Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evlenince geçecek olan tek şey var.. o da malum kem küm. ne hemen yanlış anlıyonuz yaa yalnızlık yani geçiyo onu demk istedim

menü güzelmiş cnm,müsliye bayılırım,hele fındıklı cevzilisi çok güzel dene mutlaka seveceksin edda
evlenince geçecek olan tek şey var.. o da malum kem küm. ne hemen yanlış anlıyonuz yaa yalnızlık yani geçiyo onu demk istedim

kırmızı noktaaa

ne hastası kızzz.geçmiş olsunn.sen hasta halinlede muhabbetli olursun bacımmm..o potansiyel var sende şen şakrak birine benziyosun. maşallah. dur ben okiimm.kış kış cinler kış kış,yallah cinler yallahhh,tu tu tu tuuu.uzak dursun bizden nazar...nasıl duam?

Yayla Çorbası

MALZEMELER:
-3 kaşık yulaf
-2 bardak sıcak su
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz

Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.

-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.
-Yulaf pirinci hiç aratmadı.Bilmeyen içinde yulaf olduğunu asla anlamaz.Üstelik yulaf sayesinde daha faydalı oldu.

Hepberacım çorba tarifi bu denemenı tavsıye edıyorum hem lezetlı hem sıfır kcl hemde doyurucu

oyyyyy annem gelemem diyo başı çok ağrıyormuş haklı da kadın,ben gidem dedim al beni baba arabayla didim,bakım yaptıracakmış,belki araba orda kalırmış puff bendeki şansa bak yaa:95::95::95::95:

anaaa kızlarr edanın hesabını biri ele geçirmiş olmalı. tatlıları yememiş makarna yememiş... söle bakim nerde bizim edamızzz..Ayyy bu hafta rekabet kızıştı takımın 1. liğine aday birileri sankiimmm..

geçen hafta ben başka tarfile yaptım güzel olmadı. bu hafta bunu deneyeyim o zaman.sağol canımmmm.

sağol gülüm..1-2 de tatlı tarifi versen

Yok cnm hasta deılım cok yattım mıskılık yaptım yaa bunye alısık deıl tabı hasta gıbı hıssedıyorum kendımı.....Kesınlıkle super okumussun cnm ...Allah nesemı bozmasın bıraz catlak sayılırım yanı :))

oyyyyy annem gelemem diyo başı çok ağrıyormuş haklı da kadın,ben gidem dedim al beni baba arabayla didim,bakım yaptıracakmış,belki araba orda kalırmış puff bendeki şansa bak yaa:95::95::95::95:

beyaz anneni rahat bırak lütfen...kadın bi dinlensin.sanki sen yanında olsan bi işine mi yarayacaksın.aksine senin bebeler gürültü yapıp,anneni rahatsız bile edecekler...sen de evinde gündelik hayatına dön artık..çok şükür önemli bişey yok..
biraz emrivaki gibi oldu ama kanser hastasıydı rahmetli kaynatam..misafir bile istemezdi.başımı ağrıtıyorlar derdi..dinlenmek istiyorum derdi..ondan öyle söylüyorum.

geçen hafta ben başka tarfile yaptım güzel olmadı. bu hafta bunu deneyeyim o zaman.sağol canımmmm.

Ne demek afıyet olsun cnmm dene bak sahane bısey :)))

sağol gülüm..1-2 de tatlı tarifi versen

aslında cok var dukanda tatlı tarıfı ama tatlandırıcıdan bahsedıyolar splenda dıe bısey triptofan daha ıyı bılır ondan alırsan sana bı suru tatlı tarıfı bulabılırım:))) Ama lıght pudungler varmıs yagsız sutle yapıp yıye bılırsın zararı olacagını dusunmuyorum :)

ahh ahh kız dogrusu diyetten filan değil yememem
ramazan girdi girelii tuvalet sorunu yaşıyorum aşırı derecedee
düşünkii dün 67,5 çıktıgım tartıda sabah 69 çıktım hiçbirşey yemediğim halde nasıl oluyo buuu
tuvalet olayı sıfırr
yiyorum içiyorummm içimdeeee çok kötüyümmm :2:

normal pudingleri yarım yağlı sütle yapıp,iftarda 1 kase hüpletiyorum zaten...bi de light bakiiim...splenda kampanyadaymış..duymuştum..

mürşide jelatin denen şey varya bulursam ondan alacam. kıvam koyulaştırıyormuş.mesela pudingimizi kendimiz yapabiliyoruz süt tatlandırıcı ve jelatinle. zararlı bişe yok. nerden bulunur kii.aaa ben bugün çıkıp açık yeşil çay alacaktım bak hatırladım. geçen haftanın 1. si 1. takımın fıstığı thirtyfour açık yeşilçay içmiş günde 3 fincan ama sallama değil.

yaa dur bakimm belki de sürprizyapar babacın.
ahh nerdeee

yok kızzz annem gelin diyoooo

ay eddaaaa...durum vahim...hastanede değil misin sen..bi gastrocuyla görüşsene...bi ilaç verir.temizler seni

Cnm ılactan kullansana neden kendıne ıskence yapıosun kı.Sahurdan sonra ıc bı kasık yat.Hattab ben ramazanın ılk haftası dukan yaparken aynı sorunu yasamıstım ve 1 kasık bıle yetmedı 2 kasık ıcmıstım acayıp ıı geldı.Kendı kendıne sıkıntı yapıosun.O ılacın hıc bı yan etkısı yok kullan ıste yazık sanada bagırsaklarınada :)

oyyy oyy kız light dondurma ye azıcık.ama light.yada kepekte süper sabah 1kaşık akşam 1 kaşık yoğurda katıp yiyorum bu hafta hiç kabızlığım kalmadı. ama sabah akşam olacak.kepek etrafındaki diğer şeylere tutunurmuş o yüzden onlarıda alır götürürmüşş.

canım jelatin konusunda dikkatli ol.jelatin 2 yolla elde ediliyor.sığırlardan ve domuzlardan....sığırdan elde edilende sorun yok..sağlıklı..ama domuzunki...ürün etiketini iyi incelemek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…