- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.921
hoşgeldin canım. herkes yarına bomba gibi olma telaşında sanirim.Ben geldimmm. Geç geldim kusura bakmayın kızlar. Aklım sizdeydi ama herkes kayıplarda. :)
sen de benim.gibi az su içmişsin. diğerleri çok güzelBugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yumurtadan yeşillikli peynirli omlet
Domates salatalık
1 dilim. K.ekmek
Öğle: 15.00
Ton balıklı salata
Akşam
1 dilim tb ekmek
6 kaşık etli taze fasulye
Salata 1 kase yoğurt
Su. 1 litre bitri. Yatana kadar 1 litre daha bitireceğim.
Spor. Yok.
puding ne.kadsr kalorili bilmiyorum ama akşamı güzel kapatmissinKahvaltı 11:30
Domates biber sotesi.
Biraz beyaz peynir
3 zeytin
5 tane firinda mantar dil peynirli
Közlenmiş biber
2 ceviz
Benim regl yaklaşıyor galiba dayanamadım dün yaptığım puding den yaptım yedim 5 gibi
7:30
Domates salatalık biber
2 yumurtalı dil peynirli omlet
3 zeytin
Beyaz peynir
2 bardak bitki çayı
3lt su
patatesten diyet mi olur kız. bol karbonhidratli bir mönü olmuş. perşembe perşembe hiç olmamıs sanki.Sabah 12.00
1 patates haşlaması
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara 15.00
3 hurma
2 ceviz
Öğle 15.00
1 tabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim tb ekmek ve 2 dilim peynirden tost
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Not: Sözde patates diyeti yapacaktım. Kahvaltı o niyete böyle oldu ama devamını da getiremedim. Yemek yapamadım diye akşam tost oldu. Bahaneler... Bahaneler...
ay canim kime kızarsan kız da bi güzel yemek ye sinirden hadi son saatleri güzel bol kalorili gecirArkamdan atıp tutma kız :))
Eşim uydurmadı canım nereye çağırsam gelir uykudan bile uyandırsam annem onu görünce oram ağrıyor buram ağrıyor başlıyor
Edibe12 kv öyle ilgisini çekiyor eşimin yoksa işten gelip odasında telefonla takılıyor hastayım diyince dibinde oluyor hep o da ilgi bekliyor eşimi çağırsam gelir hastayım diyince çıkamadı ama ona kızıyorum yine de bu davranışlarından dolayı biraz etrafına baksa keşke
çok teşekkür ederim. Ben bu gazla daha da asılırım artık. musmutlu oldum :)İltifat olurmu görünen köy kılavuz istemiyor
Basladigin günden beri istikrarls hep ileri doğru gidiyorsun
Parmakla gösterilecek bir uyesin arkadasim benim
spor şişkinlik yapıyordu sende. iyi yapmışsın orta derecede yaparakDün yapmadığım için bugün bantta yürüdüm biraz ama çok hızlı değil orta derecede aşırı yormasın diye
Alıntıları aldım
Bi duş yapayım sonra gelirim
Allah agzinizin tadını bozmasinBende empati yapıyorum oyuzden daha sabirliyim benim kv genç yaşta eşi kaybetmiş çocuklarına adamış kendini içlerinde de en düşkünü benim adam e haliyle ben gelince tahtı sallanır gibi oldu valide Sultanin:) Allah tan benim eşim kriz anlarını çok iyi yonettide 13 senedir geçinip gidiyoruz
afiyet olsunİyi geceler kızlar menüm pek persembeye layık olmadı ne varsa onla yetinmek zorundayım maalesef
(09:00)
Az menemen
5 lokma ekmek( ekmeği boldukleri için dilim hesabi yapamıyorum)
1 dilim salatalık
4 siyah zeytin
( 15:00)
5 yk susuz patates yemeği
2yk domates salatası
(20:00)
2 kepce ezogelin çorbası
Su: 1,5 lt
Spor yok
Alıntıları yaptım eşim gelmezse cevaplayacagim
şükür ki halledecekler. biraz daha bekleyelim donusun muhteşem olacak.sahalara :))Kızlarr iyi gceler evdeki internet için yarın sabah TTNet gelecek kablolarda sknti galiba çözemediler uzaktan elit hizmet ekibi gelecekmiş inşallah çözerler yarın babam bana paket atcak kilo bildirimimde sknti yok ama gruba katılım malesef