- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.921
bu sefer kesin gitmem gerekiyor takım huzuru için bunu size yapmaya hakkım yok HAKKINIZI HELAL EDİN BEN 90 ARTILARDAYIM ZATEN KİLO VERMEK İSTEYEN HER ŞEKİLDE VERİR BEN BUNA İNANIRIM .Gitme ya fadime ablaa
EVET BEN DÜŞÜNDÜM GALİBA EN YİSİ BU BİZ BİRBİRİMİZİ SEVEMEDİK ZORLADA GÜZELLİK OLMAZ DİYORUMGitme ya fadime ablaa[/QUOT
güzel düşünmüşsün fadime..huzursuz olduğun bi yerde durmaktansa, mutlu olduğun yerde bulunmak daha iyi...90 lar topiğinden seni ziyaret ederiz canım..
Demet hopidicik beni ugurlamayamı geldiniz
hoş geldiniz tamda topigin karışık oldugu günde geldiniz artık beni ararsanız 90 topiginde bulabilirsinizbiz geldikk:79::79::79:
hoş geldiniz tamda topigin karışık oldugu günde geldiniz artık beni ararsanız 90 topiginde bulabilirsiniz
huzur bulamadıgım topikte ne işim var .kendi topigime gidiyorumnereye gidiyosunki fadime abla:26:
bu arada selam olsun size ey şanlı topik..bu kadar ekşından sonra ayakta kalabilirsek bi kahramanlık madalyasınıda hak ederiz değilmi??
aaaaaaaaa ben duymamıştım...başbakanın dünkü konuşmasına cevap verdi demek ki kkkkkkkkkkkkkkkkler...
fadime çok kızdırdın beni bak...diskalifiye edilme olayında bende HAYIR derdim ama sen neden gicemde gidecem diyosun bacım...otur mıçının üzerine..kimsenin seni bir yere gönderdiği yok..üzerinede alınma..bu takımda kilo veremeyen sadece sen değilsinki...murç edda ben kaç haftadır sürünüyoruz ...bak biz hiç üzerimize alınıyomuyuz..(pişkin smileyi)..kilo veremedi diye hiçbir takımdan kimse atılamaz , böylede bir kural olmaz zaten...
Yaaaa Hopidickkk bu konuda büyütülecek bişey yok.Bak şimdi mute bı onerı sundu bende oylama yapılmasını ıstedım.Kızcagız kabul ettı.Oylamaya sunulacaktı herkez oyunu kullanacaktı ve kabul edılırse uygulanacak edılmezse uygulanmayacaktı.Bu kadar basıt bı konuyu neden buralara tasıdılar.Mute neden ıstıfa kararı aldı onuda anlamıs deılım.Bende tayyibi bu ülkenın basında ıstemıyorum...Ozaman terkedeyım turkıyeyı yada tayyıp murs benı ıstemıyo dıe bıraksın baskanlıgı olacak ısmı yaaa...Mutenın kaptanlıgı bırakması bızım kabulumuzle olacak bısey.Kafasına gore bırakıyorum gıdıyorum dıyemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?