Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tmmdır :)) hayır, küçük pet şişeler var ya onun içine limon sık iç.sonrada bu süte karıstırdıgın müsliyi yiyeceksin.ondan sonrada sahur yada iftar işte.Bak gör çok iyi olacak senin için inş. :))

" Güzel gören, güzel düşünür." ( Bediüzzaman Said Nursi ) Sen güzel gördüğün için güzel düşünmüşsün Gülçin ' cim.Benim kimseyle alıp veremediğim yok.Olmaz da.. Dikkati benim üzerimde oldugu için, her sözümü onaymış gibi algılıyor. Sorun değil..

arkadaşlar ben ekmek yemeden doymuyorum((doymuyorummmm( doymuyorum(( bana biçare lütfen napabilirim((

Yemey yemeye bi süre sonra alısırsın.Salata ve meyveye agırlık ver, özellikle karpuza :))

Geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar nasib etsin.. Üzüldüm doğrusu... Annenin yeri her zaman başkadır...
Allahım bir an önce sağlığına kavustursun..

Menüne gelince;
Kız sen ne yaptın Baklavanın bi dilimi 112 kalori. Çiğ böreğin bir tanesi 160 kalori keşke bunları değilde şöyle güzel bir tabak sebze yemeği yeseydin.. neyse olan olmuş

Hangisi sahur iftar yazmıyor ama olsun yinede ben yorum yapim

Sahur: :81:

İftar: :81:

Su: :81:

Bitkiçayı: :81:

Spor: :81:

Kitap: :81: :81: :81:

Dukana göre güzel menü tabiki... : nazar: Devam et böyle başaracaksın

Kızlar bu arada sadece triptofan ve ben mi kitap okuyoruz? Çekicem kulaklarınızı ha...
Okuyun azıcık okuyun.. :13:

Bugünkü Menüm:

Sabah:

500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
1 dilim kepekli ekmek
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 şekerli 1 çay

Öğle:
1 dilim kepekli ekmek ve peynir

Akşam:

500 ml. elma sirkeli su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
1 dilim pide
1 küçük tabak tavuklu yaz türlüsü
1 tabak salata

1 Eti Browni İntense

Toplam: 1325 kalori

30 dk. yürüyüş + 2.5 lt. su + 1 kupa yeşilçay + Ders...

Çok absürd bi menü oldu sanırım Browniyi yemeseydim iyiymiş ama dayanılmaz birşey beni ona çekti 2 - 3 gün 1000 1000 gidersem yeter.. :))

Son düzenleme:

yaa browniye bayıllırdım daha doğrusu muadili dankek çikolatalım daha güzel.güzeldiii.sanırım öyleydi.tadını hatırlamıyorum ama artık.iyi bişeydi galibaa. ya benim gibi çikolata bağımlısına yapılır mııııı? ama yok pes etmek kötü çikolatalar yağ depolarıı.sen şimdi geçe haftada kaçamağım oldu verdim bu haftada o kadar veririrm diyosun bende kalori sayarken aynı şeyi düşünürdüm ama çok verdiğin haftanın ertesinde o kadar gitmiyor maalesef.

yılbaşında 59 kiloya ulaştığım zaman,
aylardır canımın çektiği
koruma evresinde azar azar yerim dediklerim listesi
(tabi o zaman kilo alırım korkusuyla yiyemez olabilirim bunca sıkıntıdan sonra9)

1.içli köfte
2.kuşbaşılı pide
3.dankek çikolatalım(mute bu senin yüzünden)

Tabi farkındayım.Mnatıgım bak yapma kilo veremezsin diyor kesinlikle ama hislerim git o çikolatayı ye dedi pişman değilim, bugün olsa yine yerim

ye gitsin, bir günde bunları ye bişicik olmaz merak etme Ya ben aslında regl oldugum için böyle oldu.Oruç beni iyi motive ediyordu.Ramazandan sonrada kazalarımı tutucam

İlk ikisi favorim

Oğlum yine hastalandı

Çok ateşlendi.Dişlerinden zannettim.Sabah 7.30 gibi tir tir titremeye başladı yavrum.Hemen aldım acile götürdüm..

Bu çocuk koca yaz bi sürü dondurma yedi , hiçbirşey olmadı maşallah.Ama havalar soğudu mu şifayı kaptı yine..
Bugün sabah 8 den beri hastanedeydik.Ateşini düşürdük, soguk uygulma yaptık, iğnesini vurduk :85:
Yazık, yavrum eve gelince ayakta uyuyakaldı.Hiçbirşeyde yemiyor.Tek istediği şey: " Anne! Buyuuk, buyuuk " Yani "Çubuk " Aldım, onu yedi ve uydu kuzum Bugün birde misafirlerim var.Çok bişey yapmayı düşünmüyorum.Oğlumla ilgilenmem lazım

cok gecmis olsun canim. misafirleri iptal edemez misin?
ben senin yerinde olsam öyle yapardim, durumu arar izah ederdim.
baska güne alirdim.
kim ne düsünürse düsünsün oglun daha mühim bu durumda...

bende regl oldumm..şimdi su depolarım bol bol ama inşallah tartı regl bitiminde güp diye birden düşsün inşallahhhh.

geçmiş olsun canım kuzuzcuğuna acillinden şifalar inşallah.

selam kızlar ben geldım...

triptofan senı ziyarete geldim.....

naptın kuzucuk....seyıre devam mı?...

arkadaşlar ben ekmek yemeden doymuyorum((doymuyorummmm( doymuyorum(( bana biçare lütfen napabilirim((

sana bi sır vereyim de bana dua et...ben de ekmek yemezse doymayanlardanım...şu dukancılardan öğrendiğim 1. şey "dukan yalan oldu" 2. şey de "yulaf kepeği oldu"...denedim...müthiş doyuruyo ve tok tutuyo...hem de kalorisi neredeyse 0...yulaf kepeğini aldım...yağsız yoğurtla karıştırıp önce onu yedim..sonra az yiyebiliyorsun zaten..doyuruyo...ekmeğe ihtiyaç duymuyosun

hay Allah...çok geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun canım...şimdiki çocuklar püf desen hastalanıyorlar..napalım..

cok gecmis olsun canim. misafirleri iptal edemez misin?
ben senin yerinde olsam öyle yapardim, durumu arar izah ederdim.
baska güne alirdim.
kim ne düsünürse düsünsün oglun daha mühim bu durumda...

geçmiş olsun canım kuzuzcuğuna acillinden şifalar inşallah.

geçmiş olsun canım...şimdiki çocuklar püf desen hastalanıyorlar..napalım..

Teşekkür ederim kızlar...

ThirtyFour, iptal etmeyi düşündüm canım ama oğlumun hastalığı bugün patlak verdi.Ayıp olmasın diye aramadım.Zaten cok ugratsırıcı birşeyler yapmadım.O uyudugunda yemeklerimi yaptım.Gelenler yabancı değil zaten, eltilerim.Onlarda sofrayı kurmaya yardım eder.Eşimde cocukla ilgilenir bu arada.. zaten problem yemek faslı o bittimi gerisi kolay... inş. kalmazlar bu gece burda... Sinir oluyorum şöyle ramazanda gidip insanları rahatsız edenlere...

Canım çok geçmiş olsun,Allah şifasını versin kuzucuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…