- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.681
ayy bak şimdi meraklandım sen baya baya eksi görmeye başladın anlaşılan heyecanla bekliyorum cumayı :)Ben bayadır yaşamıyodum bi geçen hafta mağlup oldum işte
Dünde çok acıktım ama gelip gidip su içtim
Bu hafta biraz fazla vermek istiyorum
Size süpriz yapıcam
helal sanaaa , kısıtlı malzeme olunca yine de bozamamak için kavun yoğurtla akşamı geçiştirmişsin inşallah sonra çok acıkmamışsındırMenüm
Sabah 8:00
bir kaşık kuymak
bir dilim ekmek
biraz domates
1kk peynir
7-8 zeytin
bir yk kaşık çemen
bir salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
8:00
1 dilim kavun
1 kase yoğurt
Su 3,5 lt
spor 30dk leslie
menü dengesizliği biraz islerden dolayı böyle oluyor bugün evde yemek yapacak kimse yoktu, bu ev yazlık olduğundan herşey bulunmuyor herzaman, evime geçeyim acısını çıkartacam
Benim de aklımda alışverişe çıkarsam alacağım birşeyler. Normalde 48-50 giyiniyorum. Motivasyon için 44 beden birşey aldım ama o biraz uzak hedef 46 beden almayı düşünüyorum.sevgili hatunlar. bugün 48 beden çok güzel bir tunik aldım. o tunige girdigim gün 44 beden alacağım. 44 bedene girdigim gün de 40 beden :)) nasıl fıkır. 40 beden alıp durmadan seyredene kadar aralı aralı kendime ödül vermiş olurum diye düşündüm
Menü güzel. Ben öğlen sadece çorbayla doymazdım. Geçmiş olsun bu arada, senin direnci iyice düştü belli ki. İnşallah daha kötü olmazsın.Kızlar menü
Sabah
Maydanozlu dil peynirli omlet 1.5 yumurtadan
Örgü peyniri
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
Koca kase salata tavuk parçalı
Su 3 lt oldu 4 olur yatana kadar
Spor yok kötüyüm bugün biraz
Afyet olsun iyi gözüktü bana. Yulaf tok tutuyor yoksa öğleni atlamak zor olabilirdi.Menümü yazayım kesinleştirdim :) farklı olursa düzeltirim
07:45 - yulaf + süt içine kuru dut ve 1 tane erik koydum
Ara öğlen Yok
Akşam 18:30-18:45 gibi dev tavuklu salata
Suyum ofiste 3 lt oldu evde de içerim
Ofiste 7 otlu çay ve ananaslı açaili yeşil çay içtim
Efsane bir diyet menüsü. Gün gün kilonun azalması normal, baya az yiyorsun.bugünkü mönüm
10.00
Bir yumurtayla peynirli omlet
Salatalık domates
5 zeytin
10 findik
17.30
1 tabak taze fasulye
salata
2 litre su
Spor 35 dk fitness
Ne güzel canım, bu mutluluk için dişimizi sıkmalıyızSelamlaaar
Ben geldim biraz geç geldim sabah kalktığımda ınternet yoktu yagmurdan dolayı
sonrada evde durmadım 1 saat yürüyüşümüde yaptım eve gelıncede 30 dk bölgesel de çalıştım .
Çünkü sabah 65.9 u gördüm bu benim için coook güzel bir duygu en son 4 yıl önce bu kilodaydım.
Hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah bol eksıler
Eksileri arttıracak bir menü benceMenüm
sabah 12 :00
sütlü filtre kahve
aksam 17:30
2 lahmacun salata ve ayran
2 minik salatalık turşusu
su 2 oldu
spor
1 saat yürüyüş
30 dk bölgesel hareketler ( squat lunge mekik yarım mekik makas bisiklet )
Benim bildiğim sütten geçmiyor aksine bol bol emzirip antikor aktarıyorsun. Sen maske tak hatta onlarla aynı odaya giren herkes taksın. Bazen yetişkinler bir virüsü taşıyor, kendileri hasta olmasa da başkasına bulaştırabiliyor. Eşin filanda kendisi hasta olmasa da taşıyabilir.Öyle yapmayı planlıyorum abla da sütten geçer mi maske alcam
Afiyet olsun çok başarılı bir menüBugünkü menüm
Sabah 6.30
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Yarım domates
Öğle:
2 büyük köfte
Salata
1 dilim ekmek
Akşam.
6 yk türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun. Bu cuma senden iyi bir eksi gelecek gibiSöz verdiğim gibi erkenden yedim akşam yemeğimi
Mefkurem itafen gelsin menüm:)
Kahvaltı 11:30
1yumurtali baharatlı omlet içinde de bir dilim dil peyniri koydum erittim himm yok böyle bir lezzet
Üç zeytin
Bir kase lor
Közlenmiş kırmızı biber ,yeşil biber, domates 1 sarımsak
Salatalik
6:30
Salata
Cacık
Bir tabak yoğurtlu kabak sote
1 tavuk bud
Bol su 2 bardak bitki çayı
Spor yapmam galiba çünkü ev işleri belimi kolumu iyi agritiyor dahada yuklenmiyim
Geçer inşallah canım. Zaman zaman oluyor hepimizde. Çok iyi gidiyorsun, bir bakmışsın 80'in altına inmişsin.Ahh ahh
Ben 80 li kilolara indiğimde 80 li kilo göstermiyordum bile. Şimdi böyle zorlanmak moralimi bozmuyor desem yalan olur.
Motivasyona ihtiyacım var şuan.
Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama genel olarak herşeye bir isteksizliğim oluştu.
Ev işlerini bile düzene sokamıyorum. Hergün yemek pişirmek hele de ne pişirsem diye düşünmek zor geliyor bir kaç gündür. Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Bence menü süper.menüm
12 :10
2 haşlama yumurta
1 kk peynir, kimyonla
domates salatalık
1 lokma ekmeğe z. yağı ve d vitamini
1 çatal patatesli yumurta
19 :05
1 kase z.y. bamya
1 kayık dilim kavun
1 yemek k. bulgur pilavı(eşimin ısrarına)
salata
su 3 lt .
spor henüz yok
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda.hamilelik değil de bana hamilelik sonrası çok kilo eklemişti. şimdi beynimdeki yemekle ilgili tabuları yıkıp ideal kiloda hamile kalırsam eminim çok daha mutlu olacağım. varsın bir sene daha geç olsun çocuk. Rabbim sağlıklı hayırlı kuzucuklar nasip etsin bize. bizim için en hayırlı zamanda insallah. Amin
Tebrik ederim bu hafta menülerin çok iyi. Hatta ben başladığımdan beri ilk defa bu kadar çok beğeniyorum menülerini. İnşallah karşılığını cuma günü alırsın.Slmmm millet
Biraz önce eve geldim hemen yemeğimi yedim
Bugün Biraz geç oldu ama önümüzdeki 2 gün kısacağım için etkisi olmaz heralde
Menüm
11.30
Tavada 1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates
3 ceviz
15.15
1 ayran _dışarda
19.50
1 tb y.fasülye
Yoğurt
Su 2 lt yi geçer
Sporu akşam devam yapıcam sonra yazarım
Maşallah saçların güzel olmuş, renk çok güzel. Ne kadar zayıfsın, bana göre sıskasın deyince gülüyordun, haklıymışım.bunu okumadan ben eleştirimi yaptıydım :))kaçamağımız meyve olsun yeterki :)
Magnezyum eksikliğimi var cnm
Bide sıcak sıcak nane limon kaynat istersen üşümene iyi gelir
stres yapıcak ne var bebeğim burda güle oynaya incecik olacaz
Göreceksin bak zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıcan
Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm olsun
güzelim niye böyle düşündüğünüde anlamadım
Şimdiye kadar az kilo vermedinki
Tatilden bile eksiyle döndün daha ne olsun
Ben olsam kesin 1 haftada +5 olduydum
Hadi bakayım kendini boşa üzmeyi bırak kafanda kurup durma
Şimdiye kadar çok güzel gittin böylede devam edecek
Sporun faydalarını söykememe gerek yok zaten biliyosun
güzelim evham yapma
Artık çok minik değiller seninkiler kocaman kız oldular :)inş.olmasınlar ama olurlarsada, çocuklar hasta ola ola büyüyecekler
Hem bağışıklıkları kuvvetlenir
Koyu kırmızı Koyu patlıcan gibi bişey cnm
Foto geliyor :))resimde renk tam belli değil ama...
Eki Görüntüle 2036695
cidden çok dengeli olmamış ama telafi edersin canım.Menüm
Sabah 8:00
bir kaşık kuymak
bir dilim ekmek
biraz domates
1kk peynir
7-8 zeytin
bir yk kaşık çemen
bir salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
8:00
1 dilim kavun
1 kase yoğurt
Su 3,5 lt
spor 30dk leslie
menü dengesizliği biraz islerden dolayı böyle oluyor bugün evde yemek yapacak kimse yoktu, bu ev yazlık olduğundan herşey bulunmuyor herzaman, evime geçeyim acısını çıkartacam
Spor da iyi yapmışsın Mefkuşum.Spor bildirimi
15+19 =34 dk dışarda bisiklet
66 dk bantta yürüyüş
=100 dk
senin 110 dkbefitlady
Mehlikatun
Kızlar sporlarınız aklımda değil
Lütfen sporlarınızı ekleyin listeye
ekim2009 ekimcim bugün yapmışsan yazarsın cnm
Çok doğru diyorsun, uyku düzenim bu nedenle hayatım çok vahim durumda. Bugün gün boyu esnedim, yorgun ve uykusuz olunca sporu suçladım. Diyete uymak için irade ve sabır göstermek işkence gibi oldu. Ne kadar uyduysam artık?edibe bu saatte niye hala ayaktayız biz uyusakta meto adam gibi çalışsa ya derdimiz ne ola ki :)
Ben 100 kiloyla hamile kalıp 114 kiloyla doğuma gittim. doğumdan bir hafta sonra 100 kiloydum. dikkat edince epey iyi oluyor ama benim doğum felaketti. doktor kilodan kaynaklı kaslarını kullanamadığımi söyledi. ve kızım kafasında büyük bir ödemle doğdu. o yüzden ben kilolu hamile kalmayı hiç istemiyorum. ikinci kez çocuğuma kolondan dolayı sıkıntı vermek çok büyük vicdan azabı. Allah korudu kızım neredeyse tamamen havasız kaliyorduÇocuğu kilodan dolayı ertelemiş değilim 1 yıl oldu evleneli biraz geçsin istiyorum. Bu arada zayıflamak iyimolavak. Niyetim hamilelik döneminde kilo almamak:) korumaya devam etmek yani:) hakkımızda hayırlısı canım.
yaz ödevi vermemesi en güzeli. çocuk güzel bir dinlenmiştir. okula son bir ay kaldı. bundan sonrasında hergun yarim saat okutup üç dört cümle yazdirirsaniz hiç-bir sıkıntı yaşamazsınız. test kitabına hiç gerek yok. çocuğu heveslendirmek için güzel bir günlük defteri alın. okula kadar günlük tutsun. Ama mutlaka hergun birkaç cümle şart:)Benim kızda 2.sinifa geçti hocam
Bişey sorabilirmiyim bize hoca yaz ödevi vermedi ara ara kitap okuyoruz bizde zorunlu olmayinca tembellik yaptık almadık test kitabı, yanlış mı yaptım acaba yazmayı unutma riski varmı alsammiki
süpersin sekerim.Spor bildirimi
15+19 =34 dk dışarda bisiklet
66 dk bantta yürüyüş
=100 dk
sabah 10.00
2 yk yağda yumurta
2 yk yoğurtlu havuç
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Ara: 12.00
Sütlü kahve
3 hurma
10 tane fıstık
Öğle 15.00
1 kase süt ve mısır gevreği
Havuç salatası
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 dilim ekmek
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık mantarlı tavuk sote
4 parça kavun
Salata
Cacık
Su 1.5 lt
Spor 15 dk hiit kardio 15 dk leslie
psikolojik olarak yemek.seni daha çok bunalıma sokuyor canım. kendin için dikkat etmelisin. iki gün kaldı ve artık kendini topla. yapamayacagin birşey yok. açlık hissedince bitki çaylarını iç. daha zararsız birşeylerle kendini ikna et. yapabileceğine inan oncelikleArkadaşlar üzgünüm menümü yaz yaz bitmedi. Halbuki ne hayallerim, planlarım vardı. Olmadı. İçimdeki açlığı susturamıyorum.Psikolojik olarak birşeyden etkilenip kendimi toplayamıyorum galiba. Ya da bilmiyorum spor beni çok acıktırıyor gibi geldi. Artık bu hafta sabit olsam sevineceğim ama tam da takım bu kadar birinciliğe yaklaşmışken olamaz diyorum kendime kızıyorum. Saçma bulmazsanız bir sorum olacak. Bu hafta bildirim yapmazsam takım ortalaması hesaplanırken yokmuşum gibi mi olur, yani takım için sabit olmamdan daha iyi bir durum mu bildirim yapmamam?
Kendi adıma sporu askıya almaya karar verdim. İkincisi bugün youtubedan motivasyon videoları izledim biraz fayda etti gibi. Bir de acaba diyetisyen listesi mi takip etsem. Bayramdan da çok korkuyorum. Liste takip etmek bir değişiklik olur belki motivasyonumu arttırır, siz ne dersiniz?
Güle güle kullan abla ne zaman sarı yapıp citir oluyorsun 60da mıbunu okumadan ben eleştirimi yaptıydım :))kaçamağımız meyve olsun yeterki :)
Magnezyum eksikliğimi var cnm
Bide sıcak sıcak nane limon kaynat istersen üşümene iyi gelir
stres yapıcak ne var bebeğim burda güle oynaya incecik olacaz
Göreceksin bak zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıcan
Bende 2 kilo üstü verirsem çok sevinecem :))8 lere inmek ödülüm olsun
güzelim niye böyle düşündüğünüde anlamadım
Şimdiye kadar az kilo vermedinki
Tatilden bile eksiyle döndün daha ne olsun
Ben olsam kesin 1 haftada +5 olduydum
Hadi bakayım kendini boşa üzmeyi bırak kafanda kurup durma
Şimdiye kadar çok güzel gittin böylede devam edecek
Sporun faydalarını söykememe gerek yok zaten biliyosun
güzelim evham yapma
Artık çok minik değiller seninkiler kocaman kız oldular :)inş.olmasınlar ama olurlarsada, çocuklar hasta ola ola büyüyecekler
Hem bağışıklıkları kuvvetlenir
Koyu kırmızı Koyu patlıcan gibi bişey cnm
Foto geliyor :))resimde renk tam belli değil ama...
Eki Görüntüle 2036695
Benim takip ettiğim hocaya kayıtsız şartsız teslim oldum söyledikleri okadar mantıklı ki benncee
Diyorki hafta 1 öğün of öğünü yapin canınız ne istiyorsa istediginiz miktarda yada neden kisitliysa diyetiniz öğün onu yiyin .bu pisikolejik olarakta meto içinde olması gereken birşey diyetin devamlılığını sağlar vücudun kitlenmesini engeller
Buradaki önemli nokta akşam olmadan yenilecek ve diğer öğün diyette kalındığı yerden devam edilecek ve sporla da taçlandırılmış
Sende kaçamaksız gidiyorsun ne zamandır diyettesin bu cuma tartı sonrası bı güzellik yap bence
Tmm cnm iyi geceler
Bende şimdi başladım spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?