- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.621
Yap canısı hem lezzetli hem doyurucuAfiyet olsuun canımmm cok güzel
Güzel menüü canımmm Afiyet olsun özellikle baharatlı omlet benım en sevdıklerımden yarın bende yapayım
Abla arkadan ne kadar ince görünüyorsun:)bunu okumadan ben eleştirimi yaptıydım :))kaçamağımız meyve olsun yeterki :)
Magnezyum eksikliğimi var cnm
Bide sıcak sıcak nane limon kaynat istersen üşümene iyi gelir
stres yapıcak ne var bebeğim burda güle oynaya incecik olacaz
Göreceksin bak zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıcan
Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm olsun
güzelim niye böyle düşündüğünüde anlamadım
Şimdiye kadar az kilo vermedinki
Tatilden bile eksiyle döndün daha ne olsun
Ben olsam kesin 1 haftada +5 olduydum
Hadi bakayım kendini boşa üzmeyi bırak kafanda kurup durma
Şimdiye kadar çok güzel gittin böylede devam edecek
Sporun faydalarını söykememe gerek yok zaten biliyosun
güzelim evham yapma
Artık çok minik değiller seninkiler kocaman kız oldular :)inş.olmasınlar ama olurlarsada, çocuklar hasta ola ola büyüyecekler
Hem bağışıklıkları kuvvetlenir
Koyu kırmızı Koyu patlıcan gibi bişey cnm
Foto geliyor :))resimde renk tam belli değil ama...
Eki Görüntüle 2036695
Sağlasın tatlımmm bende sevdim bu rengi önceki birazdaha açıktı pek hoşuma gitmiyoduAbla arkadan ne kadar ince görünüyorsun:)
Saçlarına rengine bayıldım çok güzelllll
bunu okumadan ben eleştirimi yaptıydım :))kaçamağımız meyve olsun yeterki :)
Magnezyum eksikliğimi var cnm
Bide sıcak sıcak nane limon kaynat istersen üşümene iyi gelir
stres yapıcak ne var bebeğim burda güle oynaya incecik olacaz
Göreceksin bak zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıcan
Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm olsun
güzelim niye böyle düşündüğünüde anlamadım
Şimdiye kadar az kilo vermedinki
Tatilden bile eksiyle döndün daha ne olsun
Ben olsam kesin 1 haftada +5 olduydum
Hadi bakayım kendini boşa üzmeyi bırak kafanda kurup durma
Şimdiye kadar çok güzel gittin böylede devam edecek
Sporun faydalarını söykememe gerek yok zaten biliyosun
güzelim evham yapma
Artık çok minik değiller seninkiler kocaman kız oldular :)inş.olmasınlar ama olurlarsada, çocuklar hasta ola ola büyüyecekler
Hem bağışıklıkları kuvvetlenir
Koyu kırmızı Koyu patlıcan gibi bişey cnm
Foto geliyor :))resimde renk tam belli değil ama...
Eki Görüntüle 2036695
Teşekkür ederim cnmsaçların çok güzelmiş ablam. maşallah
daha kaç 9 lar gidecek. tam bir fıstık olacağız:))Sağlasın tatlımmm bende sevdim bu rengi önceki birazdaha açıktı pek hoşuma gitmiyodu
Kız başlıyalı 9 kilo gitti nerdeyse biraz inceleyim dimi :))
Tabiki tatlımdaha kaç 9 lar gidecek. tam bir fıstık olacağız:))
dün halamlar önceki zayıfladığımda çok güzel olduğumu ve ondan fazla zayiflamamam gerektiğinisöylediler. o da 75 kilo. Ama benim hedef çok daha aşağıları olacak insallahhhhTabiki tatlım
Ilk hedef 89 sonraki 79
Ben 78 de falan birazdaha normal oluyorum
Senin boy kaçtı cnmdün halamlar önceki zayıfladığımda çok güzel olduğumu ve ondan fazla zayiflamamam gerektiğinisöylediler. o da 75 kilo. Ama benim hedef çok daha aşağıları olacak insallahhhh
yok canisi ne titizliği normal ölçülerde temizim işte ama hareketliyim tüm gün oturmam güzel yememe rağmen kilo vermememde zorluk cekmiyorum bunun etkisi çoktur bencedeKalabalık aile olmak güzel işte. bu zamanın tek ya da iki kardeş çocukları gelecekte bu güzellikleri yaşayamayacak
Ay o hazır poğaçalar yasaklansa keşke aşırı yağlı insan sağlığına zarar ama çoluk çocuk yiyor işte.
Normalde ben çok su içerim ama dün bi dengem bozuldu. Midem de bulanıyordu o yüzden içemedim.
Geçmiş olsun canım inşallah devam etmez.
Salata malzemesi kalmamıştı ama bugün dolabı doldurum yeniden.
Teşekkür ederim.
Süpersin takımın en hızlı kilo vereni sen olacaksın galiba. Yakında beni sollarsın kız, hadi bakalım destekliyorum seni...
Dışındaki sert kabuğu kırıyorum içinden iki tane fıstık çıkıyor. onların dışındaki kırmızımsı kahverengimsi ince kabuk normalde elle ovalayınca çıkardı. Nedense bu aldıklarımda çıkmadı. Cinsi mi öyle bilemedim ya da galiba kavrulmamış diye. Öyle kavurayım bari.
Ben @Habinar gibi kendim yapmayı düşünüyorum belki o daha içilesi olur
Malesef ben düne göre 100 gr eksi ama hala +500'üm, dün de çok yemedim ama sabah spor yapıp tartılmıştım acaba o mu şişkinlik yaptı
Akşam 9 biraz geç olmuş ama senin elinde değil sanırım. su baya iyi, menü de iyi afiyet olsun.
Allah yardımcınız olsun.
Yeni evli ve hamile olunca düzgün düşünemiyor bence. Ailesi de söz geçirememiş. Eşi öfke kontrolü eğitimine katılma sözü verdi bize inşallah işe yarar
Başıma birşey gelmeyecekse ben bir öğün yerine Cuma günü 5-6 tane ye derim
Çok güzel Dilek devam et canım
Sen ne hamaratsın ya... İyi bir şey ama hamaratlık aşırı titizlik de zayıflatıyor çevremden bunu gözlemleyebiliyorum.
harika fikir bu ödüller motivrnr motive katarsevgili hatunlar. bugün 48 beden çok güzel bir tunik aldım. o tunige girdigim gün 44 beden alacağım. 44 bedene girdigim gün de 40 beden :)) nasıl fıkır. 40 beden alıp durmadan seyredene kadar aralı aralı kendime ödül vermiş olurum diye düşündüm
Menüye diyecek yok her zaman ki gibi şeyda başkanKızlar menü
Sabah
Maydanozlu dil peynirli omlet 1.5 yumurtadan
Örgü peyniri
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
Koca kase salata tavuk parçalı
Su 3 lt oldu 4 olur yatana kadar
Spor yok kötüyüm bugün biraz
O sporların karşılığı bu eksi benceBende dün yapmadım bugün eksi gördüm
Bakınız haftasonu Bakınız bugün
Haaaa Haaaa
Hepsinden alırım bir porsiyon:)Dün öyle demiyordun :))
O zaman sana yaramıyor sen yapma :))
Sırasıyla Çan'ımın istediklerini yazıyorum
Baklava çıtır çıtır
Ekmek arası kaşar peyniri
Nohut
Nohut seven biri değilim kafayı yedim sanırım :)))
çok güzel helede o dev tavuk:)Menümü yazayım kesinleştirdim :) farklı olursa düzeltirim
07:45 - yulaf + süt içine kuru dut ve 1 tane erik koydum
Ara öğlen Yok
Akşam 18:30-18:45 gibi dev tavuklu salata
Suyum ofiste 3 lt oldu evde de içerim
Ofiste 7 otlu çay ve ananaslı açaili yeşil çay içtim
Ciddimisin diye iki kere okudum :))doğru yoldasın bebem çıtır çıtır baklava en güzeli. eve giderken bir kilo al ohhh mis
Aramızda kalsın severim kerqtwyi bende:)Ben yine mısırla sınavdayım.
Bu yumurta olmasa ne yaparmış siz diyette acaba:)bugünkü mönüm
10.00
Bir yumurtayla peynirli omlet
Salatalık domates
5 zeytin
10 findik
17.30
1 tabak taze fasulye
salata
2 litre su
Spor 35 dk fitness
Aman sakın 1lige oynuyoruzsen bugün çok yoruldun sekerim bugün yat dinlen. hatta bu hafta dinlen süper olur.
can boğazdan gelir de aynı yerden de çıkar canisi. ay bugün ayrı bir pis boğazım. yesem mi acep yaaaaa
Harikasın prenses sporlar süper emeklerinin vazgeçmeyisinin karşılığını alıyorsunSelamlaaar
Ben geldim biraz geç geldim sabah kalktığımda ınternet yoktu yagmurdan dolayı
sonrada evde durmadım 1 saat yürüyüşümüde yaptım eve gelıncede 30 dk bölgesel de çalıştım .
Çünkü sabah 65.9 u gördüm bu benim için coook güzel bir duygu en son 4 yıl önce bu kilodaydım.
Hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah bol eksıler
okul açılınca daha kolay olucak hedefe ulaşmak deseneHaklısın ablam ama evdeyken spor yapasım gelmıyo dısarda yürümek kosmak hosuma gidiyo onada her zaman cıkamıyorum okuldayken spor salonuna gidiyorum cok rahat oluyo son 1 ay :)
Evde elımden geldıgınce hergün yürüyüs yapcam okullar acılıncada direk spor salonuna
Geçmiş olsuuun Merve abla şimdi nasılsınnn :/
ilahi ablaaa alemsin diyeti bozmusken 5-6 olmalıbendede o fikir oluyo
cok ciddi diyet yaparken 1 lokma bıle saglıksız kalorili birsey yemek acaip rahatsız hissettiriyo
Kalori bazında normal ama gülüm kahvaltisiz güne başlamak doğru değil ,helede spor yaptığın gün daha proteinli daha sağlam bir kahvalti yapman lazım ilk amacımız sağlığımıza kavuşmak kiloyu yağdan verelim kaslar gitmesin dimi amaMenüm
sabah 12 :00
sütlü filtre kahve
aksam 17:30
2 lahmacun salata ve ayran
2 minik salatalık turşusu
su 2 oldu
spor
1 saat yürüyüş
30 dk bölgesel hareketler ( squat lunge mekik yarım mekik makas bisiklet )
Bitanem burdan kimler geldi kimler geçti sendeki bu ışığı azmi gormesek sana inanmasak bukadar ısrarcı olmazdik belkiiyikiii :)
Gercekten o an buraya o mesajı yazarken kendımden vazgeciyomusum
iyiki elimden tutup dur dediniiiz coook seviyorum sizii yaaa
spor salonu daha keyifli bencedeBugün yaptım 30 dkAma yaparken geçmiyo zaman böyle spor salonunda etrafta ınsanlar olunca daha cok yapasım gelıyo
hadi gozun aydınAynen sabah kahvaltı yapmamanın sonu
1 tane yedim doymadım 1 tane daha yedim ki geceye acıkıp baska seylere yönelmeyim
annemde gelıyor yarın sonunda :)
sütten değilde nefesten geçer şeyda ben maske kullandığımı bilirim çocuklar bebekkenÖyle yapmayı planlıyorum abla da sütten geçer mi maske alcam
olmuşsun dur bencelahmacunu sporla telafı etmeye calıstım bılmıyorum basarılı oldummu :)
güzellik tek derdin bağırsak olsun kabakda bu işi çok iyi yapıyor tavsiye ederimgeçen yemiştim. midem çok ağrıdi. Ama sonrasında bagirsaklarimi fena çalıştırdı. ayıptır söylemesi sonraki gün 3-4 defa tuvalete ciktim.
acaba şuan mısırı mi savunuyorum ben. yok yok yemeyeceğim. birazdan kendime tarçınlı kahve yapıp yanında bir kuru kayısı yicem. tokluk hissim oluşmadı bu akşam. gece birşeylere saldırmak istemiyorum.
daha önce verdiysen kendine kendini ispatlamışsindin demektirÇok güzel afiyet olsun
Zaten onlardan alıyorum:)
Menüler güzel afiyet olsun.
Kötü şeyler yemedikten sonra arada bir dengesiz olması önemli dğeil:)
Bence iyi bir menü.
Bu hafta seni yeterince motive edemediysem üzgüünm ablam.
Sağol abla. Benim maalesef mide bulantısıda eşlik ettiğinden az yedim.
Bu hafta sadce 1 gün spor yaptım.
Güzel afiyet olsun.
Zafiyet olsun:)
Geçmil olsun inşallah iyisindir şuan.
Tebrik ediyorum. Ne güzel veriyorsun. Noluur kendine hakim ol alma bir daha. Ben daha önce çok güzel kilo verdim. O zaman benimde böyle gidiyordu. Hepsini geri aldım ve şuan çok zor gidiyor.
Doğum günün kutlu olsyn canım. Sevdiklerinle nice senelere. :)
Menü güzel olmuş
2 taneyle anlaşaım bence
Afiyet olsun harika
Güzeldi güzel olmuş son haliylede
Az olmuş canım. Afiyet olsun...
Tebrik ederim çok iyi. Böyle devam
2 lahmacun bana fazla geldi ama gerisi güzel. Spor güzel:)
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 6.30
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Yarım domates
Öğle:
2 büyük köfte
Salata
1 dilim ekmek
Akşam.
6 yk türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok
burda hedefe ulaşıcaz ve diyetkardeşlerimizin sayesinde de koruyacaz inşallahBen de öncesinde 75 kiloya kadar düşmüştüm ama kontrol edemedim kendimi. bu sefer öyle olmayacak insallah.
Yıllar içinde cevredikilrde alışıyor şimdi ne ısrar var bana nede salakça yok yüzün çökmüş yok böyle iyisin daha zayiflarsan hasta olursun gibi gibi sacmalamalar söylenmiyor bana:)Senin boy kaçtı cnm
Profilinize yazsanızda unutmasak :)
Sen başkalarını boşver kendi hayallerine odaklan
Banada çok dediler 68 de çirkin oldun leylek gibi falan diye ama ben çok mutluydum
Inş.bu sefer 65 olucam
165 boyum. kimsecikler umrumda değil şuan. 75 gördüm. Ama tatmin olmadım o halimden. 65 diyorum şuan ama tatmin olur muyum o kiloya düşünce karar vereceğim. hamilelik düşündüğüm için kızlar 55 ı gör diyorlar. şimdilik 55 hayal gibi duruyor ama yapamaz miyim tabiki YAPARIMSenin boy kaçtı cnm
Profilinize yazsanızda unutmasak :)
Sen başkalarını boşver kendi hayallerine odaklan
Banada çok dediler 68 de çirkin oldun leylek gibi falan diye ama ben çok mutluydum
Inş.bu sefer 65 olucam
Benim gelip de atlattığım yok dahaBazen bi açlık krizi geliyor o anı atlatınca açlıkda gidiyor
Benim de dün akşam öyle olduydu
Beni yıllarca hep çok şişko gördükleri için hemen zayıflayınca tuhaflarına gittiydiYıllar içinde cevredikilrde alışıyor şimdi ne ısrar var bana nede salakça yok yüzün çökmüş yok böyle iyisin daha zayiflarsan hasta olursun gibi gibi sacmalamalar söylenmiyor bana:)
Boya göre hesaplarsak 55 ideal165 boyum. kimsecikler umrumda değil şuan. 75 gördüm. Ama tatmin olmadım o halimden. 65 diyorum şuan ama tatmin olur muyum o kiloya düşünce karar vereceğim. hamilelik düşündüğüm için kızlar 55 ı gör diyorlar. şimdilik 55 hayal gibi duruyor ama yapamaz miyim tabiki YAPARIM
Ben bayadır yaşamıyodum bi geçen hafta mağlup oldum işteBenim gelip de atlattığım yok daha
Ama Allah'tan sık sık gelmiyor artik
55 ideal da benim oraya varmam şuan hayal gibi. Ama insallah nasip olur.Boya göre hesaplarsak 55 ideal
Ben 1,68
Kilo 67 soyunmadigim sürece zayıf duruyorum
Ama cibildakken gobekte var bacakta hala kiloyum 58 olsam miki bende acaba
Ben de bugün yaşadım atlattım şükür. güzel bir sürpriz bekliyoruz ablacım. ay heyecan bastı. 2 kilo verebilecek miyim acep :))Ben bayadır yaşamıyodum bi geçen hafta mağlup oldum işte
Dünde çok acıktım ama gelip gidip su içtim
Bu hafta biraz fazla vermek istiyorum
Size süpriz yapıcam
Benim takip ettiğim hocaya kayıtsız şartsız teslim oldum söyledikleri okadar mantıklı ki bennceesaat 6 civarlarında hiç doymayacağım diye hissediyordum. çok şükür atlattim. bir haftadır ekmek şeker ve meyve yemiyordum. vücut bi isyan edecek oldu ama galip gelen ben oldum
Ama asıl basari 20 30 kiloları sağlıklı bı şekilde vermek55 ideal da benim oraya varmam şuan hayal gibi. Ama insallah nasip olur.
senin kendini nasıl hissettiğin önemli. 58 seni mutlu hossettirecekse ol tabi. çok da uzun bir yolun yok. benimki kadar hayal değil yani:))
Ben de bugün yaşadım atlattım şükür. güzel bir sürpriz bekliyoruz ablacım. ay heyecan bastı. 2 kilo verebilecek miyim acep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?