Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de yazayım şimdiden sonra geç saate kalıyor menü

12:50
2 salatalık
2 kk peynir üstüne kimyon
2 çatal kavun(şekerli isteği için )

16:45
tarçınlı türk kahvesi

18:40-19 :00 gibi yerim galiba acıktım benimkilerin hadi yiyelim demesini bekliyorum:)
1 kase yoğurt
1 küçük tabak fırında köfteli patlıcan( bol biber domatesle pişti kızarma değil)

su 2.5 lt 3. deyim

Bu haftaki kilolara bakıp listeyi oluşturdum :) habinar var mı bilmiyorum silmedim birde @CeruleanSins hedefi yazmıyordu 105 dedim :) Mehlikatun senin hedef neydi?
Ben 85 canım listeyi copy alıp güncelleyeyim.

Mefkurem 97.7 / 81.7 /92.2 /-10.5
askrhpozitif 75 /60 / 67.6/-7.6
@nanekekik 73,5/63/70.5/-7.5
Habinar 68.2 /62/
@seydan94 62.4 / 55 /58.1/-3.1
Edibe12 92.8 / 80 /85.7/-5.7
befitlady 69.5/58/66.6/ -8.6
Fitt_anne 70.2/60/67.1/-7.1
@CeruleanSins 108,7/ 105/106.5/-1.5
plasticwoman 105,4/99,9/101.8/- 1,9

E ervam44 116,5/105/106.7/ -1.7
Mehlikatun 89,3/87.0/85.0/ -2.0

Sağol canım

en son trendyol dan bambi nin ayakkabısını aldım dar oldu ondan sonra daha da netten almam dedim şimdiye kadar pijamadan elektronik eşyalara dolaba kadar çok şey aldım iş kıyafete papuca gelince denemeden olmuyormuş

Ben trendyoldan sürekli kıyafet alıyorum canım ama ayakkabı gerçekten denemeden olmaz ama üstlerimi çok alıyorum rahat bişey vallahi hele evde iki bebeğin varsa bulunmaz nimet e bebek trendyol takılmalarım her gün mevcut :)))

abla kalıpları normal lakin kalitesi biraz kötü diyebilirim

Oyyy kuzum benim eline sağlık ya ha5ikasin imdadima yetiştin
poni bunu kendine yapma ne güzel incecik oldun

Sağol canım ne demek :*

Tarçınlı yoğurt ye güzel yağ yakıyor ve tok tutuyor
Bi dans etsen ooo en güzeli :)

fazla bakınma bence mefkurem bende bakıp bakıp almaktan vaz geçiyorum zayıflayınca zaten giyemiycez ki aldığımızı:)
Zaten biraz küçük beden almaya niyetliydim cnm
Her markanın yurtdışı kargosu yok
Bi bayrama bide nişan için

kızlar galiba ben de bu cumartesi memlekete gidicem bayramdan 1 hafta sonra döneriz diyor eşim 4 günüm var ben o 89 u görmeden gitmek istemiyorum
Offf 2 hafta yokmusun o zaman

Bakalım çarşamba kaç çıkıcan cnm cumaya birazdaha düşer

Ayy sanki onlara sorcaktın nekadar vereceğini :))tanınmamak çok güzel oluyor :))

Kızlar menüm
Sabah
Örgü peyniri
Beyaz peynir
5 kaşık menemen
Öğlen
3 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası ( biraz hasta gibi oluyorum ondan böyle şeylere vurdum kendimi )
Akşam
1 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası
2 tane kuzu pirzola
1 kase yoğurt
Salata
Su 4 lt olabilebilir
Spor da yarım saat yürüdüm aslında yüzelim diyorduk ama hasta gibi olunca vazcaydım

menüm
13 :00
1 kayık dilim kavun

16:00
3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
domates salatalık
1 salkım üzüm

20 :50
1 yumurta sütle omlet arsına peynir

su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş ve yağmurda ıslanmaaa:)
Ekmek fazla gerisi gayet güzel
Çok zor durum onlar iyi olur siz kötü olursunuz arada kalmak kötü gerçekten
Rabbim yuvalarına dirlik muhabbet nasip etsin
Sende kendini sorumlu hissetme nasibindeyse bu kişiler sen olmasan başkası vesile olurdu genede olurdu
Kesinlike katılıyorum Dilek, telâşlar bitmiyor ki. Bak ben 35 yaşıma bu kilolarla diyeti erteleye erteleye geldim. Şimdi de eskisi gibi bahane bulsam bulurum ama zararı gören ben olurum.
kafaya koydunmu bu işi ne yoğunluk ne misafir engel değil ama kafada gitmezse dediğin gibi bahane çok bulunur

bende sen gibiyim iki gün olmasa üçüncü gün misafirim olur berekettir misafir Allah eksik etmesin

Ben yatayım artık. Öğlene doğru gelirim inşallah. Çocuklar da geç yattıkları için geç kalkarlar diye düşünüyorum. Öyle olmazsa da yandım
Bugün dersi: eşlerimizin kıymetini bilelim
bu saatte yatıp kaçta kalktın merak ettim

afiyet olsun canım çok güzel

Kilo bildirimim
Cuma: 106.5
Bugün: 106.1
Fark: -0.4
bu demekki cumaya en az 1 kilo eksi gelir senden

Ben kaç gündür hiç ekmek yemeyince 3 dilim nasıl yenir diye düşündüm şuan :))

çok güzel mönü özellikle de spor harika

süper bir açılış yaptın. herkesler eksilerle gelsin insallahh
Ekmek yemeden daha rahat tok duruyor insan benim sabahları bir dilim yemem bile erken acikmama sebeb olur
Sende benim gibisin sabah erken saatte değil günün ilerleyen saatlerinde daha zayıf çıkıyorsun:)
bende o guruptanim bazen uyuya kalıp 11 de kalktigim günler daha eksi cikarim

Bende bir dönem heves Edip almıştım int ,3 iyi geldiyse ikisi umduğum gibi olmadı deneyerek kumasin cinsini gözüm görerek almayı daha çok seviyorum
Zaten biraz küçük beden almaya niyetliydim cnm
Her markanın yurtdışı kargosu yok
Bi bayrama bide nişan için
alınca resim at ablam bizde görelim

Koridoru temizledim bugünde vestiyer kitaplık baya vaktimi aldı daha yemek yapicam da ne zaman yiycemm bitsin artık bu işler
Büyük temizlikler de daha bir takıntı oluyorum habire temizledigim yerin tozunu yerini siliyorum kirlenmesin diye oyuzden evde olunca hiç işim bitmiyor bu sira

Yarın tartil bakalım durumlar nedir bizide haberdar et merak ettim şimdi

kızlar galiba ben de bu cumartesi memlekete gidicem bayramdan 1 hafta sonra döneriz diyor eşim 4 günüm var ben o 89 u görmeden gitmek istemiyorum
hadi biraz sıkı tut gari. bayramda azcik havanı at ama ipleri bırakma sekerim
süpersin ervam 80 dk yürüyüş harika olmuş menü de şahane afiyet şifa olsun gülüm
teşekkür ederim :))
Kız bekleme. onlar acıkınca yesin.

allah şifa versin. insallah çok alta almaz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…