- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.501
Yatmadan soracağım iki tarif vardı onları da unutmadan yazayım:
@ekim2009 bu patlıcanlı köfte kaç derecelik fırında ne kadar süre pişiyor canım?
@seydan94 Fıstık ezmesi için kavrulmamış fıstık aldım Şeyda. Ama şöyle bir sorunla karşılaştım; içindeki ince zarımsı kabukları çok yapışık elle ovalıyorum ama ayrılmıyor. Kabuklu olarak mı yapılıyor, belki kavrulunca mı ayrılır ama sorayım dedim. Acaba suda bekletsem yumuşayıp çıkar mı, o zamanda kavrulmaz garip birşey mi olur?
menün çok güzel suyun şahane maşallah maşallah
gülüm hastalanacak gibi hissediyorsan azıcık suyla elma sirkesi iç direncin artsın varsa bedenin de enfeksiyona sebep olacak bir şey onları da öldürsün
AmiiiiinMehlikatun canım doğumgünün kutlu olsun. önümüzdeki yıl eşinle birlikte kutlamak nasip olsun inşallah
masadaki yiyeceklere kanmadın de mii :))
doğumgünü pastasının tadına bakacaktın tabi sekerim. güzel geçirmişsin masallahAmiiiiinsağolasın canım,
kanmadım ama pastanın ucundan almdan edemedim çikolatalıydı hemde
Günaydınnnn fıstıklar
Ne güzellllll herkes eksilerle uyanmış
Mehlikatun mehlika kendisinin doğum günü olanlara 1 dil pastaya bişey demiyoruz
Ama sen başka neler yadin menünü yaz bakem :)
Allah kolaylık versin. birisi başta çavuşluk edince benim de iş yapasım gelmez hiç.Akşam yemeği kv sayesinde geç yendi bende o saatte yoğurtla yulaf yedim, kadın iş hastası ne oturtuyo ne bahçeden çıkartmak istemiyor milleti.Bizde tabi pek aldırmdan dinleniyoruz arada ama aynı işte.
Kendi işimizi zevkle çalışarak çabucak bitirdik ama bunların işi bitmek bilmiyor, sıkıntı stresten performans kalmıyor kimsede sabır sabır diyoruz.
Eltimler geldi gitti bahçeye ağlaya ağlaya, bende çıkacam şimdi hiç içimden gelmiyor, keşke kv gelmese bahçeye
ayy ben yine yorgun kalktım hem uykum var hem uyuyamıyorumKızlar rahat uyumak istiyorsanız yoga yapın çok rahatlatıyor ilk kez hemen uykuya daldım
anacım kilonuzu yazdığınızda farkınıda yazın benim kilolar aklımda kalmıyor :) dün 101.8 miydi o civardı heralde öyleyse çok güzel
ahhh ahhh bide o zamanki kilolarımız olsaKahvaltı masasında poğacalar ve börek var ben yulaf yiyorum ne severdim poğaçacı meyve suyuyla yemeyi ilk okul Çağlar'ımı hatırlatıyor diye diye gömerdim :))
akşama tavuklu salata güzel olurKahvaltı : yulaf + 1 erik + biraz kuru dut ve üzüm + süt karıştırdım yiyorum
Ara öğlen Yok
Akşam : peynirli salata yiyebilirim ya sa sebze yemeği ve yoğurt bakalım akşama neler olacak :)
eşin sinoplumuydu cnmGünaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
Zaten haftaya bayram cnm o zamana kadar ne giderse artık105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))
Anacım sizde sormadan yazın menünüzü :))Senden bişey kaçmıyo ki amaa
pastadan aldım azcık bişeycik )))
Menüm
Sabah 9:30
bir kk peynir
domates yarım
salatalık yarım
1 dilim ekmek
1 yumurta
öğle 14:00
1 tabak tze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 21:00
iki kaşık yulaflı yoğurt
Su 3,5 lt
spor 15 dk
Offf hep vıcık vıcıksınız heraldeAkşam yemeği kv sayesinde geç yendi bende o saatte yoğurtla yulaf yedim, kadın iş hastası ne oturtuyo ne bahçeden çıkartmak istemiyor milleti.Bizde tabi pek aldırmdan dinleniyoruz arada ama aynı işte.
Kendi işimizi zevkle çalışarak çabucak bitirdik ama bunların işi bitmek bilmiyor, sıkıntı stresten performans kalmıyor kimsede sabır sabır diyoruz.
Eltimler geldi gitti bahçeye ağlaya ağlaya, bende çıkacam şimdi hiç içimden gelmiyor, keşke kv gelmese bahçeye
Kolaylıklar diliyorum canımAkşam yemeği kv sayesinde geç yendi bende o saatte yoğurtla yulaf yedim, kadın iş hastası ne oturtuyo ne bahçeden çıkartmak istemiyor milleti.Bizde tabi pek aldırmdan dinleniyoruz arada ama aynı işte.
evet abla Sinoplu önde kp oturuyorayy ben yine yorgun kalktım hem uykum var hem uyuyamıyorum
Bu yoganında aşamaları varmı cnm
anacım kilonuzu yazdığınızda farkınıda yazın benim kilolar aklımda kalmıyor :) dün 101.8 miydi o civardı heralde öyleyse çok güzel
ahhh ahhh bide o zamanki kilolarımız olsa
akşama tavuklu salata güzel olur
Bu kahvaltı seni tutacakmı akşama kadar
eşin sinoplumuydu cnm
Aman kötü bişey olmasında belkide nişanda falan üşüttün cnm
Ayak kalofirini aç dicektimki havalar zaten sıcak :))
Zaten haftaya bayram cnm o zamana kadar ne giderse artık
Anacım sizde sormadan yazın menünüzü :))
Sabah öğlen güzel olmuş
Geç olduğu için akşamı hafif atlatmanda iyi
Offf hep vıcık vıcıksınız heralde
Anam bahçe işleride yap yap bitmezki
Aaaa onun ne işi var kızzevet abla Sinoplu önde kp oturuyo
Ceyda bu çok güzel rakam ama
ayy kıyamam öyle dolu dolu masalarda ayrı yemesi de hoş olmuyor inşallah nefsin kalmamıştır
105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))
reglden olacağını sanmiyorum o zamanki kasik ağrısından farklı sancı şeklinde bu
Dün benim kız pankek yaptıydı mis gibi koktu namıssız :))
Bende alıp bi kokladım
Kızım diyor anne ne yapıyon :)koklamakdamı yasak dedim
Bide düşündüm acaba cuma günü 5-6 tane yesemmi diyeyalınız dikkatinizi çekerim 1 tane değil :)
O kadara ağzımı bulaştırdığıma değmez
Günaydın gençler dün tartılamamıştım bugün tartıldım 67 eksi 100 gr,
Bu 3 gün asılıp 66 yapicam inşallah
Şimdi kahvaltı yi hazirliyim
Ceyda bu çok güzel rakam ama
Yaparsin gülüm sen ,bende hırslandim.
Cumaya 1 kilo vericem bu hafta gelsin artık 1.lik dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?