Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel bir mönü. bu hafta çok güzel olacak senin

arada bir dinlenmek en güzeli.

sonraki spor eklemenide gördüm canısı maşallah bugün uçmuşun :))menüde harika olmuş
Yıldızlı pekiyi sana :))
teşekkür ederim rakip zoru olunca korkudan kendimi spora vurdum :))
ilk kez benden az su içen gördüm :))
Kilomu merak edenler 101.2 ha gayret 1.3 kaldı :)
@ayulduzz
ooo süpermiş.
Kahvaltı : yulaf + 1 erik + biraz kuru dut ve üzüm + süt karıştırdım yiyorum

Ara öğlen Yok

Akşam : peynirli salata yiyebilirim ya sa sebze yemeği ve yoğurt bakalım akşama neler olacak :)
akşam sebze yoğurt hem de salata ye. mönünü çok azaltma bence

sabah yok öğle minnacık allahtan akşam normal olmuş gülüm afiyet bol eksi olsun

akşam komşuya gittim kocası ev de yokta :) ondan çıkınca 2 tur attım hızlıca 25 dk yürüyüş yaptım ama üşüdüm valla geceleri çok soğudu burası

suyun az daha içmen gerektiğinin farkındasın zaten bu gün dikkat edersin
menün sabah iyi akşam bana biraz az göründü gülüm pilav yerine bir çorba ve salata olsa sanki daha besleyici olurmuş gibime geldi yine de güzel afiyet olsun

benim fırın luxell in börekçisi keke böreğe iyi de yemekleri çok geç pişiriyor 180-200 derece arasına getirdim ayarı 2.5 saatten biraz fazla sürdü pişmesi

E ervam44 sağol canım
Yok çok azaltmıyorum sen salata diyorsunda ben kazanla yapıyorum onu :)) hiç aç kalkamam masadan bana göre değil :)) bakalım ne olacak tavuklu salata yerim bugün dün ton balıklı yedim

Günaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı

Günaydın canım hayırlı yolculuklar ağrı neden acaba reglde oldun üşüttün falan mı acaba

Kahvaltı masasında poğacalar ve börek var ben yulaf yiyorum ne severdim poğaçacı meyve suyuyla yemeyi ilk okul Çağlar'ımı hatırlatıyor diye diye gömerdim :))
ayy kıyamam öyle dolu dolu masalarda ayrı yemesi de hoş olmuyor inşallah nefsin kalmamıştır

Ayy sanki onlara sorcaktın nekadar vereceğini :))tanınmamak çok güzel oluyor :))
Sorma abla kendisi birde kilolu insanları arkasından çok fazla tiye alır kaç kere şahit oldum
Canım arkadaşına çok üzüldüm hele hamilelik gibi hassas bi dönemde bunları yaşamak daha bir yıkıcı oluyor . İnternet biraz şans işi dneye yanıla doğru ürünü siteyi buluyorsun
Kızlaaar bizimkiler toplanıp bna doğumgününü sürprizi yapmışlar, masayı donatmışlar. Napcam bilemedim, birde en sevdiğim şeyleri yapmışlar seviyorum diye
Canım benim iyiki doğdun nice senelere sevdiklerinle beraber
Kızlar sporumu yazayım
Toplam 100 dk

Neler yaptığıma gelirsek

* Yürüyüş
* hiit cardio
* alt karın çalışması
* bacak inceltme
* final yoga

Spor listesini gören öne alıversin :)
Maşallah canım
@pufss vardı evet hiç görmüyorum tatilde mi o da şimdi listede görünce aklıma geldi
Canım o zaten arada uğruyordu son zamanlarda gelmez oldu
Umarım baharcim gitmiştir aksi olmasında
Güzel canım
Abla görümcesi 2 kere falan gördü beni zaten fazla sohbet muhabbetimiz olmadığı için direk öylece dedi sanırım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun abla
su az olmuş canim

Sağol bitanem yok tatlım olursa paylaşırım zaten
Kilomu merak edenler 101.2 ha gayret 1.3 kaldı :)
@ayulduzz
harikasın canım

Günaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
üşüttün mü yoksa inşallah geçer geçmezse bir yerde durun en hızlı çözüm sıcak suya bal , bal bulamazsan bildiğin toz şeker karıştır iç bulabilirsen bulursan birde kimyon iste lokanta v.s den hemen yarım çay kaşığı bir şeye dök ye büyük ihtimal gaz sancısıdır

reglden olacağını sanmiyorum o zamanki kasik ağrısından farklı sancı şeklinde bu

günaydın abla

günaydın. insallah ciddi birşey değildir. geçmiş olsun

günaydın sekerimmm
günaydın canım inşallah

Olabilir abla bakalım dururuz sanırım dinlenmek için gecmezse çözüm yolu Arıcam
105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))
ay ne güzel hedefleri tutturacaksiniz benim 7,5 kilo kaldı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…