Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ceyda nazar değecek söyleme söyleme eksileri ni:)
Maşallah daim olsun inşallah

İnşallah canım :) dayanamadım :)))

Ooo gözün aydın tatlım inş.cuma 8 ler gelecek

zaten ben 70de falan çubuk kraker oluyom cnm

Kızz ne güzel bir haber 2 günde daha da düşer

Boy 170 olunca normal :))

İnşallah canım bir an önce 9 gelsin :)

Sağol canım ağzın bal yesin :)

Hamilelikte kilolu olmak çok kötü gerçekten ikincide ideal kilonda hamile kalırsın inşallah.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Sözleriniz bana güç veriyor
Sabah mesajını görünce çok mutlu oldum North River . Dediğin çok doğru adam ilk seferinde özür dileye dileye hal olmuştu. Şimdi hatasını bile kabul etmiyor, nerede özür dilemek. Allah hidayet versin. Ben de bahaneler arkasına sığınmayı bırakmalıyım Nasıl bir şişmanlıksa benimkisi artık, eşi benzeri yok
Kuzeye göstermemeyi iyi düşünmüşsünüz. Allah yardımcınız olsun, inşallah kolayca atlatırsınız bu zamanları. Sabit olmana çok sevindim.

Teşekkür ederim, ben de çok memnun kaldım ne güzel birşeymiş bu tava. Valla sizlerden ne çok şey öğreniyorum
Kızlar en fazla 10 günde bir off öğün yapmak gerekiyormuş, acaba nasıl olmalı?
sınırsız istedigimiz gibi mi, yoksa diyet grubundan çoğaltarak yemek mi
Bence hayatın akışı içerisinde ufak tefek diyetten sapmalar oluyor mecburen, doğum günü pastan gibi O yüzden ayrıca bir off güne gerek yok. Kendim için düşünüyorum eğer hiç öyle bir durum olmazsa canımın çektiği birşeyden ölçülü yerim diye ama iki aydır böyle bir haftam olmadı.

Çok güzel olmuş sağol canım
Günaydın kızlar ben yine hasta şimdi merkeze geldik doktor için
Tüh tüh Merve tatilden de birşey anlamadın, yol mu etkiledi ne oldu ki? Durumundan bizi haberdar et canım, merakta bırakma bizi.
Teşekkürler Ekimciğim uygulayacağım
Sağol canım sözlerin çok motive edici. malesef havuç bol yağda pişmiş. Kahveyi sütle yapıyorum. Suyu az içmek beni iyice zorluyor galiba. Yanlışlarımı düzeltip devam etmeliyim. Derin derin nefes alıyorum... bir iki üç... bir iki üç...
Bildirim yapmamak faciaymış, iyi ki sormuşum. Bugün de +500 inşallah cumaya kadar eksiye düşebilirim Çok dengesiz bir insanım sporu ya yapmıyorum ya da ağır birşeyleri hemen başarmak istiyorum. Dediğin gibi ben yürüyüşe devam edeyim.
Katılıyorum, belirtmek istedim
Ayy canım benim psikolog gibisin. sevgili takım arkadaşlarım ışığı gösterdi bana
bu gün tartı günümdü tartıldım 90. 3 cuma günü 90.7 ydi, 100 gram daha verirsem haftalık hedefimi 500 gr mı tamamlıyorum :)
inşallah fazlası olur
Bu harika bir haber. İnşallah cuma hedefini geçersin güzelim

Kızlar bizim bayram tatili belli oldu 10 gün cuma son iş günüm bayram sonrasına kadar :)
süpermiş cnm
Biyerlere gidecekmisiniz evdemisin

bak bak bide yağda kavrulmuş havuçla hem kilo verecek hemde tok tutacak sanıyor pişmiş havucuda sebze olarak düşünme, şekeri ortaya çıkıyor tamamen
Ben normalde çok seyrek havuç yerim taze si bile olsa

Mutfak işin ilk etabı cnm yoksa sporu boşa yapmış oluruz yada en kötü sabit kalırız

Hem süt Hem hurma hemde kuruyemiş ara öğün için fazla cnm
Ara öğün en fazla 100-150 calori olması gerekir

Kızlar bizim bayram tatili belli oldu 10 gün cuma son iş günüm bayram sonrasına kadar :)
Ne güzel çokmuş tatilin.
Yediklerimi gözden geçirmem lazım.
Mefkurem evdeyiz canım eşim çalışınca bize özel günlerde tatil Yok :)
Olsun sen dinlenir keyfine bakarsın. Bir yere gidince hem yorgunluk oluyor hem diyete uymak zorlaşıyor.

Elim kolum kalkmıyor, bacaklarım bir tuhaf aykta durdukça,
bana ne oluyo ki aklıma geldi de yoksa kastan mı kaybediyorum kiloyu.
Hasta falan değilim iyiyim gibi ama işte kollar bacaklar tuhaf anlatamıyorum

Yoga mı yaptım geldim :)
Oo yogaya mı basladin cnm
Canım hoşgeldin
Bı yükün altına girdik bakalım amin canım
Annen nasıl stres varmı ameliyat olacam diye
Alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah canım
Ameliyat bitti ağrısı var biraz. Zamanla toparlarsin inşallah
Her zaman ki bahar işte abla yapmam yapmam bı başlayınca da durmam
Tüm iyi dileklerin için sağol ablacim
bu gün tartı günümdü tartıldım 90. 3 cuma günü 90.7 ydi, 100 gram daha verirsem haftalık hedefimi 500 gr mı tamamlıyorum :)
inşallah fazlası olur
oo süper

Sen kendine inan kız inanmaya inanmaya baya kilo verdim işte birazda inanarak dene
Geçmiş olsun canım ya bı toparlanamadin
kapatan vermek için çok sağlıksız beslenme kışın canım bence kas ağrısı spor ve yorgunluktan sade maden suyu tuket yatmadan önce mutlaka cok çok fazla ise dra git bana magnezyum verdi

Selamlarrr canlar

Bu ttnet benı delı etti sabah sabah
aradım neden böyle kopup duruyo bana bılgı vermedıler hat sahıbının yanımda olması gerekıyomus yanı annemın galıba altyapı calısması varmıs falan falan

Bugün bı evi dipli köseli temizledim havada güzelken su camasırları asıp geleyımm gecmıs yapcaaaaam

Ne güzel çokmuş tatilin.

Yediklerimi gözden geçirmem lazım.

Olsun sen dinlenir keyfine bakarsın. Bir yere gidince hem yorgunluk oluyor hem diyete uymak zorlaşıyor.

Evet canım oğlumla ve evle ilgilenicem tatilde iyi oldu tatil tatildir :) eşimde 12/36 çalışacak daha çok evde

Geçmiş olsun canım iltihaba bi bitki iyi geliyordu içiyordum bende aklıma gelirse yazarım :)

Kız dur öyle bi şey değil kas kaybı :)) ayrıca kas kaybetmek çok zordur öyle bilinen gibi değildir hava değişiminden ya da nemden olabilir kalk bi spor yap iyi gelir

Selam canım ben annemin üzerine olan şeylerde annem gibi konuşuyorum :)) Doğum tarihi TC bilmen yeterli Zaten anlamıyorlar :) iş yerininde çok kopuyordu en sonunda ikna ettik ttneti sorun olduğuna 3-4 defa geldiler öyle düzeldi adamları ikna ile uğraştık resmen 1 ay evimde ttnet Yok ve kullanmam modemi onlar veriyor değişimiyle ilgilenmiyorlar iyice kötü olmuş özelleşince

Kahvaltı 08:00

Yulaf ve kuru meyve süt

Ara öğlen Yok

Akşam : salata ve çipura yiyeceğim

Suyum 3 lt oldu daha da dudaklarım kupkuru daha içerim :) sabah ödemim vardı o geçti şükür parmaklarım normale döndü

7 otlu çay ve 5 bi yerde çay içiyorum belki ananaslı ve açaili yeşil çayda içerim şimdi gidip kan vericem sağlık taraması var iş yerinde

Çoook mantıklıymıs aslında canımm hıc aklıma gelmedii :)))

Çok güzel. Ben bugün suyu hiç içemedim ya

Slmmm kızlar

Bizde çarşıyı dolandık biraz 3 saat kadar :))
Eşimin doğum günü var ona bişeyler baktık
Aslında cuma ama heralde biz pazar yaparız

Baya yorulmuşum şimdi bi kahve içip biraz uzanırım

Sende bizdensin :)) benim regl Yen'i geliyor sanırım belim ağrıyor karnım ağrıyor cuma yada kadar tam olsam bari
benimde bugün kendini gösterdi
Yapıcak bşey yok tatlım
Bekleyip görelim

öyle 2 günde kas kaybı olmaz cnm
Ya yetersiz besleniyorsun halsizlik oluyor yada yorgunluktan
Bi dinlenemedinki sende
Bugün evdemisin

Annen bugün gelmiyomuydu yanlışmı hatırladım yoksa cumamıydı

menüye diyecek laf yok şekerim :)inş karşılığını güzel alırsın

Kızlar selamlar biz İstanbul'a döndük evi kapadık şükür yarın doktordan randevu aldım öyle
zaten döncekmiydiniz tatlım yoksa hastasın diyemi döndünüz

@CeruleanSins benim rakipcim nerelerde yaa hiç uğramamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…