- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.741
Ceyda nazar değecek söyleme söyleme eksileri ni:)
Maşallah daim olsun inşallah
Ooo gözün aydın tatlım inş.cuma 8 ler gelecek
zaten ben 70de falan çubuk kraker oluyom cnm
Kızz ne güzel bir haber 2 günde daha da düşer
ooo süpersin sekerim. cuma günü 99 görürsün insallah
canimcim bu hafta güzel kilo verirsen off ogununu bayrama sakla. bir taşla kuş katliamı olur:)) bayramda yediğinde de diyetimi bozdum azabını duymazsın. daha odaklanarak daha enerjik devam edersin. olma mi
Hamilelikte kilolu olmak çok kötü gerçekten ikincide ideal kilonda hamile kalırsın inşallah.Ben 100 kiloyla hamile kalıp 114 kiloyla doğuma gittim. doğumdan bir hafta sonra 100 kiloydum. dikkat edince epey iyi oluyor ama benim doğum felaketti. doktor kilodan kaynaklı kaslarını kullanamadığımi söyledi. ve kızım kafasında büyük bir ödemle doğdu. o yüzden ben kilolu hamile kalmayı hiç istemiyorum. ikinci kez çocuğuma kolondan dolayı sıkıntı vermek çok büyük vicdan azabı. Allah korudu kızım neredeyse tamamen havasız kaliyordu
psikolojik olarak yemek.seni daha çok bunalıma sokuyor canım. kendin için dikkat etmelisin. iki gün kaldı ve artık kendini topla. yapamayacagin birşey yok. açlık hissedince bitki çaylarını iç. daha zararsız birşeylerle kendini ikna et. yapabileceğine inan oncelikle
Sabah mesajını görünce çok mutlu oldumEdibe12 arkadaşlarina üzülmedim ama çocuklara üzüldüm ikizlerin bence geçmişten gelen bir yoksunluk eziklik vs hissi ile şiddet var acilen tedavi olmaları gerek aksi halde onların bu haline katlanıp el mahkum diyen eşe üzülmüyorum ben
Ne eğitim ne görmüş gecirmislik bu ayrı birşey çevremde o kadar çok ki yok üstüme yürüdü yok boğazımı sıktı (direk olarak öldürmeye o teşebbüs hamileydi arkadaşım o eşi boğazını sıktığinda o bunu döneye çekerek 40i ocikmadan yediği o dayağı o çağırdı )ilk şiddette pisşman ozurler çiçekler daha sonraki olaylarda pişkinlik kadını dövüp gidip yatıp uyumalar bu yüzden öfkenin olduğu yerde sevgi çiçekleri değil korku büyür çocuklarını dusunmeli bu çocuklar ya pisirik güvensiz korkak yada babalar gibi ruh hastası olacak
Bu arada yemişsin kız bahara diyorsun sen yapıyorsun canım benim o aile çekti gitti evine desen ki size üzülüp yedim bı tarafları ile gülerler hadi canım buda yemek için bahane bulmuş diye senin zayıflaması destekleyen bir eş var canım lütfen ona yonel
Kuzeye göstermemeyi iyi düşünmüşsünüz. Allah yardımcınız olsun, inşallah kolayca atlatırsınız bu zamanları. Sabit olmana çok sevindim.Gelelim bana oğluşum altına kaçırmış uyandırdı beni uzerini değiştirdik benim yatakta uyuyor benimde uyku kaçtı gitti bu saatten sonra da gelmez aklımda anacığım var zaten bı iki saat sonra gidecekler hastaneye çocuklar bende
Dün kan verdik kök hücre gönüllüsü olacaktım hamilelik düşündüğüm için ertelendi hicbirsey internetteki gibi değil dedi sorumlu doktor zor bir süreç yok gelin bir tüp kan verin diyorlar gönüllülerin 10kisiden sadece 2si gerçekten bu sureci kabul ediyor yolunuz düşerse Kızılay'a broşürler var okuyun inşallah bebekten sonra diyorum
Kışlık hazırlıkların bitti bı erişte kaldı odadonunce artık fasulye koydum fırında karniyariklik hazırlayıp koydum menemsnlik çorbalık sosluk domates konserveledim bu üç günde bayaisyaptim şükür tabi zararlı şeylerde yaptım şakşuka yaptım kızartma eşim için konserveledim bütün bunlar hiç hesapta yoktu valla her sene annemle yapardık ben işin çırak
kismiydim getir götürbu sene iş başa düştü iyi de oldu sevdim bu işi
Benden böyle kızlar kilo almadım sabitim son bildirimine göre esimde valileri hazırla heran çıkabiliriz diyor annemin amelîyatini bekliyoruz güzel geçsin zaten ablamla kardeşim bakacak benim ufaklık anne annesini öyle görmesin istiyoruz çok etkileniyor teyzesinin kuşunu tesadüf olurken görmüş şimdi kimi biraz görmezse yada hasta görse öldü ölecek diyor kuş uyudu uçtu vs yok kabul ettiremiyoruz
Teşekkür ederim, ben de çok memnun kaldım ne güzel birşeymiş bu tava. Valla sizlerden ne çok şey öğreniyorumBiraz oğluma sarılıp uymayı deneyim başımda gereksiz bir ağrı mevcut ilk fırsatta yine geleceğim
Edibe12 tavan hayırlı olsun ben çok seviyorum yağsız dibi citiryumurtayi valla beyin yandı yine durup durup aklıma geliyor geçmişte okuduklarim :)
Bence hayatın akışı içerisinde ufak tefek diyetten sapmalar oluyor mecburen, doğum günü pastan gibiKızlar en fazla 10 günde bir off öğün yapmak gerekiyormuş, acaba nasıl olmalı?
sınırsız istedigimiz gibi mi, yoksa diyet grubundan çoğaltarak yemek mi
Çok güzel olmuş sağol canımGüüüüünaydııııınnn talışlar,tontişler, minik kuşlar
Takım ruhunun tadını çıkarıyoruz, daima ileri gidiyoruzz huhuuuuvvEki Görüntüle 2036832
North River çaktırma güzelim
Tüh tüh Merve tatilden de birşey anlamadın, yol mu etkiledi ne oldu ki? Durumundan bizi haberdar et canım, merakta bırakma bizi.Günaydın kızlar ben yine hasta şimdi merkeze geldik doktor için
Teşekkürler Ekimciğim uygulayacağımsenin yemeyle sorunun yok bence senin kendinle sorunun var duygusal açlığın bu yüzden
EFT (Duygusal Özgürleşme Teknikleri) ni uygulayıp olumlama yapmalısın bence 1 hafta dene
bu noktalara 6-7 kez parmak uçlarınla vuruşlar yaparken olumlama cümlelerini tekrar et senin için örnek cümle yazayım
şişmanlığıma, duygusal açlığıma ve mutsuzluğuma RAĞMEN kendimi olduğum gibi tüm içtenliğimle kabul ediyorum, affediyorum ve seviyorum
1 tur tüm noktalara vuruştan sonra 2 turda olumla cümlen şöyle olsun
duygusal açlığıma , mutsuzluğuma RAĞMEN kendimi kabul ediyor seviyor mutlu ve sağlıklı olmayı seçiyorum
her gün bu noktalara vuruş yapamam uğraşamam dersen cümleleri yatmadan önce kendi kendine tekrar et
Sağol canım sözlerin çok motive edici. malesef havuç bol yağda pişmiş. Kahveyi sütle yapıyorum. Suyu az içmek beni iyice zorluyor galiba. Yanlışlarımı düzeltip devam etmeliyim. Derin derin nefes alıyorum... bir iki üç... bir iki üç...Tatlım senin bu havuç salatanı pişirerekmi yapıyosun biliyosun pişince gi si yükselir ve acıktırır seni
Sabaha bol salatalık domates marul ne olursa eklesen
Bide haşlanmış yumurta herzaman daha tok tutar
Sütlü kahven sade süttenmi oluyor yoksa kahvenin içine az sütmü koyuyosun
15 deki öğününde hep karbon olmuş ve seni acıktıracak şeyler
Akşamda tavuğu 3 kş yerine 1 tb yeseydin yanında bol salata cacık hem seni daha iyi doyurur hemde daha kaliteli bi öğün olurdu
Su bugünde az olmuş
Öncelikle bildirim yapmamak sorun için...
Liste yüzdesi kişi sayısına bölünür yani biri bildirim yapmasa yok sayılmaz
Ikincisi bildirim yapmayanın sonraki hafta yüzdesi bölünür
Her halükarda Liste zararda olur
Zaten 3 kez bildirim yapmayan diskalifiye olur
Diğer konuda, daha 2 gün var ve senin bu umutsuzluğun beni bitirecek
bu kadar akıllı, pozitif, mantıklı biri kilo konusunda nasıl böyle düşünüyor hayret ediyorum.
Öncelikle şu uyku saatlerini ayarlaman lazım
Spora suç bulma senin yorgunluğununun nedeni düzensiz uyumandan
Bide güzelim daha sen yeni spora başlıyon niye hitit cardiyo yapıyonki
Biraz alışana kadar leslie yürüyüş yeterli
Son olarak önümüzde kockoca 2 gün var O 2 günde ne eksiler görülür yeterki sen çaba göster
Katılıyorum, belirtmek istedimÖnce sen bunu yaptıktan sonra kaldığın yerden devam edibilecekmisin yoksa konsanteni bozarmi bunu bir sor kendine
2. Böyle bir ihtiyaç duyuyormusun sürekli yeme isteği kacamaklara istek diyetten sıkılma kilo da duraklama
Bunlar varsa benim fikrim cuma günü kahvaltı veya öğle öğününde ne yemek istersen onu yiyebilirsin
Ama daha yeni başladım iyi gidiyor böyle diye düşünüp bı sure daha bekliyebilirsin of öğünü için canim
Ayy canım benim psikolog gibisin. sevgili takım arkadaşlarım ışığı gösterdi banakız sen bunalımın kapısını tıklıyorsun sakın oradan içeri gireyim deme dön arkanı ışığa doğru geri gel bacımmm,
ben o yüzden diyet yapmıyorum , zayıflamak aslın da çok basit ama zihin altına öyle bir işlemiş ki çıkarcılar (diyet ürün sektörü , zayıflama ilaç sektörü, spor malz. satan sektör v.s.) diyetsiz sporsuz zayıflanmaz sanıyoruz yalannn vallaha yalan
bedenin sinyallerini doğru anladığın da ona göre sağlıklı ve dengeli beslendiğin de herkes zayıflar illa ağır spor şart değil hareketi arttırmak zayıflamayı sürecini hızlandırır
bunları zihin altına kabul ettirdiğin an zayıflama işini bedenin kendi halleder canın dopdolu ikramlık masa da bile aç değilsen bir şey çekmez açsan en sağlıklılardan dozun da yemeni sağlar böylece işkence çekmezsin gülüm
Bu harika bir haber. İnşallah cuma hedefini geçersin güzelimbu gün tartı günümdü tartıldım 90. 3 cuma günü 90.7 ydi, 100 gram daha verirsem haftalık hedefimi 500 gr mı tamamlıyorum :)
inşallah fazlası olur
süpermiş cnmKızlar bizim bayram tatili belli oldu 10 gün cuma son iş günüm bayram sonrasına kadar :)
bak bak bide yağda kavrulmuş havuçla hem kilo verecek hemde tok tutacak sanıyorSağol canım sözlerin çok motive edici. malesef havuç bol yağda pişmiş. Kahveyi sütle yapıyorum. Suyu az içmek beni iyice zorluyor galiba. Yanlışlarımı düzeltip devam etmeliyim. Derin derin nefes alıyorum... bir iki üç... bir iki üç...
Bildirim yapmamak faciaymış, iyi ki sormuşum. Bugün de +500 inşallah cumaya kadar eksiye düşebilirimÇok dengesiz bir insanım sporu ya yapmıyorum ya da ağır birşeyleri hemen başarmak istiyorum. Dediğin gibi ben yürüyüşe devam edeyim
Olsunnn burdada tatil yok zaten :))Mefkurem evdeyiz canım eşim çalışınca bize özel günlerde tatil Yok :)
Olsunnn burdada tatil yok zaten :))
Ne güzel çokmuş tatilin.Kızlar bizim bayram tatili belli oldu 10 gün cuma son iş günüm bayram sonrasına kadar :)
bak bak bide yağda kavrulmuş havuçla hem kilo verecek hemde tok tutacak sanıyorpişmiş havucuda sebze olarak düşünme, şekeri ortaya çıkıyor tamamen
Ben normalde çok seyrek havuç yerim taze si bile olsa
Mutfak işin ilk etabı cnm yoksa sporu boşa yapmış oluruz yada en kötü sabit kalırız
Hem süt Hem hurma hemde kuruyemiş ara öğün için fazla cnm
Ara öğün en fazla 100-150 calori olması gerekir
Olsun sen dinlenir keyfine bakarsın. Bir yere gidince hem yorgunluk oluyor hem diyete uymak zorlaşıyor.Mefkurem evdeyiz canım eşim çalışınca bize özel günlerde tatil Yok :)
Oo yogaya mı basladin cnmYoga mı yaptım geldim :)
Alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah canımCanım hoşgeldin
Bı yükün altına girdik bakalım amin canım
Annen nasıl stres varmı ameliyat olacam diye
Her zaman ki bahar işte abla yapmam yapmam bı başlayınca da durmamSağolasın tatlım
boy 170 de kiloda 90 anacım yani yine şişko yine şişko
Yeşil muz kabızlık yapmıyomuş cnm
Suda eriyen vitamin gibi magnezyumlar var ya onlar kötü değil limonata gibi :)
Yok kızz fazla değilde şu 2 güne güveniyom biraz zaten geç vakit spor yapmak yaramıyor bana en azından sabahına sevindirmiyor
Saçlar sırtımdaki yağları kapatmışda ondan cnm :))bide otururken o kadar belli olmamış
sende boş durmamışınki tatlım maşallah sana
Tatlım senin bu havuç salatanı pişirerekmi yapıyosun biliyosun pişince gi si yükselir ve acıktırır seni
Sabaha bol salatalık domates marul ne olursa eklesen
Bide haşlanmış yumurta herzaman daha tok tutar
Sütlü kahven sade süttenmi oluyor yoksa kahvenin içine az sütmü koyuyosun
15 deki öğününde hep karbon olmuş ve seni acıktıracak şeyler
Akşamda tavuğu 3 kş yerine 1 tb yeseydin yanında bol salata cacık hem seni daha iyi doyurur hemde daha kaliteli bi öğün olurdu
Su bugünde az olmuş
Öncelikle bildirim yapmamak sorun için...
Liste yüzdesi kişi sayısına bölünür yani biri bildirim yapmasa yok sayılmaz
Ikincisi bildirim yapmayanın sonraki hafta yüzdesi bölünür
Her halükarda Liste zararda olur
Zaten 3 kez bildirim yapmayan diskalifiye olur
Diğer konuda, daha 2 gün var ve senin bu umutsuzluğun beni bitirecek
bu kadar akıllı, pozitif, mantıklı biri kilo konusunda nasıl böyle düşünüyor hayret ediyorum.
Öncelikle şu uyku saatlerini ayarlaman lazım
Spora suç bulma senin yorgunluğununun nedeni düzensiz uyumandan
Bide güzelim daha sen yeni spora başlıyon niye hitit cardiyo yapıyonki
Biraz alışana kadar leslie yürüyüş yeterli
Son olarak önümüzde kockoca 2 gün var O 2 günde ne eksiler görülür yeterki sen çaba göster
bikaç tane buldumda netten almayı beceremedim bi :))
öncelikle sabit olmana çok sevindim cnm
Maşallah sende pek hamarat çıktın :)
Annecinde inş.hemen atlatır
Eskiden sarıydı da artık hoşuma gitmiyor
Bu renkde kalırım heralde
ne minyonu kızz biraz dev den halliceyim :)
Tek öğün yapılır cnm ve akşama bırakılmaz
vayyy rahatlayıp geldin desene
oyyy kuzum ellerine sağlık
Cuma bildirim listesinde bulabilirsin
Aslında spor listesindede herkesin adı var heralde
çok geçmiş olsun cnm yaa
Demekki tam atlatmadın yol yorgunluk araya girince tekrarladı
bu En sevdiğim karikatur
Onda kendimi buluyorum :))
Tüm iyi dileklerin için sağol ablaciminşallah ameliyat iyi geçer annen çabuk toparlar rabbim yar yardımcınız olsun
çocuklar ciddi anlam da etkilenebiliyor düzelmesi çok zaman alıyor dikkat etmeniz iyi olmuş gülüm
kışlakalar bitmiş neredeyse inşallah hep beraber sağlıkla mutlulukla yersiniz , yola çıkarsanız sağ selamet gidin inşallah çok hız yapmayın :)
oo süperbu gün tartı günümdü tartıldım 90. 3 cuma günü 90.7 ydi, 100 gram daha verirsem haftalık hedefimi 500 gr mı tamamlıyorum :)
inşallah fazlası olur
Sen kendine inan kız inanmaya inanmaya baya kilo verdim işte birazda inanarak deneHamilelikte kilolu olmak çok kötü gerçekten ikincide ideal kilonda hamile kalırsın inşallah.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Sözleriniz bana güç veriyor
Sabah mesajını görünce çok mutlu oldumNorth River . Dediğin çok doğru adam ilk seferinde özür dileye dileye hal olmuştu. Şimdi hatasını bile kabul etmiyor, nerede özür dilemek. Allah hidayet versin. Ben de bahaneler arkasına sığınmayı bırakmalıyım Nasıl bir şişmanlıksa benimkisi artık, eşi benzeri yok
Kuzeye göstermemeyi iyi düşünmüşsünüz. Allah yardımcınız olsun, inşallah kolayca atlatırsınız bu zamanları. Sabit olmana çok sevindim.
Teşekkür ederim, ben de çok memnun kaldım ne güzel birşeymiş bu tava. Valla sizlerden ne çok şey öğreniyorum
Bence hayatın akışı içerisinde ufak tefek diyetten sapmalar oluyor mecburen, doğum günü pastan gibiO yüzden ayrıca bir off güne gerek yok. Kendim için düşünüyorum eğer hiç öyle bir durum olmazsa canımın çektiği birşeyden ölçülü yerim diye ama iki aydır böyle bir haftam olmadı.
Çok güzel olmuş sağol canım
Tüh tüh Merve tatilden de birşey anlamadın, yol mu etkiledi ne oldu ki? Durumundan bizi haberdar et canım, merakta bırakma bizi.
Teşekkürler Ekimciğim uygulayacağım
Sağol canım sözlerin çok motive edici. malesef havuç bol yağda pişmiş. Kahveyi sütle yapıyorum. Suyu az içmek beni iyice zorluyor galiba. Yanlışlarımı düzeltip devam etmeliyim. Derin derin nefes alıyorum... bir iki üç... bir iki üç...
Bildirim yapmamak faciaymış, iyi ki sormuşum. Bugün de +500 inşallah cumaya kadar eksiye düşebilirimÇok dengesiz bir insanım sporu ya yapmıyorum ya da ağır birşeyleri hemen başarmak istiyorum. Dediğin gibi ben yürüyüşe devam edeyim.
Katılıyorum, belirtmek istedim
Ayy canım benim psikolog gibisin. sevgili takım arkadaşlarım ışığı gösterdi bana
Bu harika bir haber. İnşallah cuma hedefini geçersin güzelim
Geçmiş olsun canım ya bı toparlanamadinNorth River malesef öyle oldu canım tatil dönüşünden sonra eski düzenine dönerim inşallah bütün yük diğer arkadaşlarımın üzerine kaldı
Edibe12 ekim2009 ateş ve bademcikler iltihaplanmis hafta sonu baya yorulmustum buraya gelince tuzu biberi oldu
kapatan vermek için çok sağlıksız beslenme kışın canım bence kas ağrısı spor ve yorgunluktan sade maden suyu tuket yatmadan önce mutlaka cok çok fazla ise dra git bana magnezyum verdiElim kolum kalkmıyor, bacaklarım bir tuhaf aykta durdukça,
bana ne oluyo ki aklıma geldi de yoksa kastan mı kaybediyorum kiloyu.
Hasta falan değilim iyiyim gibi ama işte kollar bacaklar tuhaf anlatamıyorum
Ne güzel çokmuş tatilin.
Yediklerimi gözden geçirmem lazım.
Olsun sen dinlenir keyfine bakarsın. Bir yere gidince hem yorgunluk oluyor hem diyete uymak zorlaşıyor.
North River malesef öyle oldu canım tatil dönüşünden sonra eski düzenine dönerim inşallah bütün yük diğer arkadaşlarımın üzerine kaldı
Edibe12 ekim2009 ateş ve bademcikler iltihaplanmis hafta sonu baya yorulmustum buraya gelince tuzu biberi oldu
Elim kolum kalkmıyor, bacaklarım bir tuhaf aykta durdukça,
Selamlarrr canlar
Bu ttnet benı delı etti sabah sabah
aradım neden böyle kopup duruyo bana bılgı vermedıler hat sahıbının yanımda olması gerekıyomus yanı annemın galıba altyapı calısması varmıs falan falan
Bugün bı evi dipli köseli temizledim havada güzelken su camasırları asıp geleyımm gecmıs yapcaaaaam
Çoook mantıklıymıs aslında canımm hıc aklıma gelmedii :)))Evet canım oğlumla ve evle ilgilenicem tatilde iyi oldu tatil tatildir :) eşimde 12/36 çalışacak daha çok evde
Geçmiş olsun canım iltihaba bi bitki iyi geliyordu içiyordum bende aklıma gelirse yazarım :)
Kız dur öyle bi şey değil kas kaybı :)) ayrıca kas kaybetmek çok zordur öyle bilinen gibi değildir hava değişiminden ya da nemden olabilir kalk bi spor yap iyi gelir
Selam canım ben annemin üzerine olan şeylerde annem gibi konuşuyorum :)) Doğum tarihi TC bilmen yeterli Zaten anlamıyorlar :) iş yerininde çok kopuyordu en sonunda ikna ettik ttneti sorun olduğuna 3-4 defa geldiler öyle düzeldi adamları ikna ile uğraştık resmen 1 ay evimde ttnet Yok ve kullanmam modemi onlar veriyor değişimiyle ilgilenmiyorlar iyice kötü olmuş özelleşince
Çok güzel. Ben bugün suyu hiç içemedim yaKahvaltı 08:00
Yulaf ve kuru meyve süt
Ara öğlen Yok
Akşam : salata ve çipura yiyeceğim
Suyum 3 lt oldu daha da dudaklarım kupkuru daha içerim :) sabah ödemim vardı o geçti şükür parmaklarım normale döndü
7 otlu çay ve 5 bi yerde çay içiyorum belki ananaslı ve açaili yeşil çayda içerim şimdi gidip kan vericem sağlık taraması var iş yerinde
Yok bebeğim bayadır kısa kestirmiyom tabi hemen uzamıyor belki 2 seneyi geçmiştir tam hatırlamıyom
Her seferinde kırıkları gitsin diye azcık kesiliyor
Zaten ben hadi gideyim desem 6 ay geçiyor :))
En son 4. ayda gitmişim
benimde bugün kendini gösterdiSende bizdensin :)) benim regl Yen'i geliyor sanırım belim ağrıyor karnım ağrıyorcuma yada kadar tam olsam bari
öyle 2 günde kas kaybı olmaz cnmElim kolum kalkmıyor, bacaklarım bir tuhaf aykta durdukça,
Annen bugün gelmiyomuydu yanlışmı hatırladım yoksa cumamıydıSelamlarrr canlar
Bu ttnet benı delı etti sabah sabah
aradım neden böyle kopup duruyo bana bılgı vermedıler hat sahıbının yanımda olması gerekıyomus yanı annemın galıba altyapı calısması varmıs falan falan
Bugün bı evi dipli köseli temizledim havada güzelken su camasırları asıp geleyımm gecmıs yapcaaaaam
menüye diyecek laf yok şekerim :)inş karşılığını güzel alırsınKahvaltı 08:00
Yulaf ve kuru meyve süt
Ara öğlen Yok
Akşam : salata ve çipura yiyeceğim
Suyum 3 lt oldu daha da dudaklarım kupkuru daha içerim :) sabah ödemim vardı o geçti şükür parmaklarım normale döndü
7 otlu çay ve 5 bi yerde çay içiyorum belki ananaslı ve açaili yeşil çayda içerim şimdi gidip kan vericem sağlık taraması var iş yerinde
zaten döncekmiydiniz tatlım yoksa hastasın diyemi döndünüzKızlar selamlar biz İstanbul'a döndük evi kapadık şükür yarın doktordan randevu aldım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?