- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.681
tamam bugün müsli alıyorum çıkışta..
sahurda müsli yiyorum (bu müsli cornflex gibi süte katılıyo dimi?? peki lion suyudamı içine ??)
birazda yağsız beyaz peynir yerim tamamdır sahurdaaaa
iftardada çorba yerine ilk müsli ile başlarım yemeğe
zaten iftarda aşırı yemiyorumm tıkanıyorum hemen
ekmeği kepek ekmeğe döndürürüm kolada içmem meyveli soda , ramazan şerbeti (cappynin tavsiye ederim annelerimizin yaptıgı hoşafa benziyo) gibi şeyler içerim yada light kola :))
evet canım takım içinde gerginlik güzel olmaz. ve problemin kaynağına inip sorun çözülmezse büyüyerek devam edebilir.içimize biriktirdiğimiz şeyler bi yerde patlak verebilir. bu konuda benim izlenimim iki arkadaşında birbirini yanlış anladığıdır. mute kaptan, sonuçta uyarabilir. ben buraya geldiğim takımın kaptanı mute gibi uyarmıyor,çok sakin,azimsiz ve bizide azimlendirmiyor diye geldim. mutenin de tatlı sert tavırları hoşuma gitmişti açıkcası. ama yazı olunca okuma tonumuza göre anlam değişiyor.bence bu arkadaşalrımızı ikisinede nazı geçen birisi barıştırabilir tatlım mürş bu da sensin sanırım.tartı konusunda da fotoğraf meselesini ben şöle anladım..imalar oluyordu ya muteye tartısı değişmiş vs. mute bu uygulamayla doğru söylediğini ve akıllardaki soru işaretini kaldırmak istemiş olabilir. yani sadece bize siz ekleyin demiyor ki kendiside foto ekleyecek.birazda bu açıdan bakmak lazım. bazen birine kırgın olunca her hareketi dikkatimizi çeker canımızı sıkar ya sanırım o duruma gelmiş. fadime geçenlerde de demiştin ablacım bu mübarek günlerde başka arkadaşınla da barışmışsın. bence mutede gerekli adımı atar . gerginlik olmasın öpüşün barışın ya lüffeennn..
arkadaşlar ben ekmek yemeden doymuyorum((doymuyorummmm ( doymuyorum (( bana biçare lütfen napabilirim ((
selam kzılarr
geçmişi okudum ama yorum yapamadım,kuzura bakmayın kafam burda değil.
anenm düşmüş başını çarpmış acildeymişler,off ya gideemdim,eşimi yolladım,kzuulara bakacak kimse yok çünkü,yürüyüşe çıkmış,düşmüş yoldan geçen biri görmüş babamı ambulansı falan aramışlar,çok kötü oldum,gözümle görene kadar inanamıycam sanırım ya
neysee kuzuları uyuttum
dünkü menüm
iftar:
1 kepçe çorba
bol salata
2 bardak ayran
7 tane çiğ börek(ama ufacıktı toplasam anca 2 tane eder)
sahur:
2 dilim baklava
2 haşlanmış yumurta
toplamda 1,5 lt su,cnm hiç su istemedi ya
benden böyle gidip yemeklerimi koyayım çocuklar uyurken
2011-08-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Tavuk Ciğer 250 GRAM 367.5
[2] Yulaf Kepeği 0.1 BARDAK 23.1
[3] SEK light yoğurt 2 100gr 96.2
[4] pınar light süt 6 100 ml 210
[5] pınar light süt 4 100 ml 140
[6] yumurta 1 adet 80
[7] yumurta 2 adet 160
Toplam : 1076.8 kal.
eşim teravihe gitmişken bende spor yapayım.
spor:30 dk eliptik bis.
yeşilçay: 2 fincan
başka ne yazıyorduk
su şimdilik 2 lt. sahura kadar 4 olabilir.
kitap:3 sayfa şimdilik
Eki Görüntüle 240406
Bugünkü Menüm:
Sabah:
500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
1 dilim kepekli ekmek
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 şekerli 1 çay
Öğle:
1 dilim kepekli ekmek ve peynir
Akşam:
500 ml. elma sirkeli su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
1 dilim pide
1 küçük tabak tavuklu yaz türlüsü
1 tabak salata
1 Eti Browni İntense
Toplam: 1325 kalori
30 dk. yürüyüş + 2.5 lt. su + 1 kupa yeşilçay + Ders...
Çok absürd bi menü oldu sanırımBrowniyi yemeseydim iyiymiş ama dayanılmaz birşey beni ona çekti 2 - 3 gün 1000 1000 gidersem yeter.. :))
yaa browniye bayıllırdım daha doğrusu muadili dankek çikolatalım daha güzel.güzeldiii.sanırım öyleydi.tadını hatırlamıyorum ama artık.iyi bişeydi galibaa. ya benim gibi çikolata bağımlısına yapılır mııııı? ama yok pes etmek kötü çikolatalar yağ depolarıı.sen şimdi geçe haftada kaçamağım oldu verdim bu haftada o kadar veririrm diyosun bende kalori sayarken aynı şeyi düşünürdüm ama çok verdiğin haftanın ertesinde o kadar gitmiyor maalesef.
yılbaşında 59 kiloya ulaştığım zaman,
aylardır canımın çektiği
koruma evresinde azar azar yerim dediklerim listesi
(tabi o zaman kilo alırım korkusuyla yiyemez olabilirim bunca sıkıntıdan sonra9)
1.içli köfte
2.kuşbaşılı pide
3.dankek çikolatalım(mute bu senin yüzünden)
Oğlum yine hastalandı
Çok ateşlendi.Dişlerinden zannettim.Sabah 7.30 gibi tir tir titremeye başladı yavrum.Hemen aldım acile götürdüm..
Bu çocuk koca yaz bi sürü dondurma yedi , hiçbirşey olmadı maşallah.Ama havalar soğudu mu şifayı kaptı yine..
Bugün sabah 8 den beri hastanedeydik.Ateşini düşürdük, soguk uygulma yaptık, iğnesini vurduk :85:
Yazık, yavrum eve gelince ayakta uyuyakaldı.Hiçbirşeyde yemiyor.Tek istediği şey: " Anne! Buyuuk, buyuuk " Yani "Çubuk "Aldım, onu yedi ve uydu kuzum Bugün birde misafirlerim var.Çok bişey yapmayı düşünmüyorum.Oğlumla ilgilenmem lazım
Tabi farkındayım.Mnatıgım bak yapma kilo veremezsin diyor kesinlikle ama hislerim git o çikolatayı ye dedipişman değilim, bugün olsa yine yerim
ye gitsin, bir günde bunları ye bişicik olmaz merak etme Ya ben aslında regl oldugum için böyle oldu.Oruç beni iyi motive ediyordu.Ramazandan sonrada kazalarımı tutucam
İlk ikisi favorim
Oğlum yine hastalandı
Çok ateşlendi.Dişlerinden zannettim.Sabah 7.30 gibi tir tir titremeye başladı yavrum.Hemen aldım acile götürdüm..
Bu çocuk koca yaz bi sürü dondurma yedi , hiçbirşey olmadı maşallah.Ama havalar soğudu mu şifayı kaptı yine..
Bugün sabah 8 den beri hastanedeydik.Ateşini düşürdük, soguk uygulma yaptık, iğnesini vurduk :85:
Yazık, yavrum eve gelince ayakta uyuyakaldı.Hiçbirşeyde yemiyor.Tek istediği şey: " Anne! Buyuuk, buyuuk " Yani "Çubuk "Aldım, onu yedi ve uydu kuzum Bugün birde misafirlerim var.Çok bişey yapmayı düşünmüyorum.Oğlumla ilgilenmem lazım
ya bu arad çook sinir olduğum bişeyi anlatayım. bugün eşim geldi işten bi tartıldı 73.9.ya oruca başladığımızda aynı saatlerde 76 civarı çıkıyordu. deli gibide yiyor.kilo almka istiyor oda. ben yemiyorum o veriyor tamam iyi günde kötü günde dedik evlenirken ama diyette de demedikkiii.. onun yüzünden ebnde zorlanıyorum ona abur cubur şeyler hazırlarken baya bi sınav oluyo bana bari emkelrimin karşılığını alsak yok efendim hemen zayıflamış...sinir oluyorum yaa masa başı işi evde de kımıldamaz. nasıl oluyo aklım almıyor. kafa yorgunluğu mesela d ders çalışma gibi şeyler de enerji harcatıyor diyolar acaba ondan mı?ne biçimiz yaa aradaki farkı açalım hep ben ondan kiloluydum tam açtık ben zayıf oldum derken oda zayıfladı. çıldıriciiim. benim gibi eşinden kilolu olan var mı yaa??[/QU
eşinin tirodlerinde bi problem olabilir.bi endokrin uzmanıyla görüştür onu bence...tedavi olur...kilo alır...sen de rahat edersin.
arkadaşlar ben ekmek yemeden doymuyorum((doymuyorummmm ( doymuyorum (( bana biçare lütfen napabilirim ((
selam kzılarr
geçmişi okudum ama yorum yapamadım,kuzura bakmayın kafam burda değil.
anenm düşmüş başını çarpmış acildeymişler,off ya gideemdim,eşimi yolladım,kzuulara bakacak kimse yok çünkü,yürüyüşe çıkmış,düşmüş yoldan geçen biri görmüş babamı ambulansı falan aramışlar,çok kötü oldum,gözümle görene kadar inanamıycam sanırım ya
neysee kuzuları uyuttum
dünkü menüm
iftar:
1 kepçe çorba
bol salata
2 bardak ayran
7 tane çiğ börek(ama ufacıktı toplasam anca 2 tane eder)
sahur:
2 dilim baklava
2 haşlanmış yumurta
toplamda 1,5 lt su,cnm hiç su istemedi ya
benden böyle gidip yemeklerimi koyayım çocuklar uyurken
Oğlum yine hastalandı
cok gecmis olsun canim. misafirleri iptal edemez misin?
ben senin yerinde olsam öyle yapardim, durumu arar izah ederdim.
baska güne alirdim.
kim ne düsünürse düsünsün oglun daha mühim bu durumda...
geçmiş olsun canım kuzuzcuğuna acillinden şifalar inşallah.
geçmiş olsun canım...şimdiki çocuklar püf desen hastalanıyorlar..napalım..
ya bu arad çook sinir olduğum bişeyi anlatayım. bugün eşim geldi işten bi tartıldı 73.9.ya oruca başladığımızda aynı saatlerde 76 civarı çıkıyordu. deli gibide yiyor.kilo almka istiyor oda. ben yemiyorum o veriyor tamam iyi günde kötü günde dedik evlenirken ama diyette de demedikkiii.. onun yüzünden ebnde zorlanıyorum ona abur cubur şeyler hazırlarken baya bi sınav oluyo bana bari emkelrimin karşılığını alsak yok efendim hemen zayıflamış...sinir oluyorum yaa masa başı işi evde de kımıldamaz. nasıl oluyo aklım almıyor. kafa yorgunluğu mesela d ders çalışma gibi şeyler de enerji harcatıyor diyolar acaba ondan mı?ne biçimiz yaa aradaki farkı açalım hep ben ondan kiloluydum tam açtık ben zayıf oldum derken oda zayıfladı. çıldıriciiim. benim gibi eşinden kilolu olan var mı yaa??[/QU
eşinin tirodlerinde bi problem olabilir.bi endokrin uzmanıyla görüştür onu bence...tedavi olur...kilo alır...sen de rahat edersin.
hepbera, Allah iyiliğini versin ya.. Alem kadınsın vesselam
şu kısma bayıldım " tedavi olur...kilo alır...sen de rahat edersin "
Canım çok geçmiş olsun,Allah şifasını versin kuzucuğunTeşekkür ederim kızlar...
ThirtyFour, iptal etmeyi düşündüm canım ama oğlumun hastalığı bugün patlak verdi.Ayıp olmasın diye aramadım.Zaten cok ugratsırıcı birşeyler yapmadım.O uyudugunda yemeklerimi yaptım.Gelenler yabancı değil zaten, eltilerim.Onlarda sofrayı kurmaya yardım eder.Eşimde cocukla ilgilenir bu arada.. zaten problem yemek faslı o bittimi gerisi kolay...inş. kalmazlar bu gece burda... Sinir oluyorum şöyle ramazanda gidip insanları rahatsız edenlere...
selam kızlar ben geldım...
triptofan senı ziyarete geldim.....
naptın kuzucuk....seyıre devam mı?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?