- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.801
Ben de gorucek gibi hissediyorum yarin sabah taryilip ona göre bir beslenme planı yapicamSen azcık dikkat etsen -1 i rahat görürsün güzelim
Bayramda nasıl olacak bende merak ediyom
Bacım sen cok yoruliyorsun yarın daha perşembe:)Yarın Cuma olduğundan biraz da tuttum kendimi,birdaha olmaz tamam
Bugün naneyi gördüm geldi sandıydım ben, dün eklemiştim, bugün de ekliyim o zaman
Buralarda yok karnabahar olsa alır bı kısır yapardım himmmYooo aksine iyi geliyor ben pirinç yerine karnabahar kullanıyorum zaten öyle çok az koyuyoum
Evet bu akşam biraz fazla oldu hasta olunca korkudan hep bunlar çünkü ben hasta olunca iyi olurum ateşim 40 lara kadar çıkar biliyorum kendimi henüz o durumda değilim
herkes demiş zaten kuzum sen 1 gün öncwden gidiyosun :))Yarın Cuma olduğundan biraz da tuttum kendimi,birdaha olmaz tamam
Bugün naneyi gördüm geldi sandıydım ben, dün eklemiştim, bugün de ekliyim o zaman
Aman inş ilerlemez kuzumYooo aksine iyi geliyor ben pirinç yerine karnabahar kullanıyorum zaten öyle çok az koyuyoum
Evet bu akşam biraz fazla oldu hasta olunca korkudan hep bunlar çünkü ben hasta olunca iyi olurum ateşim 40 lara kadar çıkar biliyorum kendimi henüz o durumda değilim
tatil diye ona dedim zaten kızz :))ee niye gitceksinizTatile geçen hafta gitmiştim :)
İstanbula gideceğimi diyorsan o bayramda
Gündüz ev işlerini halletmekten zaman kalmadı. Kışlık hazırlıyorum
Bizde tlc yok sanıyodum varmış :))ama diğer kanal yok heraldeTlc ağır yaşamlar. 17.35 te başlıyor. Bir de. Lifetime kanalında fit to fat to fit var. O genelde sabah öğle saatlerinde var ama yayınakışında göremedim şuanda
Yarın akşam yemek geçe kalmasın canısıKızlar bugün işten geç çıktım ama 19:30 evdeydim 20:00 yedim yemeğimi, yarın işim olmazsa erken çıkıp hastaneye sonuçlarımı almaya gideceğim ve erken sporumu yapıp erken yatıp cuma sabahı da 05:30 da uyanmayı planlıyorum 07:45 kadar tartı daha da eksi gösterir en geç 22:00 gibi yatarım diyorum bakalım olacak mı
tatlım pudingi kurumeylede yapabilirsin 2 kş kepekle kakao vs.Kahvaltı 11:30
2 ceviz
3 zeytin
Biberli domates
Salatalık
Biber
Lor dil beyaz peynir makul ölçülerde
Canım çok tatlı istedi bende puding yaptım diyet puding diyebiliriz
5:00
1bardak süte kakao 1 t.k nişasta koydum pişince 1t.k bal 1t.k Hindistan cevizi ile tadlandirip yedim
8:00
Kendime ziyafet çektim resmen az kalorili bol besleyici bir şekilde tabi
1 kase yoğurtlu kabak sote
1patlican ,1 kırmızi biber kozleyip salata yaptım
Ayrıca yeşillikli salata
Firinada 6 mantar 5,6 biber, domates,sarımsak kozledim mantarların ustunede dil peyniri afiyetle yedim:)
3 lt su
2 bardak bitki çayı
30dk kol çalişmasi.
20dk kardio
Hırka tşört eşofman takımı aldım cnmNe aldın enişteye abla
bu hafta heralde hergün akşamın hafif ve erken olsun dedim :))yarına inş.:)Ben de gorucek gibi hissediyorum yarin sabah taryilip ona göre bir beslenme planı yapicam
Ablam geç yatan biri olarak çok erken yemek iyi olmuyor bana acıkıyorum acikincada mutsuz sinirli oluyorum :)herkes demiş zaten kuzum sen 1 gün öncwden gidiyosun :))
Aman inş ilerlemez kuzum
tatil diye ona dedim zaten kızz :))ee niye gitceksiniz
Sen nerdesinki
Maşallah sende kışlık furyasına katılmışın :)
Bizde tlc yok sanıyodum varmış :))ama diğer kanal yok heralde
Youtube da buldum videyolarını ordanda bakarım
Yarın akşam yemek geçe kalmasın canısı
Diğer planlar çok güzel
tatlım pudingi kurumeylede yapabilirsin 2 kş kepekle kakao vs.
Akşam kaçamak yok ama miktar baya fazla
Senin meto nasıl cevap verecek bilmiyorum
Benimki kesin eksi olmazdı :)
Hırka tşört eşofman takımı aldım cnm
Hastaneye yatma durumu var önümüzdeki günlerde onun için
bu hafta heralde hergün akşamın hafif ve erken olsun dedim :))yarına inş.:)
Gerçi hakkını yemiyim dün erkendi heralde :)
Kız yarın cuma değil
Eneeee essahtan Cuma sandıydım,Bacım sen cok yoruliyorsun yarın daha perşembe:)
Akşamı çayla geçtim, zaten yorgundum, başarılı bi şekilde acıkmadan uyuyakalmışım,
Sonra cocukların sesine uyandım 1 gibi, bu akıllılar açmış korku filmi izliyor. Kardeşim kuzenler falan da bizdeydi bu akşam, Israrla bana da izlettiler
Bunun üstüne birde yarın cuma değil yazmamış mısınızgece gece açlık yokladı, şimdi madensuyu içip yatıcam inşallah uuuyabilirsem
Sen güzelce dinlemelisin direncin düşmüş. Allah şifa versin.@nanekekik malesef öyle oldu canım tatil dönüşünden sonra eski düzenine dönerim inşallah bütün yük diğer arkadaşlarımın üzerine kaldı
Edibe12 ekim2009 ateş ve bademcikler iltihaplanmis hafta sonu baya yorulmustum buraya gelince tuzu biberi oldu
Sen kendine inan kız inanmaya inanmaya baya kilo verdim işte birazda inanarak dene
Geçmiş olsun canım ya bı toparlanamadin
kapatan vermek için çok sağlıksız beslenme kışın canım bence kas ağrısı spor ve yorgunluktan sade maden suyu tuket yatmadan önce mutlaka cok çok fazla ise dra git bana magnezyum verdi
Oto yapmışsın gelince annen çok sevinir.Selamlarrr canlar
Bu ttnet benı delı etti sabah sabah
aradım neden böyle kopup duruyo bana bılgı vermedıler hat sahıbının yanımda olması gerekıyomus yanı annemın galıba altyapı calısması varmıs falan falan
Bugün bı evi dipli köseli temizledim havada güzelken su camasırları asıp geleyımm gecmıs yapcaaaaam
Benim de çok dökülüyor. Bitkisel bakımlar araştırıp yapmak istiyorumHey maşallah benim saçlarım çok güçsüz
Evinde daha rahat edip d7nlenirsin canım. Bazen farklı yatakta yatmak bile beni etkiler.Kızlar selamlar biz İstanbul'a döndük evi kapadık şükür yarın doktordan randevu aldım öyle
Diyetisyen listesine uymasin ne olacak gayet güzel bir menü işte.Kızlar bugünkü menüm
Sabah 12.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim b. Peynir
1 dilim k.ekmek
1 domates
Akşam 17.30
5 yk mantar tavuk sote.
1 dilim k.ekmek
Salata
Su. 1.5 oldu. 1 litre elimin altında bitecek.
Spor. Yok
Akşam ne güzel erken yemişsin. Ben erken yatabilsem öyle yapmak istiyorum.bugünkü mönüm
11.00
3-4 kaşık kadar menemen
az salatalık domates
peynir
4 zeytin
17.30
Bir kepçe çorba
Bir tabak taze fasulye
salata
su 1.5 litre şimdilik
Spor 50 dakika yürüyüş. bakalım devamı gelir mi
Demek abin evleniyor ne güzel hayırlı olsunYani öğlen falan olmaması biraz az geliyor bana ama sen kendini iyi hissediyorsan bişey demek istemiyorum
Bi kaç gün sonra dönecektik çünkü ay sonu abimin Doğum günü var :))
Hadi ya ben o konuda iyiyim henüz çıkmadı beyaz
Pekmez bal şifa olur inşallah. Menü güzel afiyet olsunAyyy menüyü yazar ben unutmadan
Sabah
Dil peynirli maydanozlu omlet 1 yumurtadan
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarım dilim tb ekmeği
(Bunlar tamamen hastalıktan)
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 tane dolma biber(pirinçsiz etli ve karnıbaharlı)
Su 3 lt yi geçti 4 e yaklaştı
Spor yok
Sevindim ay ne güzel menüsü var Mehlikanin diye ta ki akşamı görene kadar. Öğleni zaten erken yemişsin, akşam hiç değilse yoğurt yeseydin. Ben akşam bu kadar aç yatmanın sağlıksız olduğunu düşünüyorum.Menüm
Sabah 8:00
1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
yarım domates
üzerlerine bol kekik
öğle 13:00
iki kaşık haşlanmış soğanlı et
1 kaşık hoşveren kavurma (ıspanak gibi bişey)
1 kaşık erişte
Akşam 20:00
tarçınlı yeşil çay
Akşam yine geç oldu kabuk tarçına yeşil Çay demleyip iki büyük fincan içtim.
şimdilik yatıştı açlığım.
Eve gelirken yaya geldik dağlardan, bahçelerden, oda spor oldu.
Spor 30 dk dik yokuş tırmanma
su 3 lt
@nanekekik
O hallere gelmezsin inşallah kuzumYooo aksine iyi geliyor ben pirinç yerine karnabahar kullanıyorum zaten öyle çok az koyuyoum
Çılgın bir menü olmuş Dilek, afiyet olsun. Bence hedefine ulaşmana engel olacak bir menü değil, sorun yok...Kahvaltı 11:30
2 ceviz
3 zeytin
Biberli domates
Salatalık
Biber
Lor dil beyaz peynir makul ölçülerde
Canım çok tatlı istedi bende puding yaptım diyet puding diyebiliriz
5:00
1bardak süte kakao 1 t.k nişasta koydum pişince 1t.k bal 1t.k Hindistan cevizi ile tadlandirip yedim
8:00
Kendime ziyafet çektim resmen az kalorili bol besleyici bir şekilde tabi
1 kase yoğurtlu kabak sote
1patlican ,1 kırmızi biber kozleyip salata yaptım
Ayrıca yeşillikli salata
Firinada 6 mantar 5,6 biber, domates,sarımsak kozledim mantarların ustunede dil peyniri afiyetle yedim:)
3 lt su
2 bardak bitki çayı
30dk kol çalişmasi.
20dk kardio
İraden karşısı saygıyla eğiliyorum
Bol bol dinlenir spor yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?