Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

onca işin içinde spor yapabiliyor olman ayrı bir harikaaaa

Daha yaşın genç cnm
Boyundan en az -5 olsan iyi olur

Tabiki yaparsın cnm
Benim tek korkum işe başlayınca fazla gelmezsen uzaklaşırmısın diye
ise başlayınca. akşamdan akşama anca gelebileceğim. hırslı bir yapım var. eğer hevesim kirilmazsa bırakmam. Ama eğer burdan uzak olmak beni uzaklastirirsa internet paketi alır öğlen aralarimda gelirim. okulda çocukların hakkına girmemek için interneti de telefonu da pek kullanmayı sevmiyorum. burdan birazcık uzakta beceremezsem tabiki öğlen aramı buraya ayırırım
Ben kaçamak yapmayı sevmiyorum. çok zorunda kalmazsam vücudum istemezse uzak durmak benim için en güzeli. of günü yapmak seni daha çok bağlayacaksa o şekilde daha mutlu diyet yaparsın.
biz hep birlikte farklı yöntemlerle de olsa başarıya ulaşacağız insallah

Tabiki derste olmaz cnm
Tenefüs ara ne zaman vaktin olursa artık

Tabiki derste olmaz cnm
Tenefüs ara ne zaman vaktin olursa artık
ablacım teneffüs bırakmaz ki bidiklar. tek oglen arasi olur o da veli gelmezse görüşmeye. sabah okula gidip okuldan çıktığım ana kadar çoğu günler kızımı arama fırsatım bile olmadı. gerçi geçen yıl birinci sınıftık. bu yıl daha rahat olurum insallah

Fitt_anne cicim salata devdi :))

Spor listesine bakamadım yatıcam başımda bi ağırlık var 2 öğüne geçince biraz böyle oluyorum ama güzel gidiyor bence :) bakalım cuma ne olacak

Kızlar listeye sporunuzu yazarsanız bana da bi 40 dk ekleyiverin ben yatıyorum bakamıycam pek yarın görüşürüz :* hepinize kokulu öpücükler

Tmm cnm iyi geceler

Bende şimdi başladım spora

Çocuğu kilodan dolayı ertelemiş değilim 1 yıl oldu evleneli biraz geçsin istiyorum. Bu arada zayıflamak iyimolavak. Niyetim hamilelik döneminde kilo almamak:) korumaya devam etmek yani:) hakkımızda hayırlısı canım.

Bence menün güzel olmuş abla...

Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm

İnşallah çok yakında göreceksin. Bu arada saçların güzel olmuş. Öyle uzun saça bakabileni tebrik ediyorum. :) ayrıca kilondan ince görünüyorsun:)

Benim kızda 2.sinifa geçti hocam
Bişey sorabilirmiyim bize hoca yaz ödevi vermedi ara ara kitap okuyoruz bizde zorunlu olmayinca tembellik yaptık almadık test kitabı, yanlış mı yaptım acaba yazmayı unutma riski varmı alsammiki

Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebisin canım
Bende 3. Dogurursam ki dogurucak gibiyim 1,2 seneye inşallah Rabbim
Fit hamile olmak istiyorum spora sağlıklı beslenmeye devam ediyim istiyorum

İnşallah çok yakında göreceksin. Bu arada saçların güzel olmuş. Öyle uzun saça bakabileni tebrik ediyorum. :) ayrıca kilondan ince görünüyorsu
Sağolasın tatlım
Aslında aşırı uzun değil oturarak olunca öyle çıkmış
Omuzlardan az aşağıda

bulgur pilavının üstüne ekstra tereyağı erittirdi benim tabağıma da kendi koydu pilavı bulgur faydalı ye diyor benim tabak tabi normal tabak değil küçük boy ama yemedim hepsini doydum ki nereme yiyeyim
eskiden benim ki de bazı şeylere o sana yaramaz yeme şunu bunu ye diye sofrada laf ederdi bu son sene habire bir şeyleri ye diyip duruyor bazen eliyle veriyor yetersiz beslendiğimi düşünüyor galiba kendi pişirdiğim etle köfteyi pek yemem en çok onlara ısrar ediyor

benim boğaz durmadı sonrada bir nektarin yedim

afiyet bol eksi olsun mefkurem saçlarını da sağlıkla güle güle kullan

hay maşallahhh saçlar da uzun çok güzel olmuşşş fotodakinden azıcık daha acık tonda değil mi
kızz arkadan hiç kilolu olduğun belli değil valla boyun uzun herhalde

benim magnezyum eksiği hep var bu ara muz yemiyorum kabızlık yapıyor diye ilacı da içmiyor öğürtüyor :)

yaradanın akurban yaparsın tabi

Boya göre hesaplarsak 55 ideal
Ben 1,68
Kilo 67 soyunmadigim sürece zayıf duruyorum
Ama cibildakken gobekte var bacakta hala kiloyum 58 olsam miki bende acaba
ol gülüm baktın çok çirkin oldu kolayı var 2-3 kilo geri alıp direk kasa çalışıp vücudunu şekilendirirsin heyy seksi lady olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…