Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emın ol bende bı can yıtsın ıstemem ama.Senın gıbı bende mecazı anlamda kullanıyorum.Tayıbın oglu olsa 8 taneden 1 tanesı bak neler oluyo neler...Neden onlara denk gelmıyo çünkü bu tıp ınsanların ogulları batıda 5 ay askerlık yapıo.15 ay anne baba hasretıyle gurbette yanan evlatlar şehit düşüykadar sinirim bozuk kı yutkunamıyorum bıle yaa.Yazıklar olsun bızım basımızdakı konutanlarada(gercı komutan kalmadı hepsı ceza evınde) ıktıdarada muhalefetede bu olaylara sessız kalan halkımızada

kimsenin çocuğunun ölmesinide istemem ama gerçekten bişeyler yapılmalı artık..analar ölsün diyemi doğuruyo bu evlatları???

hahahaaaaaa......murçum beni güldürdün kız...mutedeyyin neden böyle bir karar verdi bilemediğim için yorum yapamıycam...görünen o ki ikiside alınganlık yapmış..

Cnm mutenınde bı sucu yok kız bız gaza gelelım dıe bole bı kural koymus bende oylayalım dedı.Mute art nıyetlı olsaydı oylamayı kabul etmezdı.Benım onun art nıyetlı davranmadıgını bılıyoruz zaten.Hemde ne alınganlık ne alınganlık.Çocuk gıbı davranıyolar yaaa.Yazık valla bızede

Son düzenleme:
ya o zaman şöyle bir kural koyalım topikçe....hiçkimse oylamaya sunulup ortak bir karar alınmadan topikten ayrılamaz ve postalanamaz..nasıl fikir???

edda nerdeeeeeeee?????
ben bozuyormuşum gibi oluyor sadece ben kilo veremeyen gitsin kurallı çok saçma geldi hayır dedim bide çok sinirlendim hep yeni kurallar bulma çabasında eger başka biri kaptan olmak istiyorsa oy kullanalım dedim kendisi Eşinin sürekli pc başına geçmesini sorun ettigini o yüzden listeyi yarım yamalak yaptıgını söyledi zamanının olmadıgını kendi dedi eski yorumlara bakabilirsiniz

Son düzenleme:
triptofan nereye gittin bacımmm?????

13 e gittim canımm. çok aktif takım maşallah sahurda bile kalabalıktı.ve kuralarıda çok katı. ya ben açıkcası şimdiye kadar çok salladım diyetimi artık sıkı tutup bir an önce haletmek istiyorum bu işi o yüzden disipline etmem şart kendimi.gelin ziyaret edin gerçekten o kadar katı ki kaptanı ben aylardır buraları tanımama rağmen çekindim bi tırstım açıkcası paylaşım yapamazsam atılırsam diye.günlük 5 mesaj şartı var böylece herkes hergün mutlaka uğruyor.3 gün paylaşım yapmayan izinli sayılıyor. beli süre kilo veremeyen diskalifiye oluyor.spor yapmayana psikolojik baskı,bitki çayları muhabbetleri gerçketen amaç zayıflama.arkadaşlıkta çok öenmli ama inan ortak bir amaç uğruna birbiriyle destekleşmek,hırs yapmak tatlı rekabet bunlar bize şart.hayırlısı olsun yaa.bence sizde bu mevzuda çok yıpranmışsınız artık yeni bi sayfa açar ve yeniliklerle ve tazelenerek kalkarsınız bu işin altından.

İnanmıyorum gıttınmı ????? Aşk olsun triptofan bız duzeltecektık bu ısı yarı yoldamı bıraktın bızı ?

başka bi takıma nasıl geçiliyor bacım..

biz kahroluyoruz..az önce tv de dışişleri bakanı çıkmış ne açıklıyor bliyor musunuz...suriyedeki olaylarıyuh artık..

mursh telefon no bilseydim,akşam seni arayacaktım..tövbeler tövbesi diye bi dizi var ya..onu seyrediyordum...ayrılık sahnesi seni hatırlattı bana..özcan denizin bi şarkısını da verdiler fonda...çok etkilendim..

Ben bugün anladım ki bu topiğin poliyanası benmişim....Yazık oldu bu kadar emeklerimize.Mute gelip bi açıklama yapacaktır herkese ondan sonra bizde kendi kararlarımızı veririz.Bu topikteki arkadaşlık olayını biraz fazla ciddiye almışım herkesten ÖZÜR DİLERİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…