- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.641
Eline saglık mutecım emegıne saglık
Eddacım cnm kankım benım kader ortagımmm
hee kızzz BİRİNCİ OLMUŞUMMMMM
sende İKİNCİİİİİ
ama SONDANNNNNNN
Mute yaa siz ne güzekl ramazanda kilo verebiliyosunuzz
ama ben veremiyorumm
bide benim ayıptır sölemesiiiramazanda tuvalet sorunu yaşıyorum hep..
karnım şişiyo sancı oluyo sindirim sistemim düzenim bozuluyo(
aslında akşam öyle çok yemiyorum gerçekten sadece güzel şeyler yemeği seviyorumm aparatif yemekleri seviyorumm ama buda benim yeme düzenim..
ramazan girdi sabah kıyafet giycem ne giyim ne giyim badileri giydim midem çıktı baktım aynada en az 3 badi değiştimm moralim bozuldu((
kasmayın kendinizi verirsiniz bi şekilde bir de iftarda koladan vazgeçseniz süper olcak şekersiz bile içseniz gene de kola sağlığa çok zararlı.Şahsen ben soda,ayran,su ve bitki çayı (bazen de kefir) dışında hiçbirşey içmiyorum
ama ben kabızlık için bi formül vermiştim görmedin galiba sen onu, 3 tane koyu renkli kayısıyı bi bardağa koy üstüne sıcak su koy ve şişmelerini bekle sonra kayısıları ye ,suyunu da iç (incirlede yapabilirsin) ayrıca soğuk birşey yiyip içme ,hep ılık su iç
ama ben veremiyorumm
aslında akşam öyle çok yemiyorum gerçekten sadece güzel şeyler yemeği seviyorumm aparatif yemekleri seviyorumm ama buda benim yeme düzenim..
ramazan girdi sabah kıyafet giycem ne giyim ne giyim badileri giydim midem çıktı baktım aynada en az 3 badi değiştimm moralim bozuldu((
Dünkü menümm:
dün kız kardeşim ve kuzenim gelecekti bana 6 da çıktım eve 7.30 a kadar yemek yetiştircem güyaa ve sonra hazırladıgım masa okdar güzel oldukiiiiiii ben bile şaşırdım azcık becerikli ilan ettim kendimi
Domates çorbası yaptım
pilav yaptım
yanına fasulyeyi haşlayıp içine soğan yumurta karabiber kırmızı biber mısır unu ile karıştırıp yağda alt üst fasulye tava yaptımilk defa yaptım ama harika oldu.
Sonra kıyma kavurdum soğanlı ona bol yumurta kırdım
bide patatesli turşu kavurmam vardı önceki günden ondan koydummm
ortaya bol salataa
acı biber turşusuuu
böyle işte :))
bunu biliyorum saol amaa
geçen gün kayısı almaya gittim böyle şeffaf kutu gibi paketlerde aldım elime kasaya dogru gidecem bide baktımkiii içinde böyle sinek gibi böcekler doluuuu gittim koydum başka bktımkii bütün paketler öylee ve okdar iğrendimkiiiiii kasaya gelip dedimkiii kayısıları kurtlumu satıyosunuzz dahada almadımm
o görüntü gözümün önünden gidene kadar kayısı yiyebileceğini sanmıyom
Sen çok fazla kola tüketiyorsun canım... Yani birde midene güzel şeyler giriyor ama sonra cıkartamıyorsun onu.. bak fasülye yapmışsın mesela yagda değilde taze fasulye yapsaydın daha iyi olurdu.Birde hızlı mı yiyorsun yemeği, oda cok etki eder.Ben artık cok yavas yiyorum en az 15 kere çigniyorum bi lokmayı, o zaman sindirimi daha kolay oluyor, lop diye oturmuyo mideye..
Su fasulye kavurması benimde aklımda ya.. sen bi kere resmini eklemiştin buraya.. bi ara yapıca bende :))
ama ben veremiyorumm
o iğrenc duygu cok yasadım kılo aldıgım donemde sinir bozucu((
selam kızlar nasılsınız
çok kötü bir duyguuuu ama çizelgeye gerk yok insan hissediyo zaten o kiloların geldiğini böyle oluncada moralim bozuluyoo(
iyi sayılırız asya sen nasılsınn napıyosun
dimiii hatırlıyosunnnn :))
bende ogünden buzamana hala yapmamıştımm dün yapabildim ama yap kesinlikleee harika oluyoo fasulyeyi haşla azcık içine doğan karabiber kırmızı biber mısır unu 2-3 yumurta kır böyle kızart harika olduuu anlatamam
ya işte mesela fasulye yemeği diyosun yemem sevmemm öyle 40 yıl fasulye yemeği yemesem aramam yada diger tencere yemekleri
ben neyi severimm : imam bayıldı , zeytinyağlı fasulye , patlıcanın her yemeği.. , tavuk yada etli fırın yemeği (tencere değil) , patates kavurması , turşıu kavurması,salata çeşitleri, makarna salatası... benim sevdigim yemek türü sulu yemekler değilde böyle büyük servis tabagına yan yana koyabileceğim salata görüntüsü olan yemekler..
e dediğin gibi kolayı da tüketiyorumgece sahura kalkmadım daha kalmıycamm sonuncu olmuşum zaten haftayaaa inşiallah vermiş olcamm
çizelgemi değiştimm 66,5 den 68 e çıkardım yine(((
selam kızlar nasılsınız
ya canım senin tek sorunun ne biliyor musun? Patlayana kadar yiyorsun sanıyrım.Ben öyle anladım.Böyle doyacak şekilde ye bence. Mesela patlıcanı kızartacagına közle yanınada biber közle mis gib... fasulyeyi kavurma, zeytinyaglı yap.Patates kavurması yeme mesela, yazgız salatasını yap.. Ne bilim, ufak değişikliklerle kilo verebilirsin.Sorun sahura kalkman falan değil, kalk yoksa iftara kadar acıkırsın.Gel beraber müsliye baslayalım istersen..
holgeldin
dimiii hatırlıyosunnnn :))
bende ogünden buzamana hala yapmamıştımm dün yapabildim ama yap kesinlikleee harika oluyoo fasulyeyi haşla azcık içine doğan karabiber kırmızı biber mısır unu 2-3 yumurta kır böyle kızart harika olduuu anlatamam
ya işte mesela fasulye yemeği diyosun yemem sevmemm öyle 40 yıl fasulye yemeği yemesem aramam yada diger tencere yemekleri
ben neyi severimm : imam bayıldı , zeytinyağlı fasulye , patlıcanın her yemeği.. , tavuk yada etli fırın yemeği (tencere değil) , patates kavurması , turşıu kavurması,salata çeşitleri, makarna salatası... benim sevdigim yemek türü sulu yemekler değilde böyle büyük servis tabagına yan yana koyabileceğim salata görüntüsü olan yemekler..
e dediğin gibi kolayı da tüketiyorumgece sahura kalkmadım daha kalmıycamm sonuncu olmuşum zaten haftayaaa inşiallah vermiş olcamm
çizelgemi değiştimm 66,5 den 68 e çıkardım yine(((
MÜSLİİYİ NASIL YAPCAZ ?? olsun başlarım çünkü ramazanda ben dukan yapamam ramazan sonrası ilk işim DUKAN ama
patlıyana kadar yemiyorumm
sonra amsadan en geç ben kalkarım yavaş yerim
mesela dünn
çorba herkeze bir tabak dolusu koyarken bana yarım kaseden az (her akşam böyle)
herkeze servis tabagına yemekleri koyarken
kendime:1 kaşık pilav az birşey fasulyeden birazda kıymalı yumurtadan kii zor bitirdim ve salata bunları 1 tabak yaptım azar azar yettiii..
patates agzıma sürmedim
benim sorunum yemeğin gözüme hitap etmesini seviyorum ve midemden önce gözümü doyuruyorum aparetif yemekler yiyorum sulu fazla birşey gitmiyo mideme
sonrası dondurması tatlısı kuruyemişi filan derken mideye giden bağırsak çalıştırcak birşey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?