Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teker salatalık ne kızz :))dilim olmasın o :))
Hasta olduğun için çorba iyi olmuşda mısır alakasız

Kimseciker yok galiba... ikindi vakti ters bir saatte uyudum malesef olmayan uyku düzenim iyice bozuldu. Cumadan önceki son gün geldi çattı. Yarın tek su mu içsem fayda eder mi acaba?
Neyse saçmalamayayım kaçtım...
Kız Edibe ergen kızlar gibisin gece yatmiyosun gunduzde kalkmiyosun:))
Detoks yqpabilirsin
Ah haftaici dikkatin dagilmasa detoksa bile gerek kalmazda

Sabah tartildim 66,7
400 Gr eksideyim bugün 1 tamamliyabilirmiyim acaba

Bugün kuofore gidicem Mefkurem kiskandim saçlarımı boyatiyim diyorum :)önce gidip konusuyum olmassa
Akşama tavuk göğsü alıp yapiyim yada yumurta peynirli salata ikigundur yumurta almayı unutuyorum sabahları yiyemiyorum akşam olsun karar veririm artik

90 dk bir seferde nasıl yapıyorsun çoğu ağırlık antrenmanı mi

Canım 90 dk şöyle

Sabah 10 dk yoga

Akşam : eliptik + ip atlama + jumping jack + karın + bacak + kol + 20 dk yoga şeklinde

Aklında olsun 70 dk dan fazla ağırlık çalışılmaz kaslarını yıkıma uğratırsın 30-40 dk arası iyidir bende öyle çalışıyorum ama sanırım parmağımı sakatladım çok ağrıyor baş parmağım dün bi acı da hissetmedim ama anlamadım ayrıca ağırlık antrenmanında kardiodan daha çok yorulup terliyorum :)

Hadi dileğim o iş sende :)
Bugün az biraz dikkat et en az -1 bizim olsun

Insan kendine bakım yapınca daha iyi hissediyor. Bende bayadır makyaj falan yapmıyodum dün biraz yaptım bide bikaç yeni malzeme alacam kendime

Dün sormuşun yazmayı unuttum cnm
Eşim son zamanlarda sık sık başı ağrıyodu
Bide iş de bikaç kere bayılma gibi olmuş
Evesigün arabayı vurmuş
Dün ev dr na gitti başka dr lardan randevu almak uzun sürer diye hastanede araştırılsın demiş

Kızlar kimse gelmemiş mi bugün nasılsınız bende çok yoğunum cumaya son saatler :) kaçamak Yoktur inşallah :)
kız ben burda nöbet tutuyom :))
Perşembe ne kaçamağııı
Herkesin ağzına biber sürerim olmadı terlik gelir :))

Sebzeler girince pek saf pro olmuyor ama yinede güzel :)
Ben sadece fırında but falan olursa sade yiyebilirim diğerlerini yiyemiyorum

hatunlar bi türlü gelemedim. sancim çok. kızım da park diye tutturdu. şimdi geldik kapalı bir parka. Ben de arkadaşımla oturup bir iki tatlı yerim :)))

hatunlar bi türlü gelemedim. sancim çok. kızım da park diye tutturdu. şimdi geldik kapalı bir parka. Ben de arkadaşımla oturup bir iki tatlı yerim :)))
Tatlı kısmını es geçiyorum :))
Şükür bende sancı falan yok
Çoksa ağrı kesicimi alsan acaba

Tatlı kısmını es geçiyorum :))
Şükür bende sancı falan yok
Çoksa ağrı kesicimi alsan acaba
karaciğer sıkıntılı olunca ağrı kesici kullanmıyorum çok zor durumda kalmadıkça.
tatlıyı yazıp bakalım ilk terlik kimden gelecek dedim ama. kimseden gelmedi ben oklava terlik dalardim:))

Pek carsambalik menü olmamis cnm cok karbon agirlikli sabah ara öglen
Senin acil eylem planin bumuydu .hem 1 tb patates hem ekmek ne demek oluyor anlanadim ,aksama kavun eklenmese iyi olacakmis
Sorma benim acil eylem planı batta. Dün gündüz oturmaya arkadaşlar geldi. (İki hafta önceden kararlaştırmıştık, yoksa bu ara misafir üstüne misafir geldi, önceden söz verdiğim için iptal etmek istemedim) Patates salatasını bana uygun olsun diye yaptım. Ama malesef çok uzun oturdular12.30'da gelip 5'te gittiler. Arkadaş 3'te işim var o yüzden erken geleyim demişti, sonra çocuklar iyi oynuyor diye oturmaya devam etti, üçteki randevusu iptal olmuş. O oturunca başka biri daha oturmaya devam etti. hadi gidin diyemedim ama hem bunaldım hem acıktım, ekmek o anda aklıma gelen tek şey oldu. Çocuklar da perişan oldu, çok canım sıkıldı.
Malesef geri yattım. Kızım misafir varken çocukların gürültüsünden uyuyamadı. Sonra akşam 6'da uyuyakalıp yarım saat uyuyup uyandı. Sonrada gece 12'de tekrar uyutabildim. Sabah baktım o uyuyor ben de devam ettim uyumaya
Ben de zencefilli su içmeyi düşünüyorum, sadece zencefil koysam o da ödem atar di mi?
off bir ton alıntı yapmistim. uçup gitmişler
gunaydinlarrrr. regl oldum. siskinligim var. tartı yarına etkilenmez insallah. bugün için acil durum planı yapsam mi acep
Bu ara ben de çok zorlanıyorum, tekrar tekrar şifre filan sorup sisteme giriş yapmamı istiyor. KK'da bir sorun mu var acaba?
Malesef benim bücürler geç yatıyorlar. Hem gelişimleri için iyi değil hem şöyle onları uyutup kafa dinleyemiyorum.
Planların çok süper Erva, Cuma çok iyi bir sonuç alırsın inşallah.
Olsun canım az gün nasıl olsa tadını çıkarmaya çalış yine de.
Dinlenmen iyi olmuş. Yediklerin biraz az gözüktü bana ama birinciler böyle besleniyor demek ki deyip susuyorum
Kız Edibe ergen kızlar gibisin gece yatmiyosun gunduzde kalkmiyosun:))
Detoks yqpabilirsin
Ah haftaici dikkatin dagilmasa detoksa bile gerek kalmazda
Sorma ben de her zaman olgunlaşamadığımı düşünüyorum. ergenliğim de çok zor geçmişti, şimdi bir tık daha iyiyim ama hala hayatı yaşamakta zorlanıyorum.
Doyarak diyet yapmak benim işim:)
En iyisini yapıyorsun güzelim.
Verirsin ben hala artıyı eksi yapma hayali kuruyorum, sen kolayca halledersin. Sen sanki saçını başka bir kiloya inince boyatacaktın? Ya da bu aralar hızlı veriyorsun, saç boyatma hedefine ulaştın mı? laf aramızda ben de hedefime ulaşmadan bayram öncesi boyatsam mı
İnşallah ciddi bir şey değildir, ufak bir şeyse de kolayca bulunur ve tedavi olur.

karaciğer sıkıntılı olunca ağrı kesici kullanmıyorum çok zor durumda kalmadıkça.
tatlıyı yazıp bakalım ilk terlik kimden gelecek dedim ama. kimseden gelmedi ben oklava terlik dalardim:))
Kendimden beklerim senden beklemem tatlıyı
Hiç inandırıcı değildi :))

Aa ben unutmuştum tatlım rahatsızlığını
Akışına bırak o zaman

Güzelim o kadar çok sağlıklı salata çeşidi varken kendine patates salatasımı yaptın hemde çarşamba günü

Ben de zencefilli su içmeyi düşünüyorum, sadece zencefil koysam o da ödem atar di mi
kiraz sapı yada maydonoz suyu kaynatırsan daha iyi olur

kendini iyi hissedeceksen yaptır tabi

İnşallah ciddi bir şey değildir, ufak bir şeyse de kolayca bulunur ve tedavi olur
inş.cnm bakalım
randevu almaya gitti belki pztsi yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…