Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben direk yer fıstığını soyup öyle kavuruyorum canım çok az Ocak'ta tava da hafif kokusu çıkıyor zaten sonra rondoya alıyorum zar gibi derken?

Günaydınnnn fıstıklar

Ne güzellllll herkes eksilerle uyanmış

Mehlikatun mehlika kendisinin doğum günü olanlara 1 dil pastaya bişey demiyoruz
Ama sen başka neler yadin menünü yaz bakem :)

Senden bişey kaçmıyo ki amaa
pastadan aldım azcık bişeycik )))

Menüm
Sabah 9:30
bir kk peynir
domates yarım
salatalık yarım
1 dilim ekmek
1 yumurta

öğle 14:00
1 tabak tze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam 21:00

iki kaşık yulaflı yoğurt
Su 3,5 lt
spor 15 dk

Akşam yemeği kv sayesinde geç yendi bende o saatte yoğurtla yulaf yedim, kadın iş hastası ne oturtuyo ne bahçeden çıkartmak istemiyor milleti. Bizde tabi pek aldırmdan dinleniyoruz arada ama aynı işte.
Kendi işimizi zevkle çalışarak çabucak bitirdik ama bunların işi bitmek bilmiyor, sıkıntı stresten performans kalmıyor kimsede sabır sabır diyoruz.

Eltimler geldi gitti bahçeye ağlaya ağlaya, bende çıkacam şimdi hiç içimden gelmiyor, keşke kv gelmese bahçeye

Allah kolaylık versin. birisi başta çavuşluk edince benim de iş yapasım gelmez hiç.

Kızlar rahat uyumak istiyorsanız yoga yapın çok rahatlatıyor ilk kez hemen uykuya daldım
ayy ben yine yorgun kalktım hem uykum var hem uyuyamıyorum
Bu yoganında aşamaları varmı cnm

Kilomu merak edenler 101.2 ha gayret 1.3 kaldı :)
Fitt_anne
anacım kilonuzu yazdığınızda farkınıda yazın benim kilolar aklımda kalmıyor :) dün 101.8 miydi o civardı heralde öyleyse çok güzel

Kahvaltı masasında poğacalar ve börek var ben yulaf yiyorum ne severdim poğaçacı meyve suyuyla yemeyi ilk okul Çağlar'ımı hatırlatıyor diye diye gömerdim :))
ahhh ahhh bide o zamanki kilolarımız olsa

Kahvaltı : yulaf + 1 erik + biraz kuru dut ve üzüm + süt karıştırdım yiyorum

Ara öğlen Yok

Akşam : peynirli salata yiyebilirim ya sa sebze yemeği ve yoğurt bakalım akşama neler olacak :)
akşama tavuklu salata güzel olur
Bu kahvaltı seni tutacakmı akşama kadar

Günaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
eşin sinoplumuydu cnm

Aman kötü bişey olmasında belkide nişanda falan üşüttün cnm
Ayak kalofirini aç dicektimki havalar zaten sıcak :))

105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))
Zaten haftaya bayram cnm o zamana kadar ne giderse artık
Anacım sizde sormadan yazın menünüzü :))
Sabah öğlen güzel olmuş
Geç olduğu için akşamı hafif atlatmanda iyi
Offf hep vıcık vıcıksınız heralde
Anam bahçe işleride yap yap bitmezki

Kolaylıklar diliyorum canım
evet abla Sinoplu önde kp oturuyor

Edibe12 edibe dün yazacaktım unuttum
Arkadaşın için çok üzüldüm
Ama o durumda o anne baba nasıl bırakiyor kızlarını anlamadım bire bir yanlarında yaşamışlar
Şiddet olan bi ortamda çocukların büyümesi kadar acı bişey yok
Belkide adam karısının ayrılamayacağını düşündüğü için vazgeçmiyor düzelmeye çalışmıyor

Dün benim kız pankek yaptıydı mis gibi koktu namıssız :))
Bende alıp bi kokladım
Kızım diyor anne ne yapıyon :)koklamakdamı yasak dedim

Bide düşündüm acaba cuma günü 5-6 tane yesemmi diye yalınız dikkatinizi çekerim 1 tane değil :)
O kadara ağzımı bulaştırdığıma değmez

ayy kıyamam öyle dolu dolu masalarda ayrı yemesi de hoş olmuyor inşallah nefsin kalmamıştır

Yok canım ya alıştım :) önce bi yesem mi oldum hooopppp kendine gel dedim :))

105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))

Süpersin canım bencede 104 de

reglden olacağını sanmiyorum o zamanki kasik ağrısından farklı sancı şeklinde bu

Üşütmüş olabilirsin kadın olmak zor valla doktorlarda bulamıyor neden olduğunu

Hayır tabi ki :)) azıcık ucundan bakayım da değil :)))
Canım yoga ,good morning yoga yaz sabah uyanınca yap birde good night yoga yaz yatmadan yap ya da spordan sonra en son rahatlatıyor baya iyi geldi bana yapabilirsin onları kolay akşam hiit pilates karışımı yapacağım

Cuma günü 101,8 geldim canım dün 101.7 idi ama bugün 101.2 gördüm

Canım benim yulaf çok tok tutuyor şişiyor Zaten midede şu an bile Yen'i yemiş gibiyim

Günaydın gençler dün tartılamamıştım bugün tartıldım 67 eksi 100 gr,
Bu 3 gün asılıp 66 yapicam inşallah
Şimdi kahvaltı yi hazirliyim

Süper canım verirsin çok rahat

Ceyda bu çok güzel rakam ama
Yaparsin gülüm sen ,bende hırslandim.
Cumaya 1 kilo vericem bu hafta gelsin artık 1.lik dimi ama

Kesinlikle bekliyoruz verebilirsin de bakalım bende 9 görürüm inşallah aslında bi sonraki hedefim 9 görmek ama ben bu hafta görmek için elimden geleni yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…