- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.461
Sabah az akşam fazla diye cnm normalde tersi olması gerekir :))Ne güzel seni düşünmeleri
Süt iyi fikir aslında dolaptan çıkarsam da hemen ısıtabilirim, yoğurt gibi değil.
Maşallah maşallah....
Süper Baharcığım isteyince ne güzel yapıyorsun. İzini mizini bırakmayı boşverip tam motive devam etmene çok sevindim. En yakın zamanda incecik olup istediğin kıyfetleri giyebileceğine gönülden inanıyorum.
Çok teşekkür ederim, deneyeceğim.
Güzel canım afiyet olsun.
Bana iyi gibi geldi neden dengesiz olduğunu düşünüyorsun?
Yaa ben akşam az yemedim ama acıktım bi kahve falanmı içsem
Melisalı papatyalı iyi uykular çayı vardı cnm şimdi ondan içiyorumBu saatte uykunu kaçırmazsa iç, en tokluk hissi veren şeylerden biri kahve. Uykunu kaçıracaksa boşver bitki çayı iç. Varsa papatya filan uykunu getirir uyursun hemen.
iyi uykular cayı güzelmıs :)Melisalı papatyalı iyi uykular çayı vardı cnm şimdi ondan içiyorum
Sade bi menü olmuş :))kötü değil ama bşraz kuru geldi bana hiç salata sebze yeşillik vs.yokMenüm
Sabah 10.00
Bir yağda yumurta
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
Akşam
2 köfte
4 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
su 1 lt
spor 30dk yürüyüş
Not: köfteleri kızım için pilavın içine küçük parçalara ayırıp atmıştım. Kalanından köfteleri seçip aldım ama iki kaşık kadar pilav gelmiştir diye tahmin yazdım. Su konusunda niye saçmaladım bilmiyorum. Şimdi yazarken bu kadar az içtiğimi fark ettim. Canım birşey yemek istemiyorken ne mutfağa girdim ne aklıma su geldi. Dün 45 dk sporun ne olduğunu belirtmemişim, o da yürüyüştü.
Melisa papatya vs.rahatlatır cnmiyi uykular cayı güzelmıs :)
bendemı alsam kı gece uyuyamıyorum bu aralar zor dalıyorum uykuya belkı fayda eder
Sabah ekmek olmadığı zaman yumurtayı yağla beraber yemek daha doğru zaten@nanekekik mi bahsetmişti hatırlayamıyorum yağ gerektirmeyen tavadan. Ben de aldım ve bugün yumurtamı o tavada pişirdim süpermiş normal pişti valla. Menü yazarken yağda yumurta dedim ne diyeceğimi bilemediğim için. Tavada yumurta mı deseydim? Bir de yulafı artık su ile pişirmeyi düşünüyorum. Böyle ufak değişiklikler de belki fayda sağlar.
Zaten zamansız uyuduğum için uykum yoktaolabılır aslında ama uykun kacmaz mı ablam
benımde aklıma kahve geldı ama sonra acaba süt falanmı ıcsem edim
Sabah erken kalk :))akşam uyuyabilirsin belkiBen uykuya kacar :)
hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
Ne güzel canım iç afiyet olsunMelisalı papatyalı iyi uykular çayı vardı cnm şimdi ondan içiyorum
Tebrik ederim üçünüzü de sporlarınıza hem imreniyorum hem de size bakıp motive oluyorum. Enerjiniz artarak devam etsin...
Sonuçun iyi çıkmasına sevindim. Eczacılar ilaç içeriklerini iyi biliyor belki yan etkisi az olan bir muadilini önerirler. İki ay çok uzun bir süre değil, ben kullan derim. Üstelik diyet yaptığın için kim bilir belki yan etkileri az hissedersin.Alıntılar cevaplandiktan sonra gelelim banaaa.
Bugün parca sonucunu gösterdim. Hormonel sıkıntılardan dolayı uzun ve parçalı kanama oluyormuşum. Iki ay adet düzenleyici verdi. Sonrasında kontrole çağırdı. Ama ben o ilaçları kullanmak istemiyorum. Kilo vermen gerekiyor o zaman daha.duzenli olursun dedi. Acaba diyorum kendime zaman tanıyıp kilo versem sonra hâlâ o sekildeysem o zaman mi düzenleyici kullansam. Bana kilo aldırma ve farklı yan etkileri de var. KAFASI KARIŞIK HISSESIYOR
Yaban mersini tazeydi ve bir avuç derken küçük bir avuç kastediyorum yani belki 6-7 tane, bir porsiyonu kesin geçmemiştir. Kuruyemişi de azaltmaya başladım. Uyarılarınız için teşekkür ederim kesinlikle dikkate alıyorum.Canım avuç miktarından kurtulmalısın.
Kuruyemiş veya kurumeyveler 1 er avuç olmamalı. Buna bir çözüm bulmalıyız. Ne yapsak?
Umarım annenin ameliyatı iyi geçer canım. Tatili de bayramı da güzel geçirmen dilerim.Herkesi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz @mehlika seninkiler çalışmaktan odemdir canım sıkılma hiç
@askrhpozitifMefkurem canlar spor listesini bu hafta yapamayacağım ameliyat sonra ctesi gecede yola çıkıyorum gider gitmez yaylaya çıkacağız bayrama kadar tel çekmez
Hepinize şimdiden iyi bayramlar bol kilo vermeler başarılar diliyorum
bence sadece diyete ve spora odaklan.okulların acılmasına tam 1 ay kaldı
21 gün seker orucu yapsam mı ?
Çok güzel bir sonuç, herkesi tebrik ediyorum. Özellikle Merve senin bu derecede katkın büyük. Bireyseldeki birinciliğin için ayrıca tebrikler. Çok gurur duydum kaptanımlaEvettt derecemiz tescillendi
Liste içi dışı herkesin emeklerine sağlık
Biz birlikte bi takımız
@askrhpozitif sana ayrıca tebrikler kuzucuk
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 531. ETAP
(11-18 Ağustos)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,564........ 7. TAKIM
2..............1,357........ 9. TAKIM
3................1,130...... 12. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,57......askrhpozitif (9. Takım)
2..........3,35.....servey (5. Takım)
3..........3,28.....Himuyom (12. Takım)
Okurum elbette canım arkadaşımoyyy çok kötü olmuş kuzum sen sporun alasını yapmışın
tabi çok çalış bol kalori yak rakibecim
Çünkü bende armut toplamıyom
sen işine bak canısı burda asayiş berkamal :)
dileğim artık yüzde 1 ler kurtarmıyor bizi en az 1.5 yapmamız lazım
Bunun içinde çok çalışmak lazım :)
Sen halbuki geceleride çok güzel yapardın fıstık hani azimli dilek
anaaa bu hafta bütün enerjimi harcamasam ma acep
valla dileğim yaa şöyle bi okuyun beni
Büyük görümcemin okuması iyidir ona okutuyum bari kendimi
Edibe12 edibe senden özel olarak istiyom canısı
Üçünüz de süpersiniz
Allah çalışanı sever Dilekciğim, ne güzel çalışıp ailene destek olmuşsun. Annen de ne sevgi dolu ve düşünceliymiş.Marketimiz var iki sene ayağa kalkana kadar çalıştım kız bire başlayınca Elaman aldık bıraktım, kadın olmak zor çalışan kadın olmak daha zor helede saati belli değilse işin sabahı aksami yoksa.bekarken güzeldi çalışmak gece 11 de gelirdim anacığım yatağımı yapmış yemeğimi tepsiyle yatqgima getirirdi ah ah:)
Ne güzel eş, dost tanıdık var yakınlarınızda, sık sık gidip geliyorsunuz birbirinize. Yoksa gurbet çekilmez herhalde. Görüştüğünüz Alman aile dostlarınız da var mı yoksa onlarla ayrı dünyalarda mı yaşıyorsunuz?Büyük görümcem kahvaltıya çağırdı biz oraya gidiyoruz
Harika bir pazartesi bildirimi olmuş canım demek ki cuma ödemin vardı. Daha motive bir şekilde devam...Başlangıç 89.3
Cuma 88.0
Güncel 87.0
fark -1,0
@nanekekik
Küsüratsız veriyorum,özellikle istesem olmaz
oh bee dünden de ödemim olabilir buna rağmen eksiyi gördüm şükür Eki Görüntüle 2036010
Seni etkileyen önemli şeyler konusunda endişelenmeli miyiz Merve? Canını sıkan bir konu varsa lütfen bizimle paylaş bitanemMerhaba hanımlar eve yeni geçtik yarında yola cikicaz lakin bugünden sonra daha sık gelebilirim diye düşünüyor net çekerse tâbi neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum hafta sonu çok yoğundu ne yerdeyim ne gökte valla uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni sabah tartilmadim yarın tartilirim inşallah bu arada regl oldum sonunda şu aralar önemli şeylerde beni etiketleyin canlar geçmiş yapmam zaman alıyor sizi çok seviyorum iyiki varsınız
Alman gelip gittiğimiz yok cnm sokaktaki komşuları görünce merhaba merhabaNe güzel eş, dost tanıdık var yakınlarınızda, sık sık gidip geliyorsunuz birbirinize. Yoksa gurbet çekilmez herhalde. Görüştüğünüz Alman aile dostlarınız da var mı yoksa onlarla ayrı dünyalarda mı yaşıyorsunuz
Allah razı olsun canımcımOkurum elbette canım arkadaşım
buraya yazmasan bile 1 gün önce den planlı olmak çok fayda eder cnmBugün yatmadan önce yarın ne yiyeceğimi hangi saat nasıl bir spor yapacağımı kararlaştırıp bir deftere yazmayı düşünüyorum. Geçen Çarşamba perşembe yapmıştım çok işe yaradı. Foruma yazsam mı diye düşündüm ama evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor, ufak değişiklikler olabiliyor, sonradan düzeltme yapıp kafa karıştırmayayım diye düşündüm.
Hepinize iyi geceler....
Sağol canım mefkuşum, hepberaber sağlıkla inşallah
Oyy ne güzel temenni canım, takımca amacımıza kavuşmanın sevincini hepberaber yaşamak temennisiyle; hepiniz iyi ki varsınızDoğum günün kutlu olsun .Hayelindeki bedene kagustugun bir yaş olsun inşallah canım
Menümm
sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
1 bardak filtre kahve
akşam 17:00
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim tam bugday ekmeği
ara limonlu soda
spor 40 dk yürüyüş
su 2 litre
plasticwoman Sağol canım, cümlemize sağlıklı yıllara
Akşam yemeği ni yaptım yedim iki dinleniyim dedim esim çağırdı markete gittim yeni girdik eve çay demlemiştim ısıtıp içiyim bari bı iki bardak sonra yatarım artık
Menüm gelsin
Sabah 8:00
1 yeşil elma
12:30 kahvaltı
1kase menemen
5,10 tane kıl biber
Biraz dil peyniri
Biraz lor
Domates salatalık
3 zeytin
4:30
1kase yulaf ezmesi sütlü
7:30
1kozlenmis biber
Bir dilim dil peyniri
9:30
Küçük tabak ıspanak kavurması
Cacik.
1 tabak tavuk yemeği
Bol su
1 bardak yeşil çay
1 bardak 9 otlu cay
İmrendim sporuna
Ben bugunude es geçtim yarına Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?