- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.641
Hadi inşallah abla bayram önce 1lik hediyemiz olsa ne güzel olurduBen bayadır yaşamıyodum bi geçen hafta mağlup oldum işte
Dünde çok acıktım ama gelip gidip su içtim
Bu hafta biraz fazla vermek istiyorum
Size süpriz yapıcam
Daha yaşın genç cnm165 boyum. kimsecikler umrumda değil şuan. 75 gördüm. Ama tatmin olmadım o halimden. 65 diyorum şuan ama tatmin olur muyum o kiloya düşünce karar vereceğim. hamilelik düşündüğüm için kızlar 55 ı gör diyorlar. şimdilik 55 hayal gibi duruyor ama yapamaz miyim tabiki YAPARIM
Ne zaman dönüş senin canımMenüm
Sabah 8:00
bir kaşık kuymak
bir dilim ekmek
biraz domates
1kk peynir
7-8 zeytin
bir yk kaşık çemen
bir salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
8:00
1 dilim kavun
1 kase yoğurt
Su 3,5 lt
spor 30dk leslie
menü dengesizliği biraz islerden dolayı böyle oluyor bugün evde yemek yapacak kimse yoktu, bu ev yazlık olduğundan herşey bulunmuyor herzaman, evime geçeyim acısını çıkartacam
Canim bu hoca hangi hoca kiBenim takip ettiğim hocaya kayıtsız şartsız teslim oldum söyledikleri okadar mantıklı ki benncee
Diyorki hafta 1 öğün of öğünü yapin canınız ne istiyorsa istediginiz miktarda yada neden kisitliysa diyetiniz öğün onu yiyin .bu pisikolejik olarakta meto içinde olması gereken birşey diyetin devamlılığını sağlar vücudun kitlenmesini engeller
Buradaki önemli nokta akşam olmadan yenilecek ve diğer öğün diyette kalındığı yerden devam edilecek ve sporla da taçlandırılmış
Sende kaçamaksız gidiyorsun ne zamandır diyettesin bu cuma tartı sonrası bı güzellik yap bence
Haftaya dönmeyi planlıyorum bakalim inşallah, istesem şimdi de giderim ama yaşlılar diye yardım edelim diyorum. Hernekadar onlar gormese de Allah rızası için. Hepimizin olacağı durum o sonunda.Ne zaman dönüş senin canım
Akşam çok olmuş sabaha kadar nasıl duracaksın iz acikirsin sanku
bir aydır diyetteyim. bir iki ufak kacamagim oldu. Ama hiçbirinde yine de sınırsız değildim. öyle bir güzelliği vücudum kilo vermeyi biraktiginda vücudu şaşırtmak için kullanacağım. şuan diyetteki. ve yoksunum hissi yaşamıyorum çok şükür. hâlâ 100 kilonun üstünde olmama rağmen hissettiğim kilo ve hareketliliğim çok daha zayıf kilolarda gibi.Benim takip ettiğim hocaya kayıtsız şartsız teslim oldum söyledikleri okadar mantıklı ki benncee
Diyorki hafta 1 öğün of öğünü yapin canınız ne istiyorsa istediginiz miktarda yada neden kisitliysa diyetiniz öğün onu yiyin .bu pisikolejik olarakta meto içinde olması gereken birşey diyetin devamlılığını sağlar vücudun kitlenmesini engeller
Buradaki önemli nokta akşam olmadan yenilecek ve diğer öğün diyette kalındığı yerden devam edilecek ve sporla da taçlandırılmış
Sende kaçamaksız gidiyorsun ne zamandır diyettesin bu cuma tartı sonrası bı güzellik yap bence
Ben öyle düşünmüyorum. başarı istediğin kiloya varabilmek. senin 10 kilon benim 30 kilomla aynı değer de mutluluk verici.Ama asıl basari 20 30 kiloları sağlıklı bı şekilde vermekbenim vericegim 10 kilo başarı bile demem ben ona bak sen onu 1 ayda verdin
Instagram da sevda uysalCanim bu hoca hangi hoca ki
Allah razı olsun canım.Haftaya dönmeyi planlıyorum bakalim inşallah, istesem şimdi de giderim ama yaşlılar diye yardım edelim diyorum. Hernekadar onlar gormese de Allah rızası için. Hepimizin olacağı durum o sonunda.
Birazda ideal kilo kas yapısına vücuttaki dağılımına göre değişiyor cnmBoya göre hesaplarsak 55 ideal
Ben 1,68
Kilo 67 soyunmadigim sürece zayıf duruyorum
Ama cibildakken gobekte var bacakta hala kiloyum 58 olsam miki bende acaba
sen verirsin inş.güzelim zaten bugünden bisürü eksin varBen de bugün yaşadım atlattım şükür. güzel bir sürpriz bekliyoruz ablacım. ay heyecan bastı. 2 kilo verebilecek miyim acep :
millet bi 5 kilo için senelerce uğraşıyor tatlımAma asıl basari 20 30 kiloları sağlıklı bı şekilde vermekbenim vericegim 10 kilo başarı bile demem ben ona bak sen onu 1 ayda verdin
ne zaman geçecen cnmMenüm
Sabah 8:00
bir kaşık kuymak
bir dilim ekmek
biraz domates
1kk peynir
7-8 zeytin
bir yk kaşık çemen
bir salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
8:00
1 dilim kavun
1 kase yoğurt
Su 3,5 lt
spor 30dk leslie
menü dengesizliği biraz islerden dolayı böyle oluyor bugün evde yemek yapacak kimse yoktu, bu ev yazlık olduğundan herşey bulunmuyor herzaman, evime geçeyim acısını çıkartacam
Bunun için elimden geleni yapıcam bitanemHadi inşallah abla bayram önce 1lik hediyemiz olsa ne güzel olurdu
Ben de bir takip edeyim bakalım. insallah faydası olacaktır bana daInstagram da sevda uysal
Çok tatlı dehşet bişey ben çok şey öğreniyorum ondan . uzaktan eğitim bile düşünüyorum da esime saçma geliyor kazulet ne olucak:)
Ervam en iyi sen tanırsın kendini bu şekilde daha iyi geliyorsa kaçamaksız seni daha motive ediyorsa süperbir aydır diyetteyim. bir iki ufak kacamagim oldu. Ama hiçbirinde yine de sınırsız değildim. öyle bir güzelliği vücudum kilo vermeyi biraktiginda vücudu şaşırtmak için kullanacağım. şuan diyetteki. ve yoksunum hissi yaşamıyorum çok şükür. hâlâ 100 kilonun üstünde olmama rağmen hissettiğim kilo ve hareketliliğim çok daha zayıf kilolarda gibi.
kendime en güzel ödülü tartıda ve aynada vermek istiyorum insallah.
Ben öyle düşünmüyorum. başarı istediğin kiloya varabilmek. senin 10 kilon benim 30 kilomla aynı değer de mutluluk verici.
Uzaktan eğitim veriyomuymuşInstagram da sevda uysal
Çok tatlı dehşet bişey ben çok şey öğreniyorum ondan . uzaktan eğitim bile düşünüyorum da esime saçma geliyor kazulet ne olucak:)
bunu okumadan ben eleştirimi yaptıydım :))kaçamağımız meyve olsun yeterki :)
Magnezyum eksikliğimi var cnm
Bide sıcak sıcak nane limon kaynat istersen üşümene iyi gelir
stres yapıcak ne var bebeğim burda güle oynaya incecik olacaz
Göreceksin bak zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıcan
Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm olsun
güzelim niye böyle düşündüğünüde anlamadım
Şimdiye kadar az kilo vermedinki
Tatilden bile eksiyle döndün daha ne olsun
Ben olsam kesin 1 haftada +5 olduydum
Hadi bakayım kendini boşa üzmeyi bırak kafanda kurup durma
Şimdiye kadar çok güzel gittin böylede devam edecek
Sporun faydalarını söykememe gerek yok zaten biliyosun
güzelim evham yapma
Artık çok minik değiller seninkiler kocaman kız oldular :)inş.olmasınlar ama olurlarsada, çocuklar hasta ola ola büyüyecekler
Hem bağışıklıkları kuvvetlenir
Koyu kırmızı Koyu patlıcan gibi bişey cnm
Foto geliyor :))resimde renk tam belli değil ama...
Eki Görüntüle 2036695
Ben işteyim 1 haftada veririm beş kiloyu dimi abla:)Birazda ideal kilo kas yapısına vücuttaki dağılımına göre değişiyor cnm
Sende kilonu göstermiyon
Bende genelde hep -5 dururum
sen verirsin inş.güzelim zaten bugünden bisürü eksin var
Ama ben verirsem süpriz olur :)
millet bi 5 kilo için senelerce uğraşıyor tatlım
Verilen her gr çok kıymetli
ne zaman geçecen cnm
Sabahtan akşama çok uzun süre aç kalmışın
Bunun için elimden geleni yapıcam bitanem
Ya bende bı karekter var sevdiğimi çok severim bayılıyorum şuan bu hatuna resmen:)
Sağolasın tatlımÇok güzel olmuş abla nr güzel uzun ve sağlıklı saçların var maşallah
hamilelik değil de bana hamilelik sonrası çok kilo eklemişti. şimdi beynimdeki yemekle ilgili tabuları yıkıp ideal kiloda hamile kalırsam eminim çok daha mutlu olacağım. varsın bir sene daha geç olsun çocuk. Rabbim sağlıklı hayırlı kuzucuklar nasip etsin bize. bizim için en hayırlı zamanda insallah. Amin
Sağolasın tatlım
Bayadır çok bakımsızdı çok kötü görünüyodu
Boya yapılınca tazeleniyor birazda uçlarından aldırdım
Tabiki verirsin bebeğim :))Ben işteyim 1 haftada veririm beş kiloyu dimi abla:)
Ablam sen her zaman yapıyorsun elinden gelenin fazlasını bile
Senin tartı hain :)
Yok bebeğim bayadır kısa kestirmiyom tabi hemen uzamıyor belki 2 seneyi geçmiştir tam hatırlamıyomAldırmış halin mi bu vallahi tebrikler özel bişey yapıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?