Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben bayadır yaşamıyodum bi geçen hafta mağlup oldum işte
Dünde çok acıktım ama gelip gidip su içtim
Bu hafta biraz fazla vermek istiyorum
Size süpriz yapıcam
ayy bak şimdi meraklandım sen baya baya eksi görmeye başladın anlaşılan heyecanla bekliyorum cumayı :)

helal sanaaa , kısıtlı malzeme olunca yine de bozamamak için kavun yoğurtla akşamı geçiştirmişsin inşallah sonra çok acıkmamışsındır

Benim de aklımda alışverişe çıkarsam alacağım birşeyler. Normalde 48-50 giyiniyorum. Motivasyon için 44 beden birşey aldım ama o biraz uzak hedef 46 beden almayı düşünüyorum.
Kızlar menü
Sabah
Maydanozlu dil peynirli omlet 1.5 yumurtadan
Örgü peyniri
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
Koca kase salata tavuk parçalı
Su 3 lt oldu 4 olur yatana kadar
Spor yok kötüyüm bugün biraz
Menü güzel. Ben öğlen sadece çorbayla doymazdım. Geçmiş olsun bu arada, senin direnci iyice düştü belli ki. İnşallah daha kötü olmazsın.
Afyet olsun iyi gözüktü bana. Yulaf tok tutuyor yoksa öğleni atlamak zor olabilirdi.
bugünkü mönüm
10.00
Bir yumurtayla peynirli omlet
Salatalık domates
5 zeytin
10 findik

17.30
1 tabak taze fasulye
salata

2 litre su
Spor 35 dk fitness
Efsane bir diyet menüsü. Gün gün kilonun azalması normal, baya az yiyorsun.
Ne güzel canım, bu mutluluk için dişimizi sıkmalıyız
Menüm
sabah 12 :00
sütlü filtre kahve

aksam 17:30
2 lahmacun salata ve ayran
2 minik salatalık turşusu

su 2 oldu
spor
1 saat yürüyüş
30 dk bölgesel hareketler ( squat lunge mekik yarım mekik makas bisiklet )
Eksileri arttıracak bir menü bence
Öyle yapmayı planlıyorum abla da sütten geçer mi maske alcam
Benim bildiğim sütten geçmiyor aksine bol bol emzirip antikor aktarıyorsun. Sen maske tak hatta onlarla aynı odaya giren herkes taksın. Bazen yetişkinler bir virüsü taşıyor, kendileri hasta olmasa da başkasına bulaştırabiliyor. Eşin filanda kendisi hasta olmasa da taşıyabilir.

Bugünkü menüm

Sabah 6.30
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Yarım domates

Öğle:
2 büyük köfte
Salata
1 dilim ekmek

Akşam.
6 yk türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun çok başarılı bir menü
Afiyet olsun. Bu cuma senden iyi bir eksi gelecek gibi
Geçer inşallah canım. Zaman zaman oluyor hepimizde. Çok iyi gidiyorsun, bir bakmışsın 80'in altına inmişsin.

Bence menü süper.
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda.
Tebrik ederim bu hafta menülerin çok iyi. Hatta ben başladığımdan beri ilk defa bu kadar çok beğeniyorum menülerini. İnşallah karşılığını cuma günü alırsın.
Maşallah saçların güzel olmuş, renk çok güzel. Ne kadar zayıfsın, bana göre sıskasın deyince gülüyordun, haklıymışım.
cidden çok dengeli olmamış ama telafi edersin canım.
Spor bildirimi

15+19 =34 dk dışarda bisiklet
66 dk bantta yürüyüş
=100 dk
Spor da iyi yapmışsın Mefkuşum.

sabah 10.00
2 yk yağda yumurta
2 yk yoğurtlu havuç
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Ara: 12.00
Sütlü kahve
3 hurma
10 tane fıstık
Öğle 15.00
1 kase süt ve mısır gevreği
Havuç salatası
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 dilim ekmek
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık mantarlı tavuk sote
4 parça kavun
Salata
Cacık
Su 1.5 lt
Spor 15 dk hiit kardio 15 dk leslie

Arkadaşlar üzgünüm menümü yaz yaz bitmedi. Halbuki ne hayallerim, planlarım vardı. Olmadı. İçimdeki açlığı susturamıyorum.Psikolojik olarak birşeyden etkilenip kendimi toplayamıyorum galiba. Ya da bilmiyorum spor beni çok acıktırıyor gibi geldi. Artık bu hafta sabit olsam sevineceğim ama tam da takım bu kadar birinciliğe yaklaşmışken olamaz diyorum kendime kızıyorum. Saçma bulmazsanız bir sorum olacak. Bu hafta bildirim yapmazsam takım ortalaması hesaplanırken yokmuşum gibi mi olur, yani takım için sabit olmamdan daha iyi bir durum mu bildirim yapmamam?
Kendi adıma sporu askıya almaya karar verdim. İkincisi bugün youtubedan motivasyon videoları izledim biraz fayda etti gibi. Bir de acaba diyetisyen listesi mi takip etsem. Bayramdan da çok korkuyorum. Liste takip etmek bir değişiklik olur belki motivasyonumu arttırır, siz ne dersiniz?

edibe bu saatte niye hala ayaktayız biz uyusakta meto adam gibi çalışsa ya derdimiz ne ola ki :)
Çok doğru diyorsun, uyku düzenim bu nedenle hayatım çok vahim durumda. Bugün gün boyu esnedim, yorgun ve uykusuz olunca sporu suçladım. Diyete uymak için irade ve sabır göstermek işkence gibi oldu. Ne kadar uyduysam artık?
Sana da iyi geceler canım.

Ben 100 kiloyla hamile kalıp 114 kiloyla doğuma gittim. doğumdan bir hafta sonra 100 kiloydum. dikkat edince epey iyi oluyor ama benim doğum felaketti. doktor kilodan kaynaklı kaslarını kullanamadığımi söyledi. ve kızım kafasında büyük bir ödemle doğdu. o yüzden ben kilolu hamile kalmayı hiç istemiyorum. ikinci kez çocuğuma kolondan dolayı sıkıntı vermek çok büyük vicdan azabı. Allah korudu kızım neredeyse tamamen havasız kaliyordu
yaz ödevi vermemesi en güzeli. çocuk güzel bir dinlenmiştir. okula son bir ay kaldı. bundan sonrasında hergun yarim saat okutup üç dört cümle yazdirirsaniz hiç-bir sıkıntı yaşamazsınız. test kitabına hiç gerek yok. çocuğu heveslendirmek için güzel bir günlük defteri alın. okula kadar günlük tutsun. Ama mutlaka hergun birkaç cümle şart:)
Spor bildirimi

15+19 =34 dk dışarda bisiklet
66 dk bantta yürüyüş
=100 dk
süpersin sekerim.

psikolojik olarak yemek.seni daha çok bunalıma sokuyor canım. kendin için dikkat etmelisin. iki gün kaldı ve artık kendini topla. yapamayacagin birşey yok. açlık hissedince bitki çaylarını iç. daha zararsız birşeylerle kendini ikna et. yapabileceğine inan oncelikle

Herkese günaydın ne güzel kilolar verilmiş cuma güzel gelecek belli ki

befitlady baharim iyi ki izin hakkın dolmamis izin çok gerekmwdikce inan zor bir süreç edibenin dediklerine katılıyorum tavrını koru ve zaten senden rahatsız olun birinde kalmadan yanlış yanlız korkuyor musun evde bilemem ama uygun bir dille bunu da abone anlat ama ekle bu konu uzayıp aramızda sorun olsun istemem de edibenin taktikler çok mantıklı kendinizde kimse için yıpratma herkesin ailesi yaşadığı evdedir gerisi boş tabiki aileyiz ama önce kendi evin işte . Yengenin seni kıyaslaması çocuğa halanı sevme demeleri hep kıskançlık ve cehalet ne dersen de o çocuk seni sevecek çünkü duygusal düşünür çocuklar maddesel değil

Mefkurem kıyafet arayışına girmişsin inşallah keyfine göre birşey bulursun ayrica farkı sifirrr diye vyrgulamissin sen artıyor -2yapan birisin 0 i kaç yaparsın

Mehlikatun geçmiş doğum günün kutlu olsun canım

plasticwoman direk 36 bedene göz dikmiş son ne kadar doğru kararlılığını gösteriyor tez zamanda inşallah

askrhpozitif kaptanim sen istediğin zamana kadar ver sen isterdin başladın sen istediğinde bitecek bu süreç
Yoğunluğun bir türlü bitemedi takımı istediğin gibi takip edemiyorum bellu bunun için üzüldüm

@seydan94 Seyda kızlar nasıl senin menüler aynı maşallah

E ervam44 çok iyi gidiyorsun canım eksinde güzel maşallah

Edibe12 arkadaşlarina üzülmedim ama çocuklara üzüldüm ikizlerin bence geçmişten gelen bir yoksunluk eziklik vs hissi ile şiddet var acilen tedavi olmaları gerek aksi halde onların bu haline katlanıp el mahkum diyen eşe üzülmüyorum ben
Ne eğitim ne görmüş gecirmislik bu ayrı birşey çevremde o kadar çok ki yok üstüme yürüdü yok boğazımı sıktı (direk olarak öldürmeye o teşebbüs hamileydi arkadaşım o eşi boğazını sıktığinda o bunu döneye çekerek 40i ocikmadan yediği o dayağı o çağırdı )ilk şiddette pisşman ozurler çiçekler daha sonraki olaylarda pişkinlik kadını dövüp gidip yatıp uyumalar bu yüzden öfkenin olduğu yerde sevgi çiçekleri değil korku büyür çocuklarını dusunmeli bu çocuklar ya pisirik güvensiz korkak yada babalar gibi ruh hastası olacak
Bu arada yemişsin kız bahara diyorsun sen yapıyorsun canım benim o aile çekti gitti evine desen ki size üzülüp yedim bı tarafları ile gülerler hadi canım buda yemek için bahane bulmuş diye senin zayıflaması destekleyen bir eş var canım lütfen ona yonel

@CeruleanSins edacim görüşemedik döndün herşey yolunda sanırım mapuslugunda bitmiş

Poni Bon kız kepçeyi kucult o kilonun hepsi yağ değildir ilk etapta bı iki kilosu fisttt diye gider erteleme canım ne zor verdin Gr Gr

Habinar daha bitmemiş tatil benden önce gittin kız

@ayulduzz ev için kredi çekmişsiniz Allah ödeme gücü versin kira çok zor bu devirde canım

ekim2009 abla senin eşin bilmiyoru stres sinir öfke kalbe zarar herşeye sinirlenir mı yahu

Unuttuğum varsa affola

Gelelim bana oğluşum altına kaçırmış uyandırdı beni uzerini değiştirdik benim yatakta uyuyor benimde uyku kaçtı gitti bu saatten sonra da gelmez aklımda anacığım var zaten bı iki saat sonra gidecekler hastaneye çocuklar bende
Dün kan verdik kök hücre gönüllüsü olacaktım hamilelik düşündüğüm için ertelendi hicbirsey internetteki gibi değil dedi sorumlu doktor zor bir süreç yok gelin bir tüp kan verin diyorlar gönüllülerin 10kisiden sadece 2si gerçekten bu sureci kabul ediyor yolunuz düşerse Kızılay'a broşürler var okuyun inşallah bebekten sonra diyorum
Kışlık hazırlıkların bitti bı erişte kaldı odadonunce artık fasulye koydum fırında karniyariklik hazırlayıp koydum menemsnlik çorbalık sosluk domates konserveledim bu üç günde bayaisyaptim şükür tabi zararlı şeylerde yaptım şakşuka yaptım kızartma eşim için konserveledim bütün bunlar hiç hesapta yoktu valla her sene annemle yapardık ben işin çırak
kismiydim getir götür bu sene iş başa düştü iyi de oldu sevdim bu işi

Benden böyle kızlar kilo almadım sabitim son bildirimine göre esimde valileri hazırla heran çıkabiliriz diyor annemin amelîyatini bekliyoruz güzel geçsin zaten ablamla kardeşim bakacak benim ufaklık anne annesini öyle görmesin istiyoruz çok etkileniyor teyzesinin kuşunu tesadüf olurken görmüş şimdi kimi biraz görmezse yada hasta görse öldü ölecek diyor kuş uyudu uçtu vs yok kabul ettiremiyoruz

Güle güle kullan abla ne zaman sarı yapıp citir oluyorsun 60da mı gerçi babaanneler sarı yapıyor muydu sabah dayağı için kasindim ben yine yafff :)

Biraz oğluma sarılıp uymayı deneyim başımda gereksiz bir ağrı mevcut ilk fırsatta yine geleceğim

Edibe12 tavan hayırlı olsun ben çok seviyorum yağsız dibi citiryumurtayi valla beyin yandı yine durup durup aklıma geliyor geçmişte okuduklarim :)

Evet bende bu şekilde ergenlik kilolarımı vermiştim :) ve hiç kaçamak yapmıyordum yoksa ödül öğününü yanar diye :) ve bi süre sonra kendim yapmadım ödül öğününde

Tmm cnm iyi geceler

Bende şimdi başladım spora

Süpersin resim attığını okuyunca geri döndüm baktım :) ufak tefek minyon görünüyorsun :) saçların çok hoş olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…