
5.takımda da kuşana başlıyanlar var

Bende belki bayram sonu deneyebilirim
enimde sabit ama Cuma'ya eksi olcak inanıyorum
tabiki olacak cnm olmalı

Tatlım listeye girişin 524. Etap o yüzden henüz 2 ayı doldurmadın 23 30 Haziran haftasına denk geliyor bayramdan sonraki bildirim de mi doldurulmuş oluyor Mefkurem
30 haziran listeye girişse 30 ağustos dolar cnm
Etap birleşimi olursada sonraki haftaya kalır

daha oylama yapılmadı cnm ama muhtemelen etaplar birleşir

Yalnız tatil diye bişey yok
Kilo vermeye devam tabi bildirimlere ve paylaşımada :))
hayırlı olsun tatlım

Sürekli yemeyince çevredekilerde mecbur alışıyor sormuyolar bile artık

Ancak gelebildim. Tartı tahmin ettiğim gibi vahim. Acil eylem planına geçmem lazım. Bana perşembe gelen azim bugünden gelse iyi olacak
Cuma 85.5
Bugün 86.3
Fark +800
Evettt haftanın ilk artısı takıma hayırlı olsun
Artık kaçamakları vücut telafi etmiyor cnm
Lütfen düzgün menüler olsun
Böylemi 1.olacaz biz

Yinede geç değil istersen çabuk toparlar eksiye bile düşersin

befitlady bahar senin izin işi yatar güzellik
2 ayın 30 ağustosta doluyor
Bayram izin etap birleşimi olursa büyük muhtemel olacaktır
Ancak Bayramdan sonraki etap olur

Bence hiç kafanı bulandırma hazır verebiliyoken aynen devam et

Bide yengenin sana değer verdiğini hissetmiyosan mesafeni koy derim
Pasif olma
Iyilikle bu tavrından rahatsız olduğunu söyliyebilirsin
Değer verene, değer verilir

Canım o zaman abinle konuş ve ona göre davran sana ne yapıyorsa aynısını yap ayna ol karşısında üzülme de şakın hiç üzme kendini sen varsan hayat var yoksan Yok

Bırakmama kararına sevindim bencede bırakmamalısın

Ancak gelebildim. Tartı tahmin ettiğim gibi vahim. Acil eylem planına geçmem lazım. Bana perşembe gelen azim bugünden gelse iyi olacak
Cuma 85.5
Bugün 86.3
Fark +800

Canım ne yaptın sen hafta sonu

Mefkurem aa bakayım 5.takıma kimler kaç kg verecek örnek olsun bize de :)

Etap birleştirme ne demek :) ben Zaten buradayım bayramda kaçamak Yok kesinlikle ve devam :)

Zaten vazgeçti Yok öyle gitmek :))

Ah bahar ilerle diyeceksin ki şimdiki aklım olsa kimse için paralamazdim kendimi
Bebeğim Rabbim diyor insanoğlu nankördür diye istediğin kadar uğraş yorul yengen karakterde bir insanın yanında değerin olmiyacak
Canım benim ödün verme kendinden önce sen kendine değer ver
Ben bahar olsam yengeme derdim seni rahatsız mı ediyor gelip gitmem
Onun üzerine cevabını verirdim aman anam üzül abim üzülür diye düşünme suların durulmasi herkes haddini bilmesi için ,suların bı bulanması lazım
Ondan sonra daha iyi olur bak gör

Etap birleştirme ne demek :) ben Zaten buradayım bayramda kaçamak Yok kesinlikle ve devam :)
Bayram haftası genel listeler yapılmaz bildirim olmaz
Sonraki hafta herkesin yüzdesi 2 ye bölünür
Yani bayramda kilo alan olursada haftasına bildirim yapıcağı için yine zararda olur

Ama biz takım içinde normal düzenimizde devam ederiz

Kızlar cumaya 4 güncük kaldı bi bakıcaz aaa cuma olmuş AA bayram gelmiş hedefler tutmuş mu? Hadi hedeflerimiz için ve bayramda mutlu girmek için 1.olmak için bol spor
Anamm zaman su gibi geçiyor
Daha cumayı yeni atlattık derken bi bakmışız yine cuma olmuş

Bayram hedefi konusunda çıkardığım ders
Bidaha mantıklı hedefler koymam gerektiği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…