Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne evlenmesi kız Doğum günü

Pek carsambalik menü olmamis cnm cok karbon agirlikli sabah ara öglen
Senin acil eylem planin bumuydu .hem 1 tb patates hem ekmek ne demek oluyor anlanadim ,aksama kavun eklenmese iyi olacakmis

Huu huuuu nerdesiniz kizlar

Edibe sabah mesaj yazmisin geri yatmamisindir ins.

Seyda bugün nasilsin cnm

Mehlika bugün de gidiyonmu bahceye

Bahar yine dün gecmise gidiyom deyip kaybolmus

Erva ekimde erkenciydi normalde

Ceyda zaten istedir

Eda bugünde devammi mutfakta calismaya

Dilek daha kalkmamistir heralde

Ayyy yine kendi kendime monolog yapıyom

Kızlar bugün ödem atıcı kiraz sapı maydonoz suyu vs.ne olursa ihmal etmeyin
Bide ödem sorunu olmasın

Bende bikaç gündür wc sıkıntısı vardı
Akşam kurumeyleri ıslatmayı unutmuşum
Sabah bikaç kuru kaysıyla eriği cezvede kaynattım içtim meyvesinide yedim iyi geldi gibi
Ödem atıcı çayımıda yaptım
Hazırlıklar tmm yani :))

off bir ton alıntı yapmistim. uçup gitmişler
gunaydinlarrrr. regl oldum. siskinligim var. tartı yarına etkilenmez insallah. bugün için acil durum planı yapsam mi acep

Mefkurem canım normalde erkenciyimdir de akşam yatmayı bilmeyen bir kız olunca sabah da uyanamadım.
şuan zencefil limon sıcak su içiyorum. kiraz sapı da demlerim gün içinde insallah.

off bir ton alıntı yapmistim. uçup gitmişler
gunaydinlarrrr. regl oldum. siskinligim var. tartı yarına etkilenmez insallah. bugün için acil durum planı yapsam mi acep

Mefkurem canım normalde erkenciyimdir de akşam yatmayı bilmeyen bir kız olunca sabah da uyanamadım.
şuan zencefil limon sıcak su içiyorum. kiraz sapı da demlerim gün içinde insallah.
Şu çocukları niye erken yatmaya alıştırmıyosunuzki :))benimkiler 8 dedimi yataktaydı küçükken

Senin menüler zaten acil eylem gibi oluyor canısı :))
Sadece suya ve tuza dikkat et
Çaylarınıda içtinmi bişey olmaz inş.
Zaten olmazda ben yinede hatırlatayım akşam sıfır karbon ve hafif olsun

Yürüyüş yapacaksan akşama bırakmadan yap vücut dinlensin yarına

benim kız da sekiz buçukta en geç yatar. dün gündüz uyuyunca akşam uyumak bilmedi. erken uyuyup erken uyanınca ben de sabah erkenci olmak zorunda kalıyorum.
bu sabah çerez yemedim. onun yerine tarçınlı kahve yanında iki gunkurusu kayısı yedim. malum dönemde şeker ihtiyacimi keseyim dedim.
karbonhidrat almam zaten. gün içinde suyumu güzel içebilsem iyiydi.
akşamki niyetim de bir kase yoğurt ile bir tabak zeytinyağlı kabak. yarın insallah hedefledigimden de aşağıda olurum:))

Günaydın kızlar kalkali çok oldu aslında anca gelebildim bugün daha iyiyim çok şükür elimden geldiğince geçmiş yapmaya calisicam net çok sıkıntılı belli başlı yerlerde çekiyor her zamanda o noktalarda bulunamıyorsa şu izin bir bitse diye bakıyorum hiç böyle hayal etmemistim çarşıdaki hesap eve uymadı

Günaydın kızlar kalkali çok oldu aslında anca gelebildim bugün daha iyiyim çok şükür elimden geldiğince geçmiş yapmaya calisicam net çok sıkıntılı belli başlı yerlerde çekiyor her zamanda o noktalarda bulunamıyorsa şu izin bir bitse diye bakıyorum hiç böyle hayal etmemistim çarşıdaki hesap eve uymadı

Dönüş ne zaman tatlısı
Daha iyi olmana sevindim

Alıntı yapmaya kalkma net çekmeyince zor oluyor
Etiket yap öyle yaz

Dünkü menüm
(07:30)
3 çeri domates
3 teker salatalık
3 zeytin
2 cb çay
2 lokma ekmek

(11:00)
1 kase limonlu mercimek çorbası

(15:00)
2 kepçe yayla çorbası
1 mısır

(20:30)
2 kepçe ezogelin çorbası
½ mısır

Su: 1,5 lt anca olmuştur icemedim boğazımdan
Spor : melemenlik koydu kv ona yardım ettim onun dışında hep yattım uyudum bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…