- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.701
sana bi sır vereyim de bana dua et...ben de ekmek yemezse doymayanlardanım...şu dukancılardan öğrendiğim 1. şey "dukan yalan oldu" 2. şey de "yulaf kepeği oldu"...denedim...müthiş doyuruyo ve tok tutuyo...hem de kalorisi neredeyse 0...yulaf kepeğini aldım...yağsız yoğurtla karıştırıp önce onu yedim..sonra az yiyebiliyorsun zaten..doyuruyo...ekmeğe ihtiyaç duymuyosun
Oğlum yine hastalandı
Çok ateşlendi.Dişlerinden zannettim.Sabah 7.30 gibi tir tir titremeye başladı yavrum.Hemen aldım acile götürdüm..
Bu çocuk koca yaz bi sürü dondurma yedi , hiçbirşey olmadı maşallah.Ama havalar soğudu mu şifayı kaptı yine..
Bugün sabah 8 den beri hastanedeydik.Ateşini düşürdük, soguk uygulma yaptık, iğnesini vurduk :85:
Yazık, yavrum eve gelince ayakta uyuyakaldı.Hiçbirşeyde yemiyor.Tek istediği şey: " Anne! Buyuuk, buyuuk " Yani "Çubuk "Aldım, onu yedi ve uydu kuzum Bugün birde misafirlerim var.Çok bişey yapmayı düşünmüyorum.Oğlumla ilgilenmem lazım
günaydın kızlar bende 5 te yattım 9 olmadan da kalktım. uyuyamadım nedense.
dün nelr yedim yazmamışım .dün regl olduğum için karıştı biraz menüler hem sahur yapmış hemde gün boyu yemiş oldum yane.
iftardan önce 1 bardak süt içtim
peynir yedim
iftarda 100 gr kadar et
yarım bardak yoğurt(yulaf kepekli)
oruç tutmayım sahur yapmam dedim ama arkadaşalr emrivaki yapıp sahura götürdüler. bebekte deniz manzaralı sahurumuzu yaparken ısrarlara rağmen paçanga vs. yemedimmm. hani alkışımmm..
kızarmış hellim, yarım dilim kaşar,1 dilim köy peyniri yedim.çay içtim şekersiz.
yaa oruçmuşum gibi geliyo adapte olamadım.
bu arada çok fecii sancım var. evlenince geçer dediler ama geçmiyor her ay reglim işknece gibi geçiyo ateş basıyo sıkıntı sivilce stres sancı ne ararsan yapıyo üff.
günaydın hepbera naıslsın? ahh nerde keşke uyuyabilsemmm,bende 2 kuzu var yaa,akşam saat kaşçta yatarlarsa yatsınlar erkenden kalkıyorlar yaa,uykuya hasretimmmgünaydın beyaz..günaydın kızlar...ya biz işe geliyoruz diye erken kalkıyoruz ...kız sen bari uyu...beyaz niye yatmıyosun
ay ne güzel ya darısı başımızaa2 gündür benim de misafirim vardı..kendi başımayken bile az yemek için mücadele ediyordum..misafire hazırladığım onca şe,yi yememek için kendimle cebelleştim resmen...millet hapur hupur yerken..olmuyor ya...salatayla çorbayla oyalanmaya çalıştım...ama beni gören ne kadar incelmişsin diye tepkiler verince de...pek mutlu oldum...
dün nelr yedim yazmamışım .dün regl olduğum için karıştı biraz menüler hem sahur yapmış hemde gün boyu yemiş oldum yane.
peynir yedim
iftarda 100 gr kadar et
oruç tutmayım sahur yapmam dedim ama arkadaşalr emrivaki yapıp sahura götürdüler. bebekte deniz manzaralı sahurumuzu yaparken ısrarlara rağmen paçanga vs. yemedimmm. hani alkışımmm..
kızarmış hellim, yarım dilim kaşar,1 dilim köy peyniri yedim.çay içtim şekersiz.
bu arada çok fecii sancım var. evlenince geçer dediler ama geçmiyor her ay reglim işknece gibi geçiyo ateş basıyo sıkıntı sivilce stres sancı ne ararsan yapıyo üff.
2 gündür benim de misafirim vardı..kendi başımayken bile az yemek için mücadele ediyordum..misafire hazırladığım onca şeyi yememek için kendimle cebelleştim resmen...millet hapur hupur yerken..olmuyor ya...salatayla çorbayla oyalanmaya çalıştım...ama beni gören ne kadar incelmişsin diye tepkiler verince de...pek mutlu oldum...
Hangisi sahur iftar yazmıyor ama olsun yinede ben yorum yapim
Sahur: :81:
İftar: :81:
Su: :81:
Bitkiçayı: :81:
Spor: :81:
Kitap: :81: :81: :81:
Dukana göre güzel menü tabiki... : nazar: Devam et böyle başaracaksın
Kızlar bu arada sadece triptofan ve ben mi kitap okuyoruz?Çekicem kulaklarınızı ha...
Okuyun azıcık okuyun..:13:
Oğlum yine hastalandı
Çok ateşlendi.Dişlerinden zannettim.Sabah 7.30 gibi tir tir titremeye başladı yavrum.Hemen aldım acile götürdüm..
Bu çocuk koca yaz bi sürü dondurma yedi , hiçbirşey olmadı maşallah.Ama havalar soğudu mu şifayı kaptı yine..
Bugün sabah 8 den beri hastanedeydik.Ateşini düşürdük, soguk uygulma yaptık, iğnesini vurduk :85:
Yazık, yavrum eve gelince ayakta uyuyakaldı.Hiçbirşeyde yemiyor.Tek istediği şey: " Anne! Buyuuk, buyuuk " Yani "Çubuk "Aldım, onu yedi ve uydu kuzum Bugün birde misafirlerim var.Çok bişey yapmayı düşünmüyorum.Oğlumla ilgilenmem lazım
sana bi sır vereyim de bana dua et...ben de ekmek yemezse doymayanlardanım...şu dukancılardan öğrendiğim 1. şey "dukan yalan oldu" 2. şey de "yulaf kepeği oldu"...denedim...müthiş doyuruyo ve tok tutuyo...hem de kalorisi neredeyse 0...yulaf kepeğini aldım...yağsız yoğurtla karıştırıp önce onu yedim..sonra az yiyebiliyorsun zaten..doyuruyo...ekmeğe ihtiyaç duymuyosun
günaydın kzılarrr
mute çok geçmiş olsun cnm,nasıl oldu oğluşun? akşam yemek nasıl geçti,zahmetsiz olmuştur umarım,eltinlerde kalmamıştır inş.bende gıcık oluyorum aynı şehirde oturupta yatıya kalanlara
annemle konuşucam bakalaım ban gelebilecek mi,içim rahat etsin bi göreyim de:2:eşim nöbette bu akşam yok,kuuzlarla baş başayım,gece buralarda olurum canı sıkılan olursa gelsin
evi toplayayım burdayım yine,biraz dişim ağrıyor 2 gündür puff
peynir yedim
iftarda 100 gr kadar et
o an herşeye değer demi..ya bende önceden diyetteyim demeye utanırdım. şimdi eşim ya ısrar etmeyin evdede ben diyom ama yemiyo deyince pek bi mutlu oluyorum. keşkee genç kızlığımda bu mantıkta olaydım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?