- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.521
Bir taneyle bozmaya deymez sekerim. 5-6 tane çok gelir mide bulandırır. en iyisi koklamakla yetin :))Dün benim kız pankek yaptıydı mis gibi koktu namıssız :))
Bende alıp bi kokladım
Kızım diyor anne ne yapıyon :)koklamakdamı yasak dedim
Bide düşündüm acaba cuma günü 5-6 tane yesemmi diyeyalınız dikkatinizi çekerim 1 tane değil :)
O kadara ağzımı bulaştırdığıma değmez
35 dakika fitness yaptım geldim canimcim. Ben iyi öğrenci hem de iyi rakibimdir :))KIzlar bugün yarılandı kaldı 2.5 gün hadi son koşmalar :) bayram öncesi güzel girelim
Bir taneyle bozmaya deymez sekerim. 5-6 tane çok gelir mide bulandırır. en iyisi koklamakla yetin :))
35 dakika fitness yaptım geldim canimcim. Ben iyi öğrenci hem de iyi rakibimdir :))
yenilgiyi kabul ettiğinden bari payım olsun şampiyona de mis olabilirsin bebemBende nasıl rakipsem spor yaptırıyorum :)))
yenilgiyi kabul ettiğinden bari payım olsun şampiyona de mis olabilirsin bebem
haha ha yine kendine pay çıkardın. evet güzel bir rakipsin canimcim. yenilgi durumunda da nasip tebrik edilir alıştırmalari yap sekerim. ay spordan sonra totomu kaldiramiyorumBUndan sonra sana spor Yok :) fair play adına ben kazandım bile Zaten :)
Yedin mi hakkını vericen ablamDün benim kız pankek yaptıydı mis gibi koktu namıssız :))
Bende alıp bi kokladım
Kızım diyor anne ne yapıyon :)koklamakdamı yasak dedim
Bide düşündüm acaba cuma günü 5-6 tane yesemmi diyeyalınız dikkatinizi çekerim 1 tane değil :)
O kadara ağzımı bulaştırdığıma değmez
inşallah. bana göre elimden geleni yapmaya çalışıyorum. insallah Üzerime düşen kısmı güzelce tamamlayabilirimBiz bu takımı 1.lige tasiyabilirmiyiz kesinlikle evet
Bunu yapacak güç irade azim meto var bizde
Helede bugün itibariyle bence daha da asilalim herkes bünyesini biliyordur kime ne iyi geliyor sa onun üzerinde dursun
Hissediyorum çok iyi bir yüzde gelicek cumaya
Sizin gibi takım arkadaşı olurda sırtı yere gelirmi insanınSenden bişey kaçmıyo ki amaa
pastadan aldım azcık bişeycik )))
Menüm
Sabah 9:30
bir kk peynir
domates yarım
salatalık yarım
1 dilim ekmek
1 yumurta
öğle 14:00
1 tabak tze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 21:00
iki kaşık yulaflı yoğurt
Su 3,5 lt
spor 15 dk
Ervam maşallah takımda herkes süper bu konudainşallah. bana göre elimden geleni yapmaya çalışıyorum. insallah Üzerime düşen kısmı güzelce tamamlayabilirim
haha ha yine kendine pay çıkardın. evet güzel bir rakipsin canimcim. yenilgi durumunda da nasip tebrik edilir alıştırmalari yap sekerim. ay spordan sonra totomu kaldiramiyorum
Biz bu takımı 1.lige tasiyabilirmiyiz kesinlikle evet
Helede bugün itibariyle bence daha da asilalim herkes bünyesini biliyordur kime ne iyi geliyor sa onun üzerinde dursun
valla helal kuzum senin metoyu sevgiyle kucaklıyorum :)Günaydın gençler dün tartılamamıştım bugün tartıldım 67 eksi 100 gr,
Bu 3 gün asılıp 66 yapicam inşallah
Şimdi kahvaltı yi hazirliyim
aman yok kızz ben zaten ucundan bakamam hiç yemeyim bari :))Hayır tabi ki :)) azıcık ucundan bakayım da değil :)))
Canım yoga ,good morning yoga yaz sabah uyanınca yap birde good night yoga yaz yatmadan yap ya da spordan sonra en son rahatlatıyor baya iyi geldi bana yapabilirsin onları kolay akşam hiit pilates karışımı yapacağım
Cuma günü 101,8 geldim canım dün 101.7 idi ama bugün 101.2 gördüm
Canım benim yulaf çok tok tutuyor şişiyor Zaten midede şu an bile Yen'i yemiş gibiyim
inş göreceksin tatlımKesinlikle bekliyoruz verebilirsin de bakalım bende 9 görürüm inşallah aslında bi sonraki hedefim 9 görmek ama ben bu hafta görmek için elimden geleni yapıcam :)
Bu hafta çok güzel olacakKIzlar bugün yarılandı kaldı 2.5 gün hadi son koşmalar :) bayram öncesi güzel girelim
ohhh maşallah tatlım sana cardiyo yarıyor heralde35 dakika fitness yaptım geldim canimcim. Ben iyi öğrenci hem de iyi rakibimd
Bugün güzel haberler gelmeye başladı zatenBiz bu takımı 1.lige tasiyabilirmiyiz kesinlikle evet
aynı kafadayız dileğim ya hep ya hiç :))Yedin mi hakkını vericen ablam
Bende 66 olursam cumaya bir öğün bı güzellik yaparım kendime diyorum
Güzelim perşembe yapıcaklar en azından erken saatte yaparlarsa iyi olurTabi ki yapabiliriz o halde akşam herkes kardio yapsın 2.5 günümüz kaldı akşamı değerlendirelim hatta bazıları Perşembe off veriyor off verenlerin 1.5 günü var hadi kızlar 2-3 gün spor yapacağız
kızartma yediğimi rüyanda görsen de inanma bebişim. tabi yüzde halledeceğim bu işi. kız bu rekabet berabere bitcek de bidi bidi ettigimizle kalacağız :))ki çıkaracağım :)) yüzde de 1.olan kazanıyor kiloda değil bilgin olsun kaldırma kız yat kızartma yap bi de :)) yata yata ye :))
Ay bacım bi kuaföre gidemedin yaGelin annesiyle dr a gitti
Çocuk burda. Öğlende oğlan molaya gelmişti beraber kahvaltı yaptık
2 eniştemizde burdaydı
Şimdi hepsi gitti benim kızda çocuğu parka götürdü
Çok geçe kalmazsam kuaföre gitmek istiyom ama bakalım
Valla kız biri hayrına saçlarımı götürüp boyatsa çok sevinecem :))kızartma yediğimi rüyanda görsen de inanma bebişim. tabi yüzde halledeceğim bu işi. kız bu rekabet berabere bitcek de bidi bidi ettigimizle kalacağız :))
Ay bacım bi kuaföre gidemedin ya
Tatildeyim cnm hiç vaktim olmuyor yazamıyorum bayramdan sonra gelecek inşallah. Öpüyorum hepinizi.
yenilgiyi kabul ettiğinden bari payım olsun şampiyona de mis olabilirsin bebem
WooawwwwBUndan sonra sana spor Yok :) fair play adına ben kazandım bile Zaten :)
Takım ruhu gücüyle irademizi kontrol altına alıyoruzSizin gibi takım arkadaşı olurda sırtı yere gelirmi insanın
Dünkü doğumgününe rağmen harika bir menü
aman yok kızz ben zaten ucundan bakamam hiç yemeyim bari :))
Eksi süpermiş tatlım böyle giderse 1.5 ğuda geçersin
inş göreceksin tatlım
Hadi hep beraber totem yapalım
Seninki 9 göstersin benimkiyle ekiminkide 8
Bu hafta çok güzel olacak
Hissediyorum
)
Güzelim perşembe yapıcaklar en azından erken saatte yaparlarsa iyi olur
Kiminde gerçekten şişlik oluyor
kızartma yediğimi rüyanda görsen de inanma bebişim. tabi yüzde halledeceğim bu işi. kız bu rekabet berabere bitcek de bidi bidi ettigimizle kalacağız :))
Ay bacım bi kuaföre gidemedin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?