Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugünkü mönüm
10.00
iki haşlanmış yumurta
salatalık domates
4 zeytin
peynir

11.00
tarçınlı kahve
2 gunkurusu kayisi(malum günlerde şeker krizine girmemek icin)

18.30
2 kaşık kabak (hafif bozulduğunu fark edip devam etmedim)
3 kaşık etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

su 1 litre anca olmuştur. ama durmak yok yatana kadar icecegim
spor yok simdilik

Daha ne olsun baya bir hazırlığın var. Diyette olmasaydım da sana misafir olsaydım
Kova burcuyum, belli etmese de kova burçları aşırı duygusal olurmuş. Evet odaklanma sorunu yaşıyorum. Aşarım inşallah ne diyeyim.
Boşver canını sıkma hayat işte oluyor öyle şeyler. Sen sinir olmazsan bir daha böyle bir taktik izlemesi anlamsız olur, amacına ulaşmaması için hiç bir şey olmamış gibi düşün ve öyle hareket et.
Afiyet olsun canım. Suyu ihmal etme.

tatil diye ona dedim zaten kızz :))ee niye gitceksiniz
Sen nerdesinki

Maşallah sende kışlık furyasına katılmışın :)

Ben eşimin memleketindeyin izmirde. Ailem istanbulda yaşıyor. Bende ne zamandır gidemedim. Bayramda gidinnce uzun kalacacapım. Yarım kalmış dişçi planlarım vardı onlarıda halledeceğim. Uzun süre kalacağım için kışlık muhabbetini bayram gelmeden bitirmem lazım. Daha temizlik yapacağım. :)

Bizde tlc yok sanıyodum varmış :))ama diğer kanal yok heralde
Youtube da buldum videyolarını ordanda bakarım

Hadi bakalım ağır yaşamları izlemek insanın sağlam şekilde sarsıyor.

Menü güzel sadece patates salatasından emin değilim. Lakin peynir azıcık ucundan kurtarmış:) kalanı güzel afiyer olsun.

Eda bugünde devammi mutfakta calismaya

Aslında 3 gibi bitti evi toparladım. Mutfak battı onu temizledim akşam yemeği derken bu saat oldu yine:)

Oo harika eminin yarın güzel sonuç alacaksın:)

Geçmiş olsun canım tekrar. Hastasın diye mısırı görmedim. :)

befitlady
@CeruleanSins

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor

Yettin gari. :)

Böyle giderse başka diyarlara yelken açıcam :))

Aaaa olur mu hiç öyle beni beni bihterini terk mi edeceksin:))

Kararsız kaldım spor mu yapsam koltuklarimi silsem ikisinide yapmam lazım yapabilirmiyimki
Mutfağı toplarken dusunuyum en iyisi

İkisinede gücün yeter:)
Bence önce temizliği yap. Sonra vicdanın spor yaptırır zaten:)

Hey Allahım yaa kk açacak başka konu bulamamış :))
Eşinizin telinde ne diye kayıtlısınız
Sana ne kardeşim
Ahahaha yazsaydın abla :)
Merak ettim şimdi. Banadamı sanane
:))))

Afiyet olsun canım:) güzel..

Bugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yumurtadan yeşillikli peynirli omlet
Domates salatalık
1 dilim. K.ekmek

Öğle: 15.00
Ton balıklı salata

Akşam
1 dilim tb ekmek
6 kaşık etli taze fasulye
Salata 1 kase yoğurt

Su. 1 litre bitri. Yatana kadar 1 litre daha bitireceğim.
Spor. Yok.

Afiyet olsun menün iyi olmuş canım.

Kahvaltı 11:30
Domates biber sotesi.
Biraz beyaz peynir
3 zeytin
5 tane firinda mantar dil peynirli
Közlenmiş biber
2 ceviz

Benim regl yaklaşıyor galiba dayanamadım dün yaptığım puding den yaptım yedim 5 gibi

7:30
Domates salatalık biber
2 yumurtalı dil peynirli omlet
3 zeytin
Beyaz peynir

2 bardak bitki çayı
3lt su

Sabah 12.00
1 patates haşlaması
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara 15.00
3 hurma
2 ceviz
Öğle 15.00
1 tabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim tb ekmek ve 2 dilim peynirden tost
Salata
Su 2 lt
Spor yok

Not: Sözde patates diyeti yapacaktım. Kahvaltı o niyete böyle oldu ama devamını da getiremedim. Yemek yapamadım diye akşam tost oldu. Bahaneler... Bahaneler...

Afiyet olsun canım güzel bence

Aşarsin Edibe sabret zamanla yoluna girecektir

Afiyet oldun. Sabah akşam kahvaltı olmuş ama zaten ikisi de çok lezzetli gözüküyor. Ekmek de yememişsin o da iyi. Yalnız pudingi nişastalı yapacağına yulafı kakaolu pişirip blenderdan geçirsen aynı şekilde puding olur hem de daha sağlıklı birşey yemiş olursun.

Arkamdan atıp tutma kız :))

Eşim uydurmadı canım nereye çağırsam gelir uykudan bile uyandırsam annem onu görünce oram ağrıyor buram ağrıyor başlıyor

Edibe12 kv öyle ilgisini çekiyor eşimin yoksa işten gelip odasında telefonla takılıyor hastayım diyince dibinde oluyor hep o da ilgi bekliyor eşimi çağırsam gelir hastayım diyince çıkamadı ama ona kızıyorum yine de bu davranışlarından dolayı biraz etrafına baksa keşke

Ah senle benim şu krizler olmasa nasilda güzel diyet spor yapıyoruz aslında
Bu hafta sporu ihmal ettim canimda istemedi yarın salona gidicem düzene sokarım inşallah ablam ya

Mefkurem ablacığım zaman zaman durgunlaşiyor takım ama hepimizin aklı burda tartı gününde yarın alırsak 1.ligi daha bı aşka geliriz eminim
Sen başımızın diregisisin bu takımın ayakta durmasının en büyük etkenisin
Şiir gibi oldu:)
Diycem oki bizim ihmalkarligimiz seni demorize etip elini eteğini çekme bizden sırma saçlı mefkuşum

Kaç yaşında kv canım
Ben anlarım seni çocuk gibi oluyorlar ilgi bekliyorlar benim eşimde 3,4 işe gider kv 1,2 saat sonra arasın hatır sorursun ister aynı evde yasamamiza Rağmen
Hele evlendigimiz ilksene benimle yarişirdi resmen çok iyi insandır ama cahillikleri vardı aştık çok şükür o günleri

Perşembe ye layık bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…