- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.661
onca işin içinde spor yapabiliyor olman ayrı bir harikaaaaMenüm
Sabah 8:00
bir kaşık kuymak
bir dilim ekmek
biraz domates
1kk peynir
7-8 zeytin
bir yk kaşık çemen
bir salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
8:00
1 dilim kavun
1 kase yoğurt
Su 3,5 lt
spor 30dk leslie
menü dengesizliği biraz islerden dolayı böyle oluyor bugün evde yemek yapacak kimse yoktu, bu ev yazlık olduğundan herşey bulunmuyor herzaman, evime geçeyim acısını çıkartacam
ise başlayınca. akşamdan akşama anca gelebileceğim. hırslı bir yapım var. eğer hevesim kirilmazsa bırakmam. Ama eğer burdan uzak olmak beni uzaklastirirsa internet paketi alır öğlen aralarimda gelirim. okulda çocukların hakkına girmemek için interneti de telefonu da pek kullanmayı sevmiyorum. burdan birazcık uzakta beceremezsem tabiki öğlen aramı buraya ayırırımDaha yaşın genç cnm
Boyundan en az -5 olsan iyi olur
Tabiki yaparsın cnm
Benim tek korkum işe başlayınca fazla gelmezsen uzaklaşırmısın diye
Ben kaçamak yapmayı sevmiyorum. çok zorunda kalmazsam vücudum istemezse uzak durmak benim için en güzeli. of günü yapmak seni daha çok bağlayacaksa o şekilde daha mutlu diyet yaparsın.Ervam en iyi sen tanırsın kendini bu şekilde daha iyi geliyorsa kaçamaksız seni daha motive ediyorsa süper
Beni yoruyor diyet biyerden sonra ihtiyacım var haftada 1 öğün kaçamak yapmaya
O zaman ne diyoruz 9.tqkimin azimli kızları olarak hepimiz bu başarıyı tadicak ve birbirimize yaslanarak bu yolda ilerliyecegiz
Tabiki derste olmaz cnmise başlayınca. akşamdan akşama anca gelebileceğim. hırslı bir yapım var. eğer hevesim kirilmazsa bırakmam. Ama eğer burdan uzak olmak beni uzaklastirirsa internet paketi alır öğlen aralarimda gelirim. okulda çocukların hakkına girmemek için interneti de telefonu da pek kullanmayı sevmiyorum. burdan birazcık uzakta beceremezsem tabiki öğlen aramı buraya ayırırım
ablacım teneffüs bırakmaz ki bidiklar. tek oglen arasi olur o da veli gelmezse görüşmeye. sabah okula gidip okuldan çıktığım ana kadar çoğu günler kızımı arama fırsatım bile olmadı. gerçi geçen yıl birinci sınıftık. bu yıl daha rahat olurum insallahTabiki derste olmaz cnm
Tenefüs ara ne zaman vaktin olursa artık
Tmm cnm iyi gecelerFitt_anne cicim salata devdi :))
Spor listesine bakamadım yatıcam başımda bi ağırlık var 2 öğüne geçince biraz böyle oluyorum ama güzel gidiyor bence :) bakalım cuma ne olacak
Kızlar listeye sporunuzu yazarsanız bana da bi 40 dk ekleyiverin ben yatıyorum bakamıycam pek yarın görüşürüz :* hepinize kokulu öpücükler
Maşallah diyorum başka bir şey demiyorumTmm cnm iyi geceler
Bende şimdi başladım spora
Ay benim eşim önümden alırdı. seninki ısrar etmiş :)) mönü güzel. meyve de ölçülü olarak tatlı ıhtiyacinı karşılamanın en masum yolu. ıhtiyacin varmış demek:)
sen diyetisyenle çok güzel gidiyorsun. çoğu zaman yağdan da epey düşüyorsun gördüğüm kadar. bence emin adımlarla bu sefer geri almayacak şekilde vereceksin. sadece inan kendine.
sen de mi çocuk düşünüyorsun. Ben de aynı. eşime diyorum ben ideal kiloma gelip kontrolü öğrendikten sonra çocuk düşüneceğim. o da ana çocuk dede dicek o zaman diyor. Ama bu sefer kendimi düşüneceğim. bu bencillik değil aksine çocuklara yetebilecek bedende olmak istiyorum.
Ay unutmadan regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır. ağrın dinince spor yap mutlaka. daha çok etkisini goreceksin
Slmmm millet
Biraz önce eve geldim hemen yemeğimi yedim
Bugün Biraz geç oldu ama önümüzdeki 2 gün kısacağım için etkisi olmaz heralde
Menüm
11.30
Tavada 1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates
3 ceviz
15.15
1 ayran _dışarda
19.50
1 tb y.fasülye
Yoğurt
Su 2 lt yi geçer
Sporu akşam devam yapıcam sonra yazarım
Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm
Benim kızda 2.sinifa geçti hocamablacım teneffüs bırakmaz ki bidiklar. tek oglen arasi olur o da veli gelmezse görüşmeye. sabah okula gidip okuldan çıktığım ana kadar çoğu günler kızımı arama fırsatım bile olmadı. gerçi geçen yıl birinci sınıftık. bu yıl daha rahat olurum insallah
Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebisin canımÇocuğu kilodan dolayı ertelemiş değilim 1 yıl oldu evleneli biraz geçsin istiyorum. Bu arada zayıflamak iyimolavak. Niyetim hamilelik döneminde kilo almamak:) korumaya devam etmek yani:) hakkımızda hayırlısı canım.
Bence menün güzel olmuş abla...
İnşallah çok yakında göreceksin. Bu arada saçların güzel olmuş. Öyle uzun saça bakabileni tebrik ediyorum. :) ayrıca kilondan ince görünüyorsun:)
Sağolasın tatlımİnşallah çok yakında göreceksin. Bu arada saçların güzel olmuş. Öyle uzun saça bakabileni tebrik ediyorum. :) ayrıca kilondan ince görünüyorsu
bulgur pilavının üstüne ekstra tereyağı erittirdi benim tabağıma da kendi koydu pilavı bulgur faydalı ye diyor benim tabak tabi normal tabak değil küçük boy ama yemedim hepsini doydum ki nereme yiyeyimAy benim eşim önümden alırdı. seninki ısrar etmiş :)) mönü güzel. meyve de ölçülü olarak tatlı ıhtiyacinı karşılamanın en masum yolu. ıhtiyacin varmış demek:)
sen diyetisyenle çok güzel gidiyorsun. çoğu zaman yağdan da epey düşüyorsun gördüğüm kadar. bence emin adımlarla bu sefer geri almayacak şekilde vereceksin. sadece inan kendine.
sen de mi çocuk düşünüyorsun. Ben de aynı. eşime diyorum ben ideal kiloma gelip kontrolü öğrendikten sonra çocuk düşüneceğim. o da ana çocuk dede dicek o zaman diyor. Ama bu sefer kendimi düşüneceğim. bu bencillik değil aksine çocuklara yetebilecek bedende olmak istiyorum.
Ay unutmadan regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır. ağrın dinince spor yap mutlaka. daha çok etkisini goreceksin
afiyet bol eksi olsun mefkurem saçlarını da sağlıkla güle güle kullanSlmmm millet
Biraz önce eve geldim hemen yemeğimi yedim
Bugün Biraz geç oldu ama önümüzdeki 2 gün kısacağım için etkisi olmaz heralde
Menüm
11.30
Tavada 1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates
3 ceviz
15.15
1 ayran _dışarda
19.50
1 tb y.fasülye
Yoğurt
Su 2 lt yi geçer
Sporu akşam devam yapıcam sonra yazarım
hay maşallahhh saçlar da uzun çok güzel olmuşşş fotodakinden azıcık daha acık tonda değil mibunu okumadan ben eleştirimi yaptıydım :))kaçamağımız meyve olsun yeterki :)
Magnezyum eksikliğimi var cnm
Bide sıcak sıcak nane limon kaynat istersen üşümene iyi gelir
stres yapıcak ne var bebeğim burda güle oynaya incecik olacaz
Göreceksin bak zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıcan
Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm olsun
güzelim niye böyle düşündüğünüde anlamadım
Şimdiye kadar az kilo vermedinki
Tatilden bile eksiyle döndün daha ne olsun
Ben olsam kesin 1 haftada +5 olduydum
Hadi bakayım kendini boşa üzmeyi bırak kafanda kurup durma
Şimdiye kadar çok güzel gittin böylede devam edecek
Sporun faydalarını söykememe gerek yok zaten biliyosun
güzelim evham yapma
Artık çok minik değiller seninkiler kocaman kız oldular :)inş.olmasınlar ama olurlarsada, çocuklar hasta ola ola büyüyecekler
Hem bağışıklıkları kuvvetlenir
Koyu kırmızı Koyu patlıcan gibi bişey cnm
Foto geliyor :))resimde renk tam belli değil ama...
Eki Görüntüle 2036695
yaradanın akurban yaparsın tabi165 boyum. kimsecikler umrumda değil şuan. 75 gördüm. Ama tatmin olmadım o halimden. 65 diyorum şuan ama tatmin olur muyum o kiloya düşünce karar vereceğim. hamilelik düşündüğüm için kızlar 55 ı gör diyorlar. şimdilik 55 hayal gibi duruyor ama yapamaz miyim tabiki YAPARIM
ol gülüm baktın çok çirkin oldu kolayı var 2-3 kilo geri alıp direk kasa çalışıp vücudunu şekilendirirsin heyy seksi lady olursun :)Boya göre hesaplarsak 55 ideal
Ben 1,68
Kilo 67 soyunmadigim sürece zayıf duruyorum
Ama cibildakken gobekte var bacakta hala kiloyum 58 olsam miki bende acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?