Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ancak gelebildim. Tartı tahmin ettiğim gibi vahim. Acil eylem planına geçmem lazım. Bana perşembe gelen azim bugünden gelse iyi olacak
Cuma 85.5
Bugün 86.3
Fark +800

Hemen kendini toplarla protein ağırlıklı yemeye başla. Çaylarını iç. En azından aldığunu hemen verirsin gider.

bence rahat ulaşırsın tatlım hedefine hatta fazlasıda olsa hayır demeyiz
aman benim ne olacağım belli değil kuzum böyle atıp tuttuğuma bakma :)
Elimden geleni yapıyom işte gittiği kadar gitsin

Abla sen bakma bana toplamda az kilo verdim geldiğimden beri. Yağdan gitsede tartı zor iniyor. Motivasyonum düşüyor aslında. Böyle tatlı rekabetler iyi oluyor. Diyeceğim o ki sende ulaşırsın hedefine:) senden kaçmaz.

Kızlar aranızda modanisa dan kıyafet alanınız oldumu
Kalıpları normalmi darmı onu merak ediyorum

Ben aldım sefamerveye göre kalıpları daha dar modanisanın. Ayrıca daha pahalı:)
Ben sefa mervenin ürünlerini beğeniyorum. Hem uygunda oluyor.
Bu arada mutlaka beden tablosuna bak. Kendi bedenini ölç ona göre doğru olur değiş tokuş yapmazsın.

Bu haftaki kilolara bakıp listeyi oluşturdum :) habinar var mı bilmiyorum silmedim birde @CeruleanSins hedefi yazmıyordu 105 dedim :) Mehlikatun senin hedef neydi?

Tam üstüne basmışsın.

bugünkü mönüm
10.00
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
Salatalık
yarım kırmızı biber
10 fındık

17.30
zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt

su şuan 2 litre.
Spor 80 dakika yürüyüş

Harikasın:)

Çok güzel afiyet olsun:)

Çok güzel afiyet olsun.

Bugünkü menüm

Sabah 11.00
1 yumurta ile menemen
1 dilim b.peynir
Domates salataluk
1 dilim tb ekmek

Ara. 1 kupa sütlü nescafe
2 kare bitter ( şeker isteğime karşı koyamadım dayanamadım)

Akşam 18.3

2 köfte
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Su 2 litreyi geçti sanırım yatana kadar 3 olur
Spor yok( regl ilk günü ve ben yataktan çıkamayacak kadar kötüyüm )

Yarın tartil bakalım durumlar nedir bizide haberdar et merak ettim şimdi

Akşam yemeğimi yemiştim bi süre sonra tartıldım 101,9 du 100 görücem sanırım

Afiyet olsun bi şey olmaz canım o kadardan

Spor iştah kesiyor canım benim
Aslında ben de öyle karar vermiştim ama gece 3 olunca o saatte spor da yapılabilir gelmedi. Belki bu algımı değiştirmeliyim.
öğünlerini atlama cnm
Açlık birden gelip insanın saldırası geliyor doymuyor

zayıflamaya katkısı demek istemiş :)
Aslında canımın yemek istememesi normalde pek yaşadığım birşey değil ama dün duyduklarım beni travmatize etti hala kendime gelemedim. Adam arkadaşımı annesinin babasının evinde sinirlenip sürükleyerek dışarı çıkarmış, çığlık çığlığa. Komşular görüp polis aramış o kadar yani. Kadın 8 aylık hamile. Duyunca bunları gitme bizde kal dedim üzüntüden. Ailesi de tabi ki gödermek istememişler memleketten ama onları üzmemek için boşanmayıp sürdürmeyi istiyor. ekim2009 sen de demişsin ama kadınlar için boşanmak çok zor.
Sefamerve nasıl
Ben bir elbise almıştım ve çok memnun kalmıştım. Tahmin ettiğimden daha kaliteliydi ve kalıbı boldu. Fiyat olarak da daha uygun diye biliyorum.
Çokta geçe kalmasın canım bence kaçta yedin öğlen geç mi yedin
Kahvaltıyı 10 gibi yaptım akşamı da 8.30 gbi arada hiçbir şey yiyemedim. Akşam yediğim zaman da zorladım kendimi halsizleştim diye.
Benim ayarlar yıllarca hoyratça kullanmaktan bozuldu sanırım. Genelde acıkmayı beklemeden yiyorum malesef
bugünkü mönüm
10.00
5 zeytin
Salatalık
yarım kırmızı biber
10 fındık

17.30
zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt

su şuan 2 litre.
Spor 80 dakika yürüyüş
Çok başarılı Ervam. Böyle devam et
kızlar galiba ben de bu cumartesi memlekete gidicem bayramdan 1 hafta sonra döneriz diyor eşim 4 günüm var ben o 89 u görmeden gitmek istemiyorum
Çok az kalmış ama elinden gelini yap başarırsan ne güzel olur.
Ay Merve ne güzel bunları duyman.
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş. Fırında köfteli patlıcanı tam tarif eder misin?

Bence iyi idare etmişsin canım
Akşam da ekmek yerine köfteyi 3 4 yapabilirsin

Sağol canım ne demek :*
Tarçınlı yoğurt ye güzel yağ yakıyor ve tok tutuyor
Bi dans etsen ooo en güzeli :)
Önceden planlayıp yoğurdu buzdolabından dışarıya çıkardıysam ne ala. Ama ani birşeyler yeme isteği gelince dolaptan salatalık, yoğurt, havuç gibi soğuk şeyler mideme dokunuyor. Dışarıda bir tek kuruyemiş ve hurma var ya da daha cıss bisküvi, ekmek....
Zaten biraz küçük beden almaya niyetliydim cnm
Her markanın yurtdışı kargosu yok
Bi bayrama bide nişan için
Yani beğendiğin birşey olursa denemeye değer diye düşünüyorum. Ben çok aldım internetten ha yarısını iade etmişimdir ama diğer yarısından memnun kaldım. İade edince de paramı her seferinde hemen iade ettiler, hepsi farklı farklı sitelerdi. Başta iade fikri korkutuyordu ama alıştım sonra.

Ay canım dikkat et kendine, hasta olma. Menün çok güzel, afiyet olsun.
misafir konusunda amin diyorum ben de o bereketi çok hissediyorum. Ev daha bir düzenli tertpli oluyor bir de .
Saat 9'da yavrular sağolsun kalktım. Neysek öğlen kızımla uydum 1.5 saat, oğlum da o sırada kendi kendine oynadı kuzum.
Evet canım dediğin gibi toparlanmalıyım. Evde melisa çayı yok olsa o ruh halime iyi geliyor. İnşallah hemen 600 artı geri gider
Afiyet olsun iyi bir menü olmuş. 2 kare bitter bugünlük olabilir bence

ooo rakibem korkutuyorsun beni

Korkunun ecele faydası Yok :))

Kötüymüş canım o zaman küçük sütlerden al onları dolapta saklamana gerek Yok açlık bastırınca tarçın karıştırıp iç gerçi ısıtabilirsinde sonuçta süt :))

Kızlaaar bizimkiler toplanıp bna doğumgününü sürprizi yapmışlar, masayı donatmışlar. Napcam bilemedim, birde en sevdiğim şeyleri yapmışlar seviyorum diye

Tabi ki Şen'de kendine ödül verip yemeyeceksin Doğum gününde değiştiğini kendine ispat edeceksin

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı zayıf senelere

Kimseyle kalmadı galiba iyi gecele rkızlar bende yatar spor listesine öne çıkaran olursa ve görmezsem dün 30 dk bugün 100 dk bana da eklerse sevinirim :* görüşürüz

Edit ekledim

yeri gelince cevabını veriyorum tabıkı ablam kendimi o kadar ezdirmiyorum :)

Çooook güzel bir motivasyon yazısı:) Hemen kaydettim bılgısayarıma tesekkür ederim Zuhal ablam cansın

Selam Merve abla sevındım regl olmana ödem sıslık ne varsa gitmiştir :)

bugünkü mönüm
10.00
5 zeytin
Salatalık
yarım kırmızı biber
10 fındık

17.30
zeytinyağlı kabak
salata
Bir kase yoğurt

su şuan 2 litre.
Spor 80 dakika yürüyüş

Tek kelimeyle muhtesem çook begendım canım :)

Afiyet olsun canım bol eksi getirsin :)

Geçmiş olsuuuun Şeydaaa'm aman dikkat et kendine
Menü gayet güzel canımm

Afiyeeeet olsuuuuun canım :)

Kızlar sporumu yazayım
Toplam 100 dk

Neler yaptığıma gelirsek

* Yürüyüş
* hiit cardio
* alt karın çalışması
* bacak inceltme
* final yoga

Spor listesini gören öne alıversin :)

Taaam benliiik bir spor olmuş alt karın özellikleee süpeeeeersiiin :)

Menümm
sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
1 bardak filtre kahve

akşam 17:00
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim tam bugday ekmeği

ara limonlu soda

spor 40 dk yürüyüş
su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…