- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.721
Önce sen bunu yaptıktan sonra kaldığın yerden devam edibilecekmisin yoksa konsanteni bozarmi bunu bir sor kendineKızlar en fazla 10 günde bir off öğün yapmak gerekiyormuş, acaba nasıl olmalı?
sınırsız istedigimiz gibi mi, yoksa diyet grubundan çoğaltarak yemek mi
kız sen bunalımın kapısını tıklıyorsun sakın oradan içeri gireyim deme dön arkanı ışığa doğru geri gel bacımmm,Çok doğru diyorsun, uyku düzenim bu nedenle hayatım çok vahim durumda. Bugün gün boyu esnedim, yorgun ve uykusuz olunca sporu suçladım. Diyete uymak için irade ve sabır göstermek işkence gibi oldu. Ne kadar uyduysam artık?
Sana da iyi geceler canım.
Teşekkür ederim bugünden başliyalim yazma işine bizBen 100 kiloyla hamile kalıp 114 kiloyla doğuma gittim. doğumdan bir hafta sonra 100 kiloydum. dikkat edince epey iyi oluyor ama benim doğum felaketti. doktor kilodan kaynaklı kaslarını kullanamadığımi söyledi. ve kızım kafasında büyük bir ödemle doğdu. o yüzden ben kilolu hamile kalmayı hiç istemiyorum. ikinci kez çocuğuma kolondan dolayı sıkıntı vermek çok büyük vicdan azabı. Allah korudu kızım neredeyse tamamen havasız kaliyordu
yaz ödevi vermemesi en güzeli. çocuk güzel bir dinlenmiştir. okula son bir ay kaldı. bundan sonrasında hergun yarim saat okutup üç dört cümle yazdirirsaniz hiç-bir sıkıntı yaşamazsınız. test kitabına hiç gerek yok. çocuğu heveslendirmek için güzel bir günlük defteri alın. okula kadar günlük tutsun. Ama mutlaka hergun birkaç cümle şart:)
süpersin sekerim.
psikolojik olarak yemek.seni daha çok bunalıma sokuyor canım. kendin için dikkat etmelisin. iki gün kaldı ve artık kendini topla. yapamayacagin birşey yok. açlık hissedince bitki çaylarını iç. daha zararsız birşeylerle kendini ikna et. yapabileceğine inan oncelikle
inşallah ameliyat iyi geçer annen çabuk toparlar rabbim yar yardımcınız olsunGelelim bana oğluşum altına kaçırmış uyandırdı beni uzerini değiştirdik benim yatakta uyuyor benimde uyku kaçtı gitti bu saatten sonra da gelmez aklımda anacığım var zaten bı iki saat sonra gidecekler hastaneye çocuklar bende
Dün kan verdik kök hücre gönüllüsü olacaktım hamilelik düşündüğüm için ertelendi hicbirsey internetteki gibi değil dedi sorumlu doktor zor bir süreç yok gelin bir tüp kan verin diyorlar gönüllülerin 10kisiden sadece 2si gerçekten bu sureci kabul ediyor yolunuz düşerse Kızılay'a broşürler var okuyun inşallah bebekten sonra diyorum
Kışlık hazırlıkların bitti bı erişte kaldı odadonunce artık fasulye koydum fırında karniyariklik hazırlayıp koydum menemsnlik çorbalık sosluk domates konserveledim bu üç günde bayaisyaptim şükür tabi zararlı şeylerde yaptım şakşuka yaptım kızartma eşim için konserveledim bütün bunlar hiç hesapta yoktu valla her sene annemle yapardık ben işin çırak
kismiydim getir götürbu sene iş başa düştü iyi de oldu sevdim bu işi
Benden böyle kızlar kilo almadım sabitim son bildirimine göre esimde valileri hazırla heran çıkabiliriz diyor annemin amelîyatini bekliyoruz güzel geçsin zaten ablamla kardeşim bakacak benim ufaklık anne annesini öyle görmesin istiyoruz çok etkileniyor teyzesinin kuşunu tesadüf olurken görmüş şimdi kimi biraz görmezse yada hasta görse öldü ölecek diyor kuş uyudu uçtu vs yok kabul ettiremiyoruz
yine karnının alt taraf mı ağrıyor gülüm hayırdır inşallah önemli bir şey yokturGünaydın kızlar ben yine hasta şimdi merkeze geldik doktor için
maşallah boylu poslusun endamın yeter gözlerin yeter şarkısı sana gelsin gülüüümm:)Sağolasın tatlım
boy 170 de kiloda 90 anacım yani yine şişko yine şişko
Yeşil muz kabızlık yapmıyomuş cnm
Suda eriyen vitamin gibi magnezyumlar var ya onlar kötü değil limonata gibi :)
Yok kızz fazla değilde şu 2 güne güveniyom biraz zaten geç vakit spor yapmak yaramıyor bana en azından sabahına sevindirmiyor
Saçlar sırtımdaki yağları kapatmışda ondan cnm :))bide otururken o kadar belli olmamış
sende boş durmamışınki tatlım maşallah sana
Tatlım senin bu havuç salatanı pişirerekmi yapıyosun biliyosun pişince gi si yükselir ve acıktırır seni
Sabaha bol salatalık domates marul ne olursa eklesen
Bide haşlanmış yumurta herzaman daha tok tutar
Sütlü kahven sade süttenmi oluyor yoksa kahvenin içine az sütmü koyuyosun
15 deki öğününde hep karbon olmuş ve seni acıktıracak şeyler
Akşamda tavuğu 3 kş yerine 1 tb yeseydin yanında bol salata cacık hem seni daha iyi doyurur hemde daha kaliteli bi öğün olurdu
Su bugünde az olmuş
Öncelikle bildirim yapmamak sorun için...
Liste yüzdesi kişi sayısına bölünür yani biri bildirim yapmasa yok sayılmaz
Ikincisi bildirim yapmayanın sonraki hafta yüzdesi bölünür
Her halükarda Liste zararda olur
Zaten 3 kez bildirim yapmayan diskalifiye olur
Diğer konuda, daha 2 gün var ve senin bu umutsuzluğun beni bitirecek
bu kadar akıllı, pozitif, mantıklı biri kilo konusunda nasıl böyle düşünüyor hayret ediyorum.
Öncelikle şu uyku saatlerini ayarlaman lazım
Spora suç bulma senin yorgunluğununun nedeni düzensiz uyumandan
Bide güzelim daha sen yeni spora başlıyon niye hitit cardiyo yapıyonki
Biraz alışana kadar leslie yürüyüş yeterli
Son olarak önümüzde kockoca 2 gün var O 2 günde ne eksiler görülür yeterki sen çaba göster
bikaç tane buldumda netten almayı beceremedim bi :))
öncelikle sabit olmana çok sevindim cnm
Maşallah sende pek hamarat çıktın :)
Annecinde inş.hemen atlatır
Eskiden sarıydı da artık hoşuma gitmiyor
Bu renkde kalırım heralde
ne minyonu kızz biraz dev den halliceyim :)
Tek öğün yapılır cnm ve akşama bırakılmaz
vayyy rahatlayıp geldin desene
oyyy kuzum ellerine sağlık
Cuma bildirim listesinde bulabilirsin
Aslında spor listesindede herkesin adı var heralde
çok geçmiş olsun cnm yaa
Demekki tam atlatmadın yol yorgunluk araya girince tekrarladı
bu En sevdiğim karikatur
Onda kendimi buluyorum :))
Aklını karıştırma bebeğim :)sen koştura koştura baya eksi olursunGünaydın 9.takimin azimli hatunlari ..kaldimi cumaya iki ,en dikkat etmemiz en verimli geçebilecek iki gün bakalım bu iki günde kim nekadar eksiye düşebilecek
Şuan yataktan bağlanıyorum size birazdan kalkicam bugünkü plan beyimle çarşıya gidicez markete kuruyemiş sepetleri felan bakicaz
Cuma olaydı ve 1 kilo vermiş olaydım İskender yerdim bugün ne güzel olurdu:)
Sağolasın tatlım o senin güzel bakışınmaşallah boylu poslusun endamın yeter gözlerin yeter şarkısı sana gelsin gülüüümm:)
suda eriyenler iğrenç şekerli olanlardan var bende işte o midemi çok bulandırıyor içemiyorum bildiğin çin işgencesi oluyor :)))
o karikatür büyümedi ben göremedim
aaa senin ki farklı benim ki toz şeklinde suda eriyen şase de
Bunlar büyük tablet gibi cnmaaa senin ki farklı benim ki toz şeklinde suda eriyen şase de
cuma günü önce çatır çatır ver kilonu. sonra bir öğün off yaparsın canımGünaydın 9.takimin azimli hatunlari ..kaldimi cumaya iki ,en dikkat etmemiz en verimli geçebilecek iki gün bakalım bu iki günde kim nekadar eksiye düşebilecek
Şuan yataktan bağlanıyorum size birazdan kalkicam bugünkü plan beyimle çarşıya gidicez markete kuruyemiş sepetleri felan bakicaz
Cuma olaydı ve 1 kilo vermiş olaydım İskender yerdim bugün ne güzel olurdu:)
Evet güzel olur. okula bomba gibi başlarsınızTeşekkür ederim bugünden başliyalim yazma işine biz
Çok güzel bir haber. daha fazlasını verirsin insallahbu gün tartı günümdü tartıldım 90. 3 cuma günü 90.7 ydi, 100 gram daha verirsem haftalık hedefimi 500 gr mı tamamlıyorum :)
inşallah fazlası olur
Ödülüm bile hazır ekler yiycemmcuma günü önce çatır çatır ver kilonu. sonra bir öğün off yaparsın canım
Evet güzel olur. okula bomba gibi başlarsınız
Çok güzel bir haber. daha fazlasını verirsin insallah
Ceyda nazar değecek söyleme söyleme eksileri ni:)Mefkurem 70 kg olduğunda bomba olacaksın o zaman ne güzel boyda var kilo belli olmuyor işte kendine öyle deme :)
Bizde öyle olacağız sanırım :))))
Bende 100 gördüm bugün
Çok iyi gelecek eksi 1 olursa ve bayramada bu hızla girersem bayram kacamaklarindan kurtulurum inşallahAklını karıştırma bebeğim :)sen koştura koştura baya eksi olursun
Ooo gözün aydın tatlım inş.cuma 8 ler gelecekbu gün tartı günümdü tartıldım 90. 3 cuma günü 90.7 ydi, 100 gram daha verirsem haftalık hedefimi 500 gr mı tamamlıyorum :)
inşallah fazlası olur
zaten ben 70de falan çubuk kraker oluyom cnmMefkurem 70 kg olduğunda bomba olacaksın o zaman ne güzel boyda var kilo belli olmuyor işte kendine öyle deme :)
Bende 100 gördüm bugün
Sen azcık dikkat etsen -1 i rahat görürsün güzelimÇok iyi gelecek eksi 1 olursa ve bayramada bu hızla girersem bayram kacamaklarindan kurtulurum inşallah
Ablam..
Ramazan Bayramı'nda bir ilk yaşamış doyetimi bozmamis karsiligindada ne güzel bir rakam görmüştüm bu bayramda aynsi olucak inşallah
ooo süpersin sekerim. cuma günü 99 görürsün insallahMefkurem 70 kg olduğunda bomba olacaksın o zaman ne güzel boyda var kilo belli olmuyor işte kendine öyle deme :)
Bende 100 gördüm bugün
canimcim bu hafta güzel kilo verirsen off ogununu bayrama sakla. bir taşla kuş katliamı olur:)) bayramda yediğinde de diyetimi bozdum azabını duymazsın. daha odaklanarak daha enerjik devam edersin. olma miÇok iyi gelecek eksi 1 olursa ve bayramada bu hızla girersem bayram kacamaklarindan kurtulurum inşallah
Ablam..
Ramazan Bayramı'nda bir ilk yaşamış doyetimi bozmamis karsiligindada ne güzel bir rakam görmüştüm bu bayramda aynsi olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?