Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah az akşam fazla diye cnm normalde tersi olması gerekir :))

Bu saatte uykunu kaçırmazsa iç, en tokluk hissi veren şeylerden biri kahve. Uykunu kaçıracaksa boşver bitki çayı iç. Varsa papatya filan uykunu getirir uyursun hemen.
Melisalı papatyalı iyi uykular çayı vardı cnm şimdi ondan içiyorum

Sade bi menü olmuş :))kötü değil ama bşraz kuru geldi bana hiç salata sebze yeşillik vs.yok
Anam suda pek azmış
Nasıl duruyosun içmeden burda hava sıcak olmamasına rağmen benim çok ağzım kurur

iyi uykular cayı güzelmıs :)
bendemı alsam kı gece uyuyamıyorum bu aralar zor dalıyorum uykuya belkı fayda eder
Melisa papatya vs.rahatlatır cnm
Etkisi oluyomu bilmiyorum :))en azından zararsız sıcak içicek
Uyku problemin varsa geç vakit yeşil çay falan içme

Sabah ekmek olmadığı zaman yumurtayı yağla beraber yemek daha doğru zaten
Hatta karatay top yumurtaya bile zeytinyağı koyun diyor

Eğer yulaflı kahvaltı yapmak istiyosan
Sütle puding yapabilirsin çok güzel oluyor ama beni pek doyurmuyor sonrasında çabuk acıkıyorum

2kş yulaf kepeği 1 bar süt istenilen bikaç kurumeyve (ben incir hurma seviyorum daha tatlı oluyor puding) az kakao istersen vanilya
Karıştırarak pişiriyosun biraz soğuyunca daha koyulaşıyor
Üstüne hindistan cevizi, bikaç ceviz yada badem koyabilirsin

Kızlar kaç gündür baya mesajı okuyamamıştım. Oturup hepsini tek tek okudum. Üstünden zaman geçince alıntı yapmak cevap vermek bi garip oluyor. O yüzden bazılarını seçtim şimdi alıntılayacağım. Yarın sabahtan itibaren de kaldığım yerden düzenli okurum ve cevap yazarım inşallah.

spor yarışması haftalık sonuçlar

1. @ervam44
2. plasticwoman
3. @Mehlikatun
Tebrik ederim üçünüzü de sporlarınıza hem imreniyorum hem de size bakıp motive oluyorum. Enerjiniz artarak devam etsin...
Sonuçun iyi çıkmasına sevindim. Eczacılar ilaç içeriklerini iyi biliyor belki yan etkisi az olan bir muadilini önerirler. İki ay çok uzun bir süre değil, ben kullan derim. Üstelik diyet yaptığın için kim bilir belki yan etkileri az hissedersin.
Canım avuç miktarından kurtulmalısın.
Kuruyemiş veya kurumeyveler 1 er avuç olmamalı. Buna bir çözüm bulmalıyız. Ne yapsak?
Yaban mersini tazeydi ve bir avuç derken küçük bir avuç kastediyorum yani belki 6-7 tane, bir porsiyonu kesin geçmemiştir. Kuruyemişi de azaltmaya başladım. Uyarılarınız için teşekkür ederim kesinlikle dikkate alıyorum.
Umarım annenin ameliyatı iyi geçer canım. Tatili de bayramı da güzel geçirmen dilerim.
okulların acılmasına tam 1 ay kaldı
21 gün seker orucu yapsam mı ?
bence sadece diyete ve spora odaklan.
Çok güzel bir sonuç, herkesi tebrik ediyorum. Özellikle Merve senin bu derecede katkın büyük. Bireyseldeki birinciliğin için ayrıca tebrikler. Çok gurur duydum kaptanımla
Okurum elbette canım arkadaşım

___9.TAKIM ___
_______BU HAFTANIN EN İYİLERİ _______

1. @askrhpozitif %3.57

2. @ervam44 %2.20

3. befitlady %1.48

Üçünüz de süpersiniz

Allah çalışanı sever Dilekciğim, ne güzel çalışıp ailene destek olmuşsun. Annen de ne sevgi dolu ve düşünceliymiş.
Büyük görümcem kahvaltıya çağırdı biz oraya gidiyoruz
Ne güzel eş, dost tanıdık var yakınlarınızda, sık sık gidip geliyorsunuz birbirinize. Yoksa gurbet çekilmez herhalde. Görüştüğünüz Alman aile dostlarınız da var mı yoksa onlarla ayrı dünyalarda mı yaşıyorsunuz?
Harika bir pazartesi bildirimi olmuş canım demek ki cuma ödemin vardı. Daha motive bir şekilde devam...
Seni etkileyen önemli şeyler konusunda endişelenmeli miyiz Merve? Canını sıkan bir konu varsa lütfen bizimle paylaş bitanem

Yatmadan soracağım iki tarif vardı onları da unutmadan yazayım:
ekim2009 bu patlıcanlı köfte kaç derecelik fırında ne kadar süre pişiyor canım?
@seydan94 Fıstık ezmesi için kavrulmamış fıstık aldım Şeyda. Ama şöyle bir sorunla karşılaştım; içindeki ince zarımsı kabukları çok yapışık elle ovalıyorum ama ayrılmıyor. Kabuklu olarak mı yapılıyor, belki kavrulunca mı ayrılır ama sorayım dedim. Acaba suda bekletsem yumuşayıp çıkar mı, o zamanda kavrulmaz garip birşey mi olur?

Bugün yatmadan önce yarın ne yiyeceğimi hangi saat nasıl bir spor yapacağımı kararlaştırıp bir deftere yazmayı düşünüyorum. Geçen Çarşamba perşembe yapmıştım çok işe yaradı. Foruma yazsam mı diye düşündüm ama evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor, ufak değişiklikler olabiliyor, sonradan düzeltme yapıp kafa karıştırmayayım diye düşündüm.

Hepinize iyi geceler....

Alman gelip gittiğimiz yok cnm sokaktaki komşuları görünce merhaba merhaba
Ben ilk geldiğim zamanlarda eşimin iş arkadaşlarıyla gelip gidiyoduk artık değil
Aile kalabalık olunca dışarıya gerek kalmıyor zaten
Eskiden herhaftasonu biyerde toplanırdık
Artık herkesin çocukları evlendi torunları oldu herkesin telaşesi var bide kalabalıklaştık eskisi kadar zaman kalmıyor

Okurum elbette canım arkadaşım
Allah razı olsun canımcım

buraya yazmasan bile 1 gün önce den planlı olmak çok fayda eder cnm

Sanada iyi geceler

Güzel olmuş menü spor

plasticwoman Sağol canım, cümlemize sağlıklı yıllara

:*

Menü karışık geldi bana :) akşam yemeği çok geç olmuş ben o saatte ağzıma bi şey atsam vicdan azabı duyuyorum :) 20:00 den sonra bi şey yeme bence hatta olabilirse 19:00 daha güzel kg verdiğini göreceksin

İmrendim sporuna
Ben bugunude es geçtim yarına Allah kerim

Yap canım sende :*

Mefkurem evet canım çıkardım dün acısını :) bugünde devam :) hafta içi spor uapabileyim diye birazda dinlenmek istedim yoksa hafta içine enerjime de yansıyor vücüt dinlenmek istiyor dün gayet full enerjiyle yaptım güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…