Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Offf 2 hafta yokmusun o zaman

Bakalım çarşamba kaç çıkıcan cnm cumaya birazdaha düşer
fazlası da olabilir eşime bağlı bu yıl kalan iznini kullanmazsa yanacak 20 günü varmış daha
çarşambaya inşallah biraz da olsa eksi görürüm malum dönem şişliği oldu gider inşallah o zaman kadar

Zaten biraz küçük beden almaya niyetliydim cnm
Her markanın yurtdışı kargosu yok
Bi bayrama bide nişan için
acayip şık kıyafetler oluyor büyük bedenleri de olunca sürekli gözüm kayıyor o sitelere moda nisanın fiyatları sefamerveden daha uygun nişan söz için fiyata bakmam da normal kıyafete ne yalan diyim bakıyorum özellikle kumaşı pamuklu kaliteli olmayıpta fazlaysa hiç beğenmem, gerçi ucuz olsa da almam yakar giyemem :)

oooo maşallah sana ne güzel bir şey zayıfladığın o kadar belli ki tanımamışlar ne mutlu sana nişanlanın görümceside alemmiş kilo mu verdiniz tanıyamadım demesi heheheh sen şimdi iyice gaza gelip heveslenirsin gülüm nazar eşiğin nasıl bilme de bu durumda bol bol oku da git kalabalığa, sonra yatak döşek yatma allah korusun

burada büyük beden mağazalar var da hep aynı tarz ve şifon olunca sevmiyorum, bir de ben pek evden çıkmam alışveriş yapmayı sevmiyorum dolana dolana, nette çok fazla model var bir kaç kere aldım o zaman bu kadar kilo yokmuş demek ki şimdi kollar ya olmazsa sıkarsa diye cesaret edemiyorum

menün çok güzel suyun şahane maşallah maşallah
gülüm hastalanacak gibi hissediyorsan azıcık suyla elma sirkesi iç direncin artsın varsa bedenin de enfeksiyona sebep olacak bir şey onları da öldürsün

menü gayet güzel bitter çikolatanın bulabilirsen yüzde 70 -80 kakaolu olanlarından al metoyu daha hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olur

Bitter Çikolata ve 10 Faydası

11363PAYLAŞILDI
2

Her gün bitter çikolata yemenin, sağlığa çok büyük faydaları olabilir. Bu makalede, oldukça şaşırtıcı olan bu faydalardan bazılarının neler olduğunu öğreneceksiniz.

1. Felç Olma Riskini Azaltır
İsveç’te 2000’den fazla kadın üzerinde yapılan araştırmalarda, bir hafta boyunca en az kırk beş gram bitter çikolata tüketen kadınların daha az felç olma riski taşıdığı belirlendi. Bu riskin, en az %20 oranında düştüğü görüldü.

2. Kalbinizi Güçlendirmeye Yardımcıdır

Düzenli olarak bitter çikolata yemek, kandaki ‘’kötü’’ kolesterolün ve kan basıncının düşürülmesine yardımcı olur ve böylece kalp hastalıklarına yakalanma riskini büyük ölçüde azaltır.

3. Tok Hissetmenizi Sağlar
Çikolata bol miktarda lif içerir, yani doygunluk hissi verir ve böylece kilo almanıza sebep olabilecek diğer yiyecekleri tüketme isteğinizi bastırır.

4. Diyabete Karşı Savaşabilir

Henüz tam olarak kanıtlanmış olmasa da (çalışmalar halen sürmektedir), sık sık çikolata tüketmenin, diyabete karşı savaşabileceği düşünülmektedir. Bunun sebebi, çikolatanın insülin duyarlılığını arttırmasıdır.

5. Cilt Dostudur
Çikolata, flavonoid bakımından zengin bir yiyecektir. Flavonoidler, cildi UV ışınlarından koruyabilme özelliğine sahip antioksidanlardır. Ancak unutmayın; çikolata yemeniz, güneş kremi kullanmanız gerekmediği anlamına gelmiyor.

6. Öksürüğü Hafifletmeye Yardımcı Olur

Çikolatanın içerisinde, teobromin adlı bir madde bulunur. Bu madde, beynin öksürüğe sebep olan onuncu kafa siniri üzerinde etkilidir.

7. Ruh Halinizi Düzeltmeye Yardımcıdır
Moraliniz bozuk olduğunda, kendinizi kötü hissettiğinizde veya stresli olduğunuzda, büyük bir çikolata yemenizi tavsiye ediyoruz. Böylece kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Bu yüzden, her zaman yanınızda biraz çikolata bulundurmak iyi bir fikirdir.

8. Kan Dolaşımını Arttırır

Çikolata, kanın pıhtılaşmasını önler. Kan dolaşımını arttırmak için birebirdir ve aspirinle hemen hemen aynı etkiye sahiptir.

9. Görme Duyunuzu İyileştirir
Özellikle de beyne giden kan dolaşımını hızlandıran çikolatanın; retinaya giden kan akışını arttırdığı için, görme duyusunu iyileştirmeye yardımcı olabileceği düşünülmektedir.

10. Zekayı Geliştirir
Yapılan bazı araştırmalara göre; beyne giden kan miktarının artması, daha dikkatli ve uyanık olunmasını sağlıyor, böylece öğrenme kolaylaşıyor.

Unutmayın, bahsedilen özelliklere sahip olan çikolata çeşidi, bol miktarda flavonoid içeren bitter çikolatadır. En çok flavonoid içeren çikolata ise, en az %70 kakao oranına sahip çikolatalardır.

Sizin de anladığınız üzere, birçok kişinin düşündüğünün aksine, milyonlarca insanın favorisi olan bu lezzetli yiyecek aslında sağlığınız için gerçekten çok faydalı. Özellikle kalp ve beyin olmak üzere birçok organınıza faydası olan bu yiyecekten en iyi şekilde faydalanmak için düzenli olarak tüketmelisiniz.

çiğden patlıcan köfte biber domates 1 küçükte patates (oğlum için )1 küçük kuru soğanı hepsini yuvarlak kestim 1dilim patlıcan köfte 1 d. domates şeklinde dizdim köftesine sarımsakla kekikte koymuştum , üzerine kuru soğanı dizdim az salçalı su yapıp döktüm üstüne de kekik serptim, küçük yuvarlak borcama yaptım kapağına kapatıp fırına attım çok hafif lezzetli olmuştu benimkiler çiğden fırında pişenleri tatsız bulurlar ama bunu beğendiler

Kızlaaar bizimkiler toplanıp bna doğumgününü sürprizi yapmışlar, masayı donatmışlar. Napcam bilemedim, birde en sevdiğim şeyleri yapmışlar seviyorum diye
aaa doğum günün müydü allah hayırlı uzun ömürler versin nice nice sağlıklı yeni bir sen olarak yaşa mutluluk hep seni bulsun inşallah

Kızlaaar bizimkiler toplanıp bna doğumgününü sürprizi yapmışlar, masayı donatmışlar. Napcam bilemedim, birde en sevdiğim şeyleri yapmışlar seviyorum diye
aaa doğum günün müydü allah hayırlı uzun ömürler versin nice nice sağlıklı yeni bir sen olarak yaşa mutluluk hep seni bulsun inşallah

yağ yakıcı bir menü olmuş afiyet bol eksi olsun gülüm

Beden tablosu ise yarar bence,bir beden büyük alsan olmama riski azalır sanki

Akşam yemeği ni yaptım yedim iki dinleniyim dedim esim çağırdı markete gittim yeni girdik eve çay demlemiştim ısıtıp içiyim bari bı iki bardak sonra yatarım artık
Menüm gelsin

Sabah 8:00
1 yeşil elma

12:30 kahvaltı
1kase menemen
5,10 tane kıl biber
Biraz dil peyniri
Biraz lor
Domates salatalık
3 zeytin

4:30
1kase yulaf ezmesi sütlü

7:30
1kozlenmis biber
Bir dilim dil peyniri

9:30
Küçük tabak ıspanak kavurması
Cacik.
1 tabak tavuk yemeği

Bol su
1 bardak yeşil çay
1 bardak 9 otlu cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…