- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.581
lahmacunu sporla telafı etmeye calıstım bılmıyorum basarılı oldummu :)
Kız ne gdo su. mis giibi bahçeden toplanıp gelinmiş. yemesem de laf etmem misirimaa. ya benim dayanamadigim iki lezzet var biri mısır biri incir. geri kalan herseyde kendimi frenleyebiliyorum da bunlar var ya bunlar
spor çok güzel. yediklerini yakmışsındır. annen de geliyor artık bol sağlıklı monuler görürüz
ıyiki duygularını güzelce ifade edip yazmışsın buraya da. biz de seni seviyoruz sekerim
ah su ahhh. bakalım ne zaman öğreneceğim su icmeyi
geçen yemiştim. midem çok ağrıdi. Ama sonrasında bagirsaklarimi fena çalıştırdı. ayıptır söylemesi sonraki gün 3-4 defa tuvalete ciktim.Ah o mısır bende bayılırım ama fena artı yapıyor uzak dur kuzum
Boyaaaa :)Ne yaptırıyon ne yaptırıyon
valla orası şansa cnm inş.geçmezÖyle yapmayı planlıyorum abla da sütten geçer mi maske alcam
onların tohumunun genetiği değişti bebeğim şimdi gdo suz mısır yok :)ız ne gdo su. mis giibi bahçeden toplanıp gelinmiş. yemesem de laf etmem misirimaa. ya benim dayanamadigim iki lezzet var biri mısır biri incir. geri kalan herseyde kendimi frenleyebiliyorum da bunlar var ya bunl
Menümm
sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
1 bardak filtre kahve
akşam 17:00
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim tam bugday ekmeği
ara limonlu soda
spor 40 dk yürüyüş
su 2 litre
menü gayet güzel bitter çikolatanın bulabilirsen yüzde 70 -80 kakaolu olanlarından al metoyu daha hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olur
Akşam yemeği ni yaptım yedim iki dinleniyim dedim esim çağırdı markete gittim yeni girdik eve çay demlemiştim ısıtıp içiyim bari bı iki bardak sonra yatarım artık
Menüm gelsin
Sabah 8:00
1 yeşil elma
12:30 kahvaltı
1kase menemen
5,10 tane kıl biber
Biraz dil peyniri
Biraz lor
Domates salatalık
3 zeytin
4:30
1kase yulaf ezmesi sütlü
7:30
1kozlenmis biber
Bir dilim dil peyniri
9:30
Küçük tabak ıspanak kavurması
Cacik.
1 tabak tavuk yemeği
Bol su
1 bardak yeşil çay
1 bardak 9 otlu cay
Bugün tembellik yaptım üstümde bi ağırlık vardı
Akşama doğru koltukta uyumuşum biraz
Sonrada nette biraz kıyafetlere baktım
Burdaki katoloklarda gönlüme göre bişey yok
Genelde açık oluyor
Dengesiz menüme gelirsek
Sabah
Sütlü filtre kahve
Öğlen
1 yumurta
1 y.elma
Akşam 18.30
4 köfte
3 kş et kavurma
Yoğurtlu kabak salatası
Suyu tam bilemiyorum içtim biraz ama ödem çayı yapmıştım 2 lt onu bitirdim
Spor yok Bugün
Heralde vücudun dinlenmeye ihtiyacı vardı yapamadım
geçmiş olsun cnm ayaklarına sıcak su torbası koysaydın
Bence arada bitter olabilir hergün olmadıktan sonra kötü değil
Akşam köfte daha fazla olabilirdi
Bence güzel hafif olmuş menün
@CeruleanSins edacım senin dünkü lesliden başka sporun varmıydı listede eksik günün var
Kızlar lütfen herkes spor listesinde kendini kontrol etsin
Yaptıysada yapmadıysada eklesin kendini
Menüm
Sabah 10.00
Bir yağda yumurta
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
Akşam
2 köfte
4 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
su 1 lt
spor 30dk yürüyüş
Not: köfteleri kızım için pilavın içine küçük parçalara ayırıp atmıştım. Kalanından köfteleri seçip aldım ama iki kaşık kadar pilav gelmiştir diye tahmin yazdım. Su konusunda niye saçmaladım bilmiyorum. Şimdi yazarken bu kadar az içtiğimi fark ettim. Canım birşey yemek istemiyorken ne mutfağa girdim ne aklıma su geldi. Dün 45 dk sporun ne olduğunu belirtmemişim, o da yürüyüştü.
Kahvaltı : yulaf + 1 erik + biraz kuru dut ve üzüm + süt karıştırdım yiyorum
Ara öğlen Yok
Akşam : peynirli salata yiyebilirim ya sa sebze yemeği ve yoğurt bakalım akşama neler olacak :)
Günaydın canlar saat 7 gibi yola çıktık muhtemelen 3 gibi varmış oluruz inşallah sol kasigimda bir sancı var hareket ettikçe şiddetleniyor Allah'tan hayırlısı
105.7 geldimmm bugün. bayram hedefim 105.9 du. yaklaşınca 105.0 a çektim. simdi hedefi 104 e mi indirsem acep :))
Senden bişey kaçmıyo ki amaa
pastadan aldım azcık bişeycik )))
Menüm
Sabah 9:30
bir kk peynir
domates yarım
salatalık yarım
1 dilim ekmek
1 yumurta
öğle 14:00
1 tabak tze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 21:00
iki kaşık yulaflı yoğurt
Su 3,5 lt
spor 15 dk
Dün benim kız pankek yaptıydı mis gibi koktu namıssız :))
Bende alıp bi kokladım
Kızım diyor anne ne yapıyon :)koklamakdamı yasak dedim
Bide düşündüm acaba cuma günü 5-6 tane yesemmi diyeyalınız dikkatinizi çekerim 1 tane değil :)
O kadara ağzımı bulaştırdığıma değmez
Kızlar menü
Sabah
Maydanozlu dil peynirli omlet 1.5 yumurtadan
Örgü peyniri
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
Koca kase salata tavuk parçalı
Su 3 lt oldu 4 olur yatana kadar
Spor yok kötüyüm bugün biraz
Menümü yazayım kesinleştirdim :) farklı olursa düzeltirim
07:45 - yulaf + süt içine kuru dut ve 1 tane erik koydum
Ara öğlen Yok
Akşam 18:30-18:45 gibi dev tavuklu salata
Suyum ofiste 3 lt oldu evde de içerim
Ofiste 7 otlu çay ve ananaslı açaili yeşil çay içtim
bugünkü mönüm
10.00
Bir yumurtayla peynirli omlet
Salatalık domates
5 zeytin
10 findik
17.30
1 tabak taze fasulye
salata
2 litre su
Spor 35 dk fitness
Selamlaaar
Ben geldim biraz geç geldim sabah kalktığımda ınternet yoktu yagmurdan dolayı
sonrada evde durmadım 1 saat yürüyüşümüde yaptım eve gelıncede 30 dk bölgesel de çalıştım .
Çünkü sabah 65.9 u gördüm bu benim için coook güzel bir duygu en son 4 yıl önce bu kilodaydım.
Hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah bol eksıler
Menüm
sabah 12 :00
sütlü filtre kahve
aksam 17:30
2 lahmacun salata ve ayran
2 minik salatalık turşusu
su 2 oldu
spor
1 saat yürüyüş
30 dk bölgesel hareketler ( squat lunge mekik yarım mekik makas bisiklet )
Ben de öncesinde 75 kiloya kadar düşmüştüm ama kontrol edemedim kendimi. bu sefer öyle olmayacak insallah.Tebrik ediyorum. Ne güzel veriyorsun. Noluur kendine hakim ol alma bir daha. Ben daha önce çok güzel kilo verdim. O zaman benimde böyle gidiyordu. Hepsini geri aldım ve şuan çok zor gidiyor.
sen bugün çok yoruldun sekerim bugün yat dinlen. hatta bu hafta dinlen süper olur.
can boğazdan gelir de aynı yerden de çıkar canisi. ay bugün ayrı bir pis boğazım. yesem mi acep yaaaaa
Selamlaaar
Ben geldim biraz geç geldim sabah kalktığımda ınternet yoktu yagmurdan dolayı
sonrada evde durmadım 1 saat yürüyüşümüde yaptım eve gelıncede 30 dk bölgesel de çalıştım .
Çünkü sabah 65.9 u gördüm bu benim için coook güzel bir duygu en son 4 yıl önce bu kilodaydım.
Hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah bol eksıler
iyikiii :)
Gercekten o an buraya o mesajı yazarken kendımden vazgeciyomusum
iyiki elimden tutup dur dediniiiz coook seviyorum sizii yaaa
ne oldu tatlım grip çaldımı kapını
Geçmiş olsun
Menü yine güzel :))
bence senin bikinin baklavadan daha cazip gelir sana :))
Diğerlerini yiyebilirsin haftasonu
sade hafif güzrl bi menü canısı
Bide suyu artırsan demekki kimse tutamıcak seni :))
Ohhh Ohhh bir güzel haber daha :))
Bahane yok Bahane yoook bahar :))
Evde de olsan spor yapılacak
Ahh ahhBen de öncesinde 75 kiloya kadar düşmüştüm ama kontrol edemedim kendimi. bu sefer öyle olmayacak insallah.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Söz verdiğim gibi erkenden yedim akşam yemeğimi
Mefkurem itafen gelsin menüm:)
Kahvaltı 11:30
1yumurtali baharatlı omlet içinde de bir dilim dil peyniri koydum erittim himm yok böyle bir lezzet
Üç zeytin
Bir kase lor
Közlenmiş kırmızı biber ,yeşil biber, domates 1 sarımsak
Salatalik
6:30
Salata
Cacık
Bir tabak yoğurtlu kabak sote
1 tavuk bud
Bol su 2 bardak bitki çayı
Spor yapmam galiba çünkü ev işleri belimi kolumu iyi agritiyor dahada yuklenmiyim
20.00 den sonra ye sekerim :))Kızlar eşimi almaya geldim akşam yemeği biraz geç olacak mecburen 19:00-19:30 gibi yerim sanırım
ekmek arası ekmeği pek severim :)) ammaaa sana bu zevki yaşatamam cicimTamam Can'ım yatarım Şen'de yat :))
Çıkmaz kız ye sen ye :) ekmeğin arasına ekmek koy ye
canimcim hiç moralini bozma. stres atmak istersen bana sataş :)) sirkelen kendine gel ve tekrar süper kilolar vereceğimizi hayal etAhh ahh
Ben 80 li kilolara indiğimde 80 li kilo göstermiyordum bile. Şimdi böyle zorlanmak moralimi bozmuyor desem yalan olur.
Motivasyona ihtiyacım var şuan.
Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama genel olarak herşeye bir isteksizliğim oluştu.
Ev işlerini bile düzene sokamıyorum. Hergün yemek pişirmek hele de ne pişirsem diye düşünmek zor geliyor bir kaç gündür.
olurmu tatlım seni yenmek için nekadar çabalıyom bak :)Kötü şeyler yemedikten sonra arada bir dengesiz olması önemli dğeil:)
Bence iyi bir menü.
Bu hafta seni yeterince motive edemediysem üzgüünm ablam
zaten her kilo veriş sonrasında geri alma metoyu bozuyorTebrik ediyorum. Ne güzel veriyorsun. Noluur kendine hakim ol alma bir daha. Ben daha önce çok güzel kilo verdim. O zaman benimde böyle gidiyordu. Hepsini geri aldım ve şuan çok zor gidiyo
menü gayet güzel rakipcimBugünkü menüm
Sabah 6.30
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Yarım domates
Öğle:
2 büyük köfte
Salata
1 dilim ekmek
Akşam.
6 yk türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok
enfesss olmuş can dileğimSöz verdiğim gibi erkenden yedim akşam yemeğimi
Mefkurem itafen gelsin menüm:)
Kahvaltı 11:30
1yumurtali baharatlı omlet içinde de bir dilim dil peyniri koydum erittim himm yok böyle bir lezzet
Üç zeytin
Bir kase lor
Közlenmiş kırmızı biber ,yeşil biber, domates 1 sarımsak
Salatalik
6:30
Salata
Cacık
Bir tabak yoğurtlu kabak sote
1 tavuk bud
Bol su 2 bardak bitki çayı
Spor yapmam galiba çünkü ev işleri belimi kolumu iyi agritiyor dahada yuklenmiyim
o da çok geç sayılmaz bebişimKızlar eşimi almaya geldim akşam yemeği biraz geç olacak mecburen 19:00-19:30 gibi yerim sanırım
Tabikiii beyaz ekmek değillll :))Tabi ki yemem canım ay kaşar yiyim o zaman taze ekmekle tabi ekmek çok az :)) izin çıktı :))
Bende telefondan bi şeyler açıyorum onu izleyerek yapıyorum :) bahane Yok yapan insan bahane üretmez çare üretir :))
Bu arada 100 squat
100 wall sit yaptım iş yerinde
Tatlım geçmişi düşünirsek işin içinden çıkamayızn 80 li kilolara indiğimde 80 li kilo göstermiyordum bile. Şimdi böyle zorlanmak moralimi bozmuyor desem yalan olur.
Motivasyona ihtiyacım var şuan.
Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama genel olarak herşeye bir isteksizliğim oluştu.
Ev işlerini bile düzene sokamıyorum. Hergün yemek pişirmek hele de ne pişirsem diye düşünmek zor geliyor bir kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?