- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.841
Teker salatalık ne kızz :))dilim olmasın o :))Dünkü menüm
(07:30)
3 çeri domates
3 teker salatalık
3 zeytin
2 cb çay
2 lokma ekmek
(11:00)
1 kase limonlu mercimek çorbası
(15:00)
2 kepçe yayla çorbası
1 mısır
(20:30)
2 kepçe ezogelin çorbası
½ mısır
Su: 1,5 lt anca olmuştur icemedim boğazımdan
Spor : melemenlik koydu kv ona yardım ettim onun dışında hep yattım uyudum bolbol
90 dk bir seferde nasıl yapıyorsun çoğu ağırlık antrenmanı miDün 90 dk spor yapıldı ama sayfayı açamadım giremedim bi türlü o yüzden gelemedim Ervam söyledim sağolsun yazmış :*
Kız Edibe ergen kızlar gibisin gece yatmiyosun gunduzde kalkmiyosun:))Kimseciker yok galiba... ikindi vakti ters bir saatte uyudum malesef olmayan uyku düzenim iyice bozuldu. Cumadan önceki son gün geldi çattı. Yarın tek su mu içsem fayda eder mi acaba?
Neyse saçmalamayayım kaçtım...
Doyarak diyet yapmak benim işim:)O hallere gelmezsin inşallah kuzum
Çılgın bir menü olmuş Dilek, afiyet olsun. Bence hedefine ulaşmana engel olacak bir menü değil, sorun yok...
Boşa olurmu bugünde siktinmi cumaya ne güzel sonuç alırsınEneeee essahtan Cuma sandıydım,
o kadar boşuna mı irademi tuttum
Neyse en azındn isteyince yapabldiğimi gördüm
90 dk bir seferde nasıl yapıyorsun çoğu ağırlık antrenmanı mi
Hadi dileğim o iş sende :)Sabah tartildim 66,7
400 Gr eksideyim bugün 1 tamamliyabilirmiyim acaba
Bugün kuofore gidicemMefkurem kiskandim saçlarımı boyatiyim diyorum :)önce gidip konusuyum olmassa
Akşama tavuk göğsü alıp yapiyim yada yumurta peynirli salata ikigundur yumurta almayı unutuyorum sabahları yiyemiyorum akşam olsun karar veririm artik
kız ben burda nöbet tutuyom :))Kızlar kimse gelmemiş mi bugün nasılsınız bende çok yoğunum cumaya son saatler :) kaçamak Yoktur inşallah :)
Sebzeler girince pek saf pro olmuyor ama yinede güzel :)Sabah : 3 yumurta beyazından beyaz omlet :)
1 domates
3-4 yeşil zeytin
Acı taze siyah biber
Akşamda tavuk yemeyi düşünüyorum ya da ton balığı bakacağım bugün saf protein gibi olsun istedim tartıya hafif çıkalım :)
Tatlı kısmını es geçiyorum :))hatunlar bi türlü gelemedim. sancim çok. kızım da park diye tutturdu. şimdi geldik kapalı bir parka. Ben de arkadaşımla oturup bir iki tatlı yerim :)))
karaciğer sıkıntılı olunca ağrı kesici kullanmıyorum çok zor durumda kalmadıkça.Tatlı kısmını es geçiyorum :))
Şükür bende sancı falan yok
Çoksa ağrı kesicimi alsan acaba
Sorma benim acil eylem planı batta. Dün gündüz oturmaya arkadaşlar geldi. (İki hafta önceden kararlaştırmıştık, yoksa bu ara misafir üstüne misafir geldi, önceden söz verdiğim için iptal etmek istemedim) Patates salatasını bana uygun olsun diye yaptım. Ama malesef çok uzun oturdular12.30'da gelip 5'te gittiler. Arkadaş 3'te işim var o yüzden erken geleyim demişti, sonra çocuklar iyi oynuyor diye oturmaya devam etti, üçteki randevusu iptal olmuş. O oturunca başka biri daha oturmaya devam etti. hadi gidin diyemedim ama hem bunaldım hem acıktım, ekmek o anda aklıma gelen tek şey oldu. Çocuklar da perişan oldu, çok canım sıkıldı.Pek carsambalik menü olmamis cnm cok karbon agirlikli sabah ara öglen
Senin acil eylem planin bumuydu .hem 1 tb patates hem ekmek ne demek oluyor anlanadim ,aksama kavun eklenmese iyi olacakmis
Malesef geri yattım. Kızım misafir varken çocukların gürültüsünden uyuyamadı. Sonra akşam 6'da uyuyakalıp yarım saat uyuyup uyandı. Sonrada gece 12'de tekrar uyutabildim. Sabah baktım o uyuyor ben de devam ettim uyumayaEdibe sabah mesaj yazmisin geri yatmamisindir ins.
Seyda bugün nasilsin cnm
Mehlika bugün de gidiyonmu bahceye
Bahar yine dün gecmise gidiyom deyip kaybolmus
Erva ekimde erkenciydi normalde
Ceyda zaten istedir
Eda bugünde devammi mutfakta calismaya
Dilek daha kalkmamistir heralde
Ben de zencefilli su içmeyi düşünüyorum, sadece zencefil koysam o da ödem atar di mi?Ayyy yine kendi kendime monolog yapıyom
Kızlar bugün ödem atıcı kiraz sapı maydonoz suyu vs.ne olursa ihmal etmeyin
Bide ödem sorunu olmasın
Bende bikaç gündür wc sıkıntısı vardı
Akşam kurumeyleri ıslatmayı unutmuşum
Sabah bikaç kuru kaysıyla eriği cezvede kaynattım içtim meyvesinide yedim iyi geldi gibi
Ödem atıcı çayımıda yaptım
Hazırlıklar tmm yani :))
Bu ara ben de çok zorlanıyorum, tekrar tekrar şifre filan sorup sisteme giriş yapmamı istiyor. KK'da bir sorun mu var acaba?off bir ton alıntı yapmistim. uçup gitmişler
gunaydinlarrrr. regl oldum. siskinligim var. tartı yarına etkilenmez insallah. bugün için acil durum planı yapsam mi acep
Malesef benim bücürler geç yatıyorlar. Hem gelişimleri için iyi değil hem şöyle onları uyutup kafa dinleyemiyorum.Şu çocukları niye erken yatmaya alıştırmıyosunuzki :))benimkiler 8 dedimi yataktaydı küçükken
Senin menüler zaten acil eylem gibi oluyor canısı :))
Sadece suya ve tuza dikkat et
Çaylarınıda içtinmi bişey olmaz inş.
Zaten olmazda ben yinede hatırlatayım akşam sıfır karbon ve hafif olsun
Yürüyüş yapacaksan akşama bırakmadan yap vücut dinlensin yarına
Planların çok süper Erva, Cuma çok iyi bir sonuç alırsın inşallah.benim kız da sekiz buçukta en geç yatar. dün gündüz uyuyunca akşam uyumak bilmedi. erken uyuyup erken uyanınca ben de sabah erkenci olmak zorunda kalıyorum.
bu sabah çerez yemedim. onun yerine tarçınlı kahve yanında iki gunkurusu kayısı yedim. malum dönemde şeker ihtiyacimi keseyim dedim.
karbonhidrat almam zaten. gün içinde suyumu güzel içebilsem iyiydi.
akşamki niyetim de bir kase yoğurt ile bir tabak zeytinyağlı kabak. yarın insallah hedefledigimden de aşağıda olurum:))
Olsun canım az gün nasıl olsa tadını çıkarmaya çalış yine de.Günaydın kızlar kalkali çok oldu aslında anca gelebildim bugün daha iyiyim çok şükür elimden geldiğince geçmiş yapmaya calisicam net çok sıkıntılı belli başlı yerlerde çekiyor her zamanda o noktalarda bulunamıyorsa şu izin bir bitse diye bakıyorum hiç böyle hayal etmemistim çarşıdaki hesap eve uymadı
Dinlenmen iyi olmuş. Yediklerin biraz az gözüktü bana ama birinciler böyle besleniyor demek ki deyip susuyorumDünkü menüm
(07:30)
3 çeri domates
3 teker salatalık
3 zeytin
2 cb çay
2 lokma ekmek
(11:00)
1 kase limonlu mercimek çorbası
(15:00)
2 kepçe yayla çorbası
1 mısır
(20:30)
2 kepçe ezogelin çorbası
½ mısır
Su: 1,5 lt anca olmuştur icemedim boğazımdan
Spor : melemenlik koydu kv ona yardım ettim onun dışında hep yattım uyudum bolbol
Sorma ben de her zaman olgunlaşamadığımı düşünüyorum. ergenliğim de çok zor geçmişti, şimdi bir tık daha iyiyim ama hala hayatı yaşamakta zorlanıyorum.Kız Edibe ergen kızlar gibisin gece yatmiyosun gunduzde kalkmiyosun:))
Detoks yqpabilirsin
Ah haftaici dikkatin dagilmasa detoksa bile gerek kalmazda
En iyisini yapıyorsun güzelim.Doyarak diyet yapmak benim işim:)
Verirsin ben hala artıyı eksi yapma hayali kuruyorum, sen kolayca halledersin. Sen sanki saçını başka bir kiloya inince boyatacaktın? Ya da bu aralar hızlı veriyorsun, saç boyatma hedefine ulaştın mı? laf aramızda ben de hedefime ulaşmadan bayram öncesi boyatsam mıSabah tartildim 66,7
400 Gr eksideyim bugün 1 tamamliyabilirmiyim acaba
Bugün kuofore gidicemMefkurem kiskandim saçlarımı boyatiyim diyorum :)önce gidip konusuyum olmassa
Akşama tavuk göğsü alıp yapiyim yada yumurta peynirli salata ikigundur yumurta almayı unutuyorum sabahları yiyemiyorum akşam olsun karar veririm artik
İnşallah ciddi bir şey değildir, ufak bir şeyse de kolayca bulunur ve tedavi olur.Hadi dileğim o iş sende :)
Bugün az biraz dikkat et en az -1 bizim olsun
Insan kendine bakım yapınca daha iyi hissediyor. Bende bayadır makyaj falan yapmıyodum dün biraz yaptım bide bikaç yeni malzeme alacam kendime
Dün sormuşun yazmayı unuttum cnm
Eşim son zamanlarda sık sık başı ağrıyodu
Bide iş de bikaç kere bayılma gibi olmuş
Evesigün arabayı vurmuş
Dün ev dr na gitti başka dr lardan randevu almak uzun sürer diye hastanede araştırılsın demiş
kız ben burda nöbet tutuyom :))
Perşembe ne kaçamağııı
Herkesin ağzına biber sürerim olmadı terlik gelir :))
Sebzeler girince pek saf pro olmuyor ama yinede güzel :)
Ben sadece fırında but falan olursa sade yiyebilirim diğerlerini yiyemiyorum
Kendimden beklerim senden beklemem tatlıyıkaraciğer sıkıntılı olunca ağrı kesici kullanmıyorum çok zor durumda kalmadıkça.
tatlıyı yazıp bakalım ilk terlik kimden gelecek dedim ama. kimseden gelmedi ben oklava terlik dalardim:))
Güzelim o kadar çok sağlıklı salata çeşidi varken kendine patates salatasımı yaptın hemde çarşamba günüorma benim acil eylem planı batta. Dün gündüz oturmaya arkadaşlar geldi. (İki hafta önceden kararlaştırmıştık, yoksa bu ara misafir üstüne misafir geldi, önceden söz verdiğim için iptal etmek istemedim) Patates salatasını bana uygun olsun diye yaptım. Ama malesef çok uzun oturdular12.30'da gelip 5'te gittiler. Arkadaş 3'te işim var o yüzden erken geleyim demişti, sonra çocuklar iyi oynuyor diye oturmaya devam etti, üçteki randevusu iptal olmuş. O oturunca başka biri daha oturmaya devam etti. hadi gidin diyemedim ama hem bunaldım hem acıktım, ekmek o anda aklıma gelen tek şey oldu. Çocuklar da perişan oldu, çok canım sıkıl
kiraz sapı yada maydonoz suyu kaynatırsan daha iyi olurBen de zencefilli su içmeyi düşünüyorum, sadece zencefil koysam o da ödem atar di mi
kendini iyi hissedeceksen yaptır tabiVerirsin ben hala artıyı eksi yapma hayali kuruyorum, sen kolayca halledersin. Sen sanki saçını başka bir kiloya inince boyatacaktın? Ya da bu aralar hızlı veriyorsun, saç boyatma hedefine ulaştın mı? laf aramızda ben de hedefime ulaşmadan bayram öncesi boyatsam m
inş.cnm bakalımİnşallah ciddi bir şey değildir, ufak bir şeyse de kolayca bulunur ve tedavi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?