- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.481
Çok güzel bir mönü. bu hafta çok güzel olacak seninMenümm
sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
1 bardak filtre kahve
akşam 17:00
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim tam bugday ekmeği
ara limonlu soda
spor 40 dk yürüyüş
su 2 litre
arada bir dinlenmek en güzeli.Bugün tembellik yaptım üstümde bi ağırlık vardı
Akşama doğru koltukta uyumuşum biraz
Sonrada nette biraz kıyafetlere baktım
Burdaki katoloklarda gönlüme göre bişey yok
Genelde açık oluyor
Dengesiz menüme gelirsek
Sabah
Sütlü filtre kahve
Öğlen
1 yumurta
1 y.elma
Akşam 18.30
4 köfte
3 kş et kavurma
Yoğurtlu kabak salatası
Suyu tam bilemiyorum içtim biraz ama ödem çayı yapmıştım 2 lt onu bitirdim
Spor yok Bugün
Heralde vücudun dinlenmeye ihtiyacı vardı yapamadım
teşekkür ederim rakip zoru olunca korkudan kendimi spora vurdum :))sonraki spor eklemenide gördüm canısı maşallah bugün uçmuşun :))menüde harika olmuş
Yıldızlı pekiyi sana :))
ilk kez benden az su içen gördüm :))Menüm
Sabah 10.00
Bir yağda yumurta
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
Akşam
2 köfte
4 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
su 1 lt
spor 30dk yürüyüş
Not: köfteleri kızım için pilavın içine küçük parçalara ayırıp atmıştım. Kalanından köfteleri seçip aldım ama iki kaşık kadar pilav gelmiştir diye tahmin yazdım. Su konusunda niye saçmaladım bilmiyorum. Şimdi yazarken bu kadar az içtiğimi fark ettim. Canım birşey yemek istemiyorken ne mutfağa girdim ne aklıma su geldi. Dün 45 dk sporun ne olduğunu belirtmemişim, o da yürüyüştü.
ooo süpermiş.Kilomu merak edenler 101.2 ha gayret 1.3 kaldı :)
@ayulduzz
akşam sebze yoğurt hem de salata ye. mönünü çok azaltma benceKahvaltı : yulaf + 1 erik + biraz kuru dut ve üzüm + süt karıştırdım yiyorum
Ara öğlen Yok
Akşam : peynirli salata yiyebilirim ya sa sebze yemeği ve yoğurt bakalım akşama neler olacak :)
sabah yok öğle minnacık allahtan akşam normal olmuş gülüm afiyet bol eksi olsunBugün tembellik yaptım üstümde bi ağırlık vardı
Genelde açık oluyor
Dengesiz menüme gelirsek
Sabah
Sütlü filtre kahve
Öğlen
1 yumurta
1 y.elma
Akşam 18.30
4 köfte
3 kş et kavurma
Yoğurtlu kabak salatası
Spor yok Bugün
akşam komşuya gittim kocası ev de yokta :) ondan çıkınca 2 tur attım hızlıca 25 dk yürüyüş yaptım ama üşüdüm valla geceleri çok soğudu burasısonraki spor eklemenide gördüm canısı maşallah bugün uçmuşun :))menüde harika olmuş
Yıldızlı pekiyi sana :))
bugün gayet hafif güzel olmuş cnm
Yürüyüş yaptınmıydı
aman dikkat et cnm hasta falan olma hiç sırası değil :))
Menüde gayet güzel
geçmiş olsun cnm ayaklarına sıcak su torbası koysaydın
Bence arada bitter olabilir hergün olmadıktan sonra kötü değil
Akşam köfte daha fazla olabilirdi
Bence güzel hafif olmuş menün
suyun az daha içmen gerektiğinin farkındasın zaten bu gün dikkat edersinMenüm
Sabah 10.00
Bir yağda yumurta
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
Akşam
2 köfte
4 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
su 1 lt
spor 30dk yürüyüş
Not: köfteleri kızım için pilavın içine küçük parçalara ayırıp atmıştım. Kalanından köfteleri seçip aldım ama iki kaşık kadar pilav gelmiştir diye tahmin yazdım. Su konusunda niye saçmaladım bilmiyorum. Şimdi yazarken bu kadar az içtiğimi fark ettim. Canım birşey yemek istemiyorken ne mutfağa girdim ne aklıma su geldi. Dün 45 dk sporun ne olduğunu belirtmemişim, o da yürüyüştü.
günaydın. insallah ciddi birşey değildir. geçmiş olsunGünaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
günaydın sekerimmm
benim fırın luxell in börekçisi keke böreğe iyi de yemekleri çok geç pişiriyor 180-200 derece arasına getirdim ayarı 2.5 saatten biraz fazla sürdü pişmesiYatmadan soracağım iki tarif vardı onları da unutmadan yazayım:
ekim2009 bu patlıcanlı köfte kaç derecelik fırında ne kadar süre pişiyor canım?
@seydan94 Fıstık ezmesi için kavrulmamış fıstık aldım Şeyda. Ama şöyle bir sorunla karşılaştım; içindeki ince zarımsı kabukları çok yapışık elle ovalıyorum ama ayrılmıyor. Kabuklu olarak mı yapılıyor, belki kavrulunca mı ayrılır ama sorayım dedim. Acaba suda bekletsem yumuşayıp çıkar mı, o zamanda kavrulmaz garip birşey mi olur?
Günaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
ayy kıyamam öyle dolu dolu masalarda ayrı yemesi de hoş olmuyor inşallah nefsin kalmamıştırKahvaltı masasında poğacalar ve börek var ben yulaf yiyorum ne severdim poğaçacı meyve suyuyla yemeyi ilk okul Çağlar'ımı hatırlatıyor diye diye gömerdim :))
Sorma abla kendisi birde kilolu insanları arkasından çok fazla tiye alır kaç kere şahit oldumAyy sanki onlara sorcaktın nekadar vereceğini :))tanınmamak çok güzel oluyor :))
Canım arkadaşına çok üzüldüm hele hamilelik gibi hassas bi dönemde bunları yaşamak daha bir yıkıcı oluyor . İnternet biraz şans işi dneye yanıla doğru ürünü siteyi buluyorsunAslında ben de öyle karar vermiştim ama gece 3 olunca o saatte spor da yapılabilir gelmedi. Belki bu algımı değiştirmeliyim.
Aslında canımın yemek istememesi normalde pek yaşadığım birşey değil ama dün duyduklarım beni travmatize etti hala kendime gelemedim. Adam arkadaşımı annesinin babasının evinde sinirlenip sürükleyerek dışarı çıkarmış, çığlık çığlığa. Komşular görüp polis aramış o kadar yani. Kadın 8 aylık hamile. Duyunca bunları gitme bizde kal dedim üzüntüden. Ailesi de tabi ki gödermek istememişler memleketten ama onları üzmemek için boşanmayıp sürdürmeyi istiyor.ekim2009 sen de demişsin ama kadınlar için boşanmak çok zor.
Ben bir elbise almıştım ve çok memnun kalmıştım. Tahmin ettiğimden daha kaliteliydi ve kalıbı boldu. Fiyat olarak da daha uygun diye biliyorum.
Kahvaltıyı 10 gibi yaptım akşamı da 8.30 gbi arada hiçbir şey yiyemedim. Akşam yediğim zaman da zorladım kendimi halsizleştim diye.
Benim ayarlar yıllarca hoyratça kullanmaktan bozuldu sanırım. Genelde acıkmayı beklemeden yiyorum malesef
Çok başarılı Ervam. Böyle devam et
Çok az kalmış ama elinden gelini yap başarırsan ne güzel olur.
Ay Merve ne güzel bunları duyman.
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş. Fırında köfteli patlıcanı tam tarif eder misin?
Canım benim iyiki doğdun nice senelere sevdiklerinle beraberKızlaaar bizimkiler toplanıp bna doğumgününü sürprizi yapmışlar, masayı donatmışlar. Napcam bilemedim, birde en sevdiğim şeyleri yapmışlar seviyorum diye
Maşallah canımKızlar sporumu yazayım
Toplam 100 dk
Neler yaptığıma gelirsek
* Yürüyüş
* hiit cardio
* alt karın çalışması
* bacak inceltme
* final yoga
Spor listesini gören öne alıversin :)
Canım o zaten arada uğruyordu son zamanlarda gelmez oldu@pufss vardı evet hiç görmüyorum tatilde mi o da şimdi listede görünce aklıma geldi
Umarım baharcim gitmiştir aksi olmasındayeri gelince cevabını veriyorum tabıkı ablam kendimi o kadar ezdirmiyorum :)
Çooook güzel bir motivasyon yazısı:) Hemen kaydettim bılgısayarıma tesekkür ederim Zuhal ablam cansın
Selam Merve abla sevındım regl olmana ödem sıslık ne varsa gitmiştir :)
Tek kelimeyle muhtesem çook begendım canım :)
Afiyet olsun canım bol eksi getirsin :)
Geçmiş olsuuuun Şeydaaa'm aman dikkat et kendine
Menü gayet güzel canımm
Afiyeeeet olsuuuuun canım :)
Taaam benliiik bir spor olmuş alt karın özellikleee süpeeeeersiiin :)
Güzel canımMenümm
sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
1 bardak filtre kahve
akşam 17:00
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim tam bugday ekmeği
ara limonlu soda
spor 40 dk yürüyüş
su 2 litre
Abla görümcesi 2 kere falan gördü beni zaten fazla sohbet muhabbetimiz olmadığı için direk öylece dedi sanırımoooo maşallah sana ne güzel bir şey zayıfladığın o kadar belli ki tanımamışlar ne mutlu sananişanlanın görümceside alemmiş kilo mu verdiniz tanıyamadım demesi heheheh sen şimdi iyice gaza gelip heveslenirsin gülüm nazar eşiğin nasıl bilme de bu durumda bol bol oku da git kalabalığa, sonra yatak döşek yatma allah korusun
Afiyet olsun canımAkşam yemeği ni yaptım yedim iki dinleniyim dedim esim çağırdı markete gittim yeni girdik eve çay demlemiştim ısıtıp içiyim bari bı iki bardak sonra yatarım artık
Menüm gelsin
Sabah 8:00
1 yeşil elma
12:30 kahvaltı
1kase menemen
5,10 tane kıl biber
Biraz dil peyniri
Biraz lor
Domates salatalık
3 zeytin
4:30
1kase yulaf ezmesi sütlü
7:30
1kozlenmis biber
Bir dilim dil peyniri
9:30
Küçük tabak ıspanak kavurması
Cacik.
1 tabak tavuk yemeği
Bol su
1 bardak yeşil çay
1 bardak 9 otlu cay
Afiyet olsun ablaBugün tembellik yaptım üstümde bi ağırlık vardı
Genelde açık oluyor
Dengesiz menüme gelirsek
Sabah
Sütlü filtre kahve
Öğlen
1 yumurta
1 y.elma
Akşam 18.30
4 köfte
3 kş et kavurma
Yoğurtlu kabak salatası
Spor yok Bugün
su az olmuş canimMenüm
Sabah 10.00
Bir yağda yumurta
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
Akşam
2 köfte
4 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
su 1 lt
spor 30dk yürüyüş
Sağol bitanem yok tatlım olursa paylaşırım zatenTebrik ederim üçünüzü de sporlarınıza hem imreniyorum hem de size bakıp motive oluyorum. Enerjiniz artarak devam etsin...
Sonuçun iyi çıkmasına sevindim. Eczacılar ilaç içeriklerini iyi biliyor belki yan etkisi az olan bir muadilini önerirler. İki ay çok uzun bir süre değil, ben kullan derim. Üstelik diyet yaptığın için kim bilir belki yan etkileri az hissedersin.
Yaban mersini tazeydi ve bir avuç derken küçük bir avuç kastediyorum yani belki 6-7 tane, bir porsiyonu kesin geçmemiştir. Kuruyemişi de azaltmaya başladım. Uyarılarınız için teşekkür ederim kesinlikle dikkate alıyorum.
Umarım annenin ameliyatı iyi geçer canım. Tatili de bayramı da güzel geçirmen dilerim.
bence sadece diyete ve spora odaklan.
Çok güzel bir sonuç, herkesi tebrik ediyorum. Özellikle Merve senin bu derecede katkın büyük. Bireyseldeki birinciliğin için ayrıca tebrikler. Çok gurur duydum kaptanımla
Okurum elbette canım arkadaşım
Üçünüz de süpersiniz
Allah çalışanı sever Dilekciğim, ne güzel çalışıp ailene destek olmuşsun. Annen de ne sevgi dolu ve düşünceliymiş.
Ne güzel eş, dost tanıdık var yakınlarınızda, sık sık gidip geliyorsunuz birbirinize. Yoksa gurbet çekilmez herhalde. Görüştüğünüz Alman aile dostlarınız da var mı yoksa onlarla ayrı dünyalarda mı yaşıyorsunuz?
Harika bir pazartesi bildirimi olmuş canım demek ki cuma ödemin vardı. Daha motive bir şekilde devam...
Seni etkileyen önemli şeyler konusunda endişelenmeli miyiz Merve? Canını sıkan bir konu varsa lütfen bizimle paylaş bitanem
harikasın canımKilomu merak edenler 101.2 ha gayret 1.3 kaldı :)
@ayulduzz
üşüttün mü yoksa inşallah geçer geçmezse bir yerde durun en hızlı çözüm sıcak suya bal , bal bulamazsan bildiğin toz şeker karıştır iç bulabilirsen bulursan birde kimyon iste lokanta v.s den hemen yarım çay kaşığı bir şeye dök ye büyük ihtimal gaz sancısıdırGünaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
maşallah gülüm, bence 104 ü de çok rahat görürsün belki bu cuma bile görebilirsin105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi grubu 104 e mi indirsem acep :))
reglden olacağını sanmiyorum o zamanki kasik ağrısından farklı sancı şeklinde bu
Ay insallahhhh. okul başlayana kadar 100 lerden kurtulmak istiyorum. nasip olur insallahmaşallah gülüm, bence 104 ü de çok rahat görürsün belki bu cuma bile görebilirsin
günaydın abla
günaydın canım inşallahgünaydın. insallah ciddi birşey değildir. geçmiş olsun
günaydın sekerimmm
Olabilir abla bakalım dururuz sanırım dinlenmek için gecmezse çözüm yolu Arıcamüşüttün mü yoksa inşallah geçer geçmezse bir yerde durun en hızlı çözüm sıcak suya bal , bal bulamazsan bildiğin toz şeker karıştır iç bulabilirsen bulursan birde kimyon iste lokanta v.s den hemen yarım çay kaşığı bir şeye dök ye büyük ihtimal gaz sancısıdır
ay ne güzel hedefleri tutturacaksiniz benim 7,5 kilo kaldı zor105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?