- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.901
İltifat olurmu görünen köy kılavuz istemiyoray canim iltifat kabul ettim sekerim. sagolasin
teşekkür ederim canım.
ay benim rakibim verse verse 1.2 kg verir. tabi sinirden bu akşam yemeğe saldırmazsa:)))
kız esin mi uydurdu hastalığı gelmemek için kayinvaliden mi naz yapmak istedi. ona göre oklava hazırlamak lazım :))
Sinirlendigini belli etseydin bidahs yapmaz böyle çocukça şeyler kv belkiÇok sinir oldum bugün -_- hastaneye gidicem erken çıktım özellikle eşimin evde olduğu günü seçtim aradım gelir misin dedim annem hasta dedi çünkü otopark sıkıntısı var yine de gittim hastaneye ve arabayı park edecek bi yer bulamadım eve geldim ve hiç bi şeyi Yok kv gayet normal acayip sinir oldum bende sinirlenince yemek yiyen biriyim fırına patlıcan köfte şekline şişe dizdim koydum onları yiycem bol sebzeli
Güzel konuymuş aslında:)Hey Allahım yaa kk açacak başka konu bulamamış :))
Eşinizin telinde ne diye kayıtlısınız
Sana ne kardeşim
Kaç yaşında kv canım
Ben anlarım seni çocuk gibi oluyorlar ilgi bekliyorlar benim eşimde 3,4 işe gider kv 1,2 saat sonra arasın hatır sorursun ister aynı evde yasamamiza Rağmen
Hele evlendigimiz ilksene benimle yarişirdi resmen çok iyi insandır ama cahillikleri vardı aştık çok şükür o günleri
Sinirlendigini belli etseydin bidahs yapmaz böyle çocukça şeyler kv belki
Aman tatlı hamurişi olmasında sebzeden çıkar hıncını yeterki:)
Ayy ne romantiksiniz. Biz normal birbirimizin adını yazmışız gidiyor öyle.Güzel konuymuş aslında:)
Esimin tel. Adını kalbime yazdım yazar
Bendede olmazsa olmazımsın
Spor da yapılmış, ohh missDün yapmadığım için bugün bantta yürüdüm biraz ama çok hızlı değil orta derecede aşırı yormasın diye
Alıntıları aldım
Bi duş yapayım sonra gelirim
Bence hoş şeyler böyle küçük tatliliklarAyy ne romantiksiniz. Biz normal birbirimizin adını yazmışız gidiyor öyle.
Spor da yapılmış, ohh miss
Kız korkuyordur kadın senden iki düşünüp bı konuşması o sebebten:)58 falan sanırım canım annemden büyük onu biliyorum da :) ya ona da bi şey demiyorum koca Yok tek çocukları var yıllardır insan nazlanacağı birini ister hayatında bu anne olur eş olur bazen arkadaş olur ama benim koca biraz düz adam anlamaz öyle şeylerden bana bi zararı Yok hastaneye çağırdığımı duysa git derdi kızardı da biliyorum söylememiştir
Konuşmadım anlamıştır o kadar öküz değilse :)) konuşmaya çalıştı Zaten sürekli hayatta gelip bi şey demez insan konuşmaya üşenir mi işte üşeniyor iki kelimeyi toparlayana kadar bana geliyor keçiler ben hızlı insanım herşey hızlı seri olsun isterim sevmem mıymıy konuşurken keserim sürekli :) dayanamıyorum iki saat insan düşünür mü ya ne diycem diye 100 kelimelik kelime haznen mi var
Bende empati yapıyorum oyuzden daha sabirliyim benim kv genç yaşta eşi kaybetmiş çocuklarına adamış kendini içlerinde de en düşkünü benim adam e haliyle ben gelince tahtı sallanır gibi oldu valide Sultanin:) Allah tan benim eşim kriz anlarını çok iyi yonettide 13 senedir geçinip gidiyoruz58 falan sanırım canım annemden büyük onu biliyorum da :) ya ona da bi şey demiyorum koca Yok tek çocukları var yıllardır insan nazlanacağı birini ister hayatında bu anne olur eş olur bazen arkadaş olur ama benim koca biraz düz adam anlamaz öyle şeylerden bana bi zararı Yok hastaneye çağırdığımı duysa git derdi kızardı da biliyorum söylememiştir
Konuşmadım anlamıştır o kadar öküz değilse :)) konuşmaya çalıştı Zaten sürekli hayatta gelip bi şey demez insan konuşmaya üşenir mi işte üşeniyor iki kelimeyi toparlayana kadar bana geliyor keçiler ben hızlı insanım herşey hızlı seri olsun isterim sevmem mıymıy konuşurken keserim sürekli :) dayanamıyorum iki saat insan düşünür mü ya ne diycem diye 100 kelimelik kelime haznen mi var
Bereketli bir hafta gecirdin mefkuş sultan regl vurmazsa yarın iyi bir sonuç gelir sankiDün yapmadığım için bugün bantta yürüdüm biraz ama çok hızlı değil orta derecede aşırı yormasın diye
Alıntıları aldım
Bi duş yapayım sonra gelirim
Bende empati yapıyorum oyuzden daha sabirliyim benim kv genç yaşta eşi kaybetmiş çocuklarına adamış kendini içlerinde de en düşkünü benim adam e haliyle ben gelince tahtı sallanır gibi oldu valide Sultanin:) Allah tan benim eşim kriz anlarını çok iyi yonettide 13 senedir geçinip gidiyoruz
Dilim o an aklıma gelmedi ablaTeker salatalık ne kızz :))dilim olmasın o :))
Hasta olduğun için çorba iyi olmuşda mısır alakasız
Öyle canım bir şekilde zevk almaya çalışıyorum bugün iki dk oturmadim valla canım dün dinlenme bugün çalışmaSorma benim acil eylem planı batta. Dün gündüz oturmaya arkadaşlar geldi. (İki hafta önceden kararlaştırmıştık, yoksa bu ara misafir üstüne misafir geldi, önceden söz verdiğim için iptal etmek istemedim) Patates salatasını bana uygun olsun diye yaptım. Ama malesef çok uzun oturdular12.30'da gelip 5'te gittiler. Arkadaş 3'te işim var o yüzden erken geleyim demişti, sonra çocuklar iyi oynuyor diye oturmaya devam etti, üçteki randevusu iptal olmuş. O oturunca başka biri daha oturmaya devam etti. hadi gidin diyemedim ama hem bunaldım hem acıktım, ekmek o anda aklıma gelen tek şey oldu. Çocuklar da perişan oldu, çok canım sıkıldı.
Malesef geri yattım. Kızım misafir varken çocukların gürültüsünden uyuyamadı. Sonra akşam 6'da uyuyakalıp yarım saat uyuyup uyandı. Sonrada gece 12'de tekrar uyutabildim. Sabah baktım o uyuyor ben de devam ettim uyumaya
Ben de zencefilli su içmeyi düşünüyorum, sadece zencefil koysam o da ödem atar di mi?
Bu ara ben de çok zorlanıyorum, tekrar tekrar şifre filan sorup sisteme giriş yapmamı istiyor. KK'da bir sorun mu var acaba?
Malesef benim bücürler geç yatıyorlar. Hem gelişimleri için iyi değil hem şöyle onları uyutup kafa dinleyemiyorum.
Planların çok süper Erva, Cuma çok iyi bir sonuç alırsın inşallah.
Olsun canım az gün nasıl olsa tadını çıkarmaya çalış yine de.
Dinlenmen iyi olmuş. Yediklerin biraz az gözüktü bana ama birinciler böyle besleniyor demek ki deyip susuyorum
Sorma ben de her zaman olgunlaşamadığımı düşünüyorum. ergenliğim de çok zor geçmişti, şimdi bir tık daha iyiyim ama hala hayatı yaşamakta zorlanıyorum.
En iyisini yapıyorsun güzelim.
Verirsin ben hala artıyı eksi yapma hayali kuruyorum, sen kolayca halledersin. Sen sanki saçını başka bir kiloya inince boyatacaktın? Ya da bu aralar hızlı veriyorsun, saç boyatma hedefine ulaştın mı? laf aramızda ben de hedefime ulaşmadan bayram öncesi boyatsam mı
İnşallah ciddi bir şey değildir, ufak bir şeyse de kolayca bulunur ve tedavi olur.
kötü olmuş tatlım hastaneye niye gitmiştin hayırdırÇok sinir oldum bugün -_- hastaneye gidicem erken çıktım özellikle eşimin evde olduğu günü seçtim aradım gelir misin dedim annem hasta dedi çünkü otopark sıkıntısı var yine de gittim hastaneye ve arabayı park edecek bi yer bulamadım eve geldim ve hiç bi şeyi Yok kv gayet normal acayip sinir oldum bende sinirlenince yemek yiyen biriyim fırına patlıcan köfte şekline şişe dizdim koydum onları yiycem bol sebzeli
su tamamlandimi gayet güzelbugünkü mönüm
10.00
iki haşlanmış yumurta
salatalık domates
4 zeytin
peynir
11.00
tarçınlı kahve
2 gunkurusu kayisi(malum günlerde şeker krizine girmemek icin)
18.30
2 kaşık kabak (hafif bozulduğunu fark edip devam etmedim)
3 kaşık etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
su 1 litre anca olmuştur. ama durmak yok yatana kadar icecegim
spor yok simdilik
Buradayiz canımBen geldimmm. Geç geldim kusura bakmayın kızlar. Aklım sizdeydi ama herkes kayıplarda. :)
bugün sular hep azBugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yumurtadan yeşillikli peynirli omlet
Domates salatalık
1 dilim. K.ekmek
Öğle: 15.00
Ton balıklı salata
Akşam
1 dilim tb ekmek
6 kaşık etli taze fasulye
Salata 1 kase yoğurt
Su. 1 litre bitri. Yatana kadar 1 litre daha bitireceğim.
Spor. Yok.
Afiyet olsun canımKahvaltı 11:30
Domates biber sotesi.
Biraz beyaz peynir
3 zeytin
5 tane firinda mantar dil peynirli
Közlenmiş biber
2 ceviz
Benim regl yaklaşıyor galiba dayanamadım dün yaptığım puding den yaptım yedim 5 gibi
7:30
Domates salatalık biber
2 yumurtalı dil peynirli omlet
3 zeytin
Beyaz peynir
2 bardak bitki çayı
3lt su
akşam karbon olmuşSabah 12.00
1 patates haşlaması
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara 15.00
3 hurma
2 ceviz
Öğle 15.00
1 tabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim tb ekmek ve 2 dilim peynirden tost
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Not: Sözde patates diyeti yapacaktım. Kahvaltı o niyete böyle oldu ama devamını da getiremedim. Yemek yapamadım diye akşam tost oldu. Bahaneler... Bahaneler...
Ablam evdeki nette sknti ve babamdan bağlandım şimdi ondada fazla net yok
Kaptanım nasilsin iyleştinmiDilim o an aklıma gelmedi abla
Öyle canım bir şekilde zevk almaya çalışıyorum bugün iki dk oturmadim valla canım dün dinlenme bugün çalışma
kötü olmuş tatlım hastaneye niye gitmiştin hayırdır
su tamamlandimi gayet güzel
Buradayiz canım
bugün sular hep az
Afiyet olsun canım
akşam karbon olmuş
Biran önce cozulsun şu internetin ya tüm gün gelmeyince merak ediyoruz güzellikKızlarr iyi gceler evdeki internet için yarın sabah TTNet gelecek kablolarda sknti galiba çözemediler uzaktan elit hizmet ekibi gelecekmiş inşallah çözerler yarın babam bana paket atcak kilo bildirimimde sknti yok ama gruba katılım malesef
Misafirlikte zor diyet gene iyisin canım yarın eksi olurmusun ne durumdasinİyi geceler kızlar menüm pek persembeye layık olmadı ne varsa onla yetinmek zorundayım maalesef
(09:00)
Az menemen
5 lokma ekmek( ekmeği boldukleri için dilim hesabi yapamıyorum)
1 dilim salatalık
4 siyah zeytin
( 15:00)
5 yk susuz patates yemeği
2yk domates salatası
(20:00)
2 kepce ezogelin çorbası
Su: 1,5 lt
Spor yok
Alıntıları yaptım eşim gelmezse cevaplayacagim
Öyle yapcam canım numaram var Merve abladaBiran önce cozulsun şu internetin ya tüm gün gelmeyince merak ediyoruz güzellik
Yarın bildirimde sıkıntı olmaz dimi istersen kaptana tel nonu ver giremezsen msj atarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?