Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kalabalık aile olmak güzel işte. bu zamanın tek ya da iki kardeş çocukları gelecekte bu güzellikleri yaşayamayacak
Kahvaltı masasında poğacalar ve börek var ben yulaf yiyorum ne severdim poğaçacı meyve suyuyla yemeyi ilk okul Çağlar'ımı hatırlatıyor diye diye gömerdim :))
Ay o hazır poğaçalar yasaklansa keşke aşırı yağlı insan sağlığına zarar ama çoluk çocuk yiyor işte.
ilk kez benden az su içen gördüm :))

ooo süpermiş.

akşam sebze yoğurt hem de salata ye. mönünü çok azaltma bence
Normalde ben çok su içerim ama dün bi dengem bozuldu. Midem de bulanıyordu o yüzden içemedim.
Günaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
Geçmiş olsun canım inşallah devam etmez.
Salata malzemesi kalmamıştı ama bugün dolabı doldurum yeniden.
benim fırın luxell in börekçisi keke böreğe iyi de yemekleri çok geç pişiriyor 180-200 derece arasına getirdim ayarı 2.5 saatten biraz fazla sürdü pişmesi
Teşekkür ederim.
105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))
Süpersin takımın en hızlı kilo vereni sen olacaksın galiba. Yakında beni sollarsın kız, hadi bakalım destekliyorum seni...
Ben direk yer fıstığını soyup öyle kavuruyorum canım çok az Ocak'ta tava da hafif kokusu çıkıyor zaten sonra rondoya alıyorum zar gibi derken?
Dışındaki sert kabuğu kırıyorum içinden iki tane fıstık çıkıyor. onların dışındaki kırmızımsı kahverengimsi ince kabuk normalde elle ovalayınca çıkardı. Nedense bu aldıklarımda çıkmadı. Cinsi mi öyle bilemedim ya da galiba kavrulmamış diye. Öyle kavurayım bari.
Ben sirke içemem ki tatlım imkansız sirke kokusundan kusarım direk
Ben Habinar gibi kendim yapmayı düşünüyorum belki o daha içilesi olur
Günaydınnnn fıstıklar

Ne güzellllll herkes eksilerle uyanmış

Mehlikatun mehlika kendisinin doğum günü olanlara 1 dil pastaya bişey demiyoruz
Ama sen başka neler yadin menünü yaz bakem :)
Malesef ben düne göre 100 gr eksi ama hala +500'üm, dün de çok yemedim ama sabah spor yapıp tartılmıştım acaba o mu şişkinlik yaptı
Akşam 9 biraz geç olmuş ama senin elinde değil sanırım. su baya iyi, menü de iyi afiyet olsun.
Allah yardımcınız olsun.
Yeni evli ve hamile olunca düzgün düşünemiyor bence. Ailesi de söz geçirememiş. Eşi öfke kontrolü eğitimine katılma sözü verdi bize inşallah işe yarar
Başıma birşey gelmeyecekse ben bir öğün yerine Cuma günü 5-6 tane ye derim
Günaydın gençler dün tartılamamıştım bugün tartıldım 67 eksi 100 gr,
Bu 3 gün asılıp 66 yapicam inşallah
Şimdi kahvaltı yi hazirliyim
Çok güzel Dilek devam et canım
Bugunki iş planım ütüler banyo WC birkez daha silip toz alırım tamamdır
Haydi kaçtım ben
Sen ne hamaratsın ya... İyi bir şey ama hamaratlık aşırı titizlik de zayıflatıyor çevremden bunu gözlemleyebiliyorum.

Valla kız biri hayrına saçlarımı götürüp boyatsa çok sevinecem :))
Bu gidişle dip boyası yapmaktan çıkıp tüm saçı boyatman gerekecek
Süpersin takımın en hızlı kilo vereni sen olacaksın galiba. Yakında beni sollarsın kız, hadi bakalım destekliyorum seni...
kız nasıl sollayacağım seni. 80 lerdesin. yerinde sayacaksan yetişirim anca. Ama sen yerinde sayma kuzum :)) beni destekle hem bebi destekle :))
Usta ben spikerim, söylemem yasak
sevgili rakibim plasticwoman hanımlara baskı yapma. onlar sampiyondan yana.

sevgili hatunlar. bugün 48 beden çok güzel bir tunik aldım. o tunige girdigim gün 44 beden alacağım. 44 bedene girdigim gün de 40 beden :)) nasıl fıkır. 40 beden alıp durmadan seyredene kadar aralı aralı kendime ödül vermiş olurum diye düşündüm

Aaa Benin aldıklarım elimle ovalayınca hemen çıkıyordu canım
Cins herhalde
Sirke olayını bilemiyorum ben çok fena oluyorum kokusundan anlatamam

Bence de canım bende öyle yapıyordum
Hem böylelikle başardığın duyguyu çok iyi hissediyordum bu benim çok işime yaradı

Usta ben spikerim, söylemem yasak

Dün öyle demiyordun :))

Bende dün yapmadım bugün eksi gördüm
Bakınız haftasonu Bakınız bugün
Haaaa Haaaa
O zaman sana yaramıyor sen yapma :))

Sırasıyla Çan'ımın istediklerini yazıyorum

Baklava çıtır çıtır
Ekmek arası kaşar peyniri
Nohut

Nohut seven biri değilim kafayı yedim sanırım :)))

Kızlar menü
Sabah
Maydanozlu dil peynirli omlet 1.5 yumurtadan
Örgü peyniri
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
Koca kase salata tavuk parçalı
Su 3 lt oldu 4 olur yatana kadar
Spor yok kötüyüm bugün biraz
Çok güzel bir mönü olmuş. dinlenmeye çalış bir kaç gün spor yapmaya çalışma zaten
Kuafördeyimmm hemde bisikletle geldim
ooo şükür sonunda.

Menümü yazayım kesinleştirdim :) farklı olursa düzeltirim

07:45 - yulaf + süt içine kuru dut ve 1 tane erik koydum

Ara öğlen Yok

Akşam 18:30-18:45 gibi dev tavuklu salata

Suyum ofiste 3 lt oldu evde de içerim

Ofiste 7 otlu çay ve ananaslı açaili yeşil çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…