- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.821
Diyetisyen listesine uymasin ne olacak gayet güzel bir menü işte.
Akşam ne güzel erken yemişsin. Ben erken yatabilsem öyle yapmak istiyorum.
Demek abin evleniyor ne güzel hayırlı olsun
Pekmez bal şifa olur inşallah. Menü güzel afiyet olsun
Sevindim ay ne güzel menüsü var Mehlikanin diye ta ki akşamı görene kadar. Öğleni zaten erken yemişsin, akşam hiç değilse yoğurt yeseydin. Ben akşam bu kadar aç yatmanın sağlıksız olduğunu düşünüyorum.
Ne evlenmesi kız Doğum günü
Pek carsambalik menü olmamis cnm cok karbon agirlikli sabah ara öglenMenümü de yazayım bari gece kuşu olarak
Sabah
1 kase sütlü yulaf (kuru üzüm pekmez chia ve hindistan cevizi kattım)
Ara
3 hurma
2 ceviz
Öğle
1 tabak patates salatası ( havuçlu marullu)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
Salata
3 parca kavun
Su 2 lt
Spor yok
not: saatleri hatırlayamadım uydurmayayım şimdi gece gece kafam durdu
off bir ton alıntı yapmistim. uçup gitmişler
gunaydinlarrrr. regl oldum. siskinligim var. tartı yarına etkilenmez insallah. bugün için acil durum planı yapsam mi acep
Şu çocukları niye erken yatmaya alıştırmıyosunuzki :))benimkiler 8 dedimi yataktaydı küçükkenMefkurem canım normalde erkenciyimdir de akşam yatmayı bilmeyen bir kız olunca sabah da uyanamadım.
şuan zencefil limon sıcak su içiyorum. kiraz sapı da demlerim gün içinde insallah.
benim kız da sekiz buçukta en geç yatar. dün gündüz uyuyunca akşam uyumak bilmedi. erken uyuyup erken uyanınca ben de sabah erkenci olmak zorunda kalıyorum.Şu çocukları niye erken yatmaya alıştırmıyosunuzki :))benimkiler 8 dedimi yataktaydı küçükken
Senin menüler zaten acil eylem gibi oluyor canısı :))
Sadece suya ve tuza dikkat et
Çaylarınıda içtinmi bişey olmaz inş.
Zaten olmazda ben yinede hatırlatayım akşam sıfır karbon ve hafif olsun
Yürüyüş yapacaksan akşama bırakmadan yap vücut dinlensin yarına
regl oldugumda mide bulantım da olur. o yüzden ilk deneyeceğim birşeyi bu günlerde baslamasam daha iyiErvam dukan birasıda içebilirsin gün içinde
Sen bilirsin cnmregl oldugumda mide bulantım da olur. o yüzden ilk deneyeceğim birşeyi bu günlerde baslamasam daha iyi
Dönüş ne zaman tatlısıGünaydın kızlar kalkali çok oldu aslında anca gelebildim bugün daha iyiyim çok şükür elimden geldiğince geçmiş yapmaya calisicam net çok sıkıntılı belli başlı yerlerde çekiyor her zamanda o noktalarda bulunamıyorsa şu izin bir bitse diye bakıyorum hiç böyle hayal etmemistim çarşıdaki hesap eve uymadı
Eylül 4 abla şöyle zaman su gibi akıp geçse diye dua ediyorum şuan çeken bir yerde oturdumDönüş ne zaman tatlısı
Daha iyi olmana sevindim
Alıntı yapmaya kalkma net çekmeyince zor oluyor
Etiket yap öyle yaz
evet ya onu yapabilirim aslında. sağol ablacimSen bilirsin cnm
Bu zaten yeşil çaylı limonlu soda
Neyse 1 haftadan az fazla biraz daha sabret fazla kalmamışEylül 4 abla şöyle zaman su gibi akıp geçse diye dua ediyorum şuan çeken bir yerde oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?