Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla arkadan ne kadar ince görünüyorsun:)
Saçlarına rengine bayıldım çok güzelllll

Abla arkadan ne kadar ince görünüyorsun:)
Saçlarına rengine bayıldım çok güzelllll
Sağlasın tatlımmm bende sevdim bu rengi önceki birazdaha açıktı pek hoşuma gitmiyodu

Kız başlıyalı 9 kilo gitti nerdeyse biraz inceleyim dimi :))

saçların çok güzelmiş ablam. maşallah

Tabiki tatlım
Ilk hedef 89 sonraki 79
Ben 78 de falan birazdaha normal oluyorum
dün halamlar önceki zayıfladığımda çok güzel olduğumu ve ondan fazla zayiflamamam gerektiğinisöylediler. o da 75 kilo. Ama benim hedef çok daha aşağıları olacak insallahhhh

dün halamlar önceki zayıfladığımda çok güzel olduğumu ve ondan fazla zayiflamamam gerektiğinisöylediler. o da 75 kilo. Ama benim hedef çok daha aşağıları olacak insallahhhh
Senin boy kaçtı cnm
Profilinize yazsanızda unutmasak :)
Sen başkalarını boşver kendi hayallerine odaklan
Banada çok dediler 68 de çirkin oldun leylek gibi falan diye ama ben çok mutluydum
Inş.bu sefer 65 olucam

yok canisi ne titizliği normal ölçülerde temizim işte ama hareketliyim tüm gün oturmam güzel yememe rağmen kilo vermememde zorluk cekmiyorum bunun etkisi çoktur bencede

harika fikir bu ödüller motivrnr motive katar

Kızlar menü
Sabah
Maydanozlu dil peynirli omlet 1.5 yumurtadan
Örgü peyniri
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
Koca kase salata tavuk parçalı
Su 3 lt oldu 4 olur yatana kadar
Spor yok kötüyüm bugün biraz
Menüye diyecek yok her zaman ki gibi şeyda başkan
Bende dün yapmadım bugün eksi gördüm
Bakınız haftasonu Bakınız bugün
Haaaa Haaaa
O sporların karşılığı bu eksi bence
Hepsinden alırım bir porsiyon:)
çok güzel helede o dev tavuk:)

doğru yoldasın bebem çıtır çıtır baklava en güzeli. eve giderken bir kilo al ohhh mis
Ciddimisin diye iki kere okudum :))
Ben yine mısırla sınavdayım.
Aramızda kalsın severim kerqtwyi bende:)
bugünkü mönüm
10.00
Bir yumurtayla peynirli omlet
Salatalık domates
5 zeytin
10 findik

17.30
1 tabak taze fasulye
salata

2 litre su
Spor 35 dk fitness
Bu yumurta olmasa ne yaparmış siz diyette acaba:)
Afiyet olsun canım
sen bugün çok yoruldun sekerim bugün yat dinlen. hatta bu hafta dinlen süper olur.

can boğazdan gelir de aynı yerden de çıkar canisi. ay bugün ayrı bir pis boğazım. yesem mi acep yaaaaa
Aman sakın 1lige oynuyoruz
Harikasın prenses sporlar süper emeklerinin vazgeçmeyisinin karşılığını alıyorsun
okul açılınca daha kolay olucak hedefe ulaşmak desene

Menüm
sabah 12 :00
sütlü filtre kahve

aksam 17:30
2 lahmacun salata ve ayran
2 minik salatalık turşusu

su 2 oldu
spor
1 saat yürüyüş
30 dk bölgesel hareketler ( squat lunge mekik yarım mekik makas bisiklet )
Kalori bazında normal ama gülüm kahvaltisiz güne başlamak doğru değil ,helede spor yaptığın gün daha proteinli daha sağlam bir kahvalti yapman lazım ilk amacımız sağlığımıza kavuşmak kiloyu yağdan verelim kaslar gitmesin dimi ama
iyikiii :)
Gercekten o an buraya o mesajı yazarken kendımden vazgeciyomusum
iyiki elimden tutup dur dediniiiz coook seviyorum sizii yaaa
Bitanem burdan kimler geldi kimler geçti sendeki bu ışığı azmi gormesek sana inanmasak bukadar ısrarcı olmazdik belki
Kuzucugum mezun olana kadar takımın kapılarını kitledik gidemezsin bir yere ona göre
Bugün yaptım 30 dk Ama yaparken geçmiyo zaman böyle spor salonunda etrafta ınsanlar olunca daha cok yapasım gelıyo
spor salonu daha keyifli bencede

Aynen sabah kahvaltı yapmamanın sonu
1 tane yedim doymadım 1 tane daha yedim ki geceye acıkıp baska seylere yönelmeyim

annemde gelıyor yarın sonunda :)
hadi gozun aydın

Öyle yapmayı planlıyorum abla da sütten geçer mi maske alcam
sütten değilde nefesten geçer şeyda ben maske kullandığımı bilirim çocuklar bebekken

lahmacunu sporla telafı etmeye calıstım bılmıyorum basarılı oldummu :)
olmuşsun dur bence

güzellik tek derdin bağırsak olsun kabakda bu işi çok iyi yapıyor tavsiye ederim

daha önce verdiysen kendine kendini ispatlamışsindin demektir
Şimdi dahada kolay hedefe ulaşmanın bence

Bugünkü menüm

Sabah 6.30
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Yarım domates

Öğle:
2 büyük köfte
Salata
1 dilim ekmek

Akşam.
6 yk türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım
Ben de öncesinde 75 kiloya kadar düşmüştüm ama kontrol edemedim kendimi. bu sefer öyle olmayacak insallah.
burda hedefe ulaşıcaz ve diyetkardeşlerimizin sayesinde de koruyacaz inşallah

Senin boy kaçtı cnm
Banada çok dediler 68 de çirkin oldun leylek gibi falan diye ama ben çok mutluydum
Inş.bu sefer 65 olucam
Yıllar içinde cevredikilrde alışıyor şimdi ne ısrar var bana nede salakça yok yüzün çökmüş yok böyle iyisin daha zayiflarsan hasta olursun gibi gibi sacmalamalar söylenmiyor bana:)

Senin boy kaçtı cnm
Inş.bu sefer 65 olucam
165 boyum. kimsecikler umrumda değil şuan. 75 gördüm. Ama tatmin olmadım o halimden. 65 diyorum şuan ama tatmin olur muyum o kiloya düşünce karar vereceğim. hamilelik düşündüğüm için kızlar 55 ı gör diyorlar. şimdilik 55 hayal gibi duruyor ama yapamaz miyim tabiki YAPARIM

Yıllar içinde cevredikilrde alışıyor şimdi ne ısrar var bana nede salakça yok yüzün çökmüş yok böyle iyisin daha zayiflarsan hasta olursun gibi gibi sacmalamalar söylenmiyor bana:)
Beni yıllarca hep çok şişko gördükleri için hemen zayıflayınca tuhaflarına gittiydi
Amannn çokda tınnn hiç umursamam
Önemli olan benim ne istediğim

Boya göre hesaplarsak 55 ideal
Ben 1,68
Kilo 67 soyunmadigim sürece zayıf duruyorum
Ama cibildakken gobekte var bacakta hala kiloyum 58 olsam miki bende acaba

Benim gelip de atlattığım yok daha
Ama Allah'tan sık sık gelmiyor artik
Ben bayadır yaşamıyodum bi geçen hafta mağlup oldum işte
Dünde çok acıktım ama gelip gidip su içtim
Bu hafta biraz fazla vermek istiyorum
Size süpriz yapıcam

Boya göre hesaplarsak 55 ideal
Ben 1,68
Kilo 67 soyunmadigim sürece zayıf duruyorum
Ama cibildakken gobekte var bacakta hala kiloyum 58 olsam miki bende acaba
55 ideal da benim oraya varmam şuan hayal gibi. Ama insallah nasip olur.
senin kendini nasıl hissettiğin önemli. 58 seni mutlu hossettirecekse ol tabi. çok da uzun bir yolun yok. benimki kadar hayal değil yani:))

Ben bayadır yaşamıyodum bi geçen hafta mağlup oldum işte
Dünde çok acıktım ama gelip gidip su içtim
Bu hafta biraz fazla vermek istiyorum
Size süpriz yapıcam
Ben de bugün yaşadım atlattım şükür. güzel bir sürpriz bekliyoruz ablacım. ay heyecan bastı. 2 kilo verebilecek miyim acep :))

saat 6 civarlarında hiç doymayacağım diye hissediyordum. çok şükür atlattim. bir haftadır ekmek şeker ve meyve yemiyordum. vücut bi isyan edecek oldu ama galip gelen ben oldum
Benim takip ettiğim hocaya kayıtsız şartsız teslim oldum söyledikleri okadar mantıklı ki benncee
Diyorki hafta 1 öğün of öğünü yapin canınız ne istiyorsa istediginiz miktarda yada neden kisitliysa diyetiniz öğün onu yiyin .bu pisikolejik olarakta meto içinde olması gereken birşey diyetin devamlılığını sağlar vücudun kitlenmesini engeller
Buradaki önemli nokta akşam olmadan yenilecek ve diğer öğün diyette kalındığı yerden devam edilecek ve sporla da taçlandırılmış
Sende kaçamaksız gidiyorsun ne zamandır diyettesin bu cuma tartı sonrası bı güzellik yap bence

Ama asıl basari 20 30 kiloları sağlıklı bı şekilde vermek benim vericegim 10 kilo başarı bile demem ben ona bak sen onu 1 ayda verdin

Menüm
Sabah 8:00
bir kaşık kuymak
bir dilim ekmek
biraz domates

1kk peynir
7-8 zeytin
bir yk kaşık çemen
bir salatalık
2 dilim ekmek

Akşam
8:00
1 dilim kavun
1 kase yoğurt

Su 3,5 lt
spor 30dk leslie

menü dengesizliği biraz islerden dolayı böyle oluyor bugün evde yemek yapacak kimse yoktu, bu ev yazlık olduğundan herşey bulunmuyor herzaman, evime geçeyim acısını çıkartacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…