- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.301
Bayram haftası genel listeler yapılmaz bildirim olmaz
Sonraki hafta herkesin yüzdesi 2 ye bölünür
Yani bayramda kilo alan olursada haftasına bildirim yapıcağı için yine zararda olur
Ama biz takım içinde normal düzenimizde devam ederiz
Ama bayram hedefi için 1 eylül olan cuma geçerliydi di mi değişmedi :)Anamm zaman su gibi geçiyor
Daha cumayı yeni atlattık derken bi bakmışız yine cuma olmuş
Bayram hedefi konusunda çıkardığım ders
Bidaha mantıklı hedefler koymam gerektiği :))
Evet cnm zaten dediğim gibi takım içi bildirim yaparızAma bayram hedefi için 1 eylül olan cuma geçerliydi di mi değişmedi :)
Valla geçiyor yarın bi bakıcaz cuma
Ah bahar ilerle diyeceksin ki şimdiki aklım olsa kimse için paralamazdim kendimi
Bebeğim Rabbim diyor insanoğlu nankördür diye istediğin kadar uğraş yorul yengen karakterde bir insanın yanında değerin olmiyacak
Canım benim ödün verme kendinden önce sen kendine değer ver
Ben bahar olsam yengeme derdim seni rahatsız mı ediyor gelip gitmem
Onun üzerine cevabını verirdim aman anam üzül abim üzülür diye düşünme suların durulmasi herkes haddini bilmesi için ,suların bı bulanması lazım
Ondan sonra daha iyi olur bak gör
kız ne cilvesi öğlen vakti çocuk evdeSen aliverirsin sinirini
İki cilve bi endam pamuk olur pamuk enişte:)
olması gerektiği kadar alırım inşallahBu hafta hiç karbonhidrat alma dünü telafi etmek adına canim
Kuzum sen ona çok yüz vermişinBen öyle bişey desem kavgaya hemen hazır yengem gerçekten geçmişte ufak böyle fikir ayriliklarinda bile çok cabuk sinirlenip kavga çıkardığı oldu hep ben alttan aldım annem dedi abim üzülür bahar sen ona uyma
Hep böyle alttan al al bu duruma geldi
Bide Ömer'i ne kadar sevdiğimi biliyo onu çok kullanıyo ben biseyi istemesem direk halani sevme falan diyor ilerde korkuyorum onu bana karşı doldurur diye :/
Ay ben yanlış yazmışım, Cuma için hedefim 85.5 idi ama acı gerçek 85.7. Bu yüzden +600 müşüm.Ancak gelebildim. Tartı tahmin ettiğim gibi vahim. Acil eylem planına geçmem lazım. Bana perşembe gelen azim bugünden gelse iyi olacak
Cuma 85.5
Bugün 86.3
Fark +800
Ahhh ahh ne 82 si daha 8 lere bile düşemedim
Kızlar ay sonunda eylül hedefi yaparız
Ama kafamıza göre yapmıyalım bence
Kilonun yüzde 5 i ni hedef yapabiliriz
Daha fazla verilirse ne alâ
hah işte kendini düşünmen lazım burayı bırakmak çözüm değil tabi gülümDaha önce konusmaya calıstım ama benı dınlemeyı pek tercıh etmedı
Mesela ılk zamanlar ben cok derdını dınlerdım onun halada öyle bişey olsa hemen gelır anlatır
abımle alakalı herseyını onda gördüğü ıstemedıgı seyler olsun hep anlatırdı bende o zmaanlar onu desteklerdım sonucta farklı bır aıleye gelın geldı alısma sürecı yasıyo onun yanında olmalıyım dedım hep kendıme
ama baktım onda hıc böyle bir dusunce yok ve her olayda abime benden örnek veriyo ıste bahar böyle yapsaydı böylemı yapardın falan
Atlatcam bugunlerı ınsallah dedıgınız gibi burayı bırakmak çözüm değil sanırım yanı kacmak degılde yüzlesmem gerek
benim düştüğü kesindi , çok yorulunca benim kafa da duruyor düşünme yetim de , o yüzden gündüz çok yorulduğum da akşam 1 saat yatıp güç toplayıp geri kalkıyorum genelde, bu hafta sonu benden başka motivasyonu düşen varsa beraber toparlarız dedim gülüm :)bence rahat ulaşırsın tatlım hedefine hatta fazlasıda olsa hayır demeyiz
aman benim ne olacağım belli değil kuzum böyle atıp tuttuğuma bakma :)
Elimden geleni yapıyom işte gittiği kadar gitsin
ben ne kaçırdım kimin motivasyonu düşmüş
ödem suyumu, çayımı yaptım zaten tatlım
Bide normal zamandan erken tartıldım belki 200-300 eksi olabilir
5.takımda da kuşana başlıyanlar var
Bende belki bayram sonu deneyebilirim
tabiki olacak cnm olmalı
30 haziran listeye girişse 30 ağustos dolar cnm
Etap birleşimi olursada sonraki haftaya kalır
daha oylama yapılmadı cnm ama muhtemelen etaplar birleşir
Yalnız tatil diye bişey yok
Kilo vermeye devam tabi bildirimlere ve paylaşımada :))
hayırlı olsun tatlım
Sürekli yemeyince çevredekilerde mecbur alışıyor sormuyolar bile artık
Evet çok üzgünümEvettt haftanın ilk artısı takıma hayırlı olsun
Artık kaçamakları vücut telafi etmiyor cnm
Lütfen düzgün menüler olsun
Böylemi 1.olacaz biz
Yinede geç değil istersen çabuk toparlar eksiye bile düşersin
Senin bu sorun üzerine hakkaten 800 artı olacak kadar da yemedim diye kontrol ettim ve artı 600 olduğumu fark ettimCanım ne yaptın sen hafta sonu
yeni bir marifetini öğrenmiş oldukkız ne cilvesi öğlen vakti çocuk evde
ayak altında akapunktur noktalarına masajla sakinleştiriyorum ben onu, sinirini aldım yolladım şükür
Öyle yaparsak çok mantıklı olur. Diğer türlü ulaşıması imkansız bir hedef artık bizi motive etmez oluyor.Ahhh ahh ne 82 si daha 8 lere bile düşemedim
Kızlar ay sonunda eylül hedefi yaparız
Ama kafamıza göre yapmıyalım bence
Kilonun yüzde 5 i ni hedef yapabiliriz
Daha fazla verilirse ne alâ
Uzun zamandır kimyon kullanmadım, iyi oldu aklıma getirdiğin. Ben de domates, peynir ve bol kimyonu karıştırıp yiyordum eskiden. Tekrar yapayımolması gerektiği kadar alırım inşallah
sabah yani öğlen karbon yok almadım bol kimyonlu peynir salatalık yedim akşama da yoğurtlu bir şeyler ayarlarım herhalde kalsiyum şart:)
kimyonu bol bol kullan gülüm kimyon kürü bile var lorla karıştırıp yiyorsun bir de öğütülmemiş kimyon çayı yapıp içiyorsun ama tane kimyon nereden bulalım ben arada yoğurda katıp yiyorum mide dostu şişkinlik gaz ne varsa alıyorEvet çok üzgünümAma hala haftalık hedefim olan 1.2'nin arkasındayım. Spor ve diyetle ilgili acil eylem planım hazır Bir kere daha anladım forumdan uzak kalınca diyet motivasyonum yalan oluyor. Elimde olmayan nedenler olsa da kendim için sürekli forumda takılmaya kararlıyım
Senin bu sorun üzerine hakkaten 800 artı olacak kadar da yemedim diye kontrol ettim ve artı 600 olduğumu fark ettimTabi ki yine de facia, huzursuzluk kavga beni geriyor. Dün gece 3'te arkadaşlar gitti ve ben o saatte tatlı yiyerek gerginliğimi atmaya çalıştım. Aslında ne açtım ne de canım çekiyordu. Tam buğday unundan yaptığım elmalı turtaydı. Nasıl olsa tam buğday unundan yaptım diye de kendimce açıklama yaptım eşime o da birşey diyemedi. Saçma, yine başkaları için kendi hayatını mahvetmeye bir örnek. Ne yaparsam yapayım aralarını düzeltmek, adamın aklını başına getirmek benim elimde değil. Her sorunu içselleştirip üstüne mantıksız tepkiler veriyorum. Duygularımı ve yeme faaliyetin birbirinden bağımsız hale getirmem lazım
[
yeni bir marifetini öğrenmiş olduk
Öyle yaparsak çok mantıklı olur. Diğer türlü ulaşıması imkansız bir hedef artık bizi motive etmez oluyor.
Uzun zamandır kimyon kullanmadım, iyi oldu aklıma getirdiğin. Ben de domates, peynir ve bol kimyonu karıştırıp yiyordum eskiden. Tekrar yapayım
ben bunu önce okumuştum ama nerede okuduğumu unuttum bizim kk de miydi acaba , kim yazmışsa eline sağlıkAlıntı
4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...
Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!
Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!
Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.
Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!
Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.
Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.
Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!
Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!
Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!
Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.
İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?