- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.701
Kızlar en fazla 10 günde bir off öğün yapmak gerekiyormuş, acaba nasıl olmalı?
sınırsız istedigimiz gibi mi, yoksa diyet grubundan çoğaltarak yemek mi
Tamam usta ne kızıyon yauKız sen bi dur :) 2-3 aydan sonra off öğün daha iyi off gün kesinlikle olmaz ve yine de kalorisine dikkat etmen lazım
Allah şifa versin. benim.kizim da annemin burnunda hortumla ameliyattan çıktığını gördü saniyelik. bir kaç saniye görmesi bile kaç ay etkiledi onu. çocuk için zor bir süreç gercektenGelelim bana oğluşum altına kaçırmış uyandırdı beni uzerini değiştirdik benim yatakta uyuyor benimde uyku kaçtı gitti bu saatten sonra da gelmez aklımda anacığım var zaten bı iki saat sonra gidecekler hastaneye çocuklar bende
Dün kan verdik kök hücre gönüllüsü olacaktım hamilelik düşündüğüm için ertelendi hicbirsey internetteki gibi değil dedi sorumlu doktor zor bir süreç yok gelin bir tüp kan verin diyorlar gönüllülerin 10kisiden sadece 2si gerçekten bu sureci kabul ediyor yolunuz düşerse Kızılay'a broşürler var okuyun inşallah bebekten sonra diyorum
Kışlık hazırlıkların bitti bı erişte kaldı odadonunce artık fasulye koydum fırında karniyariklik hazırlayıp koydum menemsnlik çorbalık sosluk domates konserveledim bu üç günde bayaisyaptim şükür tabi zararlı şeylerde yaptım şakşuka yaptım kızartma eşim için konserveledim bütün bunlar hiç hesapta yoktu valla her sene annemle yapardık ben işin çırak
kismiydim getir götürbu sene iş başa düştü iyi de oldu sevdim bu işi
Benden böyle kızlar kilo almadım sabitim son bildirimine göre esimde valileri hazırla heran çıkabiliriz diyor annemin amelîyatini bekliyoruz güzel geçsin zaten ablamla kardeşim bakacak benim ufaklık anne annesini öyle görmesin istiyoruz çok etkileniyor teyzesinin kuşunu tesadüf olurken görmüş şimdi kimi biraz görmezse yada hasta görse öldü ölecek diyor kuş uyudu uçtu vs yok kabul ettiremiyoruz
günün sadece bir öğünü yapılması gerekiyormus. istediğimiz gibi diyor şu mesur hoca :))Kızlar en fazla 10 günde bir off öğün yapmak gerekiyormuş, acaba nasıl olmalı?
hepimiz birimiz birimiz hepimiz icinnnn :)))) elerine sağlık güzel hazırlamışsın canimGüüüüünaydııııınnn talışlar,tontişler, minik kuşlar
Takım ruhunun tadını çıkarıyoruz, daima ileri gidiyoruzz huhuuuuvvEki Görüntüle 2036832
@nanekekik çaktırma güzelim
Tamam usta ne kızıyon yau
Takımın tam listesi olan varsa bana iletebilirmi acaba, arada bir küçük güzellikler yapmak adına
Güüüüünaydııııınnn talışlar,tontişler, minik kuşlar
Takım ruhunun tadını çıkarıyoruz, daima ileri gidiyoruzz huhuuuuvvEki Görüntüle 2036832
Hhehehehehe:)))) off günü duyunca sabah erkenden uyanmış yazıyor :))
Günaydın kızlar ben yine hasta şimdi merkeze geldik doktor için
Günaydın canimmm ama çok güzel olmuş buGüüüüünaydııııınnn talışlar,tontişler, minik kuşlar
Canım hoşgeldinHerkese günaydın ne güzel kilolar verilmiş cuma güzel gelecek belli ki
@befitlady baharim iyi ki izin hakkın dolmamis izin çok gerekmwdikce inan zor bir süreç edibenin dediklerine katılıyorum tavrını koru ve zaten senden rahatsız olun birinde kalmadan yanlış yanlız korkuyor musun evde bilemem ama uygun bir dille bunu da abone anlat ama ekle bu konu uzayıp aramızda sorun olsun istemem de edibenin taktikler çok mantıklıkendinizde kimse için yıpratma herkesin ailesi yaşadığı evdedir gerisi boş tabiki aileyiz ama önce kendi evin işte . Yengenin seni kıyaslaması çocuğa halanı sevme demeleri hep kıskançlık ve cehalet ne dersen de o çocuk seni sevecek çünkü duygusal düşünür çocuklar maddesel değil
Mefkurem kıyafet arayışına girmişsin inşallah keyfine göre birşey bulursun ayrica farkı sifirrr diye vyrgulamissin sen artıyor -2yapan birisin 0 i kaç yaparsın
Mehlikatun geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
plasticwoman direk 36 bedene göz dikmiş son ne kadar doğru kararlılığını gösteriyor tez zamanda inşallah
askrhpozitif kaptanim sen istediğin zamana kadar ver sen isterdin başladın sen istediğinde bitecek bu süreç
Yoğunluğun bir türlü bitemedi takımı istediğin gibi takip edemiyorum bellu bunun için üzüldüm
@seydan94 Seyda kızlar nasıl senin menüler aynı maşallah
E ervam44 çok iyi gidiyorsun canım eksinde güzel maşallah
@Edibe12 arkadaşlarina üzülmedim ama çocuklara üzüldüm ikizlerin bence geçmişten gelen bir yoksunluk eziklik vs hissi ile şiddet var acilen tedavi olmaları gerek aksi halde onların bu haline katlanıp el mahkum diyen eşe üzülmüyorum ben
Ne eğitim ne görmüş gecirmislik bu ayrı birşey çevremde o kadar çok ki yok üstüme yürüdü yok boğazımı sıktı (direk olarak öldürmeye o teşebbüs hamileydi arkadaşım o eşi boğazını sıktığinda o bunu döneye çekerek 40i ocikmadan yediği o dayağı o çağırdı )ilk şiddette pisşman ozurler çiçekler daha sonraki olaylarda pişkinlik kadını dövüp gidip yatıp uyumalar bu yüzden öfkenin olduğu yerde sevgi çiçekleri değil korku büyür çocuklarını dusunmeli bu çocuklar ya pisirik güvensiz korkak yada babalar gibi ruh hastası olacak
Bu arada yemişsin kız bahara diyorsun sen yapıyorsun canım benim o aile çekti gitti evine desen ki size üzülüp yedim bı tarafları ile gülerler hadi canım buda yemek için bahane bulmuş diye senin zayıflaması destekleyen bir eş var canım lütfen ona yonel
@CeruleanSins edacim görüşemedik döndün herşey yolunda sanırım mapuslugunda bitmiş
@Poni Bon kız kepçeyi kucult o kilonun hepsi yağ değildir ilk etapta bı iki kilosu fisttt diye gider erteleme canım ne zor verdin Gr Gr
@Habinar daha bitmemiş tatil benden önce gittin kız
Fitt_anne ev için kredi çekmişsiniz Allah ödeme gücü versin kira çok zor bu devirde canım
ekim2009 abla senin eşin bilmiyoru stres sinir öfke kalbe zarar herşeye sinirlenir mı yahu
Unuttuğum varsa affola
senin yemeyle sorunun yok bence senin kendinle sorunun var duygusal açlığın bu yüzdenArkadaşlar üzgünüm menümü yaz yaz bitmedi. Halbuki ne hayallerim, planlarım vardı. Olmadı. İçimdeki açlığı susturamıyorum.Psikolojik olarak birşeyden etkilenip kendimi toplayamıyorum galiba. Ya da bilmiyorum spor beni çok acıktırıyor gibi geldi. Artık bu hafta sabit olsam sevineceğim ama tam da takım bu kadar birinciliğe yaklaşmışken olamaz diyorum kendime kızıyorum. Saçma bulmazsanız bir sorum olacak. Bu hafta bildirim yapmazsam takım ortalaması hesaplanırken yokmuşum gibi mi olur, yani takım için sabit olmamdan daha iyi bir durum mu bildirim yapmamam?
Kendi adıma sporu askıya almaya karar verdim. İkincisi bugün youtubedan motivasyon videoları izledim biraz fayda etti gibi. Bir de acaba diyetisyen listesi mi takip etsem. Bayramdan da çok korkuyorum. Liste takip etmek bir değişiklik olur belki motivasyonumu arttırır, siz ne dersiniz?
Sağolasın tatlımafiyet bol eksi olsun mefkurem saçlarını da sağlıkla güle güle kullan
boy 170 de kiloda 90 anacım yani yine şişko yine şişkohay maşallahhh saçlar da uzun çok güzel olmuşşş fotodakinden azıcık daha acık tonda değil mi
kızz arkadan hiç kilolu olduğun belli değil valla boyun uzun herhalde
benim magnezyum eksiği hep var bu ara muz yemiyorum kabızlık yapıyor diye ilacı da içmiyor öğürtüyor :)
Yok kızz fazla değilde şu 2 güne güveniyom biraz zaten geç vakit spor yapmak yaramıyor bana en azından sabahına sevindirmiyorayy bak şimdi meraklandım sen baya baya eksi görmeye başladın anlaşılan heyecanla bekliyorum cumayı :)
Saçlar sırtımdaki yağları kapatmışda ondan cnm :))bide otururken o kadar belli olmamışMaşallah saçların güzel olmuş, renk çok güzel. Ne kadar zayıfsın, bana göre sıskasın deyince gülüyordun, haklıymışım
sende boş durmamışınki tatlım maşallah sanasenin 110 dknı görünce utandımmmm ben spor yapmadım gece boyu bamya ayıkladım :)
Tatlım senin bu havuç salatanı pişirerekmi yapıyosun biliyosun pişince gi si yükselir ve acıktırır senisabah 10.00
2 yk yağda yumurta
2 yk yoğurtlu havuç
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Ara: 12.00
Sütlü kahve
3 hurma
10 tane fıstık
Öğle 15.00
1 kase süt ve mısır gevreği
Havuç salatası
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 dilim ekmek
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık mantarlı tavuk sote
4 parça kavun
Salata
Cacık
Su 1.5 lt
Spor 15 dk hiit kardio 15 dk leslie
Öncelikle bildirim yapmamak sorun için...Arkadaşlar üzgünüm menümü yaz yaz bitmedi. Halbuki ne hayallerim, planlarım vardı. Olmadı. İçimdeki açlığı susturamıyorum.Psikolojik olarak birşeyden etkilenip kendimi toplayamıyorum galiba. Ya da bilmiyorum spor beni çok acıktırıyor gibi geldi. Artık bu hafta sabit olsam sevineceğim ama tam da takım bu kadar birinciliğe yaklaşmışken olamaz diyorum kendime kızıyorum. Saçma bulmazsanız bir sorum olacak. Bu hafta bildirim yapmazsam takım ortalaması hesaplanırken yokmuşum gibi mi olur, yani takım için sabit olmamdan daha iyi bir durum mu bildirim yapmamam?
Kendi adıma sporu askıya almaya karar verdim. İkincisi bugün youtubedan motivasyon videoları izledim biraz fayda etti gibi. Bir de acaba diyetisyen listesi mi takip etsem. Bayramdan da çok korkuyorum. Liste takip etmek bir değişiklik olur belki motivasyonumu arttırır, siz ne dersiniz?
bikaç tane buldumda netten almayı beceremedim bi :))Mefkurem kıyafet arayışına girmişsin inşallah keyfine göre birşey bulursun ayrica farkı sifirrr diye vyrgulamissin sen artıyor -2yapan birisin 0 i kaç yaparsın
öncelikle sabit olmana çok sevindim cnmGelelim bana oğluşum altına kaçırmış uyandırdı beni uzerini değiştirdik benim yatakta uyuyor benimde uyku kaçtı gitti bu saatten sonra da gelmez aklımda anacığım var zaten bı iki saat sonra gidecekler hastaneye çocuklar bende
Dün kan verdik kök hücre gönüllüsü olacaktım hamilelik düşündüğüm için ertelendi hicbirsey internetteki gibi değil dedi sorumlu doktor zor bir süreç yok gelin bir tüp kan verin diyorlar gönüllülerin 10kisiden sadece 2si gerçekten bu sureci kabul ediyor yolunuz düşerse Kızılay'a broşürler var okuyun inşallah bebekten sonra diyorum
Kışlık hazırlıkların bitti bı erişte kaldı odadonunce artık fasulye koydum fırında karniyariklik hazırlayıp koydum menemsnlik çorbalık sosluk domates konserveledim bu üç günde bayaisyaptim şükür tabi zararlı şeylerde yaptım şakşuka yaptım kızartma eşim için konserveledim bütün bunlar hiç hesapta yoktu valla her sene annemle yapardık ben işin çırak
kismiydim getir götürbu sene iş başa düştü iyi de oldu sevdim bu işi
Benden böyle kızlar kilo almadım sabitim son bildirimine göre esimde valileri hazırla heran çıkabiliriz diyor annemin amelîyatini bekliyoruz güzel geçsin zaten ablamla kardeşim bakacak benim ufaklık anne annesini öyle görmesin istiyoruz çok etkileniyor teyzesinin kuşunu tesadüf olurken görmüş şimdi kimi biraz görmezse yada hasta görse öldü ölecek diyor kuş uyudu uçtu vs yok kabul ettiremiyoruz
Eskiden sarıydı da artık hoşuma gitmiyorGüle güle kullan abla ne zaman sarı yapıp citir oluyorsun 60da mıgerçi babaanneler sarı yapıyor muydu sabah dayağı için kasindim ben yine yafff :)
ne minyonu kızz biraz dev den halliceyim :)Süpersin resim attığını okuyunca geri döndüm baktım :) ufak tefek minyon görünüyorsun :) saçların çok ho
Tek öğün yapılır cnm ve akşama bırakılmazKızlar en fazla 10 günde bir off öğün yapmak gerekiyormuş, acaba nasıl olmalı?
vayyy rahatlayıp geldin deseneYoga mı yaptım geldim :)
oyyy kuzum ellerine sağlıkGüüüüünaydııııınnn talışlar,tontişler, minik kuşlar
çok geçmiş olsun cnm yaaGünaydın kızlar ben yine hasta şimdi merkeze geldik doktor için
bu En sevdiğim karikatur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?