Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İltifat olurmu görünen köy kılavuz istemiyor
Basladigin günden beri istikrarls hep ileri doğru gidiyorsun
Parmakla gösterilecek bir uyesin arkadasim benim

Sinirlendigini belli etseydin bidahs yapmaz böyle çocukça şeyler kv belki
Aman tatlı hamurişi olmasında sebzeden çıkar hıncını yeterki:)

58 falan sanırım canım annemden büyük onu biliyorum da :) ya ona da bi şey demiyorum koca Yok tek çocukları var yıllardır insan nazlanacağı birini ister hayatında bu anne olur eş olur bazen arkadaş olur ama benim koca biraz düz adam anlamaz öyle şeylerden bana bi zararı Yok hastaneye çağırdığımı duysa git derdi kızardı da biliyorum söylememiştir

Sinirlendigini belli etseydin bidahs yapmaz böyle çocukça şeyler kv belki
Aman tatlı hamurişi olmasında sebzeden çıkar hıncını yeterki:)

Konuşmadım anlamıştır o kadar öküz değilse :)) konuşmaya çalıştı Zaten sürekli hayatta gelip bi şey demez insan konuşmaya üşenir mi işte üşeniyor iki kelimeyi toparlayana kadar bana geliyor keçiler ben hızlı insanım herşey hızlı seri olsun isterim sevmem mıymıy konuşurken keserim sürekli :) dayanamıyorum iki saat insan düşünür mü ya ne diycem diye 100 kelimelik kelime haznen mi var

Güzel konuymuş aslında:)
Esimin tel. Adını kalbime yazdım yazar
Bendede olmazsa olmazımsın
Ayy ne romantiksiniz. Biz normal birbirimizin adını yazmışız gidiyor öyle.
Dün yapmadığım için bugün bantta yürüdüm biraz ama çok hızlı değil orta derecede aşırı yormasın diye
Alıntıları aldım
Bi duş yapayım sonra gelirim
Spor da yapılmış, ohh miss

Ayy ne romantiksiniz. Biz normal birbirimizin adını yazmışız gidiyor öyle.

Spor da yapılmış, ohh miss
Bence hoş şeyler böyle küçük tatliliklar
Önce kendi teline guzel bir söz bulup kaydet
Mesala nefesim
Yada ömrüm gibi
Enişte ye göster hadi seninkininide değiştirelim de
Olmamı

Kız korkuyordur kadın senden iki düşünüp bı konuşması o sebebten:)

Bende empati yapıyorum oyuzden daha sabirliyim benim kv genç yaşta eşi kaybetmiş çocuklarına adamış kendini içlerinde de en düşkünü benim adam e haliyle ben gelince tahtı sallanır gibi oldu valide Sultanin:) Allah tan benim eşim kriz anlarını çok iyi yonettide 13 senedir geçinip gidiyoruz

Dün yapmadığım için bugün bantta yürüdüm biraz ama çok hızlı değil orta derecede aşırı yormasın diye
Alıntıları aldım
Bi duş yapayım sonra gelirim
Bereketli bir hafta gecirdin mefkuş sultan regl vurmazsa yarın iyi bir sonuç gelir sanki

Bende kv bi şey demiyorum ama eşimin öyle durumları Yok ne yazık ki olsa bu sorunlar olmaz ki ben hep dedim annesini seven sayan değer veren eşim olsun annesini seven sayan eşini de sayar ama biraz çekip çevirebilmek ayrı yetenek

İyi geceler kızlar menüm pek persembeye layık olmadı ne varsa onla yetinmek zorundayım maalesef
(09:00)
Az menemen
5 lokma ekmek( ekmeği boldukleri için dilim hesabi yapamıyorum)
1 dilim salatalık
4 siyah zeytin

( 15:00)
5 yk susuz patates yemeği
2yk domates salatası

(20:00)
2 kepce ezogelin çorbası
Su: 1,5 lt
Spor yok
Alıntıları yaptım eşim gelmezse cevaplayacagim

Teker salatalık ne kızz :))dilim olmasın o :))
Hasta olduğun için çorba iyi olmuşda mısır alakasız
Dilim o an aklıma gelmedi abla
Öyle canım bir şekilde zevk almaya çalışıyorum bugün iki dk oturmadim valla canım dün dinlenme bugün çalışma
kötü olmuş tatlım hastaneye niye gitmiştin hayırdır

su tamamlandimi gayet güzel

Ben geldimmm. Geç geldim kusura bakmayın kızlar. Aklım sizdeydi ama herkes kayıplarda. :)
Buradayiz canım
bugün sular hep az

Afiyet olsun canım
akşam karbon olmuş

Kaptanım nasilsin iyleştinmi
Dönüş ne zaman

Biran önce cozulsun şu internetin ya tüm gün gelmeyince merak ediyoruz güzellik
Yarın bildirimde sıkıntı olmaz dimi istersen kaptana tel nonu ver giremezsen msj atarsin

Misafirlikte zor diyet gene iyisin canım yarın eksi olurmusun ne durumdasin

Biran önce cozulsun şu internetin ya tüm gün gelmeyince merak ediyoruz güzellik
Yarın bildirimde sıkıntı olmaz dimi istersen kaptana tel nonu ver giremezsen msj atarsin
Öyle yapcam canım numaram var Merve ablada
Sinir oldum bende ya bı geldiler bugün ama bakıp gittiler sonra TTNet aradı yarım Elie hizmet ekibimiz gelecek sorun tespit edildi çözülecek denildi bakalım inşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…