- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.941
canım, ateş düştüğü yeri yakar..aslında bizi de yakıyor ama yönetimdekilerin niye canı acımıyor..acayip bi hal...tabi kimsenin ölmesini istemem ama keşke "çok üzgünüz,milletimizin başı sağolsun" deyip şu kuru mesajları yayınlayanlardan birinin çocuğu ölse....güzel olurdu...belki o zaman gerçekten bişey yaparlardı...
kimsenin çocuğunun ölmesinide istemem ama gerçekten bişeyler yapılmalı artık..analar ölsün diyemi doğuruyo bu evlatları???canım, ateş düştüğü yeri yakar..aslında bizi de yakıyor ama yönetimdekilerin niye canı acımıyor..acayip bi hal...tabi kimsenin ölmesini istemem ama keşke "çok üzgünüz,milletimizin başı sağolsun" deyip şu kuru mesajları yayınlayanlardan birinin çocuğu ölse....güzel olurdu...belki o zaman gerçekten bişey yaparlardı...
hahahaaaaaa......murçum beni güldürdün kız...mutedeyyin neden böyle bir karar verdi bilemediğim için yorum yapamıycam...görünen o ki ikiside alınganlık yapmış..Yaaaa Hopidickkk bu konuda büyütülecek bişey yok.Bak şimdi mute bı onerı sundu bende oylama yapılmasını ıstedım.Kızcagız kabul ettı.Oylamaya sunulacaktı herkez oyunu kullanacaktı ve kabul edılırse uygulanacak edılmezse uygulanmayacaktı.Bu kadar basıt bı konuyu neden buralara tasıdılar.Mute neden ıstıfa kararı aldı onuda anlamıs deılım.Bende tayyibi bu ülkenın basında ıstemıyorum...Ozaman terkedeyım turkıyeyı yada tayyıp murs benı ıstemıyo dıe bıraksın baskanlıgı olacak ısmı yaaa...Mutenın kaptanlıgı bırakması bızım kabulumuzle olacak bısey.Kafasına gore bırakıyorum gıdıyorum dıyemez...
kimsenin çocuğunun ölmesinide istemem ama gerçekten bişeyler yapılmalı artık..analar ölsün diyemi doğuruyo bu evlatları???
Kesınlıkle katılıyorum cnm artık bırı dur demelı bu olaylara
hahahaaaaaa......murçum beni güldürdün kız...mutedeyyin neden böyle bir karar verdi bilemediğim için yorum yapamıycam...görünen o ki ikiside alınganlık yapmış..
ben bozuyormuşum gibi oluyor sadece ben kilo veremeyen gitsin kurallı çok saçma geldi hayır dedim bide çok sinirlendim hep yeni kurallar bulma çabasında eger başka biri kaptan olmak istiyorsa oy kullanalım dedim kendisi Eşinin sürekli pc başına geçmesini sorun ettigini o yüzden listeyi yarım yamalak yaptıgını söyledi zamanının olmadıgını kendi dedi eski yorumlara bakabilirsinizedda nerdeeeeeeee?????
edda nerdeeeeeeee?????
triptofan nereye gittin bacımmm?????
13 e gittim canımm. çok aktif takım maşallah sahurda bile kalabalıktı.ve kuralarıda çok katı. ya ben açıkcası şimdiye kadar çok salladım diyetimi artık sıkı tutup bir an önce haletmek istiyorum bu işi o yüzden disipline etmem şart kendimi.gelin ziyaret edin gerçekten o kadar katı ki kaptanı ben aylardır buraları tanımama rağmen çekindim bi tırstım açıkcası paylaşım yapamazsam atılırsam diye.günlük 5 mesaj şartı var böylece herkes hergün mutlaka uğruyor.3 gün paylaşım yapmayan izinli sayılıyor. beli süre kilo veremeyen diskalifiye oluyor.spor yapmayana psikolojik baskı,bitki çayları muhabbetleri gerçketen amaç zayıflama.arkadaşlıkta çok öenmli ama inan ortak bir amaç uğruna birbiriyle destekleşmek,hırs yapmak tatlı rekabet bunlar bize şart.hayırlısı olsun yaa.bence sizde bu mevzuda çok yıpranmışsınız artık yeni bi sayfa açar ve yeniliklerle ve tazelenerek kalkarsınız bu işin altından.
13 e gittim canımm. çok aktif takım maşallah sahurda bile kalabalıktı.ve kuralarıda çok katı. ya ben açıkcası şimdiye kadar çok salladım diyetimi artık sıkı tutup bir an önce haletmek istiyorum bu işi o yüzden disipline etmem şart kendimi.gelin ziyaret edin gerçekten o kadar katı ki kaptanı ben aylardır buraları tanımama rağmen çekindim bi tırstım açıkcası paylaşım yapamazsam atılırsam diye.günlük 5 mesaj şartı var böylece herkes hergün mutlaka uğruyor.3 gün paylaşım yapmayan izinli sayılıyor. beli süre kilo veremeyen diskalifiye oluyor.spor yapmayana psikolojik baskı,bitki çayları muhabbetleri gerçketen amaç zayıflama.arkadaşlıkta çok öenmli ama inan ortak bir amaç uğruna birbiriyle destekleşmek,hırs yapmak tatlı rekabet bunlar bize şart.hayırlısı olsun yaa.bence sizde bu mevzuda çok yıpranmışsınız artık yeni bi sayfa açar ve yeniliklerle ve tazelenerek kalkarsınız bu işin altından.
evet...hepimizin başı sağolsun..içim yandı haberi duyunca..ailelerini düşünmek bile istemiyorum...rabbim hepsine sabır versin..mekanları cennet olsun..
başka bi takıma nasıl geçiliyor bacım..
mursh telefon no bilseydim,akşam seni arayacaktım..tövbeler tövbesi diye bi dizi var ya..onu seyrediyordum...ayrılık sahnesi seni hatırlattı bana..özcan denizin bi şarkısını da verdiler fonda...çok etkilendim..
Hadı ya bakarım sımdı netten merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?