Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

36 beden bikiniler bakıyorum kendime :)) gelecek yaz için :))
süper bir motivasyon kaynağı. aynı zihniyetteyiz sanirim :)) Ben de bir iki gündür güzel bir tunik bakıyordum. 40 beden mi alsa. 42 mi diye düşünüyordum. hep karşımda tutup bir hedef koysam kendime diye. şuan 52 beden aldığım tunik çuval gibi oluyor bana. 48 bedene düştüm mu bilmiyorum ama 50 kesindir. 10 kiloda bir beden kuculmusumdur herhalde

çok güzel bir eksi. masallah
Kıskanmıyorum ama pozitif anlamda imreniyorum. :)
:))

Ancak gelebildim. Tartı tahmin ettiğim gibi vahim. Acil eylem planına geçmem lazım. Bana perşembe gelen azim bugünden gelse iyi olacak
Cuma 85.5
Bugün 86.3
Fark +800
abovvvv
Kızlar cumaya 4 güncük kaldı bi bakıcaz aaa cuma olmuş AA bayram gelmiş hedefler tutmuş mu? Hadi hedeflerimiz için ve bayramda mutlu girmek için 1.olmak için bol spor
tempolu 77 dakika yürüyüş yaptım geldim. daha da artar o. herşey birincilik icin

Ahhh ahh ne 82 si daha 8 lere bile düşemedim

Kızlar ay sonunda eylül hedefi yaparız
Ama kafamıza göre yapmıyalım bence
Kilonun yüzde 5 i ni hedef yapabiliriz
Daha fazla verilirse ne alâ
Ben uçarım hedef verirken yine. Ben yukarda hedeflerle gaza geliyorum. bayram hedefime de bir kilo kaldi :))

Bence yengenin yaptığı yanlışlığa iyilikle karşılık ver, sonunda kazanan sen olursun. Hem kimbilir belki senin iyiliğin kalbini yumuşatır ve günün birinde hatasını anlar. Tabi bu beklenti ile değil de Allah rızası için sabret. Kavga çıkarma, onun sertliğine sertlikle karşılık verme. Bence şimdiye kadar iyi bir yol izlemişsin bunu bozma. Sonuçta abinde bir yerde ona mahkum ve eli kolu bağlı. Ama bu demek değildir ki kendini ezdir.
Abin seni ev taşımaya yardım için çağırıyorsa, ona ben yengemin işine karışmak istemem belki o kendine göre toplanacaktır, yardım etmemi istiyorsa o beni arasın çağırsın öyle geleyim. Seniüzmek kırmak istemiyorum abi ama gelip sonra acaba istenmiyor muyum diye rahatsız oluyorum, beni anla. Eğer ben eşime sen ara Baharı çağır diyemiyorsan söyle Bahar müsait değilmiş, dersi varmış, arkadaşlarıyla buluşacakmış, gibi cevap Yok bunları da diyemezsen abin seni çağırınca ara yengeni abim çağırıyor ama bir yardımım olur mu, gelmemi ister misin diye sor.
Bu bir örnek, bilemiyorum kavga etmeden güzel bir geçim yolu bulmaya çalış. Tartışma ilişkileri hiç bir zaman daha iyi bir noktaya getirmiyor. Akılı taktiklerle yengeni alt edebilirsin. Sadece yengenle değil hayatta okul arkadaşı iş arkadaşı eş komşu kayınvalide görümce ne bileyim çok kişiyle mecbursun politik davranıp kendini korumaya. Hem iyi ya yengen sana iyi bir insan ilişkileri stajı imkanı sunmuş oluyorKendini üzüp yıpratmadan, ezdirmeden yengen ve abinle dengeli güzel ilişkiler kurma, yengene hatalarını akıl oyunları ile gösterme, abine de eşine karşı dik durabilme ve ne annesini ve kızkardeşini ne de eşini ezmeden taşın altına elini koyup akıllıca sizi idare edebilmeyi öğretme şeklinde bir oyun, bir dönem ödevi, projesi gibi düşün bunu. bir yöntem denedin, baktın o işe yaramadı başka bir sorunda başka taktik uygula.
Ömer'i de dert etme akıllı ol. Çocuklar doğruyu yanlışı çok güzel ayırt eder. Bak ne güzel kendin de fark etmişsin yengen Ömeri kullanıyorsa ona bu fırsatı verme. Kısaca Ömer diye ölüp bitme. Ömer'e ancak kendi düzenini bozmayacaksan, gerçekten istiyorsan, müsaitsen bak. Diğer türlü seni bakıcı gibi görüp kullanırsa yengen ve abin değer de vermezler işte. Yengen seni emrettiği zaman Ömer'e bakacaksın diye kesin ccepte görmesin bi kere. Sır bunu anlasın diye birkaç bakma ricasını geri çevir mesela. Ama bütün bunları nezaketle, güzel bir şekilde yap. O çıldırıp karakterini abine ve herkese gösterirse göstersin, ya da haddini bilsin.

Ahh ne kadar doğru Özellikle kendimiz için vurgusuna katılıyorum.

Edibe12 canım valla ben artık sinirlenmiyorum normalde sinirleneceğim konulara göre derinnnn bi nefes alıyorum gidip spor yapıyorum ya da hiç duymuyorum :) en güzel yöntem tavsiye ederim
Kesinlikle üzülünce stres olunca sinirlenince ne yapmam gerektiğine dair bir alternatif geliştirmeliyim. yoksa sadece kendimi kaybetmeyeyim yemeyeyime odaklanmak yetmiyor başka bir action'a odaklanmalıyım.

Kesinlikle üzülünce stres olunca sinirlenince ne yapmam gerektiğine dair bir alternatif geliştirmeliyim. yoksa sadece kendimi kaybetmeyeyim yemeyeyime odaklanmak yetmiyor başka bir action'a odaklanmalıyım.

Bencede mesela dans et yoksa ideal kg kavuşsan yine gelirsin bende Mutsuz olunca yiyordum ama artık bıraktım

insan yorgunken haliyle enerjisi düşüyor karbona isteği artıyor cnm bu normal bende de öyle oluyor
Zaten fazladan ikindin biraz fazla ekmek vardı hepsi okadar
Sen onu halledersin

Bugünden dikkat edersen kesin hedefi tutturursun fıstık
Gece yenen turtaya da
artı çıkman çok normal
ulaşıması imkansız bir hedef artık bizi motive etmez oluyor
tabi bu kişiye göre değişir ama bende demotiveye sebep oluyor
Ilk ay fazla veririm gibi gelmişti
Evdeki hesap çarşıya uymadı

ben bunu önce okumuştum ama nerede okuduğumu unuttum bizim kk de miydi acaba , kim yazmışsa eline sağlık
paylaşım için teşekkürle mefkurem
evet cnm kk da
Motivasyon teknikleri

Kendine küçük beden çok güzel bi kıyafet al
Moralin bozulunca onu dene
Iştahın kaçar :))

Ne güzeeeel yazmışsıııın canım beniiiim :)
haklısın gercekten kelımesı kelımesıne tartısma tartısmayı büyütür gercekten
Ve ben tartısmayı böyle cok saygılı bır bıcımde olursa yaparım ınsanlar konusarak anlasmanın yolunu bulmalı
İnsallah bu günler gecicek annem gelse tamam aslında abımde evde tek durmamı ıstemedıgı ıcın hep onlarda oluyum ıstıyo bı yandanda

Ama gercekten sız bana bunları yazmasanız ve tartıda bugun artı cıksaydım kendımı salcaktım resmen bana avantaj olduu

Güçlü ol Bahar annenin yolunu gözleme modundan çık. Abinlerde ne işin var kocaman insansın, onların evi barkı ayrı, abin öyle der ama yerinde olsam hiç de gitmem de kalmam da. Bir tepki olsun diye değil küs gibi değil. Normal ailesel bir görüşme davet olur gidersin. Fazlası zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…