- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.601
arada oluyor gülüm enerjisi düşüyor insanın gelip geçecek moralini bozma bazı zaman biraz gevşetip verdiğin kiloyu sabitlersen hem geri almazsın hem de çok zorlanmazsın bence, arada ama benim gibi sürekli gevşek canını dinleyerek değil tabi:)Ahh ahh
Ben 80 li kilolara indiğimde 80 li kilo göstermiyordum bile. Şimdi böyle zorlanmak moralimi bozmuyor desem yalan olur.
Motivasyona ihtiyacım var şuan.
Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama genel olarak herşeye bir isteksizliğim oluştu.
Ev işlerini bile düzene sokamıyorum. Hergün yemek pişirmek hele de ne pişirsem diye düşünmek zor geliyor bir kaç gündür.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
20.00 den sonra ye sekerim :))
ekmek arası ekmeği pek severim :)) ammaaa sana bu zevki yaşatamam cicim
canimcim hiç moralini bozma. stres atmak istersen bana sataş :)) sirkelen kendine gel ve tekrar süper kilolar vereceğimizi hayal et
olurmu tatlım seni yenmek için nekadar çabalıyom bak :)
Bugün nasılsın
zaten her kilo veriş sonrasında geri alma metoyu bozuyor
Ben senelerdir öyle olduğum için vücut sapıttı iyice :))
menü gayet güzel rakipcim
Heralde kaçamak yapmaya pek niyetin yok senin :))kız beni sevindirmicenmi :)
Tatlım geçmişi düşünirsek işin içinden çıkamayız
O zaman benim ölmem lazım :))
Ne olduysa oldu bitti biz artık önümüze bakalım
Kilo verdikçe heyecanın hevesin artacak
Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diyelim :))
menüm
12 :10
2 haşlama yumurta
1 kk peynir, kimyonla
domates salatalık
1 lokma ekmeğe z. yağı ve d vitamini
1 çatal patatesli yumurta
19 :05
1 kase z.y. bamya
1 kayık dilim kavun
1 yemek k. bulgur pilavı(eşimin ısrarına)
salata
su 3 lt .
spor henüz yok
arada oluyor gülüm enerjisi düşüyor insanın gelip geçecek moralini bozma bazı zaman biraz gevşetip verdiğin kiloyu sabitlersen hem geri almazsın hem de çok zorlanmazsın bence, arada ama benim gibi sürekli gevşek canını dinleyerek değil tabi:)
Boyaaaa :)
valla orası şansa cnm inş.geçmez
onların tohumunun genetiği değişti bebeğim şimdi gdo suz mısır yok :)
Bugünkü menüm
Sabah 6.30
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Yarım domates
Öğle:
2 büyük köfte
Salata
1 dilim ekmek
Akşam.
6 yk türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok
Söz verdiğim gibi erkenden yedim akşam yemeğimi
Mefkurem itafen gelsin menüm:)
Kahvaltı 11:30
1yumurtali baharatlı omlet içinde de bir dilim dil peyniri koydum erittim himm yok böyle bir lezzet
Üç zeytin
Bir kase lor
Közlenmiş kırmızı biber ,yeşil biber, domates 1 sarımsak
Salatalik
6:30
Salata
Cacık
Bir tabak yoğurtlu kabak sote
1 tavuk bud
Bol su 2 bardak bitki çayı
Spor yapmam galiba çünkü ev işleri belimi kolumu iyi agritiyor dahada yuklenmiyim
Kavun sadece biraz fazla geldi bana onun dışında güZelmenüm
2 haşlama yumurta
1 kk peynir, kimyonla
domates salatalık
1 kase z.y. bamya
1 kayık dilim kavun
salata
su 3 lt .
spor henüz yok
Tam olarak durum moral bozmak değil. Yani mesela diyet meselesi değil:) genel bir enerji düşüklüğü bir kaç güne geçer.:)
Biliyorum nasıl çabaladığını:) bugün daha iyi ama çok yoğun geçiyor regl kımıldamıyorum resmen:)
Bu sefer son diyerek başladım bu işe. Zayıflamadan hamile gebelikte düşünmüyorum. Çok vaktim yok gibi geliyor stres yapıyırum sanırım.
Nasıl bir savaş halindeyim bir bilsen. Bayram için aldığım çikolatalar bana bakıyor ben onlara. Sonra ben daha bakmıyorum. :) hazır 400 gr gitmişken cuma günü iyi bir sonuç görmem lazım.
Bu yüzden seni sevindiremem ancak sen kendini sevindirebilirsin :))))
Geçmişe takılmıyorum. Yağdan gitsede tartıda görmek istiyorum. Sırf bu yüzden spot hevesim kaçtı. :) regl bitsin spora devam. Bir yerden sonra tartıda inmeye başlayacak biliyorum.
Bence bulgur pilavı 3 kaşığa kadar iyi. Bir dilim ekmeğe denk geliyor. Benim diyetisyenim veriyor.
Geçti bile diyebiliriz. İyiki varsınız ablam:) gevşetmek istemiyorum:)
Ay benim eşim önümden alırdı. seninki ısrar etmiş :)) mönü güzel. meyve de ölçülü olarak tatlı ıhtiyacinı karşılamanın en masum yolu. ıhtiyacin varmış demek:)menüm
2 haşlama yumurta
1 kk peynir, kimyonla
domates salatalık
1 kase z.y. bamya
1 kayık dilim kavun
salata
su 3 lt .
spor henüz yok
sen diyetisyenle çok güzel gidiyorsun. çoğu zaman yağdan da epey düşüyorsun gördüğüm kadar. bence emin adımlarla bu sefer geri almayacak şekilde vereceksin. sadece inan kendine.Tam olarak durum moral bozmak değil. Yani mesela diyet meselesi değil:) genel bir enerji düşüklüğü bir kaç güne geçer.:)
geçen yemiştim. midem çok ağrıdi. Ama sonrasında bagirsaklarimi fena çalıştırdı. ayıptır söylemesi sonraki gün 3-4 defa tuvalete ciktim.
acaba şuan mısırı mi savunuyorum ben. yok yok yemeyeceğim. birazdan kendime tarçınlı kahve yapıp yanında bir kuru kayısı yicem. tokluk hissim oluşmadı bu akşam. gece birşeylere saldırmak istemiyorum.
Ay benim eşim önümden alırdı. seninki ısrar etmiş :)) mönü güzel. meyve de ölçülü olarak tatlı ıhtiyacinı karşılamanın en masum yolu. ıhtiyacin varmış demek:)
sen diyetisyenle çok güzel gidiyorsun. çoğu zaman yağdan da epey düşüyorsun gördüğüm kadar. bence emin adımlarla bu sefer geri almayacak şekilde vereceksin. sadece inan kendine.
sen de mi çocuk düşünüyorsun. Ben de aynı. eşime diyorum ben ideal kiloma gelip kontrolü öğrendikten sonra çocuk düşüneceğim. o da ana çocuk dede dicek o zaman diyor. Ama bu sefer kendimi düşüneceğim. bu bencillik değil aksine çocuklara yetebilecek bedende olmak istiyorum.
Ay unutmadan regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır. ağrın dinince spor yap mutlaka. daha çok etkisini goreceksin
Bugünkü menüm
Sabah 6.30
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Yarım domates
Öğle:
2 büyük köfte
Salata
1 dilim ekmek
Akşam.
6 yk türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok
Söz verdiğim gibi erkenden yedim akşam yemeğimi
Mefkurem itafen gelsin menüm:)
Kahvaltı 11:30
1yumurtali baharatlı omlet içinde de bir dilim dil peyniri koydum erittim himm yok böyle bir lezzet
Üç zeytin
Bir kase lor
Közlenmiş kırmızı biber ,yeşil biber, domates 1 sarımsak
Salatalik
6:30
Salata
Cacık
Bir tabak yoğurtlu kabak sote
1 tavuk bud
Bol su 2 bardak bitki çayı
Spor yapmam galiba çünkü ev işleri belimi kolumu iyi agritiyor dahada yuklenmiyim
menüm
2 haşlama yumurta
1 kk peynir, kimyonla
domates salatalık
1 kase z.y. bamya
1 kayık dilim kavun
salata
su 3 lt .
spor henüz yok
geçen yediğimde öyle ağrı hissetmiştim ki büyük ihtimalle uzun süre yemem. kilo verme sürecinde elimden geldiğince dikkat edeceğim insallah. Ama bu akşam açlık krizi gibi birşey yaşadım. çok şükür kahve ve bir kayisiyla atlattım. yoksa bir mısır değil neler neler yerdim kim bilirİnan bana savunmak en büyük hata olur kuzum he bak kilonu ver korumaya geç o zaman Mısır gibi şeyler kilo aldırmıyor ama verirken ben hep kendimi hassas bi terazi gibi düşünüyorum ve terazinin dengesini bozma
geçen yediğimde öyle ağrı hissetmiştim ki büyük ihtimalle uzun süre yemem. kilo verme sürecinde elimden geldiğince dikkat edeceğim insallah. Ama bu akşam açlık krizi gibi birşey yaşadım. çok şükür kahve ve bir kayisiyla atlattım. yoksa bir mısır değil neler neler yerdim kim bilir
hamilelik değil de bana hamilelik sonrası çok kilo eklemişti. şimdi beynimdeki yemekle ilgili tabuları yıkıp ideal kiloda hamile kalırsam eminim çok daha mutlu olacağım. varsın bir sene daha geç olsun çocuk. Rabbim sağlıklı hayırlı kuzucuklar nasip etsin bize. bizim için en hayırlı zamanda insallah. AminKesinlikle sana katılıyorum o kadar değişiyor ki insan ayrıca her gören çıtır anne diyor inanılmaz bi duygu ve hamilelikler ilişki kilo koyuyor insana bari zayıflayıp hamile kal ki sonra verecek az kilon kalsın ben gibi
Erkekler ne anlar ya boşver sen :))
saat 6 civarlarında hiç doymayacağım diye hissediyordum. çok şükür atlattim. bir haftadır ekmek şeker ve meyve yemiyordum. vücut bi isyan edecek oldu ama galip gelen ben oldumatlattıysan süper canım :)
Kesinlikle çok dikkat etmeliyiz
Biraz akşamki kavun işi bozmuş :))yoksa süper cnmmenüm
2 haşlama yumurta
1 kk peynir, kimyonla
domates salatalık
1 kase z.y. bamya
1 kayık dilim kavun
salata
su 3 lt .
spor henüz yok
Çok güzel bir mönü ablacım. spor da yaptın mı tadından yenmezSlmmm millet
Biraz önce eve geldim hemen yemeğimi yedim
Bugün Biraz geç oldu ama önümüzdeki 2 gün kısacağım için etkisi olmaz heralde
Menüm
11.30
Tavada 1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates
3 ceviz
15.15
1 ayran _dışarda
19.50
1 tb y.fasülye
Yoğurt
Su 2 lt yi geçer
Sporu akşam devam yapıcam sonra yazarım
bunu okumadan ben eleştirimi yaptıydım :))kaçamağımız meyve olsun yeterki :)ben üşüyorum yaavf hava hala yağmurlu ben de bir halsizlik bacaklarım sızlıyor yaşlı neneler gibi romatizmalarım azıttı oyy oyy diyesim var heheheh
yine akşam kavun yemişsin hımmm diyeceksiniz biliyorumama canım şekerli çekiyor sonradan tozutup paket ürünlere dadanmamak için ve kokusu güzel geliyordu yaaf bir yerim mi şişsin heee (gerçekten şişiyor )
savunmamı da yaptım ben gideyim artık:))
stres yapıcak ne var bebeğim burda güle oynaya incecik olacazBu sefer son diyerek başladım bu işe. Zayıflamadan hamile gebelikte düşünmüyorum. Çok vaktim yok gibi geliyor stres yapıyırum sanırım
Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm olsunNasıl bir savaş halindeyim bir bilsen. Bayram için aldığım çikolatalar bana bakıyor ben onlara. Sonra ben daha bakmıyorum. :) hazır 400 gr gitmişken cuma günü iyi bir sonuç görmem lazım.
Bu yüzden seni sevindiremem ancak sen kendini sevindirebilirsin
güzelim niye böyle düşündüğünüde anlamadımGeçmişe takılmıyorum. Yağdan gitsede tartıda görmek istiyorum. Sırf bu yüzden spot hevesim kaçtı. :) regl bitsin spora devam. Bir yerden sonra tartıda inmeye başlayacak biliyorum.
güzelim evham yapmaOfff biz eve dönüyoruz ben en iyisi bi doktora gideyim belki bişeyler yapabilir bi de çocuk doktoruna bi gidip sorayım en iyisi olmadı evdeki buzluğum da var bişeyler onları kullanayım
Koyu kırmızı Koyu patlıcan gibi bişey cnmMefkurem abla hangi renk yaptınnn
Bazen bi açlık krizi geliyor o anı atlatınca açlıkda gidiyorsaat 6 civarlarında hiç doymayacağım diye hissediyordum. çok şükür atlattim. bir haftadır ekmek şeker ve meyve yemiyordum. vücut bi isyan edecek oldu ama galip gelen ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?