Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar en fazla 10 günde bir off öğün yapmak gerekiyormuş, acaba nasıl olmalı?
sınırsız istedigimiz gibi mi, yoksa diyet grubundan çoğaltarak yemek mi
Önce sen bunu yaptıktan sonra kaldığın yerden devam edibilecekmisin yoksa konsanteni bozarmi bunu bir sor kendine
2. Böyle bir ihtiyaç duyuyormusun sürekli yeme isteği kacamaklara istek diyetten sıkılma kilo da duraklama
Bunlar varsa benim fikrim cuma günü kahvaltı veya öğle öğününde ne yemek istersen onu yiyebilirsin
Ama daha yeni başladım iyi gidiyor böyle diye düşünüp bı sure daha bekliyebilirsin of öğünü için canim

kız sen bunalımın kapısını tıklıyorsun sakın oradan içeri gireyim deme dön arkanı ışığa doğru geri gel bacımmm,
ben o yüzden diyet yapmıyorum , zayıflamak aslın da çok basit ama zihin altına öyle bir işlemiş ki çıkarcılar (diyet ürün sektörü , zayıflama ilaç sektörü, spor malz. satan sektör v.s.) diyetsiz sporsuz zayıflanmaz sanıyoruz yalannn vallaha yalan
bedenin sinyallerini doğru anladığın da ona göre sağlıklı ve dengeli beslendiğin de herkes zayıflar illa ağır spor şart değil hareketi arttırmak zayıflamayı sürecini hızlandırır
bunları zihin altına kabul ettirdiğin an zayıflama işini bedenin kendi halleder canın dopdolu ikramlık masa da bile aç değilsen bir şey çekmez açsan en sağlıklılardan dozun da yemeni sağlar böylece işkence çekmezsin gülüm

Teşekkür ederim bugünden başliyalim yazma işine biz

inşallah ameliyat iyi geçer annen çabuk toparlar rabbim yar yardımcınız olsun
çocuklar ciddi anlam da etkilenebiliyor düzelmesi çok zaman alıyor dikkat etmeniz iyi olmuş gülüm
kışlakalar bitmiş neredeyse inşallah hep beraber sağlıkla mutlulukla yersiniz , yola çıkarsanız sağ selamet gidin inşallah çok hız yapmayın :)

maşallah boylu poslusun endamın yeter gözlerin yeter şarkısı sana gelsin gülüüümm:)
suda eriyenler iğrenç şekerli olanlardan var bende işte o midemi çok bulandırıyor içemiyorum bildiğin çin işgencesi oluyor :)))
o karikatür büyümedi ben göremedim

Aklını karıştırma bebeğim :)sen koştura koştura baya eksi olursun

Sağolasın tatlım o senin güzel bakışın

Valla bilmiyom cnm benim evde var ben arada içiyorum hiç kötü değil dur resmini atayım

cuma günü önce çatır çatır ver kilonu. sonra bir öğün off yaparsın canım
Teşekkür ederim bugünden başliyalim yazma işine biz
Evet güzel olur. okula bomba gibi başlarsınız
bu gün tartı günümdü tartıldım 90. 3 cuma günü 90.7 ydi, 100 gram daha verirsem haftalık hedefimi 500 gr mı tamamlıyorum :)
inşallah fazlası olur
Çok güzel bir haber. daha fazlasını verirsin insallah

Mefkurem 70 kg olduğunda bomba olacaksın o zaman ne güzel boyda var kilo belli olmuyor işte kendine öyle deme :)

Bizde öyle olacağız sanırım :))))

Bende 100 gördüm bugün
Ceyda nazar değecek söyleme söyleme eksileri ni:)
Maşallah daim olsun inşallah

Aklını karıştırma bebeğim :)sen koştura koştura baya eksi olursun
Çok iyi gelecek eksi 1 olursa ve bayramada bu hızla girersem bayram kacamaklarindan kurtulurum inşallah
Ablam..
Ramazan Bayramı'nda bir ilk yaşamış doyetimi bozmamis karsiligindada ne güzel bir rakam görmüştüm bu bayramda aynsi olucak inşallah

bu gün tartı günümdü tartıldım 90. 3 cuma günü 90.7 ydi, 100 gram daha verirsem haftalık hedefimi 500 gr mı tamamlıyorum :)
inşallah fazlası olur
Ooo gözün aydın tatlım inş.cuma 8 ler gelecek

Mefkurem 70 kg olduğunda bomba olacaksın o zaman ne güzel boyda var kilo belli olmuyor işte kendine öyle deme :)

Bende 100 gördüm bugün
zaten ben 70de falan çubuk kraker oluyom cnm

Kızz ne güzel bir haber 2 günde daha da düşer

Sen azcık dikkat etsen -1 i rahat görürsün güzelim

Bayramda nasıl olacak bende merak ediyom

Bende 100 gördüm bugün
ooo süpersin sekerim. cuma günü 99 görürsün insallah
canimcim bu hafta güzel kilo verirsen off ogununu bayrama sakla. bir taşla kuş katliamı olur:)) bayramda yediğinde de diyetimi bozdum azabını duymazsın. daha odaklanarak daha enerjik devam edersin. olma mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…