- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.421
fazlası da olabilir eşime bağlı bu yıl kalan iznini kullanmazsa yanacak 20 günü varmış dahaOfff 2 hafta yokmusun o zaman
Bakalım çarşamba kaç çıkıcan cnm cumaya birazdaha düşer
acayip şık kıyafetler oluyor büyük bedenleri de olunca sürekli gözüm kayıyor o sitelere moda nisanın fiyatları sefamerveden daha uygun nişan söz için fiyata bakmam da normal kıyafete ne yalan diyim bakıyorum özellikle kumaşı pamuklu kaliteli olmayıpta fazlaysa hiç beğenmem, gerçi ucuz olsa da almam yakar giyemem :)Zaten biraz küçük beden almaya niyetliydim cnm
Her markanın yurtdışı kargosu yok
Bi bayrama bide nişan için
oooo maşallah sana ne güzel bir şey zayıfladığın o kadar belli ki tanımamışlar ne mutlu sanaAbla orda bildiğim kadarıyla birden fazla marka var ordan bişey almadım lakin teyzemler su tesettür için olan esofmanlatdan almıştı Gayette memnundu
İnternet biraz şans işi abla
öyle olacak abla nişan çok şükür sağ salim bitti nişanlanan kızın görümcesi beni tanıyamamis ilk görünce kilomu verdiniz, diye sordusesimden tanımış sonra eşimin amcası ve yengesi vardı uzun süre görmeyen eşimin amcası iş gorurken arkm dönüktü yabancı biri diye konuşmadı yüzümü gorunce şaşırdı yengesi direk daha fazla verme bu halin iyi dedi halası daha fazla verme hasta olursun falan dedi böyleydi bguzeldi bunları duymak
burada büyük beden mağazalar var da hep aynı tarz ve şifon olunca sevmiyorum, bir de ben pek evden çıkmam alışveriş yapmayı sevmiyorum dolana dolana, nette çok fazla model var bir kaç kere aldım o zaman bu kadar kilo yokmuş demek ki şimdi kollar ya olmazsa sıkarsa diye cesaret edemiyorumEkmek fazla gerisi gayet güzel
Çok zor durum onlar iyi olur siz kötü olursunuz arada kalmak kötü gerçekten
Rabbim yuvalarına dirlik muhabbet nasip etsin
Sende kendini sorumlu hissetme nasibindeyse bu kişiler sen olmasan başkası vesile olurdu genede olurdu
kafaya koydunmu bu işi ne yoğunluk ne misafir engel değil ama kafada gitmezse dediğin gibi bahane çok bulunur
bende sen gibiyim iki gün olmasa üçüncü gün misafirim olur berekettir misafir Allah eksik etmesin
bu saatte yatıp kaçta kalktın merak ettim
afiyet olsun canım çok güzel
bu demekki cumaya en az 1 kilo eksi gelir senden
Ekmek yemeden daha rahat tok duruyor insan benim sabahları bir dilim yemem bile erken acikmama sebeb olur
bende o guruptanim bazen uyuya kalıp 11 de kalktigim günler daha eksi cikarim
Bende bir dönem heves Edip almıştım int ,3 iyi geldiyse ikisi umduğum gibi olmadı deneyerek kumasin cinsini gözüm görerek almayı daha çok seviyorum
alınca resim at ablam bizde görelim
menün çok güzel suyun şahane maşallah maşallahKızlar menüm
Sabah
Örgü peyniri
Beyaz peynir
5 kaşık menemen
Öğlen
3 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası ( biraz hasta gibi oluyorum ondan böyle şeylere vurdum kendimi )
Akşam
1 kepçe tavuk suyuna mercimek çorbası
2 tane kuzu pirzola
1 kase yoğurt
Salata
Su 4 lt olabilebilir
Spor da yarım saat yürüdüm aslında yüzelim diyorduk ama hasta gibi olunca vazcaydım
bırakmam inşallah artı olmadan geri gelirsem harika olur :)hadi biraz sıkı tut gari. bayramda azcik havanı at ama ipleri bırakma sekerim
teşekkür ederim :))
Kız bekleme. onlar acıkınca yesin.
allah şifa versin. insallah çok alta almaz seni
menü gayet güzel bitter çikolatanın bulabilirsen yüzde 70 -80 kakaolu olanlarından al metoyu daha hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olurBugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yumurta ile menemen
1 dilim b.peynir
Domates salataluk
1 dilim tb ekmek
Ara. 1 kupa sütlü nescafe
2 kare bitter ( şeker isteğime karşı koyamadımdayanamadım)
Akşam 18.3
2 köfte
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Su 2 litreyi geçti sanırım yatana kadar 3 olur
Spor yok( regl ilk günü ve ben yataktan çıkamayacak kadar kötüyüm)
çiğden patlıcan köfte biber domates 1 küçükte patates (oğlum için )1 küçük kuru soğanı hepsini yuvarlak kestim 1dilim patlıcan köfte 1 d. domates şeklinde dizdim köftesine sarımsakla kekikte koymuştum , üzerine kuru soğanı dizdim az salçalı su yapıp döktüm üstüne de kekik serptim, küçük yuvarlak borcama yaptım kapağına kapatıp fırına attım çok hafif lezzetli olmuştu benimkiler çiğden fırında pişenleri tatsız bulurlar ama bunu beğendilerAslında ben de öyle karar vermiştim ama gece 3 olunca o saatte spor da yapılabilir gelmedi. Belki bu algımı değiştirmeliyim.
Aslında canımın yemek istememesi normalde pek yaşadığım birşey değil ama dün duyduklarım beni travmatize etti hala kendime gelemedim. Adam arkadaşımı annesinin babasının evinde sinirlenip sürükleyerek dışarı çıkarmış, çığlık çığlığa. Komşular görüp polis aramış o kadar yani. Kadın 8 aylık hamile. Duyunca bunları gitme bizde kal dedim üzüntüden. Ailesi de tabi ki gödermek istememişler memleketten ama onları üzmemek için boşanmayıp sürdürmeyi istiyor.ekim2009 sen de demişsin ama kadınlar için boşanmak çok zor.
Ben bir elbise almıştım ve çok memnun kalmıştım. Tahmin ettiğimden daha kaliteliydi ve kalıbı boldu. Fiyat olarak da daha uygun diye biliyorum.
Kahvaltıyı 10 gibi yaptım akşamı da 8.30 gbi arada hiçbir şey yiyemedim. Akşam yediğim zaman da zorladım kendimi halsizleştim diye.
Benim ayarlar yıllarca hoyratça kullanmaktan bozuldu sanırım. Genelde acıkmayı beklemeden yiyorum malesef
Çok başarılı Ervam. Böyle devam et
Çok az kalmış ama elinden gelini yap başarırsan ne güzel olur.
Ay Merve ne güzel bunları duyman.
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş. Fırında köfteli patlıcanı tam tarif eder misin?
Kızlar sporumu yazayım
Toplam 100 dk
Neler yaptığıma gelirsek
* Yürüyüş
* hiit cardio
* alt karın çalışması
* bacak inceltme
* final yoga
Spor listesini gören öne alıversin :)
yağ yakıcı bir menü olmuş afiyet bol eksi olsun gülümMenümm
sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
1 bardak filtre kahve
akşam 17:00
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim tam bugday ekmeği
ara limonlu soda
spor 40 dk yürüyüş
su 2 litre
Beden tablosu ise yarar bence,bir beden büyük alsan olmama riski azalır sankiburada büyük beden mağazalar var da hep aynı tarz ve şifon olunca sevmiyorum, bir de ben pek evden çıkmam alışveriş yapmayı sevmiyorum dolana dolana, nette çok fazla model var bir kaç kere aldım o zaman bu kadar kilo yokmuş demek ki şimdi kollar ya olmazsa sıkarsa diye cesaret edemiyorum
Doğum günün kutlu olsun .Hayelindeki bedene kagustugun bir yaş olsun inşallah canımOyy cansınn Bitanem çok sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?