- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.541
Güzelim perşembe yapıcaklar en azından erken saatte yaparlarsa iyi olur
Kiminde gerçekten şişlik oluyor
Kalabalık aile olmak güzel işte. bu zamanın tek ya da iki kardeş çocukları gelecekte bu güzellikleri yaşayamayacakAlman gelip gittiğimiz yok cnm sokaktaki komşuları görünce merhaba merhaba
Ben ilk geldiğim zamanlarda eşimin iş arkadaşlarıyla gelip gidiyoduk artık değil
Aile kalabalık olunca dışarıya gerek kalmıyor zaten
Eskiden herhaftasonu biyerde toplanırdık
Artık herkesin çocukları evlendi torunları oldu herkesin telaşesi var bide kalabalıklaştık eskisi kadar zaman kalmıyor
Allah razı olsun canımcım
buraya yazmasan bile 1 gün önce den planlı olmak çok fayda eder cnm
Sanada iyi geceler
Ay o hazır poğaçalar yasaklansa keşke aşırı yağlı insan sağlığına zarar ama çoluk çocuk yiyor işte.Kahvaltı masasında poğacalar ve börek var ben yulaf yiyorum ne severdim poğaçacı meyve suyuyla yemeyi ilk okul Çağlar'ımı hatırlatıyor diye diye gömerdim :))
Normalde ben çok su içerim ama dün bi dengem bozuldu. Midem de bulanıyordu o yüzden içemedim.ilk kez benden az su içen gördüm :))
ooo süpermiş.
akşam sebze yoğurt hem de salata ye. mönünü çok azaltma bence
Geçmiş olsun canım inşallah devam etmez.Günaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
Salata malzemesi kalmamıştı ama bugün dolabı doldurum yeniden.suyun az daha içmen gerektiğinin farkındasın zaten bu gün dikkat edersin
menün sabah iyi akşam bana biraz az göründü gülüm pilav yerine bir çorba ve salata olsa sanki daha besleyici olurmuş gibime geldi yine de güzel afiyet olsun
Teşekkür ederim.benim fırın luxell in börekçisi keke böreğe iyi de yemekleri çok geç pişiriyor 180-200 derece arasına getirdim ayarı 2.5 saatten biraz fazla sürdü pişmesi
Süpersin takımın en hızlı kilo vereni sen olacaksın galiba. Yakında beni sollarsın kız, hadi bakalım destekliyorum seni...105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))
Dışındaki sert kabuğu kırıyorum içinden iki tane fıstık çıkıyor. onların dışındaki kırmızımsı kahverengimsi ince kabuk normalde elle ovalayınca çıkardı. Nedense bu aldıklarımda çıkmadı. Cinsi mi öyle bilemedim ya da galiba kavrulmamış diye. Öyle kavurayım bari.Ben direk yer fıstığını soyup öyle kavuruyorum canım çok az Ocak'ta tava da hafif kokusu çıkıyor zaten sonra rondoya alıyorum zar gibi derken?
BenBen sirke içemem ki tatlım imkansız sirke kokusundan kusarım direk
Malesef ben düne göre 100 gr eksi ama hala +500'üm, dün de çok yemedim ama sabah spor yapıp tartılmıştım acaba o mu şişkinlik yaptıGünaydınnnn fıstıklar
Ne güzellllll herkes eksilerle uyanmış
Mehlikatun mehlika kendisinin doğum günü olanlara 1 dil pastaya bişey demiyoruz
Ama sen başka neler yadin menünü yaz bakem :)
Akşam 9 biraz geç olmuş ama senin elinde değil sanırım. su baya iyi, menü de iyi afiyet olsun.Senden bişey kaçmıyo ki amaa
pastadan aldım azcık bişeycik )))
Menüm
Sabah 9:30
bir kk peynir
domates yarım
salatalık yarım
1 dilim ekmek
1 yumurta
öğle 14:00
1 tabak tze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 21:00
iki kaşık yulaflı yoğurt
Su 3,5 lt
spor 15 dk
Allah yardımcınız olsun.Akşam yemeği kv sayesinde geç yendi bende o saatte yoğurtla yulaf yedim, kadın iş hastası ne oturtuyo ne bahçeden çıkartmak istemiyor milleti.Bizde tabi pek aldırmdan dinleniyoruz arada ama aynı işte.
Kendi işimizi zevkle çalışarak çabucak bitirdik ama bunların işi bitmek bilmiyor, sıkıntı stresten performans kalmıyor kimsede sabır sabır diyoruz.
Eltimler geldi gitti bahçeye ağlaya ağlaya, bende çıkacam şimdi hiç içimden gelmiyor, keşke kv gelmese bahçeye
Yeni evli ve hamile olunca düzgün düşünemiyor bence. Ailesi de söz geçirememiş. Eşi öfke kontrolü eğitimine katılma sözü verdi bize inşallah işe yararEdibe12 edibe dün yazacaktım unuttum
Arkadaşın için çok üzüldüm
Ama o durumda o anne baba nasıl bırakiyor kızlarını anlamadım bire bir yanlarında yaşamışlar
Şiddet olan bi ortamda çocukların büyümesi kadar acı bişey yok
Belkide adam karısının ayrılamayacağını düşündüğü için vazgeçmiyor düzelmeye çalışmıyor
Başıma birşey gelmeyecekse ben bir öğün yerine Cuma günü 5-6 tane ye derimDün benim kız pankek yaptıydı mis gibi koktu namıssız :))
Bende alıp bi kokladım
Kızım diyor anne ne yapıyon :)koklamakdamı yasak dedim
Bide düşündüm acaba cuma günü 5-6 tane yesemmi diyeyalınız dikkatinizi çekerim 1 tane değil :)
O kadara ağzımı bulaştırdığıma değmez
Çok güzel Dilek devam et canımGünaydın gençler dün tartılamamıştım bugün tartıldım 67 eksi 100 gr,
Bu 3 gün asılıp 66 yapicam inşallah
Şimdi kahvaltı yi hazirliyim
Sen ne hamaratsın ya... İyi bir şey ama hamaratlık aşırı titizlik de zayıflatıyor çevremden bunu gözlemleyebiliyorum.Bugunki iş planım ütüler banyo WC birkez daha silip toz alırım tamamdır
Haydi kaçtım ben
Usta ben spikerim
Bu gidişle dip boyası yapmaktan çıkıp tüm saçı boyatman gerekecekValla kız biri hayrına saçlarımı götürüp boyatsa çok sevinecem :))
kız nasıl sollayacağım seni. 80 lerdesin. yerinde sayacaksan yetişirim anca. Ama sen yerinde sayma kuzum :)) beni destekle hem bebi destekle :))Süpersin takımın en hızlı kilo vereni sen olacaksın galiba. Yakında beni sollarsın kız, hadi bakalım destekliyorum seni...
sevgili rakibimUsta ben spikerim, söylemem yasak
Kalabalık aile olmak güzel işte. bu zamanın tek ya da iki kardeş çocukları gelecekte bu güzellikleri yaşayamayacak
Ay o hazır poğaçalar yasaklansa keşke aşırı yağlı insan sağlığına zarar ama çoluk çocuk yiyor işte.
Normalde ben çok su içerim ama dün bi dengem bozuldu. Midem de bulanıyordu o yüzden içemedim.
Geçmiş olsun canım inşallah devam etmez.
Salata malzemesi kalmamıştı ama bugün dolabı doldurum yeniden.
Teşekkür ederim.
Süpersin takımın en hızlı kilo vereni sen olacaksın galiba. Yakında beni sollarsın kız, hadi bakalım destekliyorum seni...
Dışındaki sert kabuğu kırıyorum içinden iki tane fıstık çıkıyor. onların dışındaki kırmızımsı kahverengimsi ince kabuk normalde elle ovalayınca çıkardı. Nedense bu aldıklarımda çıkmadı. Cinsi mi öyle bilemedim ya da galiba kavrulmamış diye. Öyle kavurayım bari.
BenHabinar gibi kendim yapmayı düşünüyorum belki o daha içilesi olur
Malesef ben düne göre 100 gr eksi ama hala +500'üm, dün de çok yemedim ama sabah spor yapıp tartılmıştım acaba o mu şişkinlik yaptı
Akşam 9 biraz geç olmuş ama senin elinde değil sanırım. su baya iyi, menü de iyi afiyet olsun.
Allah yardımcınız olsun.
Yeni evli ve hamile olunca düzgün düşünemiyor bence. Ailesi de söz geçirememiş. Eşi öfke kontrolü eğitimine katılma sözü verdi bize inşallah işe yarar
Başıma birşey gelmeyecekse ben bir öğün yerine Cuma günü 5-6 tane ye derim
Çok güzel Dilek devam et canım
Sen ne hamaratsın ya... İyi bir şey ama hamaratlık aşırı titizlik de zayıflatıyor çevremden bunu gözlemleyebiliyorum.
sevgili hatunlar. bugün 48 beden çok güzel bir tunik aldım. o tunige girdigim gün 44 beden alacağım. 44 bedene girdigim gün de 40 beden :)) nasıl fıkır. 40 beden alıp durmadan seyredene kadar aralı aralı kendime ödül vermiş olurum diye düşündüm
Bende dün yapmadım bugün eksi gördümBen ne zaman yapsam eksi görüyorum bakınız hafta sonu :) yada bakınız bugün :)
Usta ben spikerim, söylemem yasak
O zaman sana yaramıyor sen yapma :))Bende dün yapmadım bugün eksi gördüm
Bakınız haftasonu Bakınız bugün
Haaaa Haaaa
Kuafördeyimmmhemde bisikletle geldim
Çok güzel bir mönü olmuş. dinlenmeye çalış bir kaç gün spor yapmaya çalışma zatenKızlar menü
Sabah
Maydanozlu dil peynirli omlet 1.5 yumurtadan
Örgü peyniri
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
Koca kase salata tavuk parçalı
Su 3 lt oldu 4 olur yatana kadar
Spor yok kötüyüm bugün biraz
ooo şükür sonunda.Kuafördeyimmmhemde bisikletle geldim
doğru yoldasın bebem çıtır çıtır baklava en güzeli. eve giderken bir kilo al ohhh misSırasıyla Çan'ımın istediklerini yazıyorum
Baklava çıtır çıtır
Ekmek arası kaşar peyniri
Nohut
Nohut seven biri değilim
olmadı bu şimdi. ne güzel heveslenmiştim :)))Menümü yazayım kesinleştirdim :) farklı olursa düzeltirim
07:45 - yulaf + süt içine kuru dut ve 1 tane erik koydum
Ara öğlen Yok
Akşam 18:30-18:45 gibi dev tavuklu salata
doğru yoldasın bebem çıtır çıtır baklava en güzeli. eve giderken bir kilo al ohhh mis
olmadı bu şimdi. ne güzel heveslenmiştim :)))
Ben yine mısırla sınavdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?