Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zaten aldım kilo zatwn versemde koruyamam diye koyverdim ama yok sonu yok diye buraya attım kendimi
kız ponçik baştan beynine yanlış emir vermişsiiinnnn zaten alırım zaten koruyamam ne demek kızzzz, bir daha aklından bile geçirme cümleleri , verirsin de korursun da yapanlardan neyin eksin 135 kilodan 60 kiloya düşüp karın kası yapıp bikiniyle seksi pozlar verenlerden neyin eksikkkk neden olmasın ki

Merhaba hanımlar eve yeni geçtik yarında yola cikicaz lakin bugünden sonra daha sık gelebilirim diye düşünüyor net çekerse tâbi neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum hafta sonu çok yoğundu ne yerdeyim ne gökte valla uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni sabah tartilmadim yarın tartilirim inşallah bu arada regl oldum sonunda şu aralar önemli şeylerde beni etiketleyin canlar geçmiş yapmam zaman alıyor sizi çok seviyorum iyiki varsınız

Kızlar aranızda modanisa dan kıyafet alanınız oldumu
Kalıpları normalmi darmı onu merak ediyorum
abla kalıpları normal lakin kalitesi biraz kötü diyebilirim

Oyyy kuzum benim eline sağlık ya ha5ikasin imdadima yetiştin
Topaç olma yolundayım biri beni durdursun

Kaşıkla verdiğim kiloları kepçeyle geri alıyorum resmen
poni bunu kendine yapma ne güzel incecik oldun

Yürüyüşten geldim. Hiç birşey yemek istemiyor canım. Bir taraftan diyorum sonra birden çok acıkır yanlış şeyler yersin. Bir taraftan da bünyen istemiyor niye zorla yiyeceksin, niye aniden acıkasın. Acıktığını hissettiğin zaman otur düzgün birşeyler ye.

Bencede mesela dans et yoksa ideal kg kavuşsan yine gelirsin bende Mutsuz olunca yiyordum ama artık bıraktım
Moralim bozuk olunca dans etme fikri o kadar uzak oluyor ki Ceyda, harekete geçsem devamı gelmez.
Kendine küçük beden çok güzel bi kıyafet al
Moralin bozulunca onu dene
Iştahın kaçar :))
Aslında dolabımdaki neredeyse herşey 80 kilo halime uygun kıyafetler, o anlamda yeterince motivasyonum var diye düşünüyorum.
Zayiflamanin en büyük katkısi su bence bol bol iç canim
maşallah harika gidiyorsun
Bunu tam anlamadım, zayıfladıkça daha mı çok su içiliyor?

Olamaz Poni ne diyorsun. Daha fazla gecikmeden takıma dön eski düzene geç. Ben kesinlikle koruma döneminde de neredeyse bir yıl düzenli olarak takıma gelinmesi gerektiğini düşünüyorum.
Zaten aldım kilo zatwn versemde koruyamam diye koyverdim ama yok sonu yok diye buraya attım kendimi
Çok yanlış bir mantık. Ben 80 kiloyken nasıl olsa veremem daha fazla almayayım yeter derdim. Çevremde herkes de onay verip kabullenmişti. Ama öyle olmadı, 94'e dayandım. Düşünüyorum şimdi yola 80'le çıksaydı ne süper olurdu. Bu yanılgıya düşme sakın.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Spor iştah kesiyor canım benim

daha memlekettemisin canısı
Biliyosunki kişi kilo vermeye elverişliyse dikkat edilmeyince geri alması çok normal
Ne kadar aldın de bakalım
Valla kendine dur demezsen başa dönmek o kadar kolayki

Vaktin oldukça gelmeye çalış cnm tabi bide listede olduğunu unutmayıp boğazına dikkat et :)
bla kalıpları normal lakin kalitesi biraz kötü diyebilirim
heralde markasına göre değişiyordur
Bikaç elbise beğendiydim ondada sayfa donup durdu alamadım

öğünlerini atlama cnm
Açlık birden gelip insanın saldırası geliyor doymuyor

Bunu tam anlamadım, zayıfladıkça daha mı çok su içiliyor
zayıflamaya katkısı demek istemiş :)

Boğazı tutuyorum ablam elimden geldikçe uğrarım zaten aklım burda hep iki kere Modanisa dan elbise aldım ikisinide iade ettim

Poniiiiiiiii hemen dur de sakın ne çabalarla verdin yapma

Bizde seni seviyoruz canım kolay gelsin

Çokta geçe kalmasın canım bence kaçta yedin öğlen geç mi yedin

bu gün de dinlenme yok sana allah kolaylık versin yarın yolda dinlenirsin ancak
nişanı yaptınız sağ selamet değil mi , uzun süredir seni görmeyenler var mıydı ne dediler zayıflamana askrhpozitif

bence de en güzeli acıkmayı beklemek bedenin sinyallerini dinlersen zaten bedenin kendi terazisi çalışmaya başlayıp ideal ağırlığına indirir insanı gülüm
moralin bozukken hareketli müzik dinlemek iyi gelir o zaman dans etme isteğin de olur :)

bugünkü mönüm
10.00
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
Salatalık
yarım kırmızı biber
10 fındık

17.30
zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt

su şuan 2 litre.
Spor 80 dakika yürüyüş

bugünkü mönüm
10.00
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
Salatalık
yarım kırmızı biber

17.30
zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt

su şuan 2 litre.
Spor 80 dakika yürüyüş
süpersin ervam 80 dk yürüyüş harika olmuş menü de şahane afiyet şifa olsun gülüm

Sefamerve nasıl
Abla orda bildiğim kadarıyla birden fazla marka var ordan bişey almadım lakin teyzemler su tesettür için olan esofmanlatdan almıştı Gayette memnundu
hadi yaa ben de hep bakınıyorum ama bedeni nasıldır diye cesaret edip hiç almamıştım iyi ki yazmışsın gülüm
İnternet biraz şans işi abla
bu gün de dinlenme yok sana allah kolaylık versin yarın yolda dinlenirsin ancak
nişanı yaptınız sağ selamet değil mi , uzun süredir seni görmeyenler var mıydı ne dediler zayıflamana askrhpozitif
öyle olacak abla nişan çok şükür sağ salim bitti nişanlanan kızın görümcesi beni tanıyamamis ilk görünce kilomu verdiniz, diye sordu sesimden tanımış sonra eşimin amcası ve yengesi vardı uzun süre görmeyen eşimin amcası iş gorurken arkm dönüktü yabancı biri diye konuşmadı yüzümü gorunce şaşırdı yengesi direk daha fazla verme bu halin iyi dedi halası daha fazla verme hasta olursun falan dedi böyleydi bguzeldi bunları duymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…