Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam bugün müsli alıyorum çıkışta..
sahurda müsli yiyorum (bu müsli cornflex gibi süte katılıyo dimi?? peki lion suyudamı içine ??)
birazda yağsız beyaz peynir yerim tamamdır sahurdaaaa

iftardada çorba yerine ilk müsli ile başlarım yemeğe
zaten iftarda aşırı yemiyorumm tıkanıyorum hemen
ekmeği kepek ekmeğe döndürürüm kolada içmem meyveli soda , ramazan şerbeti (cappynin tavsiye ederim annelerimizin yaptıgı hoşafa benziyo) gibi şeyler içerim yada light kola :))

evet canım takım içinde gerginlik güzel olmaz. ve problemin kaynağına inip sorun çözülmezse büyüyerek devam edebilir.içimize biriktirdiğimiz şeyler bi yerde patlak verebilir. bu konuda benim izlenimim iki arkadaşında birbirini yanlış anladığıdır. mute kaptan, sonuçta uyarabilir. ben buraya geldiğim takımın kaptanı mute gibi uyarmıyor,çok sakin,azimsiz ve bizide azimlendirmiyor diye geldim. mutenin de tatlı sert tavırları hoşuma gitmişti açıkcası. ama yazı olunca okuma tonumuza göre anlam değişiyor.bence bu arkadaşalrımızı ikisinede nazı geçen birisi barıştırabilir tatlım mürş bu da sensin sanırım.tartı konusunda da fotoğraf meselesini ben şöle anladım..imalar oluyordu ya muteye tartısı değişmiş vs. mute bu uygulamayla doğru söylediğini ve akıllardaki soru işaretini kaldırmak istemiş olabilir. yani sadece bize siz ekleyin demiyor ki kendiside foto ekleyecek.birazda bu açıdan bakmak lazım. bazen birine kırgın olunca her hareketi dikkatimizi çeker canımızı sıkar ya sanırım o duruma gelmiş. fadime geçenlerde de demiştin ablacım bu mübarek günlerde başka arkadaşınla da barışmışsın. bence mutede gerekli adımı atar . gerginlik olmasın öpüşün barışın ya lüffeennn..

dün televizyonda gürkan diye bi doktorun programı vardı. yırtınsanız çırpınsanız günde 150 gr dan fazla yağ veremezsiniz gerisi sudur diyor.ayda 2,5 kilodan fazlası zarar diyor. ama sonrada 2 saat içinde 2 kilo verdiren paket çaıklıycam dedi. bugün açıklaycamış. merak ettim ama hangi kanladı star mıydı ahtırlamıyorum. adam doktor olunca insan güveniyor ama çok tuhaf değil mi 2 saat içinde 2 kilo...bu arad selenyum vitamini varmış tiroidleri filan düzenelrmiş vitamin alımı dakilo evrmeyi kolaylaştırırmış.

son 2 gündür değişik şeyler öğrendim.ama bazılarını unuttum yazmayınca. kilo verme tüyolarına göre alınacklar listesi çıkarayım da unutmayayım:)

alınacaklarr

açık yeşilçay(günde 3 kupa haftanın 1. si thirtyfour un sırrı)
selenyum içeren vitamin

arkadaşlar ben ekmek yemeden doymuyorum((doymuyorummmm( doymuyorum(( bana biçare lütfen napabilirim((

20 gündür 1 dilim ekmek yemedim. sanırım alıştım. tatlım sen diyetie uygun 2-3 dilim ekmeğini ye sonrasını kaldır elinin altından. zamanla alışırsın ya inşallah..tok tutan yiyecekelrden yiyebilirsin alışaa kadar. emsela patates. geen yine bi doktor söylendiği gibi patatesin şekeri birden artırmadığını çok iyi bir diyet yiyeceği olduğpunu söylüyordu. 1 dilim ekmek 1 haş.patates ye mesela zamanla ekmeksiz yapabilecek kıvama gelirsin. bide sulu yemeklere banma huyun varsa sulu eymekleri tabağına susuz koyy.kendine çukur değil düz tabak seç meselaa.aklıma bunlar geldi.

canım önerilerin için çok teşekkür ederim...ekmeği hayatımdan çıkarmak istiyorum ama doymuyormuşum gibi geliyor(20 gündür ekmek yemeyince ne kadar kilo verdin tritofan cım?

selam kzılarr
geçmişi okudum ama yorum yapamadım,kuzura bakmayın kafam burda değil.

anenm düşmüş başını çarpmış acildeymişler,off ya gideemdim,eşimi yolladım,kzuulara bakacak kimse yok çünkü,yürüyüşe çıkmış,düşmüş yoldan geçen biri görmüş babamı ambulansı falan aramışlar,çok kötü oldum,gözümle görene kadar inanamıycam sanırım ya

neysee kuzuları uyuttum
dünkü menüm

iftar:
1 kepçe çorba
bol salata
2 bardak ayran
7 tane çiğ börek(ama ufacıktı toplasam anca 2 tane eder)

sahur:
2 dilim baklava
2 haşlanmış yumurta

toplamda 1,5 lt su,cnm hiç su istemedi ya

benden böyle gidip yemeklerimi koyayım çocuklar uyurken

geçmiş olsun canımmm. tez zamanda iyileşir inşallahhhh.

kızma ama keşke eşini çocuklqrın başına koyup sen gitseydin..
bende olsam rahat edemezdimde.. çok geçmiş olsun buarada

geçmiş olsun canımmm. tez zamanda iyileşir inşallahhhh.

kızma ama keşke eşini çocuklqrın başına koyup sen gitseydin..
bende olsam rahat edemezdimde.. çok geçmiş olsun buarada

sağolun kızlar,aslında haklısın edda,ama oğlum 1 yaşında kızımsa 2,5 yok bile,iksiine de bakamaz ki eşim,yakında akraba da yok içim bunaldı çok yaa,olmazsa akşam hep beraber gideriz.

kızlarrr kalori sayımından anlayanlar yardım lazımm
bu liste kaçkaloriliktir yaklaşık olarak

sabah:

1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim kepekli ekmek
1 haşnamış yumurta
1 kk peynir
domates,salatalık

ara:

1 elma

öğle:

1 kase çorba
3 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
bol salata

ara:
1 elma

akşam:
1 kase çorba
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
3-4 yk sebze yemeği

ara:
1 bardak süt
1 elma

yaklaşık olarak 1500 falan mıdır kalorisi bu listenin?

kahvaltı 310
elma 60
öğle 300
elma 60
akşam 300
son ara 160 gibi geldi.

tadım olcaktı... yanlış yazmışım bugün oruçluyumda:))allah kabul ederse,, herkes iftar telaşında galiba ben alt kattaki eltime davetliyim oyüzden burda vakit geçiriyorum:) herkese hayırlı iftarlar. allah kabul etsin.

tadım olcaktı... yanlış yazmışım bugün oruçluyumda:))allah kabul ederse,, herkes iftar telaşında galiba ben alt kattaki eltime davetliyim oyüzden burda vakit geçiriyorum:) herkese hayırlı iftarlar. allah kabul etsin.

2011-08-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Tavuk Ciğer 250 GRAM 367.5
[2] Yulaf Kepeği 0.1 BARDAK 23.1
[3] SEK light yoğurt 2 100gr 96.2
[4] pınar light süt 6 100 ml 210
[5] pınar light süt 4 100 ml 140
[6] yumurta 1 adet 80
[7] yumurta 2 adet 160
Toplam : 1076.8 kal.

eşim teravihe gitmişken bende spor yapayım.

spor:30 dk eliptik bis.
yeşilçay: 2 fincan
başka ne yazıyorduk
su şimdilik 2 lt. sahura kadar 4 olabilir.
kitap:3 sayfa şimdilik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…