- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.401
Ancak gelebildim. Tartı tahmin ettiğim gibi vahim. Acil eylem planına geçmem lazım. Bana perşembe gelen azim bugünden gelse iyi olacak
Cuma 85.5
Bugün 86.3
Fark +800
bence rahat ulaşırsın tatlım hedefine hatta fazlasıda olsa hayır demeyiz
aman benim ne olacağım belli değil kuzum böyle atıp tuttuğuma bakma :)
Elimden geleni yapıyom işte gittiği kadar gitsin
Kızlar aranızda modanisa dan kıyafet alanınız oldumu
Kalıpları normalmi darmı onu merak ediyorum
Bu haftaki kilolara bakıp listeyi oluşturdum :) habinar var mı bilmiyorum silmedim birde @CeruleanSins hedefi yazmıyordu 105 dedim :)Mehlikatun senin hedef neydi?
bugünkü mönüm
10.00
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
Salatalık
yarım kırmızı biber
10 fındık
17.30
zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt
su şuan 2 litre.
Spor 80 dakika yürüyüş
ben de yazayım şimdiden sonra geç saate kalıyor menü
12:50
2 salatalık
2 kk peynir üstüne kimyon
2 çatal kavun(şekerli isteği için )
16:45
tarçınlı türk kahvesi
18:40-19 :00 gibi yerim galiba acıktım benimkilerin hadi yiyelim demesini bekliyorum:)
1 kase yoğurt
1 küçük tabak fırında köfteli patlıcan( bol biber domatesle pişti kızarma değil)
su 2.5 lt 3. deyim
Kızlar menüm
Sabah
Örgü peyniri
Beyaz peynir
5 kaşık menemen
Öğlen
3 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası ( biraz hasta gibi oluyorum ondan böyle şeylere vurdum kendimi )
Akşam
1 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası
2 tane kuzu pirzola
1 kase yoğurt
Salata
Su 4 lt olabilebilir
Spor da yarım saat yürüdüm aslında yüzelim diyorduk ama hasta gibi olunca vazcaydım
Yarın tartil bakalım durumlar nedir bizide haberdar et merak ettim şimdi
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yumurta ile menemen
1 dilim b.peynir
Domates salataluk
1 dilim tb ekmek
Ara. 1 kupa sütlü nescafe
2 kare bitter ( şeker isteğime karşı koyamadımdayanamadım)
Akşam 18.3
2 köfte
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Su 2 litreyi geçti sanırım yatana kadar 3 olur
Spor yok( regl ilk günü ve ben yataktan çıkamayacak kadar kötüyüm)
ooo rakibem korkutuyorsun beniAkşam yemeğimi yemiştim bi süre sonra tartıldım 101,9 du 100 görücem sanırım
Aslında ben de öyle karar vermiştim ama gece 3 olunca o saatte spor da yapılabilir gelmedi. Belki bu algımı değiştirmeliyim.Spor iştah kesiyor canım benim
Aslında canımın yemek istememesi normalde pek yaşadığım birşey değil ama dün duyduklarım beni travmatize etti hala kendime gelemedim. Adam arkadaşımı annesinin babasının evinde sinirlenip sürükleyerek dışarı çıkarmış, çığlık çığlığa. Komşular görüp polis aramış o kadar yani. Kadın 8 aylık hamile. Duyunca bunları gitme bizde kal dedim üzüntüden. Ailesi de tabi ki gödermek istememişler memleketten ama onları üzmemek için boşanmayıp sürdürmeyi istiyor.öğünlerini atlama cnm
Açlık birden gelip insanın saldırası geliyor doymuyor
zayıflamaya katkısı demek istemiş :)
Ben bir elbise almıştım ve çok memnun kalmıştım. Tahmin ettiğimden daha kaliteliydi ve kalıbı boldu. Fiyat olarak da daha uygun diye biliyorum.Sefamerve nasıl
Kahvaltıyı 10 gibi yaptım akşamı da 8.30 gbi arada hiçbir şey yiyemedim. Akşam yediğim zaman da zorladım kendimi halsizleştim diye.Çokta geçe kalmasın canım bence kaçta yedin öğlen geç mi yedin
Benim ayarlar yıllarca hoyratça kullanmaktan bozuldu sanırım. Genelde acıkmayı beklemeden yiyorum malesefbence de en güzeli acıkmayı beklemek bedenin sinyallerini dinlersen zaten bedenin kendi terazisi çalışmaya başlayıp ideal ağırlığına indirir insanı gülüm
moralin bozukken hareketli müzik dinlemek iyi gelir o zaman dans etme isteğin de olur :)
Çok başarılı Ervam. Böyle devam etbugünkü mönüm
10.00
5 zeytin
Salatalık
yarım kırmızı biber
10 fındık
17.30
zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt
su şuan 2 litre.
Spor 80 dakika yürüyüş
Çok az kalmış ama elinden gelini yap başarırsan ne güzel olur.kızlar galiba ben de bu cumartesi memlekete gidicem bayramdan 1 hafta sonra döneriz diyor eşim 4 günüm var ben o 89 u görmeden gitmek istemiyorum
Ay Merve ne güzel bunları duyman.Abla orda bildiğim kadarıyla birden fazla marka var ordan bişey almadım lakin teyzemler su tesettür için olan esofmanlatdan almıştı Gayette memnundu
İnternet biraz şans işi abla
öyle olacak abla nişan çok şükür sağ salim bitti nişanlanan kızın görümcesi beni tanıyamamis ilk görünce kilomu verdiniz, diye sordusesimden tanımış sonra eşimin amcası ve yengesi vardı uzun süre görmeyen eşimin amcası iş gorurken arkm dönüktü yabancı biri diye konuşmadı yüzümü gorunce şaşırdı yengesi direk daha fazla verme bu halin iyi dedi halası daha fazla verme hasta olursun falan dedi böyleydi bguzeldi bunları duymak
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş. Fırında köfteli patlıcanı tam tarif eder misin?ben de yazayım şimdiden sonra geç saate kalıyor menü
2 salatalık
tarçınlı türk kahvesi
18:40-19 :00 gibi yerim galiba acıktım benimkilerin hadi yiyelim demesini bekliyorum:)
1 kase yoğurt
1 küçük tabak fırında köfteli patlıcan( bol biber domatesle pişti kızarma değil)
su 2.5 lt 3. deyim
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yumurta ile menemen
1 dilim b.peynir
Domates salataluk
1 dilim tb ekmek
Akşam 18.3
2 köfte
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Önceden planlayıp yoğurdu buzdolabından dışarıya çıkardıysam ne ala. Ama ani birşeyler yeme isteği gelince dolaptan salatalık, yoğurt, havuç gibi soğuk şeyler mideme dokunuyor. Dışarıda bir tek kuruyemiş ve hurma var ya da daha cıss bisküvi, ekmek....Sağol canım ne demek :*
Tarçınlı yoğurt ye güzel yağ yakıyor ve tok tutuyor
Bi dans etsen ooo en güzeli :)
Yani beğendiğin birşey olursa denemeye değer diye düşünüyorum. Ben çok aldım internetten ha yarısını iade etmişimdir ama diğer yarısından memnun kaldım. İade edince de paramı her seferinde hemen iade ettiler, hepsi farklı farklı sitelerdi. Başta iade fikri korkutuyordu ama alıştım sonra.Zaten biraz küçük beden almaya niyetliydim cnm
Her markanın yurtdışı kargosu yok
Bi bayrama bide nişan için
Ay canım dikkat et kendine, hasta olma. Menün çok güzel, afiyet olsun.Kızlar menüm
Sabah
Örgü peyniri
Beyaz peynir
5 kaşık menemen
Öğlen
3 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası ( biraz hasta gibi oluyorum ondan böyle şeylere vurdum kendimi )
Akşam
2 tane kuzu pirzola
1 kase yoğurt
Salata
Su 4 lt olabilebilir
Spor da yarım saat yürüdüm aslında yüzelim diyorduk ama hasta gibi olunca vazcaydım
misafir konusunda amin diyorum ben de o bereketi çok hissediyorum. Ev daha bir düzenli tertpli oluyor bir de .Ekmek fazla gerisi gayet güzel
Çok zor durum onlar iyi olur siz kötü olursunuz arada kalmak kötü gerçekten
Rabbim yuvalarına dirlik muhabbet nasip etsin
Sende kendini sorumlu hissetme nasibindeyse bu kişiler sen olmasan başkası vesile olurdu genede olurdu
kafaya koydunmu bu işi ne yoğunluk ne misafir engel değil ama kafada gitmezse dediğin gibi bahane çok bulunur
bende sen gibiyim iki gün olmasa üçüncü gün misafirim olur berekettir misafir Allah eksik etmesin
bu saatte yatıp kaçta kalktın merak ettim
afiyet olsun canım çok güzel
bu demekki cumaya en az 1 kilo eksi gelir senden
Ekmek yemeden daha rahat tok duruyor insan benim sabahları bir dilim yemem bile erken acikmama sebeb olur
bende o guruptanim bazen uyuya kalıp 11 de kalktigim günler daha eksi cikarim
Bende bir dönem heves Edip almıştım int ,3 iyi geldiyse ikisi umduğum gibi olmadı deneyerek kumasin cinsini gözüm görerek almayı daha çok seviyorum
alınca resim at ablam bizde görelim
Evet canım dediğin gibi toparlanmalıyım. Evde melisa çayı yok olsa o ruh halime iyi geliyor. İnşallah hemen 600 artı geri giderHemen kendini toplarla protein ağırlıklı yemeye başla. Çaylarını iç. En azından aldığunu hemen verirsin gider.
Abla sen bakma bana toplamda az kilo verdim geldiğimden beri. Yağdan gitsede tartı zor iniyor. Motivasyonum düşüyor aslında. Böyle tatlı rekabetler iyi oluyor. Diyeceğim o ki sende ulaşırsın hedefine:) senden kaçmaz.
Ben aldım sefamerveye göre kalıpları daha dar modanisanın. Ayrıca daha pahalı:)
Ben sefa mervenin ürünlerini beğeniyorum. Hem uygunda oluyor.
Bu arada mutlaka beden tablosuna bak. Kendi bedenini ölç ona göre doğru olur değiş tokuş yapmazsın.
Tam üstüne basmışsın.
Harikasın:)
Çok güzel afiyet olsun:)
Çok güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun iyi bir menü olmuş. 2 kare bitter bugünlük olabilir benceBugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yumurta ile menemen
1 dilim b.peynir
Domates salataluk
1 dilim tb ekmek
Akşam 18.3
2 köfte
Domates salatalık
1 dilim ekmek
ooo rakibem korkutuyorsun beni
Önceden planlayıp yoğurdu buzdolabından dışarıya çıkardıysam ne ala. Ama ani birşeyler yeme isteği gelince dolaptan salatalık, yoğurt, havuç gibi soğuk şeyler mideme dokunuyor. Dışarıda bir tek kuruyemiş ve hurma var ya da daha cıss bisküvi, ekmek....
Yani beğendiğin birşey olursa denemeye değer diye düşünüyorum. Ben çok aldım internetten ha yarısını iade etmişimdir ama diğer yarısından memnun kaldım. İade edince de paramı her seferinde hemen iade ettiler, hepsi farklı farklı sitelerdi. Başta iade fikri korkutuyordu ama alıştım sonra.
Kızlaaar bizimkiler toplanıp bna doğumgününü sürprizi yapmışlar, masayı donatmışlar. Napcam bilemedim, birde en sevdiğim şeyleri yapmışlar seviyorum diye
Kuzum sen ona çok yüz vermişin
Iyi abin üzülmesin sen üzül o zaman
Abinle ilişkisi başka seninle başka
Kız ben burdan sinir oldum kendini kullandırma
Düşünceni söylemek saygısızlık demek değil
Mesela bende gençken sessizdim çok konuşmazdım ama yeri gelince lafı kondururdum
O yüzden bana pek bişey diyemezlerdi
Sustukça tepene çıkarırsın benden söylemesi
Alıntı
4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...
Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!
Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!
Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.
Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!
Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.
Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.
Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!
Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!
Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!
Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.
İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.
Merhaba hanımlar eve yeni geçtik yarında yola cikicaz lakin bugünden sonra daha sık gelebilirim diye düşünüyor net çekerse tâbi neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum hafta sonu çok yoğundu ne yerdeyim ne gökte valla uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni sabah tartilmadim yarın tartilirim inşallah bu arada regl oldum sonunda şu aralar önemli şeylerde beni etiketleyin canlar geçmiş yapmam zaman alıyor sizi çok seviyorum iyiki varsınız
bugünkü mönüm
10.00
5 zeytin
Salatalık
yarım kırmızı biber
10 fındık
17.30
zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt
su şuan 2 litre.
Spor 80 dakika yürüyüş
ben de yazayım şimdiden sonra geç saate kalıyor menü
2 salatalık
tarçınlı türk kahvesi
1 kase yoğurt
su 2.5 lt 3. deyim
Geçmiş olsuuuun Şeydaaa'm aman dikkat et kendineKızlar menüm
Sabah
Örgü peyniri
Beyaz peynir
5 kaşık menemen
Öğlen
Akşam
2 tane kuzu pirzola
1 kase yoğurt
Salata
Su 4 lt olabilebilir
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yumurta ile menemen
1 dilim b.peynir
Domates salataluk
1 dilim tb ekmek
Akşam 18.3
2 köfte
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Kızlar sporumu yazayım
Toplam 100 dk
Neler yaptığıma gelirsek
* Yürüyüş
* hiit cardio
* alt karın çalışması
* bacak inceltme
* final yoga
Spor listesini gören öne alıversin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?