Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

özürrr mefkurem koşturuyorum :)
ani misafir haberi alınca dün, evi toparlayıp temizledim direk bana gelirler diye, gelmediler başka yerde görüştük bu akşam çaya gelecekler hazırlık yapıyorum poğaçalar pişti, fazla yaptım yola giderken yanımıza da alırız diye (süt kaymağı baya vardı zayi olmasın :)
buzlukta dolma köfte var (içli köfte dışı etsiz olan) börekte var , derin dondurucuya balmarmak tatlısını kurabiyesini atmıştım biraz var onu şerbetlerim , tiramisu yapıcam valla başka da ne yapsam bilemedim tok gelecekler ama ikramlık olmadan olmaz, evde pek malzeme de yok gidicez diye almamıştım

Daha ne olsun .bende geleyim mi helede tiramisu için:)

63 gelince boyatacaktim nasıl olsa gelicem şimdiden veriyim odulumu dedim:)
Kumralim ben karemel tonları iyi gidiyor bana sanki öyle bişey yaptiriyim diyorum
Kuaför yogunmuş belki bayram sonrası na bırakırım

Kendimden beklerim senden beklemem tatlıyı
Hiç inandırıcı değildi :))

Aa ben unutmuştum tatlım rahatsızlığını
Akışına bırak o zaman
şimdi biraz daha rahatladım sancı konusunda.
tatlı konusunda öyle düşünmene sevindim ablacım. demekki iyi bir öğrenciyim. dışarıya çıkarken tarcın karanfil limonlu su yaptım. şuan onu içiyorum.

Edibe12 burcun ney senin duyguları yoğun yaşıyorsun galiba
Canısı tek derdim kilo diyet olsun oraya odaklan
ben öyle yapıyorum bütün dikkatimi ne yesem nasıl spor yapsama veriyorum pek iyi oluyor tavsiye ederim

Geçmiş olsun canım

Ablam çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir

Çok çok güzel

Çok geçmiş olsun canım bugun geçer inşallah
Ağırlık antrenmanı 30 dk yapmaya çalışıyorum yaparsam 30dk kardio diyorum ama düzen olmadı daha
Dün kahve içip kol çalıştım yorulmafigim halde yaparken boncuk boncuk terledim doğru yoldayım o vakit

est.tatlım ne özürü kolay gelsin sana
Anacım hem tok geleceklermiş hemde oku oku bitmedi ikramlıklar
Kız zaten tatlın varmış yeter daha ne pastası

Perşembe Perşembe yapılırmı bu bize :))

Ablam hayırdır nerelere gidiyorsun herhalde bizi birqkmiycam olsa olsa enişte yi birqkirsin:)
ben sizi bırakmıyomda takım beni bırakıyor :))

hem çalışkan hem de başarılı talebe tatlım :)

Sen ne diyon de bakalım az dedikodu yapalım :)
Rakibin ne kadar verir sence geçebilecenmi

Sen hemde ben yaparım da senden asla beklemem
kız dilek ikimizde kendimize güvenmiyoz :)))

Ablam çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir
inş.cnm sağolasın

Kararsız kaldım spor mu yapsam koltuklarimi silsem ikisinide yapmam lazım yapabilirmiyimki
Mutfağı toplarken dusunuyum en iyisi
sana spor yaradığı için ben oyumu ondan yana kullanıyom :))ama ağırlık değil

Çok sinir oldum bugün -_- hastaneye gidicem erken çıktım özellikle eşimin evde olduğu günü seçtim aradım gelir misin dedim annem hasta dedi çünkü otopark sıkıntısı var yine de gittim hastaneye ve arabayı park edecek bi yer bulamadım eve geldim ve hiç bi şeyi Yok kv gayet normal acayip sinir oldum bende sinirlenince yemek yiyen biriyim fırına patlıcan köfte şekline şişe dizdim koydum onları yiycem bol sebzeli

Sen hemde ben yaparım da senden asla beklemem
ay canim iltifat kabul ettim sekerim. sagolasin
hem çalışkan hem de başarılı talebe tatlım :)

Sen ne diyon de bakalım az dedikodu yapalım :)
Rakibin ne kadar verir sence geçebilecenmi
teşekkür ederim canım.
ay benim rakibim verse verse 1.2 kg verir. tabi sinirden bu akşam yemeğe saldırmazsa:)))
kız esin mi uydurdu hastalığı gelmemek için kayinvaliden mi naz yapmak istedi. ona göre oklava hazırlamak lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…