Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir taneyle bozmaya deymez sekerim. 5-6 tane çok gelir mide bulandırır. en iyisi koklamakla yetin :))

KIzlar bugün yarılandı kaldı 2.5 gün hadi son koşmalar :) bayram öncesi güzel girelim
35 dakika fitness yaptım geldim canimcim. Ben iyi öğrenci hem de iyi rakibimdir :))

BUndan sonra sana spor Yok :) fair play adına ben kazandım bile Zaten :)
haha ha yine kendine pay çıkardın. evet güzel bir rakipsin canimcim. yenilgi durumunda da nasip tebrik edilir alıştırmalari yap sekerim. ay spordan sonra totomu kaldiramiyorum

Biz bu takımı 1.lige tasiyabilirmiyiz kesinlikle evet
Bunu yapacak güç irade azim meto var bizde
Helede bugün itibariyle bence daha da asilalim herkes bünyesini biliyordur kime ne iyi geliyor sa onun üzerinde dursun
Hissediyorum çok iyi bir yüzde gelicek cumaya

Yedin mi hakkını vericen ablam
Bende 66 olursam cumaya bir öğün bı güzellik yaparım kendime diyorum

inşallah. bana göre elimden geleni yapmaya çalışıyorum. insallah Üzerime düşen kısmı güzelce tamamlayabilirim

Sizin gibi takım arkadaşı olurda sırtı yere gelirmi insanın
Dünkü doğumgününe rağmen harika bir menü

haha ha yine kendine pay çıkardın. evet güzel bir rakipsin canimcim. yenilgi durumunda da nasip tebrik edilir alıştırmalari yap sekerim. ay spordan sonra totomu kaldiramiyorum

Tabi ki çıkaracağım :)) yüzde de 1.olan kazanıyor kiloda değil bilgin olsun kaldırma kız yat kızartma yap bi de :)) yata yata ye :))

Tabi ki yapabiliriz o halde akşam herkes kardio yapsın 2.5 günümüz kaldı akşamı değerlendirelim hatta bazıları Perşembe off veriyor off verenlerin 1.5 günü var hadi kızlar 2-3 gün spor yapacağız

Günaydın gençler dün tartılamamıştım bugün tartıldım 67 eksi 100 gr,
Bu 3 gün asılıp 66 yapicam inşallah
Şimdi kahvaltı yi hazirliyim
valla helal kuzum senin metoyu sevgiyle kucaklıyorum :)

aman yok kızz ben zaten ucundan bakamam hiç yemeyim bari :))

Eksi süpermiş tatlım böyle giderse 1.5 ğuda geçersin

Kesinlikle bekliyoruz verebilirsin de bakalım bende 9 görürüm inşallah aslında bi sonraki hedefim 9 görmek ama ben bu hafta görmek için elimden geleni yapıcam :)
inş göreceksin tatlım
Hadi hep beraber totem yapalım
Seninki 9 göstersin benimkiyle ekiminkide 8

KIzlar bugün yarılandı kaldı 2.5 gün hadi son koşmalar :) bayram öncesi güzel girelim
Bu hafta çok güzel olacak
Hissediyorum

35 dakika fitness yaptım geldim canimcim. Ben iyi öğrenci hem de iyi rakibimd
ohhh maşallah tatlım sana cardiyo yarıyor heralde
Hangisini yaptın

Bugün güzel haberler gelmeye başladı zaten
Benim son 2 gün için planım hazır
Sende akşamları biraz hafif ve erken bitirirsen 1 i bile geçebilirsin
Yedin mi hakkını vericen ablam
Bende 66 olursam cumaya bir öğün bı güzellik yaparım kendime diyorum
aynı kafadayız dileğim ya hep ya hiç :))

Tabi ki yapabiliriz o halde akşam herkes kardio yapsın 2.5 günümüz kaldı akşamı değerlendirelim hatta bazıları Perşembe off veriyor off verenlerin 1.5 günü var hadi kızlar 2-3 gün spor yapacağız
Güzelim perşembe yapıcaklar en azından erken saatte yaparlarsa iyi olur
Kiminde gerçekten şişlik oluyor

Gelin annesiyle dr a gitti
Çocuk burda. Öğlende oğlan molaya gelmişti beraber kahvaltı yaptık
2 eniştemizde burdaydı
Şimdi hepsi gitti benim kızda çocuğu parka götürdü

Çok geçe kalmazsam kuaföre gitmek istiyom ama bakalım

ki çıkaracağım :)) yüzde de 1.olan kazanıyor kiloda değil bilgin olsun kaldırma kız yat kızartma yap bi de :)) yata yata ye :))
kızartma yediğimi rüyanda görsen de inanma bebişim. tabi yüzde halledeceğim bu işi. kız bu rekabet berabere bitcek de bidi bidi ettigimizle kalacağız :))
Ay bacım bi kuaföre gidemedin ya

kızartma yediğimi rüyanda görsen de inanma bebişim. tabi yüzde halledeceğim bu işi. kız bu rekabet berabere bitcek de bidi bidi ettigimizle kalacağız :))

Valla kız biri hayrına saçlarımı götürüp boyatsa çok sevinecem :))

yenilgiyi kabul ettiğinden bari payım olsun şampiyona de mis olabilirsin bebem

BUndan sonra sana spor Yok :) fair play adına ben kazandım bile Zaten :)
Wooawwww finale son 3 kala, kk sahalarında rekabet çekişmeli devam ediyor, plasticwoman sahaya hızlı girdi E ervam44 son ataklarla rakibini şaşırtmaya devam ediyor. Heyecanla bekliyoruz sayın seyirciler
Sizin gibi takım arkadaşı olurda sırtı yere gelirmi insanın
Dünkü doğumgününe rağmen harika bir menü
Takım ruhu gücüyle irademizi kontrol altına alıyoruz

Alıntıyı aldım iş çıktı öyle bekliyor garibim :)) inş bana yazdığını silmemişimtir unutup :))
Evet bencede bakma Zaten güzel değildir :)
İnşallah canım bu hafta 2 kg versem ne güzel olur

Hadi yapalım totem ben 2 kg vereyim :)

Hadi inşallah :)

Ay bi türlü yazamadım yine iş geldi :)

Güzelim perşembe yapıcaklar en azından erken saatte yaparlarsa iyi olur
Kiminde gerçekten şişlik oluyor

Benim erken saat imkanım Yok :) mecburen akşam

İnanırım ye ye :) haha o da bize kıyakları olur vücütların sizde yenen olamaz demiş olurlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…