- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.321
Bayram hedefleri
Mefkurem 97.7 / 81.7 /92.2 /-10.5
askrhpozitif 75 /60 /
@nanekekik 73,5/63/
Habinar 68.2 /62/
@seydan94 62.4 / 55 /
Edibe12 92.8 / 80 /
befitlady 69.5/58/
befitlady 69.5/58/
@ayulduzz 70.2/60/
@CeruleanSins 108,7/
plasticwoman 105,4/99,9/101.8/- 1,9
E ervam44 116,5/105/106.0/-1 az kaldiii
Mehlikatun 89,3/ senin hedef yazmıyordu sanırım
Ay sinir ola ola tek tek kopyalayarak aldım telefondan ne zor oldu kızlar herkes kendi şimdi ki (cuma günü bildirimi) kilosu ilke güncellesin ve kaç kg kaldıysa da yazsın bakalım bi
süper bir motivasyon kaynağı. aynı zihniyetteyiz sanirim :)) Ben de bir iki gündür güzel bir tunik bakıyordum. 40 beden mi alsa. 42 mi diye düşünüyordum. hep karşımda tutup bir hedef koysam kendime diye. şuan 52 beden aldığım tunik çuval gibi oluyor bana. 48 bedene düştüm mu bilmiyorum ama 50 kesindir. 10 kiloda bir beden kuculmusumdur herhalde36 beden bikiniler bakıyorum kendime :)) gelecek yaz için :))
çok güzel bir eksi. masallahBu haftanın sonuna kadar tabiki yapmam gerekenleri yapacağım listeyi olumsuz etkilemek yok
Ama bugün tartı beni şok etti
Cuma 66.6
Bugün 66.1
Aradaki fark -500
Kacamaklara uykusuzluğa düzensiz beslenme rağmen gerçekten şok oldum
:))Kıskanmıyorum ama pozitif anlamda imreniyorum. :)
abovvvvAncak gelebildim. Tartı tahmin ettiğim gibi vahim. Acil eylem planına geçmem lazım. Bana perşembe gelen azim bugünden gelse iyi olacak
Cuma 85.5
Bugün 86.3
Fark +800
tempolu 77 dakika yürüyüş yaptım geldim. daha da artar o. herşey birincilik icinKızlar cumaya 4 güncük kaldı bi bakıcaz aaa cuma olmuş AA bayram gelmiş hedefler tutmuş mu? Hadi hedeflerimiz için ve bayramda mutlu girmek için 1.olmak içinbol spor
Ben uçarım hedef verirken yine. Ben yukarda hedeflerle gaza geliyorum. bayram hedefime de bir kilo kaldi :))Ahhh ahh ne 82 si daha 8 lere bile düşemedim
Kızlar ay sonunda eylül hedefi yaparız
Ama kafamıza göre yapmıyalım bence
Kilonun yüzde 5 i ni hedef yapabiliriz
Daha fazla verilirse ne alâ
Bence yengenin yaptığı yanlışlığa iyilikle karşılık ver, sonunda kazanan sen olursun. Hem kimbilir belki senin iyiliğin kalbini yumuşatır ve günün birinde hatasını anlar. Tabi bu beklenti ile değil de Allah rızası için sabret. Kavga çıkarma, onun sertliğine sertlikle karşılık verme. Bence şimdiye kadar iyi bir yol izlemişsin bunu bozma. Sonuçta abinde bir yerde ona mahkum ve eli kolu bağlı. Ama bu demek değildir ki kendini ezdir.Ben öyle bişey desem kavgaya hemen hazır yengem gerçekten geçmişte ufak böyle fikir ayriliklarinda bile çok cabuk sinirlenip kavga çıkardığı oldu hep ben alttan aldım annem dedi abim üzülür bahar sen ona uyma
Hep böyle alttan al al bu duruma geldi
Bide Ömer'i ne kadar sevdiğimi biliyo onu çok kullanıyo ben biseyi istemesem direk halani sevme falan diyor ilerde korkuyorum onu bana karşı doldurur diye :/
Müthiş bir değişim
Ahh ne kadar doğruAlıntı
4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...
Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!
Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!
Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.
Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!
Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.
Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.
Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!
Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!
Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!
Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.
İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.
Kesinlikle üzülünce stres olunca sinirlenince ne yapmam gerektiğine dair bir alternatif geliştirmeliyim. yoksa sadece kendimi kaybetmeyeyim yemeyeyime odaklanmak yetmiyor başka bir action'a odaklanmalıyım.Edibe12 canım valla ben artık sinirlenmiyorum normalde sinirleneceğim konulara göre derinnnn bi nefes alıyorum gidip spor yapıyorum ya da hiç duymuyorum :) en güzel yöntem tavsiye ederim
Kesinlikle üzülünce stres olunca sinirlenince ne yapmam gerektiğine dair bir alternatif geliştirmeliyim. yoksa sadece kendimi kaybetmeyeyim yemeyeyime odaklanmak yetmiyor başka bir action'a odaklanmalıyım.
Uç şekerim en iyisiBen uçarım hedef verirken yine. Ben yukarda hedeflerle gaza geliyorum. bayram hedefime de bir kilo kaldi :))
insan yorgunken haliyle enerjisi düşüyor karbona isteği artıyor cnm bu normal bende de öyle oluyorbenim düştüğü kesindi , çok yorulunca benim kafa da duruyor düşünme yetim de , o yüzden gündüz çok yorulduğum da akşam 1 saat yatıp güç toplayıp geri kalkıyorum genelde, bu hafta sonu benden başka motivasyonu düşen varsa beraber toparlarız dedim gülüm :)
sen bu gün güzelce dinlen yarın ne kadar eksi olduğu belli olur zaten ödem çayı da etkisini gösteriri yarına bol eksi görürsün inşallah
Bugünden dikkat edersen kesin hedefi tutturursun fıstıkvet çok üzgünümAma hala haftalık hedefim olan 1.2'nin arkasındayım. Spor ve diyetle ilgili acil eylem planım hazır Bir kere daha anladım forumdan uzak kalınca diyet motivasyonum yalan oluyor. Elimde olmayan nedenler olsa da kendim için sürekli forumda takılmaya kararlıyım
tabi bu kişiye göre değişir ama bende demotiveye sebep oluyorulaşıması imkansız bir hedef artık bizi motive etmez oluyor
evet cnm kk daben bunu önce okumuştum ama nerede okuduğumu unuttum bizim kk de miydi acaba , kim yazmışsa eline sağlık
paylaşım için teşekkürle mefkurem
Kendine küçük beden çok güzel bi kıyafet alKesinlikle üzülünce stres olunca sinirlenince ne yapmam gerektiğine dair bir alternatif geliştirmeliyim. yoksa sadece kendimi kaybetmeyeyim yemeyeyime odaklanmak yetmiyor başka bir action'a odaklanmalıyım.
Bence yengenin yaptığı yanlışlığa iyilikle karşılık ver, sonunda kazanan sen olursun. Hem kimbilir belki senin iyiliğin kalbini yumuşatır ve günün birinde hatasını anlar. Tabi bu beklenti ile değil de Allah rızası için sabret. Kavga çıkarma, onun sertliğine sertlikle karşılık verme. Bence şimdiye kadar iyi bir yol izlemişsin bunu bozma. Sonuçta abinde bir yerde ona mahkum ve eli kolu bağlı. Ama bu demek değildir ki kendini ezdir.
Abin seni ev taşımaya yardım için çağırıyorsa, ona ben yengemin işine karışmak istemem belki o kendine göre toplanacaktır, yardım etmemi istiyorsa o beni arasın çağırsın öyle geleyim. Seniüzmek kırmak istemiyorum abi ama gelip sonra acaba istenmiyor muyum diye rahatsız oluyorum, beni anla. Eğer ben eşime sen ara Baharı çağır diyemiyorsan söyle Bahar müsait değilmiş, dersi varmış, arkadaşlarıyla buluşacakmış, gibi cevap Yok bunları da diyemezsen abin seni çağırınca ara yengeni abim çağırıyor ama bir yardımım olur mu, gelmemi ister misin diye sor.
Bu bir örnek, bilemiyorum kavga etmeden güzel bir geçim yolu bulmaya çalış. Tartışma ilişkileri hiç bir zaman daha iyi bir noktaya getirmiyor. Akılı taktiklerle yengeni alt edebilirsin. Sadece yengenle değil hayatta okul arkadaşı iş arkadaşı eş komşu kayınvalide görümce ne bileyim çok kişiyle mecbursun politik davranıp kendini korumaya. Hem iyi ya yengen sana iyi bir insan ilişkileri stajı imkanı sunmuş oluyorKendini üzüp yıpratmadan, ezdirmeden yengen ve abinle dengeli güzel ilişkiler kurma, yengene hatalarını akıl oyunları ile gösterme, abine de eşine karşı dik durabilme ve ne annesini ve kızkardeşini ne de eşini ezmeden taşın altına elini koyup akıllıca sizi idare edebilmeyi öğretme şeklinde bir oyun, bir dönem ödevi, projesi gibi düşün bunu. bir yöntem denedin, baktın o işe yaramadı başka bir sorunda başka taktik uygula.
Ömer'i de dert etme akıllı ol. Çocuklar doğruyu yanlışı çok güzel ayırt eder. Bak ne güzel kendin de fark etmişsin yengen Ömeri kullanıyorsa ona bu fırsatı verme. Kısaca Ömer diye ölüp bitme. Ömer'e ancak kendi düzenini bozmayacaksan, gerçekten istiyorsan, müsaitsen bak. Diğer türlü seni bakıcı gibi görüp kullanırsa yengen ve abin değer de vermezler işte. Yengen seni emrettiği zaman Ömer'e bakacaksın diye kesin ccepte görmesin bi kere. Sır bunu anlasın diye birkaç bakma ricasını geri çevir mesela. Ama bütün bunları nezaketle, güzel bir şekilde yap. O çıldırıp karakterini abine ve herkese gösterirse göstersin, ya da haddini bilsin.
Güçlü ol Bahar annenin yolunu gözleme modundan çık. Abinlerde ne işin var kocaman insansın, onların evi barkı ayrı, abin öyle der ama yerinde olsam hiç de gitmem de kalmam da. Bir tepki olsun diye değil küs gibi değil. Normal ailesel bir görüşme davet olur gidersin. Fazlası zarar.Ne güzeeeel yazmışsıııın canım beniiiim :)
haklısın gercekten kelımesı kelımesıne tartısma tartısmayı büyütür gercekten
Ve ben tartısmayı böyle cok saygılı bır bıcımde olursa yaparım ınsanlar konusarak anlasmanın yolunu bulmalı
İnsallah bu günler gecicek annem gelse tamam aslında abımde evde tek durmamı ıstemedıgı ıcın hep onlarda oluyum ıstıyo bı yandanda
Ama gercekten sız bana bunları yazmasanız ve tartıda bugun artı cıksaydım kendımı salcaktım resmen bana avantaj olduu
Ben almadım ama normal oluyor demişti baya kilolu bir arkadaşım.Kızlar aranızda modanisa dan kıyafet alanınız oldumu
Kalıpları normalmi darmı onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?