- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.381
Ben 85 canım listeyi copy alıp güncelleyeyim.Bu haftaki kilolara bakıp listeyi oluşturdum :) habinar var mı bilmiyorum silmedim birde @CeruleanSins hedefi yazmıyordu 105 dedim :)Mehlikatun senin hedef neydi?
Sağol canımtebrikler canım iki günde 1kilo harikabunu 2 yaparsın sen bence
inan bana hedefe ulaştığında nasıl geçti zaman nekadar da kolaymış aslında diyeceksin bu işin en büyük adımı pes etmemek gerisi geliyor zaten
Odemdir o ödem yarın dahada eksi olursun bence
akşam birdaha tartil bakalim ne diyecek tarti
Menü harikabende bugün 9 otlu çay aldım ilk defa deniycem
uykusuzlugun etkiside olabilir ablam cumaya güzel bir rakam kesin gelir
Tebrik ederim gayet güzel bir rakam görmüşsün.cumaya 1,5 kesin gelir
Zayiflamanin en büyük katkısi su bence bol bol iç canim
maşallah harika gidiyorsun
helal olsun ne diyim ayakta alkışlıyorum
en son trendyol dan bambi nin ayakkabısını aldım dar oldu ondan sonra daha da netten almam dedim şimdiye kadar pijamadan elektronik eşyalara dolaba kadar çok şey aldım iş kıyafete papuca gelince denemeden olmuyormuşAbla orda bildiğim kadarıyla birden fazla marka var ordan bişey almadım lakin teyzemler su tesettür için olan esofmanlatdan almıştı Gayette memnundu
İnternet biraz şans işi abla
öyle olacak abla nişan çok şükür sağ salim bitti nişanlanan kızın görümcesi beni tanıyamamis ilk görünce kilomu verdiniz, diye sordusesimden tanımış sonra eşimin amcası ve yengesi vardı uzun süre görmeyen eşimin amcası iş gorurken arkm dönüktü yabancı biri diye konuşmadı yüzümü gorunce şaşırdı yengesi direk daha fazla verme bu halin iyi dedi halası daha fazla verme hasta olursun falan dedi böyleydi bguzeldi bunları duymak
en son trendyol dan bambi nin ayakkabısını aldım dar oldu ondan sonra daha da netten almam dedim şimdiye kadar pijamadan elektronik eşyalara dolaba kadar çok şey aldım iş kıyafete papuca gelince denemeden olmuyormuş
abla kalıpları normal lakin kalitesi biraz kötü diyebilirim
Oyyy kuzum benim eline sağlık ya ha5ikasin imdadima yetiştin
poni bunu kendine yapma ne güzel incecik oldun
Yürüyüşten geldim. Hiç birşey yemek istemiyor canım. Bir taraftan diyorum sonra birden çok acıkır yanlış şeyler yersin. Bir taraftan da bünyen istemiyor niye zorla yiyeceksin, niye aniden acıkasın. Acıktığını hissettiğin zaman otur düzgün birşeyler ye.
Zaten biraz küçük beden almaya niyetliydim cnmfazla bakınma bence mefkurem bende bakıp bakıp almaktan vaz geçiyorum zayıflayınca zaten giyemiycez ki aldığımızı:)
Offf 2 hafta yokmusun o zamankızlar galiba ben de bu cumartesi memlekete gidicem bayramdan 1 hafta sonra döneriz diyor eşim 4 günüm var ben o 89 u görmeden gitmek istemiyorum
Ayy sanki onlara sorcaktın nekadar vereceğini :))tanınmamak çok güzel oluyor :))öyle olacak abla nişan çok şükür sağ salim bitti nişanlanan kızın görümcesi beni tanıyamamis ilk görünce kilomu verdiniz, diye sordusesimden tanımış sonra eşimin amcası ve yengesi vardı uzun süre görmeyen eşimin amcası iş gorurken arkm dönüktü yabancı biri diye konuşmadı yüzümü gorunce şaşırdı yengesi direk daha fazla verme bu halin iyi dedi halası daha fazla verme hasta olursun falan dedi böyleydi bguzeldi bunları duyma
Kız zaten 1 kilosu bugünden gittiydi :))HAFTALIK HEDEF LİSTESİ 18.08.2017-25.08.2018
@seydan94 -1
@plasticwoman -1,9
@Edibe12 -1.2
@Ervam44 -1.8
Mefkurem . -2.3
ekim2009 . -0,5
@Ayuldızz
@Askrhpozitif -0,6
@befitlady
@Mehlikahatun -1,3
@CeruleanSins. -1,5
Kız zaten 1 kilosu bugünden gittiydi :))
Ton balıklı salatamı yedim 1-1.5 saat sonra sporumu yaparım
Ekmek fazla gerisi gayet güzelmenüm
13 :00
1 kayık dilim kavun
16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm
20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)
Çok zor durum onlar iyi olur siz kötü olursunuz arada kalmak kötü gerçektenAyy arkadaşlar resmen foruma girmek için can atıyorum ama ne mümkün. Malesef foruma giremeyince diyet motivasyonum da gitgide azaldı. Hatta bugün bir ara psikolojik olarak sanki diyette değilmişim gibi hissettim. Menülerim pek yazılacak gibi olmadı malesef. Yarın tartiyla yüzleşip yola devam etmek düşüncesindeyim.
Gelelim ne oldu da bir türlü yazamadım. Size yazdığım gibi günüm başladı. Sonra bir yıl önce benim tanıştırdığım karı koca çok yakın tanıdığım ve sevdiğim iki insan çıkageldi. Bayan 8 aylık hamile, evleneli daha bir yıl oldu. Malesef tartışmışlar
Ben ve eşim uzun uzun onları dinledik dilimiz döndüğünce birşeyler anlatmaya çalıştık. Onlar gittiklerinde saat gece 3 olmak üzereydi. Yatarsam sabah namazını kaçırırım korkusu ile namazı bekledim. Hala daha sinirlerim bozuk uyuyamadım. Daha önce de tartışan iki çocuklu üstelik üçüncüyü bekleyen yine aile dostu bir çiftten bahsetmiştim. Bunlar da seni buluyor diyeceksiniz ama malesef bu tesadüf değil. Bu ciftlerdeki iki koca ikiz erkek kardeşler. Ikisi de doktor eğitimli insanlar ama öfke kontrolü problemleri var ve eşlerine şiddet uyguluyorlar. Ikisi de aynı problemi yaşadığı için genetik ya da ailesel diye düşünüyorum. Malesef bu evliliklerden birinin sorumlusu da benim. O kadar konuştuk ama adamın anladığını sanmıyorum ve arkadaşıma senin için endişe ediyorum gitme bizde kal dedim ama ikna edemedim. Eşim bunu mantıklı bulmuyor tartışma büyürdü iyi ki evine gitti diyor ama içim rahat değil benim
kafaya koydunmu bu işi ne yoğunluk ne misafir engel değil ama kafada gitmezse dediğin gibi bahane çok bulunurKesinlike katılıyorum Dilek, telâşlar bitmiyor ki. Bak ben 35 yaşıma bu kilolarla diyeti erteleye erteleye geldim. Şimdi de eskisi gibi bahane bulsam bulurum ama zararı gören ben olurum.
bende sen gibiyim iki gün olmasa üçüncü gün misafirim olur berekettir misafir Allah eksik etmesinSağol canım her zaman ki gibi hatırlayıp soruyorsun. Gerçekten elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim. Eşim bile yeter artık misafir cağırmayalim forumu ihmal ettim diyorinan bazen misafir geldiğini yazmıyorum bu kadar da olmaz uyduruyor dersiniz diye. Sanırım çalışmayıp evde olunca kendimi hiçbir şey yapmıyor gibi hissediyorum. Misafir çağırınca daha üretken bir nevi işe yaramış gibi düşünüyorum. Yanlış bir düşünce ama altta yatan psikolojik düşünce bu olabilir gibi geliyor bana.
bu saatte yatıp kaçta kalktın merak ettimBen yatayım artık. Öğlene doğru gelirim inşallah. Çocuklar da geç yattıkları için geç kalkarlar diye düşünüyorum. Öyle olmazsa da yandım
Bugün dersi: eşlerimizin kıymetini bilelim
afiyet olsun canım çok güzelDünkü menüm
Sabah: 9:00
Yeşil biberli 1 yumurta
yarım salatalik
1 küçük domates
1 dilim ekmek
öğle 14:00
patates,biber, domates kizartma değil de buğulama iki kaşık
bir kase yoğurt
Aksam 19:00
Bit tabak salata
madensuyu
spor 120 dk
su 3,50 lt
@nanekekik
Mefkurem
bu demekki cumaya en az 1 kilo eksi gelir sendenKilo bildirimim
Cuma: 106.5
Bugün: 106.1
Fark: -0.4
Ekmek yemeden daha rahat tok duruyor insan benim sabahları bir dilim yemem bile erken acikmama sebeb olurBen kaç gündür hiç ekmek yemeyince 3 dilim nasıl yenir diye düşündüm şuan :))
çok güzel mönü özellikle de spor harika
süper bir açılış yaptın. herkesler eksilerle gelsin insallahh
bende o guruptanim bazen uyuya kalıp 11 de kalktigim günler daha eksi cikarimSende benim gibisin sabah erken saatte değil günün ilerleyen saatlerinde daha zayıf çıkıyorsun:)
Bende bir dönem heves Edip almıştım int ,3 iyi geldiyse ikisi umduğum gibi olmadı deneyerek kumasin cinsini gözüm görerek almayı daha çok seviyorumen son trendyol dan bambi nin ayakkabısını aldım dar oldu ondan sonra daha da netten almam dedim şimdiye kadar pijamadan elektronik eşyalara dolaba kadar çok şey aldım iş kıyafete papuca gelince denemeden olmuyormuş
alınca resim at ablam bizde görelimZaten biraz küçük beden almaya niyetliydim cnm
Her markanın yurtdışı kargosu yok
Bi bayrama bide nişan için
Yarın tartil bakalım durumlar nedir bizide haberdar et merak ettim şimdiDiğer alıntı uzun alınca buna yazayım dedim :)) sağol canım menü için
7 otlu ve 5 bi yerde ile WC taşındım bugün baya ödem varmış demek ki :) bundan o sonuç çıkıyor sanırım :)) bence de görürüm inşallah bu hafta 99 görürüm
Eylül hedefini tutturursun inş. Ayrıca daha zaman var 65 olursun bence
hadi biraz sıkı tut gari. bayramda azcik havanı at ama ipleri bırakma sekerimkızlar galiba ben de bu cumartesi memlekete gidicem bayramdan 1 hafta sonra döneriz diyor eşim 4 günüm var ben o 89 u görmeden gitmek istemiyorum
teşekkür ederim :))süpersin ervam 80 dk yürüyüş harika olmuş menü de şahane afiyet şifa olsun gülüm
Kız bekleme. onlar acıkınca yesin.ben de yazayım şimdiden sonra geç saate kalıyor menü
12:50
2 salatalık
2 kk peynir üstüne kimyon
2 çatal kavun(şekerli isteği için )
16:45
tarçınlı türk kahvesi
18:40-19 :00 gibi yerim galiba acıktım benimkilerin hadi yiyelim demesini bekliyorum:)
1 kase yoğurt
1 küçük tabak fırında köfteli patlıcan( bol biber domatesle pişti kızarma değil)
su 2.5 lt 3. deyim
allah şifa versin. insallah çok alta almaz seniKızlar menüm
Sabah
Örgü peyniri
Beyaz peynir
5 kaşık menemen
Öğlen
3 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası ( biraz hasta gibi oluyorum ondan böyle şeylere vurdum kendimi )
Akşam
1 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası
2 tane kuzu pirzola
1 kase yoğurt
Salata
Su 4 lt olabilebilir
Spor da yarım saat yürüdüm aslında yüzelim diyorduk ama hasta gibi olunca vazcaydım
hadi biraz sıkı tut gari. bayramda azcik havanı at ama ipleri bırakma sekerim
teşekkür ederim :))
Kız bekleme. onlar acıkınca yesin.
allah şifa versin. insallah çok alta almaz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?