- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.661
hım.. o zaman kalorili şeyler mi yiyorsun :26: Bir yerde bir sorun olmalı di mi?
Neyse bak müsli çok kolay.Hem herşyden yiyorsun hem kilo veriyorsun.Bak anlatayım:
Sahur:
500 ml. limonlu su
30 gr müsli ( 100 ml. yagsız süt ile ) Ben yarım yaglı kullandım
Sonrada daha cok protein agırlıklı besleniyorsun.Yumurts yogurt, peynir falan.Domates salatalık bol bol...
Ben 1 dilim kepekli ekmek ve 1 şekerli bir çayda içiyorum.
İftar:
500 ml. limonlu su
30 gr müsli ( 100 ml. yagsız süt ile )
Sonrada yarım kase corba, yarım kase cacık veya yogurt, bir küçük tabak sebze yemeği yada ızgara et, salata... Ben 1 dilim kepekli ekmekde yedim, arada light kolada içiyorum.Birde sunu söyleyeyim.Yemekleri çok az yaglı yaptım ve tatlı hiç yemedim nerdeyse, cok az yedim.Birde yemekte karpuz cok yedim, acayip tok tuttu beni.. Birde en az 20 dk. spor..
Böyle işte.. salı günü başladım müsliye perşembeye kadar 1 kilo verdim.Ramazanın sonuna kadar yapıcam inş.
bu sadece fadıme abla ıcın deıl butun takım ıcın gereklı olan bısey ıstıyosan oylama yap lıste önemlimi deilmi diye sonuca gore hareket edelım .Ama mesela ben dun sonuncu oldugumu gorunce uzuldum ve dank ettı bu 1. olan ıcınde gecerlı.Bencede yapılmalı bole bı lıste espırılı oluyo hem :) Ve lutfen aranızdakı su ıgneleyıcı gergın havayı atın bu benı ve sanırım dıger butun uyelerı rahatsız edıyor.Biz bi takımız unutmayalım lutfen ....
)
ne yapıyolar kız oynayıp.. laa bu kadında benim gibi kocasından tombişşş.
arkadaşlar ben ekmek yemeden doymuyorum((doymuyorummmm ( doymuyorum (( bana biçare lütfen napabilirim ((
20 gündür 1 dilim ekmek yemedim. sanırım alıştım. tatlım sen diyetie uygun 2-3 dilim ekmeğini ye sonrasını kaldır elinin altından. zamanla alışırsın ya inşallah..tok tutan yiyecekelrden yiyebilirsin alışaa kadar. emsela patates. geen yine bi doktor söylendiği gibi patatesin şekeri birden artırmadığını çok iyi bir diyet yiyeceği olduğpunu söylüyordu. 1 dilim ekmek 1 haş.patates ye mesela zamanla ekmeksiz yapabilecek kıvama gelirsin. bide sulu yemeklere banma huyun varsa sulu eymekleri tabağına susuz koyy.kendine çukur değil düz tabak seç meselaa.aklıma bunlar geldi.
canım önerilerin için çok teşekkür ederim...ekmeği hayatımdan çıkarmak istiyorum ama doymuyormuşum gibi geliyor(20 gündür ekmek yemeyince ne kadar kilo verdin tritofan cım?
selam kzılarr
geçmişi okudum ama yorum yapamadım,kuzura bakmayın kafam burda değil.
anenm düşmüş başını çarpmış acildeymişler,off ya gideemdim,eşimi yolladım,kzuulara bakacak kimse yok çünkü,yürüyüşe çıkmış,düşmüş yoldan geçen biri görmüş babamı ambulansı falan aramışlar,çok kötü oldum,gözümle görene kadar inanamıycam sanırım ya
neysee kuzuları uyuttum
dünkü menüm
iftar:
1 kepçe çorba
bol salata
2 bardak ayran
7 tane çiğ börek(ama ufacıktı toplasam anca 2 tane eder)
sahur:
2 dilim baklava
2 haşlanmış yumurta
toplamda 1,5 lt su,cnm hiç su istemedi ya
benden böyle gidip yemeklerimi koyayım çocuklar uyurken
selam kzılarr
geçmişi okudum ama yorum yapamadım,kuzura bakmayın kafam burda değil.
anenm düşmüş başını çarpmış acildeymişler,off ya gideemdim,eşimi yolladım,kzuulara bakacak kimse yok çünkü,yürüyüşe çıkmış,düşmüş yoldan geçen biri görmüş babamı ambulansı falan aramışlar,çok kötü oldum,gözümle görene kadar inanamıycam sanırım ya
neysee kuzuları uyuttum
dünkü menüm
iftar:
1 kepçe çorba
bol salata
2 bardak ayran
7 tane çiğ börek(ama ufacıktı toplasam anca 2 tane eder)
sahur:
2 dilim baklava
2 haşlanmış yumurta
toplamda 1,5 lt su,cnm hiç su istemedi ya
benden böyle gidip yemeklerimi koyayım çocuklar uyurken
geçmiş olsun canımmm. tez zamanda iyileşir inşallahhhh.
kızma ama keşke eşini çocuklqrın başına koyup sen gitseydin..
bende olsam rahat edemezdimde.. çok geçmiş olsun buarada
kızlarrr kalori sayımından anlayanlar yardım lazımm
bu liste kaçkaloriliktir yaklaşık olarak
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim kepekli ekmek
1 haşnamış yumurta
1 kk peynir
domates,salatalık
ara:
1 elma
öğle:
1 kase çorba
3 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
bol salata
ara:
1 elma
akşam:
1 kase çorba
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
3-4 yk sebze yemeği
ara:
1 bardak süt
1 elma
yaklaşık olarak 1500 falan mıdır kalorisi bu listenin?
Pzardan al, açık satılıyor.Ben 5 liralık alıyorum 2 hafta gidiyor bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?